Прием и сходство на аминокиселини и азотен бустер

04.02.11
00:23

Здравейте обръщам се към вас с цел леко да ме насочите към правилният път с правилните хранителни добавки.Та да ви попитам от много време съм си харесал  тези 2 продукта аминокиселини OPTIMUM Amino 2222 и азотния бустер NO-XPLODE,и въпроса ми е следният как бихте ме посъветвали да ги пия за NO-XPLODE ще ми трябват мнения от хора  които са го приемали и биха ми дали правилната насока в приема му. Понеже до сега не съм пил Азотен бустер,а много ми го хвалят и се двоумях между NO-XPLODE и Animal pump,и в крайна сметка избрах NO-XPLODE. Относно аминокиселините в сайта пише преди и след тренировки по 6 броя кутията е 300 капсули и мисля да ги пия по 5 преди и 5 след  според вас тези 2 добавки ще си подхождат ли като прием и ако не къде ми е грешката,ще се радвам да ме поправите теглото ми е 84кг. ръста ми е 182.И последен въпрос (знам ,че съм нахален ама съм и непросветен) относно дните в който почивам да приемам ли бустера и аминото и ако да как много ще съм ви благодарен  на всички.
П.С.Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Todor Dimitrov на 04.02.11 12:29.

04.02.11
11:29

Азотния се пие само 30-40 минути преди тренировка.В почивни дни няма смисъл да го приемаш.Аминокиселините колкото повече пиеш толкова по-добре за тебе.Да ти кажа пил съм този азотен бустер и неостанах много доволен,ама то за всеки си е индивидуално.На всеки човек по различен начин му действат различните добавки.

04.02.11
12:16

Да затова си прав при някой добре при други не чак толкова добре ами ще го пробвам да видя как ще ми се отрази а аминото в почивните дни по думите ти който каза значи е добре и тогава да ги пия :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1