DevastatoR`s diary - Cutting phase

Темата е заключена.
Прескочи до:

е неможе ли до долу със 120кг ?! :D :D :D може ама трябва да не те мързи

аха.. ти ли ше ме дигаш после.. :D може човече.. може.. :D завръщане в бъдещето.. :D :D :D

09.05.11
22:25

До долу .. пълен да е клека , под паралела . Оптимистични кила си избрал , първите седмици леко , после рязък скок . успех

Ей сега ставам от масата. Гледах едно интервю по Нова с едни момчета от Фитнес център “България” (може и да греша, но залата ми приличаше на нея). Взели 8 златни медала от Балканското. До колкото разбрах, това било последната им подготовка преди Европейското, което ще е у нас (предполагам ви е ясно). :)
@Evgeni Nikolov, оптимистични я.. ще видим какво ще стане :)

10/05/2011 - Day 54
8:00 - 300мл. пр. мляко с кафе и мед
8:30 - леко спагети, питка със сирене, 200мл. пр. мляко
12:30 - 2св. шишчета, 1фпх, салата, снежанка, картофи, ролца от раци
- 1час Freerun
15:30 - 500гр. мляко, 30-40гр. шоколад, 1п. солет (мдамм..)
18:30 - 250гр. свинско, кебапче, вар. картофи, кис. краставички
21:30 - 400гр. мляко
Отделно: Кафе с мед
Коментар за тренировката: То ясно. Почивка от щангите, имаше само 3run. :)
Коментар за деня: Пропуснах едно хранене сутринта, защото имах наложително излизане. А не се сетих да си взема някоя кутия с храна. Фейлнах по обяд.. Напоследък нещо не мога да сместя храненията като хората. Имаше тренировка, но беше по-различна.. в последно време, странно как, но отделям поне по час-час и нещо за фрийрън. Ето и малко МАТРЯЛ от този тип тренировки......

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 10.05.11 21:50.

2рата снимка предна везна ли е ? ( Не ги знам много задна предна ...)

Така се води. Даже и 1вата и тя е предна. Проблема е само, че с две ръце се задържам 2-3сек., а с една се вдигам и падам :D Виж как са ми се размазали краката :)

10

10.05.11
17:23

Е то 2те са еднакви, бе, венци :Д

После се загледах ...

Как се научи да я правиш везната ако не е тайна ?

Не съм.. нали ти казвам задържам се супер малко :) Просто пробвах.. имал съм и предишни опити покрай няколкодневната ми стрийт кариера :D
Не е трудно, но наистина ми тежи тялото и не съм за стрийт.. направи опит.. сигурно ще се получи. И задна съм пробвал, но тя наистина ми е адски хард. Идея си нямам как ще стане. Днес ходих няколко пъти до магазина => няколко странични салта и няколко опита за силово.. супер малко ми остава мамка му :D :X :S

казано от Калоян Цонев на 19.02.11, 17:29:

- прав щанга “фор байсепс”

по пинисджийско неможа ли да го напишеш :D

защото имам една важна работа ( не съм стриптизиор! )
- тук мечтите на много жени и не малко ‘’мъже’’ бяха разбити :D

ебати.. ебавах те за пост от февруари месец а? :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.05.11 21:10.

Кой туй ве.. лелеее :D
Аа БиТиВи, Кристиянчо, стареца нещо се загледа в монитора ми и ти гледа аватара и вика “Ае къв е тоя мафиот? Тоя не е от наща партия..” :D :D

АСЪЛ от ваще съм е ... :D :D :D с моя прякор и някой баби от блока до нас ме мислеха за мафиот или детския вариант на мафиот е дилър на трева :D

Лелее.. Сайвейшън 5либри за 80лв. във Фитнес1 :O
Дискаунт ли има или тия пак лъжат.. |-( Незнам дали ако питам дали е наличен, ще ми кажат да взема некой друг.. ноо тази цена направо ми бърка в г*за! :X
Идва по левче на доза! :O супер далаверка :D
Така.. малко за днес - не съм на даскало, защото набарах бележка. Ще видя дали до края на седмицата ще ходя. Малко проблеми сутринта с нашите и то точно заради тази бележка :D фалшификации, викания при директора.. ала ба :D знаете какво е.. пак си въобразяват нашите нещо.. както и да е. Нещо имам бокли в гърлото и затова най-вероятно ще изпия няколко зелени чая до края на деня. Коляното и кръста почти са ми минали. Днес незнам дали ще се скача навън, но пък определено ще се кляка в залата ;)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 11.05.11 09:42.

ИЗМЕРВАНИЯ БИЧЕЗ! :D
Средата на Февруари / Преди 5х5 (Средата на Май) / Извод
191см. @ 84кг. / 191см. @ 85кг.
Мишници - 37 и 37 / 38 и 37,5 +1 и +0,5 yeeheheeah (rock)
Предмишници - 32 и 32 / 32 и 32
Гръдна - 110 / 110
Талия(най-широка) - 85 / 88 +3 holy shitt :D
Талия(най-тънка) - - / 82 винаги съм мерил през широката част (любовните перки/дръжки) :)
Ханш - 94 / 95 +1 мамка му.. става все по-зле :D Рекорда тук беше 96 :D
Бедро - 60 и 60 / 62,5 и 62 +2,5 и +2 ЙЕЕЪЪЪ !! Рекорд.. а едва сега започвам 5х5 :D
Прасец - 42 и 41 / 41 и 41 -1 и - И добре.. как е възможно да ми спадне прасеца !? :D :D Може и да не съм го стегнал достатъчно |-( Явно скоро ще се пуска още един цикъл по HFT.

Интересни мерки.. нещо ми светнаха очичките след тях :D Сега се мятам да ХРАНЯ, а по-късно ши са блъска :)
ЕДИТ: Вкарвам и максове..
Тяга - 150х1
Лег - 85х1/2 :D
Клек - 80х1 да речем
Раменна преса - 50х1
Набиране, макс. широк - 15 @ BW
Набиране, подхват - 5 @ 15кг.
Кофи - 10 @ 20кг.

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 11.05.11 19:29.

11/05/2011 - Day 55
7:00 - (coffee) с мед
8:00 - доза гейнър
9:00 - 100гр. овес в 200гр. мляко, 3 яйца
12:00 - 250гр. ориз със зеленчуци, 100гр. телешко, салатка
13:30 - 2xКре-Алкалин
14:15 - тренировка + Xtend
- клек - 5х5 @ 50кг. (15-20% lower)
- раменна преса - 5х5 @ 40кг.
- тяга - 5х5 @ 90кг.
- набиране, подхват - 5х5
- чуково сгъване от скот с дъмбел - 3х10 @ 14кг.
- молитва - 3х20
- Hang Power Clean - 2x1 @ 50, 60kgs (един приятел ме пита какво е HPC.. :))
След - 3яйца, motto, 1хКре-Алкалин
17:45 - 200гр. телешко, 250гр. ориз със зеленчуци
20:00 - 600мл. пр. мляко (в продължение на час пред компа :D)
Отделно: Зелен чай х1
Коментар за тренировката: Тегавичко.. усетих, че кръста не е минал още на 2рото упр. Тягата не беше тегава, както и другите. Молитвата не я усещам много добре в никоя част на корема, но ще повярвам, че действа ;)
Коментар за деня: Бомба.. малко болежки в главата, заради простотията на нашите и може би заради тренировката, ноо ще споделя, че съм адски доволен засега от Екстенд-а. С 2дози можеш да си набавиш нужните грамажи БЦАА за ден. Направо тоя продукт ее юниверсален :P Айдее аз лягам след малко, чее ме боли сърцето .. :P :)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 11.05.11 20:47.

11.05.11
21:09

1 въпрос. Как успяваш да стъпиш араба от 2 (nbad2) . При мен никога не ми се е получавало и винаги ми е била по лесна от 1..

Амии ти се разчекваш брат.. аз преди можех и от един, ноо само предно и странично :D Сега всичко от 2 - задно, предно, барани, сайд.. всичко :D просто набирам повече височина с 2 и така. Въртенето ми е изцяло от главата и ръката, докато ти въртиш от замаха с крака.
ПП - И ти ли си джъмпър бре :D

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 11.05.11 21:15.

11.05.11
22:55

казано от Калоян Цонев на 11.05.11, 21:14:

Амии ти се разчекваш брат.. аз преди можех и от един, ноо само предно и странично :D Сега всичко от 2 - задно, предно, барани, сайд.. всичко :D просто набирам повече височина с 2 и така. Въртенето ми е изцяло от главата и ръката, докато ти въртиш от замаха с крака.

Бях.. Сега само задно си въртя, колкото да не го забравя. Иначе араба от един на някой пясъчник би трябвало да я завъртя. Ми то барани от 2 си е предно с половинка бе мой :D .. Незнам аз говорих с един учител и той ми вика да джасам земята яко, но пак не са получи. А то от един е по лесно, щото се въртиш по-бързо

казано от kini на 11.05.11, 22:55:

казано от Калоян Цонев на 11.05.11, 21:14:

Бях.. Сега само задно си въртя, колкото да не го забравя. Иначе араба от един на някой пясъчник би трябвало да я завъртя. Ми то барани от 2 си е предно с половинка бе мой :D .. Незнам аз говорих с един учител и той ми вика да джасам земята яко, но пак не са получи. А то от един е по лесно, щото се въртиш по-бързо

Амии може да се каже, че е предно с 90градуса.. да :) Но пък идеята и е да го изпънеш, не забравяй ;)
ПП - Бахти децата.. вместо да си говорим за щанги, говорим за фрийрън :D :D :D

ПЗ за феновете ;)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 12.05.11 13:26.

12.05.11
15:06

Искаш да кажеш 180 :) .. Ето за около 2 месеца, когато бях страшно зарибен да падам.. :D .. какво бях постигнал :) цък

Ае брат, тая е е*аси гаджето :D Ии в началото на една стеничка видях знак на ANIMAL ! (rock) :D Аз ща пръсна, аз владеех и паркура на времето. Кеш по дължина на маса знайш ли как се прави ;) Ии човек.. ти да не си от Враца бе !? Ако си, дай скайп. Ако не си - пак дай и просто ми кажи, че не си :D Ето моето задно преди време. Никога не съм го можел земя земя :S
Едит: Кво стана е пико :D

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 12.05.11 20:07.

P&

12.05.11
19:22

Стига пускахте такива клипове, че си счупих май ръката...

12/05/2011 - Day 56
Днес почивка. Храната за целия ден е:
300-400гр. ориз със зеленчуци, 6яйца, 600мл. пр. мляко, 3кафета, няколко грама вит.Ц (искат ме долу..), 10шоколадови бонбона(failed :D), микс от кашу и фъстъци(200гр.), един Monster, 90гр. шам фъстък, панирани кашк. и сирена, салатка, леко телешко.
Коментар за деня: Добре дойде. Имах нужда от почивка. Сутринта никакво желание за нищо, но с времето всичко се пооправи. С тея бележки не бях виждал съучениците си отдавна и днес отидох да ги видя в голямото. Добре ми се отрази.. :)
Коментар за тренировката: Да.. почивка, но имаше леко паркур и трикинг. Това е :)
Планирал съм за утре покрай 5тиците на клека да пробвам 90-100 до долу ;)
ПП - Днес доста добре от към аминота. Доста ядки, а и Монста.. (rock)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 15.05.11 09:06.

P&

12.05.11
20:54

Кво става... пускате такива клипове и аз щот съм тъп излизам да пробвам дали ще мога да скачам така. Първо на тревата и се получиха някои неща д/г. Абе не се получиха, ама както и да е... След това като се прибрах, пробвах в двора и дясната ръка изпрака едно гадно. Напсувах я набързо и се прибрах. Сега я мажа с един мехлем, с който мажа всичко, което ме боли. А, дано мине...

12.05.11
21:06

Еми това от клипа си е демо де. Ама за половин лято толкова. После спрях и мога да се снимам утре да видя тамън и аз дали помня нещо. Само помня че задно го правих на стадиона след зловещ комплекс със напади, бягане, бърпи+набиране и слингове :D . Виж ще пробвам и араба от 2 само веднъж и ще кача клипа да видите как падам аз! :D

Абе брат.. :D :D мнол си див ейй.. :D изчакай да дойде поне лятото, че започни от вода тренировките, та пясък, та чааак тогава дворовете :D
Айй да се оправя тая ръка, че трябва да дигаш !!! Остави го тоя 3рън :)

P&

12.05.11
21:12

Вмомента ме боли, само като я движа, иначе и няма нищо :D :D :D

13/05/2011 - Day 57
8:00 - (coffee) с мед, 100гр. сирене, малко баница, 300мл. пр. мляко, круша
11:00 - 200гр. ориз със зеленчуци, 100гр. топ. сирене
12:30 - 2хКре-Алкалин
13:15 - тренировка + Xtend
- клек - 5х5 @ 60кг., 70(1), 80(1), 90(0), 90(0), 85(1)* PR
- лег - 5х5 @ 60кг.
- гребане - 5х5 @ 60кг.
- раменна преса - 1х1 @ 55кг.* PR (е ядосах са..)
- лег с тесен хват - 4х12 @ 30, 40, 50, 60кг.
- пвдигане на корем - 3х15 в СУПЕРСЕТ с преси от наклон +5кг. - 3х15
След - protein bar, 2круши, 1хКре-Алкалин
15:30 - 3фпх със 150гр. свинско, 50гр. кашк., 400гр. мляко ии едно фрешче :)
20:30 - печ. зеле, 2фпх, сирене, луканка
Коментар за тренировката: Еее не.. няк’ва жестока разбивация.. голямо викане на тая раменна преса. Като зацепих по средата, на мъртвата точка.. че като нададох боен вик.. някъв жесток rage.. че като ги избутах.. свалиш след това щангата, забих я супер мощно в стойката и си свалих колана ‘кат билдър и си седнах да си почивам с усмивка на лицето.
Коментар за деня: Странно як ден.. не бях слизал по центъра толкова отдавнаа.. ии като видях колко е як Добрич.. целия в ремонт, но въпреки това.. сега съм в някаква еуфория.. обвзело ме е едно чувство, което чувстваш, когато чувстваш, че си се разчувствал.. и така.. покрай излизането няколко салта и това само защото има толкова мацки в града, колкото е голямо и егото ми.. :D
ПП - Ей Крискоо.. май ша стигна 70 до края на 5х5 е брат :D :D баси кефа ;д

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 13.05.11 22:56.

Задника расте ли ? :D

казано от Михаел Иванов на 13.05.11, 19:22:

Задника расте ли ? :D

К’во да ти кажа брат.. хашна +1см.. от снимката с везната, дупарата доста сериозно ми се е очертала :D:D (виж тая  с една ръка където съм :D). Като цяло - ДА! :D

14/05/2011 - Day 58
Днес храната добре, нормална. Тренировката бе:
- push press - 40(5), 50(3), 60(1), 65(1), 70(1), 75(0)
- разтваряне встрани - 3х8 @ 9, 14, 16кг.
- флайс от наклон - 3х8 @ 14, 16, 21кг.
- кофи - 2х12 @ 10, 20кг. (не ги пиша PR, защото последните не бяха достатъчно дълбоки)
- pullover - 3х10 @ 14, 16, 18кг. (за 1ви път правя пулоъвър. Общо взето заучаване на техника)
- набиране, макс. широк - 2х12
- pulldown - 2x10 @ 60, 70кг.
Коментар за тренировката: Имаше доза Екстенд. Чудех се дали да зема или не, но добре, че везната се наклони към зоба. Пък и допълнително БЦАА никога не са излишни ;) Бях планирал няколко серии трапец и 14-21 серии корем, но простн нямах сила накрая. Утре обещавам! (wasntme) На пулоъвъра, колкото и смешно да звучи, на 2 пъти щях да си извадя рамото с 14ката.. :D в началото не се бях наместил като хората. Втората серия не бях стегнал рамото като пусках.. направоо трагедия :D Но пък много ми допадна това упражнение. Изкъртих флайса.. имах сила за серийка поне с 24 .. |-(
Коментар за деня: Днес имаше събиране на лостаджии, но въпреки това реших да си карам по план и да си отида в залата. Тей или иначе нямаше какво по-специално да покажа.. не ми и дреме как е минало.. |( като гледам как върви, тоя стрийт е главно за фукня. Нищо сериозно.. може 1-2 човека да имат мотивация ии някви шансове за прогрес, но другите са простооо фейлове :) Вечерта ще има кЕтайско.. да видим какъв вид месо ще си избера :D

мм незнам за другите ама женското е над 17лв/кг :D

казано от kristiancho на 14.05.11, 18:39:

мм незнам за другите ама женското е над 17лв/кг :D

ХАхха малее брат, докато зацепяяя.. прочетох последните 3-4 поста по 2пъти.. :D

Регистрирам МТ в раменете, предмишниците, долната част на корема и леко трапеца.
За днес съм си планирал Power Cleans, Squat Clean само за техника, Clean&Jerk; и тръстъри може би. Всичко от 1 до 3 повт. :)

15/05/2011 - Day 59
8:15 - 300мл. пр. мляко с кафе и мед, 150гр. овес в 500гр. мляко
11:00 - 3питки, 150гр. сирене
12:15 - тренировка
- clean & jerk - 40(3), 50(3), 60(1)
- hang power clean - 5х1 @ 50, 50, 60, 70(0), 70(1)* PR
protein (ще обясня защо е тук..)
- squat clean - 4x1 @ 40, 40, 50, 50kg.
- thrusters - 2x1 @ 40, 50kg.
След - 2меденки
14:45 - 200гр. риба, 150гр. картофи, салата
18:00 - 150гр. пил. дроб, 200гр. картофи, салата
22:00 - 300мл. пр. мляко
Отделно: мляко с какао, пастичка (рофляк..)
Коментар за тренировката: Йезз уеее.. усещах, че ще ги обърна тия 70 кЕла.. (rock). На фейла си продрах гърдите с лайняната щанга.. :D Ааа относно протеина - по средата на тренировката е, защото един приятел, леко възръстен ме извика горе на бара да говорим за приоритети, шансове, успехи и като цяло бъдеще във финансите. Нямаше как да му откажа, тей като доста го уважавам. Получих интересни предложения от него, нещо като “начален брокер”. Да.. и аз незнам как ще стане. Ще ми открие сметка в банка, ще ми плати някакви курсове.. за сега няма да бързам да казвам нищо, тей като ми се сториха доста труднички работите.
Коментар за деня: Сутринта ми беше доста убито. Още като станах ядох овеса в продължение на час пред компа :D Едва го дъвча ейй.. няма такава гадост.. :D к’во да се прави.. нали сме билдъри, трябва жертви (rock) Ще видим довечера дали ще се излиза и дали ще успея да хапна още веднъж.
ПП - Ейй.. забравих бе!!! Днес направих 2 силовиии.. (rock) супер зор.. направих сигурно 15опита, от които само 2 успешни. 1вия доста експлозивно и бързо се качих отгоре, а на 2рия по-лекичко. Все пак.. трудно ми е, техниката не ми е ясна. Просто се изсилвам с краката, изтласквам се и с адска злоба дърпам за пул-ъп. И за моменти от секундата се намирам вече горе.. баати якото :D :D
БиТиВи - това ми беше една от подцелите, така че зачерквам подцел 2.

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 15.05.11 22:18.

айде за брокера поздрав от цялата ма’ала, сестри, братя, съседи, саученици, познати, непознати и натокани мацки

да,да,да...

Аве т’ва е милионерчето бе.. :D (rock) (rock)

16/05/2011 - Day 60
7:00 - 300мл. пр. мляко с кафе и мед, 125гр. овес в 300гр. мляко
7:30 - у-ще
10:00 - 150гр. кашкавал, айрян
14:00 - боб, 100гр. пил. дроб, 2фпх, 2ч. айрян, салата
14:45 - 2хКре-Алкалин
15:30 - тренировка + Xtend
- клек - 5х5 @ 65кг.
- лег - 5х5 @ 65кг.
- гребане - 5х5 @ 70кг.
- трицепс на V-образен - 3х12 @ 40кг.
- молитва - 3х20 @ 40кг.
След - protein bar, 2мини вафли
17:15 - 200гр. риба, 100гр. боб, 100гр. вар. картофи, 1хКре-Алкалин
19:15 - 300мл. пр. мляко с двойно кафе и мед, 100гр. пил. дроб, 1фпх, салата
22:30 - 400мл. пр. мляко
Коментар за тренировката: 2ра седмица от 5х5. След 3ка на 70кг. клек, разбрах, че няма да мога 5х5 и затова реших да ги направя с 65. Доста тегаво клек, другите лесно, особенно гребането. Доволен от тренировката. Може би 600те метра спринт в даскало ми измориха краката. След тях неможех да вървя и си легнах на тревичката. Уж загрявах, ноо просто изведнъж такова яко натоварване...
Коментар за деня: Храната сякаш е доста добре днес. Настроението също. Преди трена направих силово от първия опит. А за целия ден имам над 10 силови в сериики по 1. Вечерта се оказа доста интересна и приятна. Не очаквах. Дори мисля, че покрай ваканциите ще има още по-приятни. :)
Лека ви :)

Снимката: “The ultimate after workout meal” :D

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 16.05.11 23:42.

ари бе 600метра си бягал на спринт... не ми ги разправяй тея.. :D аз със културистическия си гъз направих 117секудни :D като 1та обиколка премина в подигравка на един който имаше оцапано отзад и го нарочихме за нас*ан и малко се забавихме... :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1