Just trainings

Прескочи до:

06.04.15
20:04

Не е толкова трудно и не и беше инцидентно със сигурност. Лоши навици, лошо обкръжение (от всичките и познати да има 1-2 по-слаби момичета, всичко друго хевиуейт :D ). Ама  се усети навреме и не е късно. Ще се получат работите, виждам ги!  :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 06.04.15 20:07.

06.04.15
21:14

Свалила от 75 на 70кг г-д, свалила по 1-2 санта на места повече за месец и малко с не толкова сериозност. Еми бива, ама бая труд се иска още. Не може талията да и е 96 санти просто (е поне вече не е над 100). Под корема това, пък през пъпа е 80. Круша стайл. Ама ще натиска да не е така със сигурност.

Мнението беше редактирано от Nachev на 06.04.15 21:15.

Колега дали бягането и спринта ще са най-подходящи при тази основа... смисъл гледам талия и килограми... ставите на коленето дето без друго са си най-натоварвани от целия ОДА, че и сега да ги донатовариш... тя може и да се чувства добре ама...

07.04.15
16:41

Е, мисля да не е постоянно това спринтиране, не е от джелезо пък и е момиче все пак. Не съм я питал дали има мускулна днеска, ще видим после. Замислям се в думите ти и мисля, че не грешиш. Ще помисля да олекотим с една идея системата, без да намаляме честотата на тренировките. :)

07.04.15
18:35

Без тренировка, ала..

Храната:
Нищо особено. 4яйца на очи, 4 филии хляб, 4 яйца варени, 4 филии хляб, 2 краставици, 2 кафета, домашно овче мляко и ще има и още едно ядене

Деня:
Започнах обекта и... Днеска отхвърлих 50 квадрата с мотиката( отново) , жив фитнес :( Тоя лапад няма прекопаване ей, голяма инатщина с тея жилави корени. Добре се получава иначе, и чисто и красиво и като го мулчирам супер. Иначе се натъкнах на някои странни индивиди. Най-новите интересни твари за тази година. Едното хубаво е червей на стероиди, ама другото ми мяса на бръмбар прекалил с пушенето на люляци. :D
P.S. Моля гнусливите да не гледат!

Мнението беше редактирано от Nachev на 07.04.15 18:37.

07.04.15
18:43

За гнусливите не знам, но ако тая синя ксилокопа те беше ужилила нямаше да ти е до писане по форумите сега.

07.04.15
18:46

И аз това си помислих след фотосесията. :D Много беше мудна такава, още е в зимен сън, знам ли и викай ай 1 щракване за спорта така. :D
Благодаря иначе, не знаех, че така се казва този ‘айван. В нашия край няма да го има толкова, явно. Ще внимавам друг път !

07.04.15
18:46

Як бръмбар :) Аз като дете бях намерил в градината на село едно от тия и ми се струваше като извънземно, една седмица го изследвах :Д

Според мен като началото ако има колело нещо... ще е перфектно или ако може да си позволи колело сега. С колелото ще е по-издръжлива заради по-ниското натоварване над краката разбира се... ще може и сърцето й хем да държи добър пулс, хем да го държи за по-дълъг период от време ( не са нужни сърдечни зони и т.н... като начало просто да върти )... пък тренираш ли сърдечно-съдовата система нещата лека-полека ще се получат. Взимаш една ластична лента  от lidl за не много пари и започва да прави изолирани упражнения ( разгъване и сгъване на бедра, бицепс, трицепс, рамене ), тъй като многоставните упражнения са по-добри, но в случая са малко противопоказни... колелото в началото да го върти 20-30минути два пъти на ден... като влезе в ритъм сърцето леки HIIT тренировки на колелото.... след месец два махаш изолираните и започваш лека-полека многоставни да даваш ( те изолираните упражнения колкото и да е ще повишат тонуса на мускулите и ще може да си ги контролира...и има по-голям шанс да започне бързо да владее техниката на многоставните ) и те така... така мисля аз разбира се.. сори за спама.

07.04.15
18:49

Аз си имам колекция, още си я допълвам, ако имам възможност.
Пращайте интересни екземпляри :)

07.04.15
18:57

Това не е бръмбар, това е пчела.
Късмет имаш, че ксилокопите и земните пчели не са агресивни въобще. Тези гнездят в стара дървесина - навеси, стари дървени конструкции, дървета. Сигурно наблизо имаш гнездо ;)

07.04.15
19:13

Аз в една дума ги обобщавам всички такива дзверове :)
Не знаех че така се казва. Ксилокоп звучи като... казахстански уред (giggle)

казано от Pavel D на 07.04.15, 18:46:

Аз като дете бях намерил в градината на село едно от тия и ми се струваше като извънземно, една седмица го изследвах :Д

Попово прасе му викаме ние на т`ва извънземно! :D

07.04.15
22:53

Бате тея лятото като ме подгонят такъв спринт удрям , че си е*ало майката ...

08.04.15
20:33

№69 - бутащи

1. Лег широко - 5х110 / 4х120 / 4х120
2. Полулег- 3х5х80
3. Кофи - 14/20
4. Разгъване на скрипец 3х6х50 (1въже)
5. Разгъване с въже над глава - 3х6

Тренировката:
Дъмбели нямаше, колана скъсан кофи с тежко не могат да се прават и нищо стана с гърдите. Бях и доста изморен, и ял преди тренировка, та доста кекава работа.

Храната:
Тъпкане на каквото има, е поне без боклуци де.

Деня:
Отново отметнах доста копан. Утре и край. За жалост се случи неприятна случка, коляното прещрака. Нз от пренатоварване ли какво, както ставам от колене прав и се изви и щрак, на 2 пъти супер гадния звук, от който сиг имам фобия вече. Барах вътрешните връзки - не болят. Не е кой знае какво, ама все пак... Утре ще внимавам, даже може 1 наколенка да сложа.

Мнението беше редактирано от Nachev на 08.04.15 20:33.

09.04.15
19:46

Днес без тренировка

Храната:

Свинско с праз, 2 яйца, курабии, вафли, курабии, таскебап

Деня:
Ей свърших тва копане на обед. 200м. туи прекопани и изчистени от плевели. :D Ся почвам мулчирането и нещата почват да добиват вид.  :) Одеве разцъкахме и малко на стадиона пасчета работи, ама без футбол. Утре се очертава отново дълъг ден и тренировка крака с рамо.

10.04.15
21:16

#70 - Рамо

1 Раменна преса седнал - 5х70 / 5х70 / 4х80
2а вертолет въже - 3х6х65
2б въртене на диск - 3х7х15ка на ръка
3 разгъване на дъмбели в страни 3х5х12,5
4 Разгъване с 1 ръка на макара - 3х5х45
*малко core

Тренировката:

Трябваше и крака, но утре. Реших да не бързам и да си направа хубаво рамото, па утре краката, че през деня се смазвам. Добре се получи тренировката, само на края дето се заиграх да си говора с разни пичуе.

Храната:

Днеска: 10тина вафли (и аз като Ронката, залагам на класиката) , сладолед, таскебап, мишмаш, жива бира, манджа градинка, луканка
Много се заиграх с тея вафли и хич не ми се опират. Бая въглен неска, утре ще компенсираме с по-малко.

Деня:
Мулчирах лехите до обед. Утре и край с обекта живот и здраве. До следобед пък косих и рязах храсти. Кръста дрЪво/ Общо взето пак доста уморен, та затуй попрекалих с вафлетата и прочие въглени. :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 10.04.15 21:17.

11.04.15
20:10

№71 Силата е в краката!

1 Тяга - 3х130 / 3х150 / 2х170 / 2х170
2 Клек - 5х90 / 5х110 / 5х110 / 5х110
3 Напади - 3х5х70 на крак
10 мин. стречинг

За тренировката:
Не мога да върва общо взето. 40мин. омазвация. Тягата добре, но на клека не знам какво стана такова. Изморих ли се или съм станал зян на него - 110 бая тежки ми идваха, а зимата си правех бройки на тях.  Нападите довършиха манджата. Все пак съм доволен!

Деня:
Доста натоварено. До 12 полагах найлон, после косих, после хвърлях мулч... Уморен направо си отидох да тренирам.

Храната:
Днес единито за ся: кисело мляко, 2 вафли, пица домашна, 10тина курабии, таскебап, юфка със овче сирене, бонбони, вино розе, воденички

И само едни фотоси, колкото да ги има от неска, че пращах на брачеда. Пробвах само да фана рЪките, че се дава зор. Текезесарския тен е на лице иначе.
ps това не е моята стая :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 12.04.15 01:56.

12.04.15
22:11

Днес тренировката бе 7 часа - за хват.
Почивен, ала рано рано на лозето с татко на резитба, че закъснямхме тази година. Щракане, щракане и пак щракане, на края ми умаля дясната ръка и смених на лява. Кожата стана леща и малко като натисна ножиците, направо ми изтръпва дланта. Отхвърлхме го де до следобеда - половин декар 2мата - супер! После изхвърляне на пръчки, назад напред и стана следобед. Накрая с приятели местихме  едни статуи в църквата и ги качвахме на 2-3м. височина. Доста стабилен фитнес се получи като цяло! :D
Храната на крак, вечерта компенсирах с домашни кюфтета.

Мнението беше редактирано от Nachev на 12.04.15 22:57.

13.04.15
22:20

№ 72 - бутащи

1 лег - 90х3/ 100х5 / 120 х3/ 120х2/ 120 х3
2 Кофи - 3х5х +50 през 1мин.
3 Кросоувър - 3х10
4 Френско - 2х6х40
5 Разгъване на скрипец 3х6
*малко core

Тренировката:

Доволен съм като цяло, защото отидох доста изморен. 2ката на лега стана на по-широк хват от принципния ми. После на кофите пък обесвах направо със синджира.. За 50мин. се довърших от всякъде

Храната:
За жалост, отново почти само на крак, каквото успея. Понапълних калории поне де, но има какво да сежелае.
10тина сърми, доста кекс, айрян, протеин, бира, 2 ябълки , витамини

Деня:
Работа в пълни сили, торих един двор, после копах, а следобеда компенсирахме с приятели пак в работа. Залесявахме местния културен център с елхички.

Мнението беше редактирано от Nachev на 13.04.15 22:41.

16.04.15
09:09

Тея дни малко немам нет и от вчера...

№73 Дърпащи

1 Скрипец горен широко - 6х75 / 4х целия магазин / 4х целия магазин ( другия път ще си взимам някакъв мой колан, че  без набирания..
2 Гребане с щанга - 3х5х100
3а Скрипец горен У - 3х5х целия магазин
3б Пулдаун - 3х10
4 Повд. на щанга за трапец - 3х6х100
5а Сгъване с крив лост прав - 2х5х50
5б Набирания широко СТ -3х6
6 Чукове - 2х5х 17,5

Тренировката:
‘Ареса ми, макар и с тея скрипци. Другия път ще взимам колана, че така да се лигавя не бива. Като се замисля не е  толкова лесно, защото горния скрипец е с 1 макара и са си реални тея кг. Разбира се, друго си е да се набереш с някой друг диск обесен и да те дърпа гравитацията. :D Другите упражнения също доста добре дойдоха и се получи приятна тренировка за няма и час.

Храната:

Попълних калорийния прием, ама без нищо специално.

Деня:
Вчера по-айляк, ама на такъв карък е тръгнало с техниката, че не знам. Фрезовах оная сутрин, претрака двигателя на фрезата и се спука... Блокира. :( После отивам да търся фибър за една помпичка в Пловдив, и след час търсене се оказа, че няма такава част. И през целото време дет обикалям да търся, колата неще да включи на газ, праи кот си иска... Направо не знам, като тръгне и всичко на юруш. Днес ще се опитвам да побългарявам помпата, та дано стане, че 2-дена цветята са ми на сух режим. :S

Мнението беше редактирано от Nachev на 16.04.15 11:27.

16.04.15
20:52

№74 Рамо

1 раменна преса прав (стриктна) - 6х40 / 4х60 / 4х60
2 Вертолет 5х50 / 5х60
3а разгъване на дъмбели в страни 3х6х12,5
3б въртене на диск до над глава - 3х6х20ка на ръка
4а разгъване на макара - 3х6
*ядро

Тренировката:
Доста приятна тренировчица за отрицателно време - 30 мин. Раменната преса беше много тежка, и почти без поклащания, без сгъване в краката и с разгъване в лактите.

Храната:
Днес ми дойде креатин на Сан, микронизиран монохидрат. Ще гледам да се вдигна в тея изморителни дни, и с витаминчета и добра храна дано се получат работите. Целта - да поддържам kg и същевременно да качвам сила.
Иначе - ориз със зеле, 4 яйца със сирене, сладко с 6 курабии, сладолед, малко сладки, протеин, креатин, витамини, фасул със свински краченца, домашно овче кисело мляко, дом. луканка  (devil)

Деня:
Ей оправих я помпата - малко калчища, малко сръчност и вади вода та се не види. :D Следобеда ходихме до последното село и след него почва големия Балкан - Мътеница. Вода наливахме с приятели. Получи се добре разходката. :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 16.04.15 22:02.

17.04.15
21:16

#75 - Крака

1 клек - 5х100 / 4х120 / 4х120
2 тяга - 3х120 / 3х150 / 3х150 / 2х150
3 напади 2х5х60

Тренировката:

Спрямо принципа - слабо, спрямо деня - супер! Пробвах 170-ца на тягата ама не можах да ги напъна, викам ай да не фръкне некой прешлен и бройчици на тея. После се сетих, че освен, че съм изморен я права като 2-ро упражнение. Миналата седмица спокойно си правих 2-3 повт. на 170, ама 1во упражнение беше.

Храната:
На крак пак ама иначе:
2 сърми, луканка с дом. сирене овче, кисело мляко овче, сандвич с 2 яйца, вафла, изотон, зелен фасул, кисело мляко овче, протеин, креатин, витамини,  сладолед

Деня:
Доооооста дълъг и изморителен ден. От сутринта се заиграх да коса трева та дооо 5. Не толкова от работата видях зор, колкото от слънцето. Много жечка си бе. Поне изравних тена и сега съм на потник. :D За напред ще взимам шапка, че работата не е хорошо :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 17.04.15 21:16.

18.04.15
21:46

Днеска без тренировка.
Бачкане имаше, ама малко на частно. Има конни състезания тея дни и барман малко бях аз там. Направо като почивка ми идва макар, че цял ден прав. :D |
Храната: 2 баници, боза, кафе, 25гр. уиски, 2 кебапа с краставици, 2 кебапа с краставици, торта, дом. луканка, дом. кисело мляко, креатин, витамини :)
Ще почивам, че утре пак съм там на линия.

20.04.15
21:54

#76 - Бутащи

1 лег - 4х120 / 3х125 / 2(3)х125
2 полулег дъмбел - 3х6х35ца
3 кофи 6+40 и се скъса колана ..,. / 25бр
4 флайс -2х8
5 лег тесно - 6х90 / 4х100 /4х100
6 рагъване скрипец -3х6х целия магазин
7 разгъване с дъмбел -2х6х12,5

Тренировката:
Доволно, отново след доста натоварен ден. Взех си колан... и той се скъса... Направих бройчици. Стана куриоз на последната серия на тесния лег. Дигам аз 3-то повт. изпускам щангата на гърдите и спотъра си пафка електронната цигара, аз се мъча ли мъча.. :D По 1 време извиках, та я вдигна.

Храната:
И пак и пак на крак...

Деня:
Днес покосих, порязах храсти, после пополивах. Нищо специално, утре се очертава дълъъъг ден.

Направих някоя друга контролна снимка. Не хванахме най-добрата светлина, и камерджията не беше про, ама може да отбележим некой друг коментар. Иначе и слаб позинг де. :D

+
- бая се бях поосвинил покрай клек в 20, но ся съм си пак относително чист с жици
- рамената доста дърпат, явно са ми вървежната група
- пресата я има макар и под мантия косми :D
- трапеца и той е дръпнал

-
- прасците - пилешки, прекалено пилешки
- размера на ръцете не можа да се запази и са бая по-малки спрямо рамената
- горните гърди поизостават
- силата на бедрата падна

Като цяло съм прекалено доволен. През изминалите 4 месеца имах доста перипети (даже прекалено) , ала въпреки това тренирах здраво, умерено, не успях да се контузя и постигнах относително добра физическа форма. Винаги има, какво да се желае и затова продължавам с пълна сила! :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 20.04.15 21:57.

21.04.15
08:30

Добра визия си докарал наистина!
Колко си висок и колко тежиш в момента?

21.04.15
10:17

казано от Boby_ на 21.04.15, 08:30:

Добра визия си докарал наистина!
Колко си висок и колко тежиш в момента?

Благодаря, за което! В момента тежа между 83,5 и 84кг. на 182см. Има какво да се желае от към мускулна маса, но всичко с времето. :)
P.S. Зимата можех да измъкна още 3-4кг. нагоре, но нямах пари за нови дрехи. Може да звучи малко смешно, но е така. Спестявах за карта за фитнес и що годе хубава храна плюс другите разходи телефон, ток, и малко давах на сестра ми за училище.

21.04.15
10:41

Мноооого добре, атлетично и балансирано. Вярно, много нацепени рамена и големи ръце.
(Бих ти ударила една кола маска, но това са подробности ;) )

21.04.15
11:11

Много работа си отхвърлил!Браво.

казано от Queen Cobra на 21.04.15, 10:41:

Ай ся изпедепцайте момчето с тия пед...ски работи.

21.04.15
11:22

Аз съм дама и естет, не хомосексуалист :) ;)

21.04.15
23:57

Днес дълъг и работен с доста ядове по колата. Взе да загрява води хвърля.... Едвам се прибрах. Утре ще гледам, какво се случва, ама не ми мирише на добре. Храната този път не беше на крак и си хапнах нормално. Не тренирах. Вечерта разцъкахме малко футболче с приятели преди мачовете от ШЛ. Почивка и утре гръб на маХ.

22.04.15
18:53

Сега вече разбирам защо толкова често филмите за възрастни започват със сцена с градинар... (giggle)
Много готин!
Иначе...

казано от Queen Cobra на 21.04.15, 10:41:

Мноооого добре, атлетично и балансирано. Вярно, много нацепени рамена и големи ръце.

Аз не бих, някак ти се връзва с имиджа да е по-автентично/натурално положението, хаха. Свързвам го с мъжественост, сигурно естета в мен спи нещо, не знам. :D А да не говорим колко досадно и болезнено е да нямаш един косъм по тялото си - ако бях мъж, определено нямаше да си го причинявам.

22.04.15
20:06

Ники, тенкс! Направо като се избръсна и все едно не съм аз, наистина. Преди като малко по-малък пък си правих кола на краката уж да ги гледам да ги сравнявам, ама няма такава болка. Всеки не го боли, ала все бях на стъпка от това да си ида с 1 крак обезкосмен само. :D Затва стоя си лъмбър и хич ми не е, коят’ ме иска и с тех и без тех ще ме иска. Пък и пари излишни нямам. :D

№76
1 скрипец горен широко - 3х4х целия магазин
2 скрипец долен У - 3х6х целия магазин
3 гребане с 1 ръка 3х6х35 +
4 пулдаун 3х6
5 сгъване с щанга  2х5х50
6 сгъване на въже 2х5хцелия магазин
7* набирания широко - 10/7/7 ст
*суисс бол

Тренировката:
Пак няма колан. Бил поръчван. Карах го пак на катерушки. Стана добре де. Накрая се изкуших и викам айде малко набирания да се довърша. :D Направих и малко чекнения

Храната:
Домашно: кис. мляко овче, сирене, картофи, ориз със агнешко, компот, 5 яйца

Деня
Много айляк. Като студено и няма работа. Засадихме някоя друга акация с приятели само послучай деня на Земята. :)

*и малко фотосчета на домашния зоб и малко от чекненето

Мнението беше редактирано от Nachev на 22.04.15 20:45.

22.04.15
20:37

С дъмбели прави кофите и набиранията, не е като с колана, но пак става.

Мнението беше редактирано от Pavel на 22.04.15 20:37.

23.04.15
09:38

Не се сетих бати Павка. Е, 17,5, ама по-добре от нищо. Следващия път ще опитам. :) Кога ще проведем едно тренировъчно занятие? (muscle)

Мнението беше редактирано от Nachev на 23.04.15 09:39.

23.04.15
21:23

#77 - Рамо

1 Раменна преса прав - 6х40/ 4х60 / 4х60
2 Преси с дъмбели седнал - 5х25 / 5х35/ 5х35
3а разтваряне в страни - 2х6х10
3б вертолет на въже - 2х6х целия магазин
4 Повд. на щанга за трапец 7х70 / 7х70 / 7х70 / 10х100

Тренировката:
Изключително интензивно - за 30мин. Много мори тая раменна прав, много тежко ми идва и се мъча като куче. Заиграх се та си направих и по-тежки дъмбели, та и пресите станаха добре. Свежа тренировчица.

Храната:
Пилешко от петел с ориз и зеле, турски сладки тестени, кисело мляко с вафла, протеинче, креатинче, витаминче, 3 кебапчета с 3 кюфтета и свежа салатка :D

Деня:
Без особени забележки - лек и ползотворен. Колата тършувах да видя какво се случва. Някакъв датчик на Т на водата. Ще играе и тук побългаряване, но утре тая работа. :D

25.04.15
01:29

#78 - Краки

1 тяга 5х110 / 4х140 / 2х160 / 2х160 /2х160
2а клек 3х6х100
2б пуловер - 3х6х35
3 прасец на смит - 3х20х50/70/90
*core on swiss

Тренировката:
Приятна и бърза. И чекненията дойдоха добре. Задържах за над 10сек. планк на 2-те топки - краката на едната ръцете на др-та. После застанах и прав на едната и балансирах за пръв път. Бая сериозно се заигравам и дано не стане белята някой ден. :D

Храната:
По-качествено днеска:
7яйца с лук,чесън, 2 кюфтета, креатин, витаминчета, протеинче, 600гр. свински гърди

Деня:
Без кой зне какви  отклонения. Вечерта с татко успяхме да побългарим датчика на Т на колата и върви безотказно. :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 25.04.15 01:33.

25.04.15
19:02

Днес без тренировка.
Деня започна и премина в ремонти. Сутринта регулирах притока на газ към двигателя на колата. Пооправих го на 900 оборота да щрака. После си играх помпата за вода да правя, че имаше една слаба маса там. И тя тръгна. До тук добре. Следобеда с бащата отворихме развалената фреза.... Скъсама биела и май май нов мотор ще се иска там. После на една фуражомелка свалихме мотора и той за ремонт на майстор... Не ми беше скучно. :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 25.04.15 19:02.

26.04.15
20:05

Снощи излизах, бях на рожден ден на мой приятел. Тъй като не помня от кога не бях пил твърд алкохол, реших да пийна малко домашна ракийка. Още след 1-вото 100 ме хвана и го карах умерено. За 6 часа ударих някъде към 4 и направо се чувствах подпийнал. А имаше и ексове... Разбира се, хапвах стабилно мезенца, скара, както и играх хорца - елено моме повече ,че по-сложно. Като цяло съм изгубил всякакъв тренинг за маса. ( и по-добре, радвам се даже) Като се прибрах към 4 пък хапнах от новия бабек, направо мозък беше и гледам, че Кличко ще играе в 6, но нямах пауър да го доглеждам. :D
Днес релакс почти, доста хидратиране, както и малко чийтване с храната. Малко работа до лозето имах. едни пръчки само взимах, иначе нищо съществено. Ще завърша с едни пържоли и мисля да легна рано, да се наспя хубаво и да съм готов за новата седмица. :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 26.04.15 20:06.

27.04.15
22:11

#79 - бутащи разни

1 лег 80х5 / 100х3 / 125х2 / 120х3 / 120х3
2 полулег дъмбел - 7х35/ 7х35/ 7х35 на ръка
3 кофи 6х+50 / 5х+50
4 обратен лег на макари флайс - 2х6
5 лег тесно 2х5х90
6 разгъване на скрипец 2х6х целия магазин
7 френско - 6х30 / 5х40
20 мин. стречинг и ядро

Тренировката:
Надявах се на 3ка на 120, но и 2ката е злато, като се има впредвид работния ден. Полулега и кофите особено компенсираха. Трицепса и той добре. Заиграх се и за корема, направих на 5-6 упражнения повторения до отказ. После опити за баланс прав и значително по-добре. По половин минута и нагоре стоя прав. Иначе на колене на 1 крак другия във въздуха също хванах чалъма. :D

Храната:
Доста забързано и днес почти пак на крак всичко и в бързината. Иначе: 2 кроасана, кисело мляко, дом. пържола с дом. сирене, хляб, протеин, креатин, витаминче, 2 портокала, дом. пържола, дом. кисело мляко овче

Деня:
Сутринта малко административни дейности, до общината назад напред. После се заиграх в двора на църквата с една трева и с тримера, разбира се в жегата, цял обед и следобед. Накрая отчето ме помоли да дрънкам камбаните, че  нямаше кой и се насладих на птичия поглед над селото, чувайки тътена на 120 годишните медни камбани, чиито звук се чува на километри разстояние. Неописуемо е просто! :)
Иначе и самата постройка е доста сполучлив архитектурен труд, особено за онези времена.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1