12.02.11
18:17
И така от 2 месеца свалям килограми и ефекта е приличен(6 килограма) бях 83 сега съм 77.Но сменям програмата от 5x5 на сплит ,който изглежда така:
всяко упражнание е по 4 серии по колкото повторения мога да избутам
1 ден - гърди и корем
равен лег
полу-лег
флайс или пек-дек
кросоувър
коремни колкото повече толкова повече
2 ден - гръб и трапец
скрипец пред гърди с ширк хват
скрипец за врат
гребане с щанга
тяга
хоризонтален скрипец
повдигане на рамена с дъмбел
3 ден почивка
4 ден- крака и рамо
клек
лег преса
бедрено разгъване
повдигане на прасти
раменни праси
разтваряния с дъмбел
повдигане на ръцете напред
5 ден - ръце
френско
лег тесен хват
сгъване с прав лост
скотово
сгъване на китките
Като всеки тренировъчен ден е придружен с кардио.Намалил съм въглехидаратите значително, но се чудя дали тази програма е удачана за сваляне и оформяне? Уж всичко зависи от храненето и кардиото.
Малко инфо: тренирам от година и няколко месеца в момента пия БЦАА по около 20 грама и протеинова пудра.
12.02.11
21:46
колко си висок ? отностно програмата ( в която няма серии и повторения ?!?! ) нямаш упражнение за задно бедро и задно рамо, тоя скрипец зад врат го махай ... не ти трябва ... ако можеш да се набираш а и да не можеш.. сложи набиране вместо скрипец след набиране може вертикален скрипец с подхват ( вместо зад врат )
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.02.11 21:47.
Ами 172 см съм висок , а набиранията не са проблем.Всяко упражнение е по 4 серии повторенията са колко мога да направя.Ако включа задното бедро предполагам ,че ще махна лег пресата.
12.02.11
22:09
абе крака и рамо в един ден е голяма глупост за мен лично ;) по-добре тренирай предно и средно рамо с гърди и задно рамо с гръб
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.02.11 22:09.
Точно и аз това мислех като погледнеш другите дни сравнение с този за крака и рамо.Иначе за свалянето е нормално първо да сваля от ръцете и гърба или си е индивидуално.
12.02.11
22:16
индивидуално е ....