Петък - Крака,бицепс и трицепс ?

13.02.11
15:29

Здравейте първо колеги :)

Пада ми се в петак да правя крака с бицепс и трицепс ..... дайте някакъв метод по който ги тренирате вие ?

Моля спестете коментарите да не ги тренирам в един ден или да променям програмата :)

Поздрави :)

13.02.11
15:36

добре, защо искаш да ги трнираш така? това само този петък ли е, или по принцип

Мнението беше редактирано от n_sko на 13.02.11 15:37.

13.02.11
15:46

понеже смених програмата и е поне близките 2 месеца ще ги тренирам така по ред причини (тренирам в няколко зали с различни условия...образование...работа...и тн.).
Не съм начинаещ имам 5-6 години опит :)
Просто ми е интересно кой как ги тренира като ги прави в един ден :)

13.02.11
18:02

според мен, най-добрия вариант в този случай ще е да си направиш тренировката за крака и после суперсерии за ръцете. иначе ще стане много дълга тренировката. зависи как тренираш и краката де - ако е с много упражнения или серии, може да набуташ сериите за ръце между сериите за крака.

BR

13.02.11
18:12

Зависи на кое искаш да наблегнеш,но по принцип първо прави краката,примерно може да правиш лег екстензии 3 серии,после клякане 3 серии,едно упражнение за задно бедро и едно за прасец,за трицепса едно загряващо(пример-разгъване на скрипец) и едно базово(лег тесен хват или кофички)по 3 серий и за финал бицепс-прав с щанга и нещо с дъмбели по твой избор и двете по 3 серий.Успех!

GU

13.02.11
18:25

супер комбинаци1 :)))

13.02.11
20:08

Този петак момчета направих тренировката по следния начин - крака бицепс крака бицепс (серий с по 20-30 секунди почивка между тях) като ми свъраш упражненията с бицепс продължих крака трицепс крака трицепс да редувам серийте .Като цяло хубава тренировка се получи :)

Но според мен лично ще е по-добре да си направя първо краката и после да си направя суперсерий както казва Франко :)

13.02.11
20:09

според мене включи да кажем по основните упражнения за краката.Да кажем клекове,хекен клек,бедрено згъване и 1 упр за прасец,а на ръцете по 2 упражнения с по-малко серии.

13.02.11
22:00

И на мене ми се падат в петък да правя крака и ръце... :) . Аз съм по метод - Трицепс , Бицепс , Крака.... Започвам с трицепс ( защото ми изостава пред бицепса особенно пак ако карам няколко тренировки 1-во да е бицепс а след това трицепс.. и затова почвам с него.. изкам да наблегна главно на него ) , а за краката защо ги оставям след ръцете ли ? Еми защото имам доста причини : време , не мисля да ставам ПРОФ. в бодибилдинга и защото правя само клек... :)

ечи само професионалистите ли тренират крака.. доста глупава причина :D
към автора : според мен ще е удачно

- клек
- лег преси
- разгъвач и сгъвач супер серии
- супер серии за бицепс и трицепс

13.02.11
22:22

Мне имах на предвид ,че за един любител за този спорт според мен би било нормално да се избере за това време което казах ( че е малко ) да правя ръце , отколкото крака... :) Нито сам казал , че трябва да не се тренират , но се аргументирах аз защо не им обръщам чак такова внимание :) Лека вечер на всички !

13.02.11
22:35

А според мен пък е обратното. Между ръце и крака е нормално да се изберат крака.

Крака естествено, но няма никакъв проблем да се комбинират, има различни варианти на сплитове долна-горна част. Само, че в този случай намаляш упражненията. Три за крака и 2 за бицепс в суперсерия с 2 за трицепс е идеален вариант.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1