@Oranje, благодаря, всичко е ясно. Значи живи и здрави ще се видим на тренировката с локация
София-Изток.
@Кольо, откакто прочетох интервюто с теб се каня да те питам в кое училище си учил.Ако е 118то (в което съм почти сигурен),
значи сме били в един клас. Малко е странно, но и интернет май започва да отеснява:)
Поздрави и извинете за спама!
23.03.11
11:54
@Кольо, откакто прочетох интервюто с теб се каня да те питам в кое училище си учил. Ако е 118то (в което съм почти сигурен),
значи сме били в един клас. Малко е странно, но и интернет май започва да отеснява:)
Поздрави и извинете за спама!
Да, до 7-ми клас включително учих в 118-то... а Niki G означава Николай Генчев, май... ;)
23.03.11
22:13
Здравейте!Поздравления за дейността ви.Бих искал да споделите къде точно ще се проведе следващата съботно неделна тренировка,интересувам се,тъй като е в младост а аз съм в студентски.Също и в колко часа ще се проведе :) Благодаря предварително.
24.03.11
11:19
Неделя, 27 март:
Кросфит тренировки на открито София-Изток
От 13.00 в 10 СОУ кв. Младост: кросфит за начинаещи и (средно) напреднали:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
* тестване на 2 от основните упражнения
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за време): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
Заб: Като за първа тренировка няма да има разделяне на напредналите от останалите, а комплексът ще бъде подбран и скалиран според нивото на всеки.
Кросфит тренировки на открито София-Запад
От 16.00 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за време): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
От 17.30 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за напреднали:
* затвърждаване на основни умения и движения - работа с гимнастически халки
* комплекс 1: къс, в стил Фран
* комлекс 2: дълъг и мъчителен (devil)
24.03.11
11:27
Неделя, 27 март:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
Заб: Като за първа тренировка няма да има разделяне на напредналите от останалите, а комплексът ще бъде подбран и скалиран според нивото на всеки.
Ще дойда... поне за да се видим! (sun)
24.03.11
11:33
Ще дойда... поне за да се видим! (sun)
Аз заради теб съм подбрал неща, при които няма скокове. Ако не участваш ще ги включа под формата на бърпита за останалите, като ще им намекна, че са заради теб :D
24.03.11
11:38
10 СОУ “Теодор Траянов”?
Ако има някой от Студентски град който смята да ходи може да се съберем предварително
24.03.11
11:40
Аз заради теб съм подбрал неща, при които няма скокове. Ако не участваш ще ги включа под формата на бърпита за останалите, като ще им намекна, че са заради теб :D
Не ми оставяш особено забележими възможности да дойда и да стоя с ръчички в джобовете! (giggle)
Така да бъде! За сега няма причина да отсъствам...
24.03.11
11:41
10 СОУ “Теодор Траянов”?
Ако има някой от Студентски град който смята да ходи може да се съберем предварително
Да: http://www.bgmaps.com/link/3570C6C2DB0E59C5E2B341AE46BDE60C
24.03.11
11:45
Не ми оставяш особено забележими възможности да дойда и да стоя с ръчички в джобовете! (giggle)
Така да бъде! За сега няма причина да отсъствам...
Ти си за напредналите, но за първа тренировка ще я караме по-леко, за да видим горе-долу кой на какво ниво е и на какво ще е добре да обърнем повече внимание в следващите тренировки.
24.03.11
11:51
Благодаря за уточнението.Засега нямам ангажименти, така че ще мога да дойда :)Да кажа предварително, че съм начинаещ :D
24.03.11
11:52
Изцяло кросфит-тренировка не съм правил до сега. Освен това избивам нормалната за след почивка мускулна треска и гледам да не се хвърлям веднага на големите железа. Да, то ще се види колко ще ми изкара батерийката... :)
P.S. Сигурен съм, че libra е дала солиден рушвет при избора на мястото! :D
Здравейте,
Ако може ще се включа и аз в тренировката в Младост с най-голям кеф. Отдавна имам желание да дойда до Надежда да тренираме и да се запознаем, но все неуспявах.
Неделя, 27 март:
Кросфит тренировки на открито София-Запад
От 16.00 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
От 17.30 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за напреднали:
* затвърждаване на основни умения и движения - работа с гимнастически халки
* комплекс 1: къс, в стил Фран
* комлекс 2: дълъг и мъчителен
* комплекс 1: къс, в стил Фран : Къс ама дебел :D
* комлекс 2: дълъг и мъчителен
В рамките на минутата :)
24.03.11
12:42
Всички са добре дошли да гледат или опитат. Разбираемо е, че повечето ще са начинаещи, затова и тренировките се разделят на такива за напреднали, и за начинаещи, като за новаците блокът за заучаване на нови движения и затвърждаването им представлява голяма част от самата тренировка. При повече хора може да се направят и отделни групи, където да са разпределени трениращите с по-близки атлетически показатели. Както и добавяне на нова локация.
24.03.11
16:22
100% потвърждавам участие на тренировката в Младост.
Мнението беше редактирано от Мирослав Василев на 24.03.11 16:24.
Ако не забегна от София и аз се присъединявам на 100% към групировката в Младост!
24.03.11
23:57
10 СОУ “Теодор Траянов”?
Аз също мога да дойда, както и Витан е от студ.град. Да им покажем на софиянци как се тренира... седнал на слънцето :D
забегни към Плевен, тука да те скършим:)
Не с лошооооо аз съм новобранец... дай да задобрея малко и може да направим едно пътешествие София-Плевен... пък после и до Варна!
P.S. Сигурен съм, че libra е дала солиден рушвет при избора на мястото! :D
Мен ако ме питаш 10то не е най-подходящото място в Младост....казвам го от гледна точка на това, че е по-малко като пространство, много хора се събират я спортуващи, я не... по пейките на “лаф моабет” ... но кой знае де, може и да греша.
Иначе от към спортни съоръжения е ПЪРФЕКТ :)
Мнението беше редактирано от libra на 25.03.11 11:23.
25.03.11
11:20
...Да им покажем на софиянци как се тренира... седнал на слънцето :D
В тази дисциплина имам солидни претенции за първото място! (sun)
Пълен професионалист съм в това отношение! (beer)
25.03.11
11:23
...Да им покажем на софиянци как се тренира... седнал на слънцето :D
В тази дисциплина имам солидни претенции за първото място! (sun)
Пълен професионалист съм в това отношение! (beer)
L-sit на слънцето? Няма проблеми. Щом искате да седите.
Ако искате да висите и да се размотавате - ще нося и въжето.
Други предпочитани упражнения имате ли?
25.03.11
11:30
Други предпочитани упражнения имате ли?
За да разгърна пълния си потенциал, имам нужда от упражнение, което се прави седнал на припек и с ръце в джобите! 8-)
25.03.11
11:36
за Кольо-изометричен клек...под 2 мин. не се брои:)))
Гърбът ще бъде ли подпрян на стена? Питам, че и един по-мазохистичен вариант съм правил... (wasntme)
най-мазохистичния вариант е с лост на гърди и с тежести в ръце...
ама пробвай с две халби бира...поне ще са ти стимул...един път да не ги разлееш и втори, че после можеш да си ги изпиеш...:)))
25.03.11
11:44
Мога да взема и швейцарската топка за тези, които искат да стоят/седят. Може да им направя кебапчета, взема кег с бира и викна 2-3 чалгаджийки. И да им отделя за тях отделен час. Защото все пак темата има в заглавието си ‘тренировка’, а не ‘седянка’, пък и за другото си има СПАМ тема...
25.03.11
11:46
най-мазохистичния вариант е с лост на гърди и с тежести в ръце...
ама пробвай с две халби бира...поне ще са ти стимул...един път да не ги разлееш и втори, че после можеш да си ги изпиеш...:)))
Навремето в ЦСКА правихме такава изометрия срещу шведска стена, под наклон и с един колан, минаващ зад коленете. Пламваха ми бутчетата моментално... ех, а бяхме млади! :) А тая технология с бирите не върви при мен... :P
Eми и аз ако може да предложа всички трениращи да си носят по 5-6 “бърдита” (сещате се, тези революционните уреди, дето си ги залепва на проблемната зона и почват да горят мазнини) плюс някой по-як протеин за маса и готово. А, за да се знае, че все пак за спортисти става въпрос всеки ще си разбива протеина в шишенце, на което пише ISOSTAR. Представяте ли си колко ще е куул.Наредили се десетина души целите в бърдита и джуркат протеина.:)
26.03.11
13:08
Ей голям съм тъпак. Сега ходих до 10-то в Младост и се чудя, що няма никой там. А тя тренировката е утре (blush)
26.03.11
17:31
ами тогава да питам Десо или Витан дали знаят с коя линия на градския може да се стигне от студентски близо до това училище.Между другото като гледах на картата видях,че аутлет магазина на спортдепо е наблизо, а аз съм ходил от студентски пеша до него,но ми отне доста време.
26.03.11
21:17
ами тогава да питам Десо или Витан дали знаят с коя линия на градския може да се стигне от студентски близо до това училище.Между другото като гледах на картата видях,че аутлет магазина на спортдепо е наблизо, а аз съм ходил от студентски пеша до него,но ми отне доста време.
С 280 до OMV-to и оттам 88 като се слиза на някоя от спирките до кръстовището на билата. Оттам малко пеша и готово. С дон Вито още не сме се разбирали нищо конкретно но най-вероятно стартовата ни точка ще е спирката на 88 на OMV.
26.03.11
22:46
Благодаря много,Десо :)
27.03.11
20:12
Днес две тренировки - София-Запад и София-Изток.
На първата в Младост дойдоха няколко от съфорумците. Освен това се видяхме и с част от лостаджиите, дори там беше и момчето, на което се коментираха клиповете от вибокса и тялото наскоро. Поговорихме си с тях малко, опитаха халките и веднага се решиха да си купят и...беше време да започваме тренировката:
Заучаването на нови умения и упражнения бе сумо тяга и хай-пул и първата част от прогресията за кипинг набирания.
След това отборна надпревара на 5 станции по 3 минути всяка. От всеки отбор едновременно по двама души имаха право да правят даденото упражнение, а станциите бяха: конуси, сумо тяга и хай-пул, лицеви опори, първата част от прогресията за кипинг и клек с българска торба. Победи отбор 1 с 4 от 5.
В училището в Надежда се учихме да се катерим на въже и правим сумо тяга и хай-пул. След това комплексът бе индивидуален: 5 рунда от
5 х конуси
10 х сумо тяга и хай-пул
15 х лицеви опори
20 х клек с българска торба
След което се доубихме с по един Death by…
Ето по едно клипче от двете локации.
27.03.11
20:30
Мня... Подпирам се като амфора на половината клип! (party)
Доволен съм много, само дето ще си изгриза шушлека от яд, че не мога да правя половината неща заради коляното и съответно не мога да дам това, което мога...
Тия заигравчици ще станат ли традиционни? (blush)
27.03.11
20:35
браво момчета
БРАВО бе чукове...че и женско участие имате...само така...тази година ще пребъде нашето дело...и в Плевен се събрахме доста...айде, така да вървим през целия сезон:)