Малко помощ :)

14.02.11
13:30

Здравеите момчета,на 18 години съм+,175 висок,70кг,не съм тренирал 2 месеца ,причината беше операция апандесит,сега мисля да изчакам още 1 месец и да започна да трен.Преди да ме оперират тренирах 2 месеца,и преди това с почивка от 4-5 месеца заради други проблеми,а преди почивката около половин година и така.Преди да ме оперират ръката ми беше 39 и сега нормално си спада,но ще ми предстои бал и искам преди него месец и нещо да тренирам.Искам да си взема нещо да пия.Спрял съм се на 1кг протеин,500г креатин и какво още.?Моjете ли да ми предлоjите конкретна марка креатин и още някои продукт с креатин и протеина.Благодаря ви :)

HE

14.02.11
16:20

Без коментар!
Някой ден и аз ще стана як за плажа или за каквото там дойде :D
Взимай каквото искаш - все тая. В тоя спорт трябва време и постоянство.
Още не почнал да тренира, а за добавки мисли.

14.02.11
16:27

Хващай стероиди и до бала си Вин Дизел!

Шегувам се разбира се.

14.02.11
16:52

За месец и половина - по-добре вложи тези 150-тина лева в по-хубава костюм. Препоръчвам ти марки:
Boggi, Pal Zileri, Corneliani, Zegna,

14.02.11
17:26

казано от soul rebel на 14.02.11, 16:52:

За месец и половина - по-добре вложи тези 150-тина лева в по-хубава костюм. Препоръчвам ти марки:
Boggi, Pal Zileri, Corneliani, Zegna,

Или едни цаки DG :D

14.02.11
18:35

Новаците, защо все скачате веднага на добавки ? почти никой новак не пита какво да ям, как да тренирам, а веднага ‘’какви добавки да взема’‘.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1