Оценка на програмата

18.02.11
11:42

Малко въвдение.Казвам се Никола 20г 180см 85 кила.През годините 3-4 пъти съм “тръгвал” на фитнес за по няколко месеца.От миналата година обаче с точност август месец тръгнах сериозно.Целта ми беше редуциране на мазнините,не съм толкова дебел,но имам подкожна мазнина.Тъкмо бях станал 75 кила,които за мен бяха златната среда.Имам предивд,че се харесвах и с добре оформени,някой групи,но имаше какво да се желае :Д.Та декември месец на 1ви,заради драйвърите в България и заледените пътища претърпях тежка катастрофа.Съответно забрана за тренировка глюкоза,обездвиженост.Качих пак 10 кила замазних се доста.Но вече се чувствам готов за тренировки отново.Мисля от понеделник да почвам следната програма при храненето-

8:00 Овесени Ядки с Кисело Мляко
10:30-11:45 (тоя интервал)  Сандвич с пушено и кашкавал
13:00 месо + ориз
15:00 тренировка
18:00 риба/картофена салата
20:00 Протеин
преди да легна извара
имам 10кг протеин,защото роднина внася от германия,ако може някой запознат да ми намери място за него,ще съм благодрен.
Първия месец мисля да го карам така,на 2рия да забия 1 окси и дали според вас е удачно.
Тренировачната програма мисля да е взема от колегата Финиш фърст говоря за тази http://www.bb-team.org/forums/viewthread/26105 като заменя колелото с бягане,защото го харесвам повече.Еми чакам критика за режима,че не е режим и съвети от вас,благодаря.

Програмата за тениране, която си избрал не е за теб. Насочи се към http://www.bb-team.org/workout/2793_chetiridneven-plan-za-izgaryane-na-maznini-s-mashini#axzz1EI32PVe5 или http://www.bb-team.org/workout/1282_barzo-i-lesno-otslabvane-samo-za-3-dni-sedmichno#axzz1EI32PVe5 . Относно храненето, протеина го сложи заедно със сандвича. Също така яденето в 18:00 малко ме учуди...разбирам го, че ще избираш между риба и картофена салата. Ако ще избираш, определено избери рибата, а може и да ги смесиш, но картофите да са малко. Другото мисля, че е ок :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.02.11 18:09.

19.02.11
00:30

Благодаря колега,за изчерпателния отговор(y).

09.06.11
10:45

Извинявам се,за двойния пост на модерите,просто исках да напиша: упсях да сваля 9 кила с програмата,и то според мен мазнини.Определено кантара говори едно,огледалото друго :Д изчистих и корема,но остана кожа,та въпроса ми е следния за проблема с кожата.Приблизително за колко време се прибира.
2рия ми въпрос е следния мисля,че направих най-голямата тъпотия на земята да си пренатоварвам ръцете,защото силата да качи се ок,но растежа стана антирастеж,да вярно чистя,но то се вижда :>.Та ако може 1 съвет за хубава програма бицепс/трицепс в 1 ден за релеф при ръцете или за обем.Издържливостта ми се качи доста,благодарение на кардио тренировките,така че и програма може да е по натвоарваща при положение,че за момента не правя кардио.Ще съм благодарен на всеки който отговори.Ако някой пита за храната още съм на режим,с по 2 приема на проеин на ден,яйца,пиле,риба,разбира се има разнообразие в дните от седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1