17.03.05
20:25
Може ли някои да ми каже методика за корем а и освен упражненията ако ми обясни как се изпълняват ще му бъда много признателен!
нещо друго ? Аз в момента тренирам безразборно за корем правя 1 упр после друго после 3то после пак 2ро после 4то(като се мъча да ги редувам горен и долен корем). Мъча се в суперсерии а като усещам че повече не мога почивам по 1 мин след корема правя 40мин бягане на място.
ето ти няколко хитренки за корема
1. може да пробваш да се увисиш на някой лост във залата и да почнеш да повдигаш краката странично на ляво и дясно като леко си ги присвил при колената,може да е доста болезнено упражнение
2.лягаш на лежанка като преди това поставяш лост да има ...лягаш на лежанката като си поставяш краката на лоста тоест да са на по високо ниво от тялото...изтягаш се леко на зад,слагаш рацете зад главата и почваш да правиш коремни като целта е да повдигаш само горната част на корема..движението да е съвсем малко
3.отново сядаш на лежанка...хващаш се здраво за нея като положението на тялото ти да е така че краката ти и самото ти тяло да е във въздоха...почваш да повдигаш краката а в същото време и тялото до положение в което колената ти почти докосват главата..после се отпускаш до положение легнал и тожа го повтаряш 20-30 пъти
...едва ли ще ги разбереш точно как се правят..най добре ще е някой във фитнеса да ти ги покаже 8)
още нещо...ако имаш мазнини по корема не се надявай да се покажат някакви плочки
успех
упражнения #2 и #3 може да ги правиш лесно и в къщи ..малко фантазия трябва само :) ..примерно упражнение #2 ..на земята като краката си ги слагаш на стол ...упражнение #3 ....хмм намери нещо с размерите на лежанка ..абе нямате ли си пейки там бе :lol: ..трябва ти горе долу такава широчина другото няма значение ..упражнение #1 определено ще ти трябва лост