emzo's Stim X review

10.03.11
11:54

Тъй ... да драсна няколко реда и аз.
Отчасти - двойно ревю.
Кратка версия:
- приятелка си закупи продукта, версия 2 (доколкото знам) без MetiQ.
Пи го точно 20 дни, по 1 капсула дневно, след закуска.
Ефект - отличен контрол на апетита, никакво желаниe за джънк храна, по нейни думи - е свалила 3кг, преценила е че не и трябва повече и така опаковката се озова в мен. :D
- от тук до края моето “ревю”

Първоначален прием по 1 капс, сутрин след закуска.
Впечатления от първите 2 дни - невероятен контрол над апетита, като се има предвид, че минах от безразборно хранене към нещо като НВД. Труден преход, като цяло.
Отличен фокус - сядах на велото, пусках си някой сай фай сериал и въртях без да мисля. Принципно ненавиждам велото.
Общо взето едно 8 часа контролира апетита, затова след няколко дни, добавих още една капсула, разпределени, така че да е ефективен през целия ден.

И така 30 дни.30 изключително лесни дни, както казах от ВВД+++++ минах на НВД, това си е шок за организма, както и да го погледнеш.
Тренировъчния режим беше 1 ден силова, 1 ден кардио.

Дори през уикендите съм пил по 1 капсула, понеже няколко пъти ставах късно :D
По-късно от 18.00 не съм го пил и нямах проблеми със съня.

За тези 30 дни, 2 зареждания, като само в едното присъстваха шоколадови изделия :D

Kрайният резултат е точно минус 5кг. (почнах на 80кг., 172см май съм висок)

Оценки:
- контрол на апетита - 6
- фокус - 6
- енергия - 3 (аз енергия не усетих, но пък и повече от 1капс. наведнъж не съм пил)
- вкус - 5 (знам, че е капсула, знам че е нестандартно, но има някакъв ментолов или не точно, но особен вкус. Освежаващ)
- ефективност - 6
Обща - 5.5 (не търсете логика, така ми дойде)

Негативни страни:
- жажда, не като при SX, но в началото бях много жаден. Изчезна след 10ия ден.

Твърдения от производителя:
- Този продукт работи дори и без да тренирате!!! - съгласен съм, контролирайки апетита, хранейки се правилно и стоейки на ОКБ - да, продукта работи.

Заключение:
- продукта е изключително подходящ при смяна на режимите
- продукта е подходящ за мързеливи персони или такива, които поради голямо тегло не могат да тренират с високо темпо

п.с. велоергометъра е най-смотаната форма на кардио, ако беше топло и ставаше за тичане, съм сигурен, че ефекта щеше да е главозамайващ :D
p.s.s. кратките версии определено не ми се отдават :D

Темата беше редактирана от emzo на 10.03.11 14:36.

10.03.11
11:58

би ли ми казал от къде е закупено,че аз тука ся си зимам фат бърнър и л карнитин ама съм постоянно много гладен(независимо от НВД-то),а и съгласен съм с теб че велото е супер ама супер тъпо:Д и аз имам и няма никъв ефект....поне съм пред компа

Много хубаво ревю и добър продукт. А MeTIQ сигурно е още по-добър :)

Контролирането на апетита е добре, но с главна цел запазване на мускулната маса, може би, ще е по-подходящ някой енергетик. Добавям го към любимеца ми Oxy :)

P.S. Мисля, че всички се радваме, че AX възкръстна (party)

13.04.11
13:52

Добро ревю, аз съм към средата на цикъла с продукта и до вчера бях на 2х1 хап :) Свалих 4кг първата седмица (oт 92 до 88кг) :D Незнам как, ама като се качих на кантара, гледах безмълвно една минута и после пак се мерих да не е сбъркал нещо :D Действително убива глада. Първите дни пиех по 1 и го комбинирах с йохимбиме, че ми беше останало и добре се получаваше, пробвах с Fyre имах 2 капсули излишни, та 1 капсула Stim + 1 Fyre ми идваха в повечко, стана ми лошо... Като цяло няма какво да добавя към горното, днеска сутринта пих 1 капсула и сега преди 2 часа още 2 капсули и съм в космоса в момента :D Доста добър продукт, а и ся да не стане реклама нещо, ама е на промоция в силата и за тая цена, поне лично аз нямаше как да не си взема още опаковка за юни месец :D По-натам като ми мине поне първия цикъл може да драсна и аз 1 ревю, но като цяло го препоръчвам тоя продукт, на всеки който иска да чисти. Слагам го редом до фаворитите ми - SX ( :( ) и Fyre…

01.06.11
11:37

Малък ъпдейт:
Разни хора, разни идеали, разни организми.

Колегата ми от 1 капсула + кафе не усеща нищо.
Приятел пък откачи, държало го 10+ часа, а си пие по 2 лъжици Jack3d.
Aз си боднах една капсула към 10 и сега ми се искам да имам лост в офиса :D

22.06.11
15:06

9-ти Май - 90.5кг.
21-ви Юни - 84.5кг. Опаковката ми беше с 1-metiq. Страхотно подтискане на апетита. Фокус и енергия на 6. НВД обаче за целия период само 4 пъти кардио 2 пъти тичане на стадион и 2 пъти тенис на корт, просто работата ми е свързана с постоянно натоварване на краката и от болка не ми се тичаше изобщо. Комбинацията от добавки бе: Stim X + Syntrax Whey Shake + Gaspari Anavite + L-Glutamine. Следващото лято отново бих заложил на същия продукта само заради това, че ми уби апетита за сладко!!!

12.07.11
13:10

от ъде мога да си го купя? от пловдив съм

22.08.11
10:00

Абе темата е малко старичка, ама тези които са свалили-всичко мазнини или и малко мускул?
2-Гледам ,че повечето бърнъри ги дават поне 2-3 месеца цикъл, тука как е работата?

22.08.11
12:40

Една опаковка с добра диета ще ти свърши доста работа :) ако имаш и малко мазнинки цялата работа ще свърши

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1