11.03.11
21:13
Здравейте! Искам да поопитам имате ли отзиви за този чай?
Доколкото чета в интернет добър е , но все пак искам да попитам! (за зеления става въпрос)
мерси предварително
http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&hs=I1S&rls=bg&channel=suggest&sa=X&ei=RXB6TfLFAc_KswbHpNXbBw&ved=0CBYQvwUoAQ&q=ahmad+tea&spell=1
11.03.11
22:07
Добър е аз изпих една опаковка от него. С мн. приятен вкус и аромат. Но бих те посъветвал, ако имаш възможност да си вземеш чай, който го продават в един пакет и вътре насипно за варене, защото наистина си заслужава парите, в момента марка не мога да ти кажа защото опаковката ми е в офиса,но нямат нищо общо нито с Ahmad нито с Twinings и тн, които ни ги предлагат за най-добра класа.
въпроса е ,че в моя град има само тоя (даже от аптеката го взимам) и вместо да взимам на биосет билките ...
12.03.11
19:42
казано от Ramon Dekkers на 12.03.11, 15:24:
въпроса е ,че в моя град има само тоя (даже от аптеката го взимам) и вместо да взимам на биосет билките ...
Еми купи си го нали ти казвам, много е приятен за пиене и пакетчетата са в нещо като алуминиева опаковка и наистина като ги отвориш ухаят, а не да са изветрели.
25.02.14
22:44
Аз съм си купила зелен с мента, много е вкусен. Да, вярно скъпичък е малко, но е вкусен :)
Готин е чая потърси този зеления с жасмин ;)
Вече, ако искаш една идея нещо по-качествено послушай колегата по-горе и си вземи насипен.
29.04.14
00:29
Здраво се бях зарибил по едно време на този чай. Има приятен аромат и много ми харесва.
Страхотен е, аз вече сигурно към 10-ина кутии съм изпила. Особено зеления с жасмин е много вкусен (h)
02.05.14
15:23
Мен най - ми харесва Ahmad Tea earl gray с бергамот.