19.04.11
20:59
Пфф,сега какъв беше смисъл да ми пишеш в темата,който ще пише да пише по темата и въпроса ми,а не да ми казва какво да правя !!!!
19.04.11
21:37
Пфф,сега какъв беше смисъл да ми пишеш в темата,който ще пише да пише по темата и въпроса ми,а не да ми казва какво да правя !!!!
Пфф, още един летен досадник, бързащ да стане корав за лятото :D Хората се опитват да ти дават съвети, но си знаеш своето!
Няма да стане така както я мислиш тая работа! Спадали мускулите от тая програма - смях се доста!
Прави каквото знаеш, но не оспамвай форума и темата не е твоя, а на друг потребител ;)
Ще ти кажа това което искаш да чуеш - взимай го тоя гейнър дето опищя форума за него, азотен и тест бустер, креатинова матрица, протеин, амино, фетбърнър - абе каквото ти попадне в магазина пред очите. След това си намираш актуалната програма на мр.Олимпия и почваш да тренираш по два пъти на ден по нея /щото няма време до лятото/. Можеш направо да накараш и онова кораво дете, което ти е казало, че ти спадат мускулите от тази програма /то пък на 68 кг. едни големи яки мускули/ да ти изготви една добра програма /по възможност да не ти спадат мускулите от нея/ и на плажа си най-здравия!
19.04.11
22:07
Да съм казал аз,че ми спадат мускулите на мене изобщо не ми пука кой какво ми казва ония казал,че програма не е хубава незнам си какво,още няколко ми казаха,че не било хубаво да се тренира цялото тяло още в началото,но не ми пука прая това,което ми казват тук!!!Приятеля ProxXx ме насочи към тази програма и тренирам по нея от 2 месеца и половина,в края на тоя месец стават 3 месеца и искам вече да я сменя за да тренирам отделно мускулите..Затова искам да ми кажете някаква програма,която е подходяща за мен.Не съм написал никъде,че искам да стана корав за лятото,а просто търся съвет и не бързам за никъде.Просто като напиша някакъв въпрос никой не ми отговаря незнам каква е причината,а като напиша “умря ли форума,хайде” всички почват да пишат това какво означава?Май и вие обичате да оспамвате теми,сега вместо да ми казваш какво искам да чуя неможеше ли да ми дадеш някой полезен съвет?Моля без повече тъпи коментари и спам.Говорете по темата и въпросите ми ако може :).Съвет?????????
19.04.11
22:10
И да добавя,че аз бях автора на темата просто имам друга регистрация !
19.04.11
22:13
ами приятелю... ти все така ли ще я караш на питане... прочете ли са възможните сплитове и упражненията които може да използваш в тях малко да се потрудиш и ти примерно м ? потърси прочети.. имаш 3месеца стаж.. не са много но поне трябва да знаеш нщичко за фитнеса и да усещаш кое би ти подействало и кое не :) харесай си програма и тогава примерно хората с повече стаж и опит ще ти кажат дали е подходяща за теб или не пък ти какво ще правиш ( дли ще тренираш по нея или ще ги послушаш ) е твой избор :) аз ти предлагам все пак двудневен сплит ( дърпащи - бутащи ) или три дневен най-много
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.04.11 22:14.
19.04.11
22:42
Харасах си тази програма мисля че ми допада искам да ходя 4 пъти на седмица,защото имам възможност да ходя само в понеделник,сряда,четвъртък и неделя. http://www.bb-team.org/workout/1288_manichko-masa-za-raboteshtiya-chovek#axzz1JzzqXtaR Какво ще кажете?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.04.11 22:43.
19.04.11
23:28
Или тази,но искам да я смения примерно на мястото на мъртвата тяга какво мога да сложа? http://www.bb-team.org/workout/1287_masiray-sotsialno#axzz1JzzqXtaR
20.04.11
07:21
И двете тренировъчни програми, на които си се спрял са за хора със стаж повече от 6 месеца. Доколкото ми е известно ти не се вписваш все още в тази категория. Предложих ти програмата, по която тренираш преди точно 1 месец т.е. можеш спокойно да тренираш още 1-2 месеца по нея. :) Явно все още си с грешното впечатление, че ако тренираш по 4-5 дена с програми за по-напреднали ще се случи вълшебство и ще станеш огромен. А това не е така. Не виждам защо трябва да бързаш за някъде. Така или иначе тяло не се прави за 2-3 месеца...защо насилваш нещата не мога да разбера. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.04.11 07:23.