16.03.11
17:44
Искам да отслабна,но не мога да си избера правилен хранител режим.
От части това е и заради това че сутрин съм на училище и не знам какво да ям,щото околко даскало има само дюнери и пици, а пък знам че закуската е най-важна ; (( Искам поне до лятото да изчистя корема с правилен хр. режим и подходящите упражнения.Много ще съм ви благодарен ако ми кажете ефектни упражнения за корем + правилен хр. режим.Мога да правя бая коремни преси,дано това помогне.
Благодаря предварително!!!
Темата беше редактирана от Георги Вълков на 16.03.11 17:46.
16.03.11
17:54
Защо не пусна тая тема преди 3-4 месеца ? Защото тогава не е било топло и не ти е пукало, че някой ще ти види шкембето, нали? Напиши горе в търсачката това, което те интересува и чети, чети, чети. Когато си избереш програма и си направиш хранителен режим ги напиши тук, за да коментираме, но сега никой не може да ти помогне, ако ще и господ да е.
16.03.11
19:53
казано от river ! на 16.03.11, 17:54:
Защо не пусна тая тема преди 3-4 месеца ? Защото тогава не е било топло и не ти е пукало, че някой ще ти види шкембето, нали?
всички така правят (:
цяла зима пиене,ядене..ядене пиене.. спане и пак същото се повтаря ии като дойде март месец по средата всеки решава,че иска да прибере корема и да направи мускул.