Редуване на упражнения

Здравейте. От скоро започнах да ходя на фитнес и до момента обикалях доста уреди (като загрявка) за доста мускулни групи - гърди, трицепс, бицепс, предмишници, рамене, корем, крака (общо казано) като правих по по-малко серий. Искам да започна да правя по повече серий и съответно да си разделя упражненията. Ходя 2 пъти (за сега) в седмица на фитнеш. Някой ще ми помогне ли как да ги разделя. Да ми препоръчна 1-вия път като ходя какви да правя и 2-рия път като ходя какви да правя. Ако е възможно (или желателно) и някакъв ред на упражненията да ми кажете (примерно: започвам с това, после това, после това и т.н.).

Благодаря ви много.

21.03.11
16:06

2 пъти е малко, но е по-добре от хич :) Ако си прекарал 2 месеца в кръгоеи тренировки, ОК делни ги, ако ли не - изкарай 2 месеца по кръговите. Примерен вариант:
1-ви ден: гърди гръб, трицепс
2-ри ден - крака, рамене, бицепс
Всяка МГ я тренирай с едно упражнение в 5 серии с по 10-ина повторения. Програмата е ПРИМЕРНА!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1