07.06.12
10:46
Когато бях в UK си бях взел от Bulk Powder бета-аланин, л-глутамин, BCAA и HMB и останах много доволен от тази незнайна фирма :)
15.08.12
12:06
Да ви попитам преди малко си поръчах доста работи от сайта и получих смс с номера на поръчката и че всичко е платено,но никъде не видях да пише срокове на доставка.Имате ли линк за колко време доставят (до Германия ме интересува) или да кажете къде го пише ако сте го забелязали,че на квитанцията също не видях да пише!
Мерси предварително!!!
15.08.12
12:15
http://helpdesk.bulkpowders.co.uk/index.php?/Knowledgebase/Article/View/61/9/what-delivery-services-will-i-be-able-to-choose-from-for-my-international-delivery
Може и да си го видял това... Иначе до България идват за седмица нещата така че до Германия ще е по-малко...
15.08.12
12:17
Благодаря за бързият отговор.Видях тази графа,но съм цъкнал където не трябва сънена работа :D да пише 3-4 работни дни от утре май ми го пращат,супер ще го пробвам и аз този протеин най-накрая.
ПС взех си концентрата ще пиша как е като го пробвам :)
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 15.08.12 12:19.
Да ви попитам преди малко си поръчах доста работи от сайта и получих смс с номера на поръчката и че всичко е платено,но никъде не видях да пише срокове на доставка.Имате ли линк за колко време доставят (до Германия ме интересува) или да кажете къде го пише ако сте го забелязали,че на квитанцията също не видях да пише!
Мерси предварително!!!
3-4 работни дни. Когато ти я пратят ще получиш мейл с номерче на пратката. Пристига с DPD.
15.08.12
12:35
Значи това още не е номера за следене Your Order #700025778 (placed on 15/08/2012) ,а само номер на поръчката?
Да. Номера на поръчката и номера на праката са две различни неща. Номера на поръчката е интересен за bulkpowders, а номера на практата се дава от куриерската фирма. Скоро ще получиш мейл Despatch Confirmation където ще пишат, че са ти я пратили и ще има номер за следене и линкче къде да си я следиш.
15.08.12
13:17
Не видях да има такова чудо,питаше ме иначе да въведа код ако имам,но :X ,ако някой знае нещо да пише
17.08.12
14:10
Днес получих всичко,много коректна фирма за 2 дена ми доставиха :X :) Имам два въпроса
1во гледам на всичко протеина е в големи баки,а моя дойде в човал :D при други да е била такава опаковка
2ро взих си мерителна чашка тези 75мл последно 25 или 30гр са?
Благодаря Ви предварително
Преди бяха баките- от известно време са в чували почти нищо не е в кутии. Има си + че се увеличава полезното тегло на доставката. За другия въпрос- трябва да пише нейде при протеина една доза с коя мерителна лъжица е.
17.08.12
14:20
Лъжицата си я поръчах от сайта им,но на нея пише 75мл , а в сайта на едно място пише 75мл=30гр,а на друго ,че е 25 затова питам?
ПС. сега изпих една доза от концентрата с вкус на шоколод и бисквитки разтворен с вода
-разтвори се префектно без бучки и без пяна
-вкусът е много гъст и плътен много ми хареса !
Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 17.08.12 14:23.
Е зависи явно от различните вкусове- може да са с различна плътност и от там да идва разликата. При всички случаи едно такова минимално отклонение не бива да те притеснява.
Някой съгласен да се организираме 3-4 човека да направим една пратка , за по евтина доставка ?
Къде е тази тема за общи поръчки от европейски сайтове? Нещо не можах да я открия..
Има ли някаде информация за аминопрофила(конкретно БЦАА ме интересува) на продукта?
Има ли някаде информация за аминопрофила(конкретно БЦАА ме интересува) на продукта?
Има.
ПП. Всъщност няма, поради незнайна прична аминокиселинния профил е изчезнал. Има профила на 97% изолат, можеш да си ги съпоставиш на базата % протеиново съдържание, не би следвало да има разлика в аминокиселинния профил (или поне аз не намирам причина за това)
Мнението беше редактирано от Valdis на 19.09.12 16:58.
Айде приятели , идва зима......... Няма ли да направим една пратка от булкаа ??
08.11.12
23:18
Айде приятели , идва зима......... Няма ли да направим една пратка от булкаа ??
Навит !
От днес, всеки ден до Коледа, Булка ще публикуват на страницата си във фейсбук и туитър кодове за намаления. Първият е за въглехидратите им. Който се интересува - може да ги следи във фб.
Мнението беше редактирано от Петър на 07.12.12 22:05.
Мисля да поръчвам, но с това 20% ддс където го сложиха миналата година какво правим ? Как става шашмата ? Като дойде тук пратката на митницата ли се плаща ? Изобщо кой ти доставя чувалите ?
Мисля да поръчвам, но с това 20% ддс където го сложиха миналата година какво правим ? Как става шашмата ? Като дойде тук пратката на митницата ли се плаща ? Изобщо кой ти доставя чувалите ?
ДДС-то си е включено в цената, демек крайната цена, която плащаш, ти е по-висока. Преди мисля беше 40 паунда. Сега - 48.
Митницата няма нищо общо (нали сме в ЕС). Доставят ти го със спийди на адреса, който си дал.
И въпреки че ще станат 2 мои поста един след друг, това си мисля, че е редно да е в отделен пост. Питах оня ден за амино профила на 82%, та:
Amino acid profile, % of total amino acid Protein fractions
Alanine 5.00
Arginine 2.10
Aspartic acid 11.0
Cystine 2.20
Glutamic Acid 18.1
Glycine 1.40
Histidine 1.70
Isoleucine 6.40
Leucine 10.6
Lysine 9.60
Methionine 2.20
Phenylalanine 3.00
Proline 5.50
Serine 4.60
Threonine 6.70
Tryptophan 1.40
Tyrosine 2.60
Valine 5.90
% of protein
Beta-Lactoglobulin 50 - 60
Glycomacropeptide 15 - 20
Alpha-Lactalbumin 15 - 20
Bovine Serum Albumin 1.0 - 2.0
Immunoglobulin G 1.0 - 2.0
Immunoglobulin A 0.1 - 1.0
Lactoferrin 0.1 - 0.5
Мнението беше редактирано от Петър на 14.01.13 20:09.
14.01.13
20:09
Абе яжте здраво меса и яйца бе хора,за какво ще поръчвате протеин чак от Лапландия :Х
15.07.13
22:48
Здравейте!Изчетах разни неща из нета,включително и тук за Bulk powder и оставам с впечатлението ,че си заслужава и ,освен добрата цена , и качеството е на ниво.Мисля и аз да си поръчам,та моля още някой,който е пробвал продуктите им ,да сподели мнение.Интересувам ме суроватъчния протеин и аминокиселините им.И относно ДДС-то,значи е включено в крайната цена при поръчката от сайта,така ли?
Здравейте!Изчетах разни неща из нета,включително и тук за Bulk powder и оставам с впечатлението ,че си заслужава и ,освен добрата цена , и качеството е на ниво.Мисля и аз да си поръчам,та моля още някой,който е пробвал продуктите им ,да сподели мнение.Интересувам ме суроватъчния протеин и аминокиселините им.И относно ДДС-то,значи е включено в крайната цена при поръчката от сайта,така ли?
Продуктите им са доста добри. Протеина (суроватката), бцато и креатина са им отлични ! Говоря от личен опит както и от мнението на приятелите ми. Цената която виждаш е крайна.
16.07.13
03:27
Отлично!Мисля да напълня мазето с няколко чувала протеинец,дъртия да си складира ракиджоса в спалнята.Благодаря за мнението!
Мнението беше редактирано от Петър Неделчев на 16.07.13 03:28.
03.09.13
17:51
Здравейте! Аз наскоро откри тази марка и също мисля да поръчам протеин, виждам че и в сайта има мноооого добри отзиви!
Но искам да ви попитам за друг продукт на марката: COMPLETE THERMOGENIC™
Ще се радвам ако има някой запознат с този бърнър :)
Протеините на BULK съсигурност са качествени, ама я погледнете към днешна дата - края на септември 2013 г. , как му вървят цените... Излиза безбожно скъпо - паунда е 2.31 лв. , а за доставка до БГ ти искат над 40 кинта . Някой поръчва ли си още от там ??
Протеините на BULK съсигурност са качествени, ама я погледнете към днешна дата - края на септември 2013 г. , как му вървят цените... Излиза безбожно скъпо - паунда е 2.31 лв. , а за доставка до БГ ти искат над 40 кинта . Някой поръчва ли си още от там ??
Човече ти сериозно ли ?? Аз поръчвам редовно от там, дори днеска пускам още 1 ордер.
Напълно сериозно.. Ще те помоля да кажеш как се оправяш с доставка над 40 лв. ? Току-що сметнах... за 5 кг. неовкусена суроватка цената е по днешен курс към 180 лв. Когато имаш допълнително 21.49 лири доставка, което прави над 40 лв - общата цена излиза над 220 лв.
Адвокате, ти как поръчваш - с комбинирана доставка на няколко момчета тук или плащаш всеки път 40-те лева за пътя ??
ПП. Има една врътка - ако се поръчва за над 200 лири - доставката е безплатна. Т.е. ако се съберем тук 3 момчета с обща поръчка няма да плащаме доставката...
25.09.13
15:56
Не съм поръчвала все още от този сайт, редовно поръчвам от Англия! Доколкото виждам доставката над 49 паунда е безплатна за Англия, а под 49 паунда е към 3.50. Аз използвам фирма превозвач (не знам дали може да напиша името тук) Имат адрес в Англия, даваш него и след около 10 дни си получаваш стоката! Фирмата взима 2.49лв на килограм!
Напълно сериозно.. Ще те помоля да кажеш как се оправяш с доставка над 40 лв. ? Току-що сметнах... за 5 кг. неовкусена суроватка цената е по днешен курс към 180 лв. Когато имаш допълнително 21.49 лири доставка, което прави над 40 лв - общата цена излиза над 220 лв.
Адвокате, ти как поръчваш - с комбинирана доставка на няколко момчета тук или плащаш всеки път 40-те лева за пътя ??ПП. Има една врътка - ако се поръчва за над 200 лири - доставката е безплатна. Т.е. ако се съберем тук 3 момчета с обща поръчка няма да плащаме доставката...
Еми организирам хора за поръчка и доставка. Безплатна доставка на хранителни добавки НИКОГА не съм виждал до БГ ! Уж от бая сайтове съм поръчвал, винаги се плаща. Драсни едно лично и ще ти дам подробности ;)
Адвокате, ти как поръчваш - с комбинирана доставка на няколко момчета тук или плащаш всеки път 40-те лева за пътя ??ПП. Има една врътка - ако се поръчва за над 200 лири - доставката е безплатна. Т.е. ако се съберем тук 3 момчета с обща поръчка няма да плащаме доставката...
Как ги изкара 180лв за неовкусения ?
5 кг е 48 лири Х 2.31 е 110 лв.
И да правят се общи поръчки, като се съберат 4 човека и си над 200 лири плащаш по 2.5 лири за доставка.
Изолата е нормално да е толкова, но обикновената суроватка излиза доста евтино.
Мнението беше редактирано от Pavel на 25.09.13 16:43.
Павка, сигурно вече си разбрал как съм ги изкарал, но аз говоря за Pure Whey Isolate™ 90, който си е баш 180 лв., и на който е посветена темата. :) Тук се коригирам, да, няма безплатна доставка до БГ, а за над 200 лири е 10 лири, която като се подели на 4 е х 2.50/
Благодаря на Адвоката и на ФантаБГ, както и на Павел за уточнението ...
Все пак искам да попитам колегите - коя от двете суроватки препоръчвате :
Pure Whey Isolate™ 90 , (която е доста по-скъпата)
или
Pure Whey Protein™
Не съм ползвал Изолата и не смятам да го ползвам, от 82% съм изпил над 20 кг.
Лично аз не виждам смисъл на любителско ниво да се взима изолат, даваш 30 лири отгоре за 3 гр. протеин повече в доза.
Преди време си бях играл да смятам и да направя съпоставка цена/протеин на концентрата и изолата и не мисля, че имаше кой знае каква далаверка. Концентрата е едно чудесно протеинче. Дори вчера ми пристигна овкусения и съм доволен като цяло. Също тук ще вмъкна, че и овкусените бца също си заслужават за по-претенциозните :)
Кога пак ще правите поръчка , имам желание и аз да се включа , преди бях си взел от този протеин и останах много доволен :)
Преди време си бях играл да смятам и да направя съпоставка цена/протеин на концентрата и изолата и не мисля, че имаше кой знае каква далаверка.
Всъщност, не само няма далаверка, но е и точно обратното. Технологията за добив се различават много, (технологично време, енергоемкост, цена на инсталацията) няма как изолата да се бори ценово грам срещу грам, протеиново съдържание с концентрата. Пак ще го повторя, ако човек няма проблем с лактозата, е напълно безмислено да хвърля парите си за изолат. Друг е въпроса, че цените на Bulk вече не са толкова изгодни, на цената на техния концентрат, мога за се сдобия със същото количество изолат.