REVIEW: BULK POWDERS - WPI 90%

Прескочи до:

26.09.13
10:56

Валдис, няколко пъти намекваш, че вече не са изгодни, но не споделяш има ли някакви други варианти. Все пак ти беше от първите за които знам ,че вземаха от Бълка. Няма лошо да споделиш ако си открил някое друга т.н. “Златна Мина” на фина на БГ цените...

26.09.13
11:06

Определено Валдис доста ги “чува” нещата. И аз от него научих за Бълк и съм му вечно благодарен ! При положение, че има друга марка с наистина изгодни цени (за мен поне 20лв нагоре за 5кг концентрат и 10-15лв бца, примерно) ще ми е интересно да чуя за нея повечко неща. Нека не забравяме и за качеството и чистотата на продуктите.

26.09.13
11:10

Благодаря за предоставената възможност, но ще се въздържа. :D :D :D От известно време съм приключил със споделянето на подобна информация, никога не съм търсил ползи от това, но когато това ме ощетява мен лично, значи е време за малко конфиденциалност. ;) В крайна сметка търсещите машини работят изключително добре и ако познаваш най-елементарните принципи на тяхната работа, се предполага, че не би следвало да имаш затруднения да разполагаш с информацията, с която разполагам аз. ;)

28.09.13
16:50

Аз също научих от този форум за тази марка  и тъй като пия само неовкусени протеини и по възможност и други такива добавки, без допълнителна химия вътре, сега си боцкам 97% изолата и нямам никакво намерения да го заменям с друг. Дори и без соевия лецитин, който естествено ще е от ГМО соя, пак си се разтваря протеина с малко повече джуркане и то без пяна (въпроса на техника), а преди слагах разтворимо какао, но вече не. С тоя протеин нямам и никакви проблеми с лактозата, защото в него просто няма такава.
Някой път пускат от сайта промоция 10% намаления на всичко с промо код и като напазариш за 200 паунда се получава добра отстъпка, а ако не бяха вкарали и това облагане на добавките в Англия, цените им бяха без аналог просто !

01.12.13
19:54

Пичове, как правите поръчката ? Доставката как става ? Плащат ли се някакви ддс-та, мита ? Навит съм да се събереме да поръчаме ако има мереклии.

01.12.13
20:44

казано от Sil3nT на 01.12.13, 19:54:

Пичове, как правите поръчката ? Доставката как става ? Плащат ли се някакви ддс-та, мита ? Навит съм да се събереме да поръчаме ако има мереклии.

Поръчката се прави примерно с компютър. Доставката е със Спиди и ти го носят на адрес. Всичко е включено в цената без доставката. Аз поръчвам редовно, дори и по 2-3пъти месечно понякога.

17.12.13
18:09

На 23.12.2013 (Понеделник) ще пускам коледна поръчка от Бълк. Всеки който иска нещо да ми драсне на ЛС :)

26.04.14
16:31

Аз пуснах една поръчка на 10-и април, пише ми, че е despatched, но нямам e-mail за потвърждение, нито писмо от пощата. Не е ли много  16 дена неизвестност за фирма, която праща за 4 дни?

26.04.14
17:35

Имам много поръчки от бълка и съм нямал проблеми с доставката. Трябва да имаш маил с информация за поръчката и тракинг номер, ако ти липсват определено има някакъв проблем. Най-добре им пусни 1 меил с обеснение за случката, поскарай им се и ще ти ги пуснат нещата с бърза доставка ;)

26.04.14
17:58

Досега съм правил две поръчки оттам и не съм имал проблем. Първата пристигна за 8 дни от деня на поръчката, втората за 7. Пиши им, ще оправят проблема.
https://www.facebook.com/bulkpowders?fref=ts
helpdesk.bulkpowder.co.uk/index.php?/Tickets/Submit

Няма как да нямаш мейл, защото при финализиране на поръчка веднага получаваш 2 писма, от paypal и от bulkpowders, след това получаваш още едно с тракинг номер от DPD (когато поръчката вече е изпратена). Първите 2 със сигурност си ги получил.

П.С. Понеже сайта е в помощ на потребителя си добави едно s на втория линк, който ти дадох, за да е работещ...

П.С. Ревюто е отлично, но малка актуализация би била от полза. В момента PWI 90% 5kg Unflavoured струва 75.99 евро без доставката. Обикновеният Whey, който е 80-82% 5kg Unflavoured струва 56.65 евро без доставката. Доставката до България за поръчки под 240 евро е 25 евро, над 240 евро е 12 евро. Конкурентната myprotein за поръчки над 180 евро доставя без такса до България, но цените им са с по 1-3 евро отгоре и горе-долу се припокриват като крайна цена.

П.С. При първа поръчка от нов акаунт код за 5 паунда отстъпка - AG115450 (когато го използвате и аз получавам 5 паунда отстъпка при следваща поръчка).

Мнението беше редактирано от aleks на 26.04.14 18:24.

28.04.14
11:51

казано от Lachezar Tomov на 26.04.14, 16:31:

Аз пуснах една поръчка на 10-и април, пише ми, че е despatched, но нямам e-mail за потвърждение, нито писмо от пощата. Не е ли много  16 дена неизвестност за фирма, която праща за 4 дни?

Не знам дали още стои проблемът, но в случай, че да - на мен преди 2 месеца горе долу като поръчвах ми се случи същото, около 2 седмици бяха минали без вест от куриер и писах на bulkpowders да ги питам кой трябва да го достави - казаха gls. В България представителят на gls е интерлогистика, та се свързах с тях и се оказа, че пратката ми е на склад от 10 дена понеже ме били търсили (в петък след 17 часа), не ме намерили и оставили някаква измислена бележка, която аз не съм видял.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 28.04.14 11:52.

29.04.14
18:17

Плащането с дебитна карта ли става само :))
Много неудобно тия разплащания,хич нямам вяра :D
Ако стане нещо да го спрат оставам с пръст в уста .

29.04.14
18:25

казано от Teen Power на 29.04.14, 18:17:

Да, но може и с пейпал. Напротив супер удобно е. Нищо няма да стане, сайта е голям и не са им притрябвали твойте 100-200 паунда ;)

29.04.14
18:30

Абе, хора, живеете в 21 век :). Открехнете малко прозорците и се възползвайте от възможностите, които ви предлага :). Ако стане издънка съществуват толкова механизми за защита на потребителя...особено в ЕС.

Мнението беше редактирано от Петър на 29.04.14 18:31.

29.04.14
22:21

Не знам какво стана, но им писах и така и не получих отговор. Платих с карта, не с PayPal.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 29.04.14 22:21.

30.04.14
11:04

Поръчката малка ли е (от ония до кило) или над 200 паунда ? Щом е despatched, търси при БГ доставчика. Тоест Спийди. Ако там няма нищо - пиши им пак. С остър тон. Те могат да проследят маршрута й и да видят къде се бави.

Мнението беше редактирано от Петър на 30.04.14 11:05.

30.04.14
11:41

казано от Петър на 30.04.14, 11:04:

Поръчката малка ли е (от ония до кило) или над 200 паунда ? Щом е despatched, търси при БГ доставчика. Тоест Спийди. Ако там няма нищо - пиши им пак. С остър тон. Те могат да проследят маршрута й и да видят къде се бави.

Това казвам и аз. Ама големите поръчки са със спийди, малките са с интерлогистика (поне аз до тоя извод стигнах).

30.04.14
12:42

казано от Цветомир Неделчев на 29.04.14, 18:25:

казано от Teen Power на 29.04.14, 18:17:

Да, но може и с пейпал. Напротив супер удобно е. Нищо няма да стане, сайта е голям и не са им притрябвали твойте 100-200 паунда ;)

Е то не е нужно да искат да ме измамят.Просто поради някаква причина закъснява,не идва и се седи.Ако съм тук в Бг има и физически магазин ,телефони,все ще се направи нещо..Ами там? Това имам предвид.

01.05.14
21:47

Поръчката е малка. Ще звъня след празниците да ги питам какво се случва. Благодаря :)

23.05.14
17:59

Айде да се съберем, една обща поръчка да направим?

Да, нямах възможност да чета абсолютно всичко, но получих това коеото исках - благодаря за ревюто, мисля и аз да дам шанс на Бълк Пауйдърс специално за протеина им - ползвал съм други техни продукти - нямам оплакване.

19.08.14
20:49

Някой ще прави ли скоро поръчка от този сайт, бих искал и аз да се включа :) Нека ми пише лично ако има

Честно казано, протеините на Бълк Паудърс вече ги има в България на прилични цени, така че смисъла е малък да се купува директно през сайта - доставката все още е 10 паунда и се чака 10-14 дена. Вносители до преди известно време им бяха от един сайт - силата, но нещо са ги спрели и доста време ги търсих без успех. Напоследък съм намерил суроватъчния им протеин и казеина само в  магазин велосипеди.com (магазин и другото натам се пишат слято, разделих ги да не става линк, не искам да излезе че им правя реклама). Цените са доста прилични, особено на торбите от по 2.5 и 5 кг.  - пет килограмовата излиза по около 25 лв килограм.

От суроватъчния на BULK POWDERS вече съм изпил една торба от 2.5 кг и резултатите са отлични - дръпнах на релеф. Преди това се тъпчех с “уей шейк” на синтракс, който се води 72%, но се оказа че е бъкан с въглехидрати - така каза дори и собственика на магазина който ми го продаваше :) така че който иска релеф да не се лъже да купува синтракс-а.

Мнението беше редактирано от Едуард Димитров на 27.06.16 13:10.

Здравейте, бих искал да споделя мойто лично мнение за продуктите на BulkPowders. Нямам представа дали цялата им гама се предлага в България от някой. Аз лично ги поръчвам директно през сайта им, като ги получавам през фирма която се занимава с доставки на поръчки през онлайн магазини в UK. Мисля че като цена и качество просто нямат аналог в Европа. Да, наистина се чака около 2 седмици докато пристигнат но чакането определено си заслужава. Продуктите които съм използвал са 90% Изолат (вкус шоколад), Complete BCAA, Cutting Edge и кокосовото масло което предлагат. В момента чакам да ми пристигне Hydrolyzed Whey Isolate 90% ( вкус ягода) който беше на промоция плюс допълнителен код за отстъпка който постоянно предлагат. Стъпи ми на 58 паунда плюс 12-15 лева за доставка за 5 кг чувал. За такъв клас протеин просто цената е уникална според мен. Отделно че е термо стабилен, което го прави подходящ за готвене и т.н. Мой познат, който започна да поръчва от тях беше доста скиптично настроен в началото. При първата му поръчка на 90% изолат им направи тест в лаборатория в БГ. Всичко което беше описано на етикета беше потвърдено от теста на 100%.  Лично аз не бих ги сменил с друг производител. Цялата им гама продукти е уникална според мен а цените са просто без аналог. Просто трябва да се използват кодовете за отстъпки които предлагат плюс продукти в промоция.

Мила

16.07.16
09:25

Протеина на Бълка е тестван около 5-6 пъти в различни лаборатории. 2 от които са доста известни. Етикет и съдържание показват около 1.2% отклонение, което е в абсолютно допустимите стойности.

Протеина на MyProtein - отново показва перфектно качество.

Известни брандове като Dymatize, ON, MusclePharm, Cellucol и др. падат доста надолу в класацията при тестване.

Аз също пия Бълка и като цена, разтворимост, вкус ми идва най-добре от всичко на пазара.

Мнението беше редактирано от Мила на 16.07.16 16:33.

27.11.16
22:59

Аз си поръчах телешки протеин на bulk от някакъв сайт където предлагат само техните продукти fitnessland.bg,пристигнаха на следващият ден и цените са им доста под другите места доколкото видях,за първи път пия такъв протеин,но се чувсвам доста по въстановен от него

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1