Rack pulls/висока тяга.

10

30.03.11
00:20

Какво мислите за това упражнение ? Как е натоварването в гърба спрямо класическата тяга ? Като първо или последно упражнение е редно да се прави в тренировка за гръб ?
Комент он :D.

30.03.11
07:03

Тягата за мен винаги трябва да си е първа :). За натоварването - твърдят че този тип тяга може повече да натовари гърба, и все пак при нормалната от това, че клякаш повече тестостерона се стимулира повече. Така, че ако можеш прави и другата.

аз доста време я правех тази тяга :) натоварването в еректорите е доста осезаемо най-вече защото щангата не пада не земята и ефекта на почивката макар и за 0,5секунди го няма а през цялото време еректорите са под напрежение :) доволен съм от нея... аз я правех по средата на тренировката истината е, че няма точно определено място за тягата както и за всяко друго упражнение... тази тяга специално в началото на тренировката няма да я чувстваш така както в средата или в края където еркеторите са загрели и всяко движение го усещаш на 110%

10

30.03.11
12:13

Еми миналия път от 2 серии (не толкова тежки) ме хвана мускулна на задно рамо и горната част на гърба, както никога до сега. Днеска ше я вида по тежка как ше е.

DE

30.03.11
12:29

Тягата за гръб си е същата като тази с прави крака,която акцентира за задно бедро,но за гръб специално се чупят малко коленете и не се пуска до долу.Гледай blood & guts на Дориан Йейтс,той там я прави тягата в тренировката за гръб ;) Има го в замуна :P

10

30.03.11
17:07

Знам как се прави, споко :) 4-5 санта под коленете и се дръпа. днеска го правих и напрао се размазах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1