19/03/2019 Сряда
Сън: 7.5 часа
Крачки: 10 300
Храна:
- сладларска извара с 1/2 банан и екзотик микс плодове
- капучино
- пилешки гърди, ориз със зеленчуци и зехтин
- извара пилос 200г с горски плодове
- пилешки гърди, 50г макарони, малко кетчуп, зелена салата с морков, семена, оцет и зехтин
- 3 оризовки с йогурт глазура, 1 парченце шоколад
ТРЕНИРОВКА - Долна част
1. Клек 6,6,6,5@45кг
2. Румънска тяга 10,10, 10, 8@50кг
3. Бг клек 3х12
4.1. Лег преса широко 3х20
4.2. Прасец на лег преса 3х15
5. Banded side walk 3х12 на страна
Скоро не ми е било по-тегаво на тренировка... Краката ми нещо много изморени, все едно още от вървенето 4те дни... Голяма слабост усещах. Избутах я де 💪🏻
Интересното е, че явно това голямо движение в Будапеща на фона на голямото количество храна, която изядохме тотално е компенсирало, щом дори се върнахме малко по-леки... Not mad at all 😁
21/03/2019 Четвъртък
Сън: 8 часа
Крачки: 10 700
Храна:
- кофичка извара пилос, 1 банан, 20г кашу, екзотик микс плодове
- пилешки гърди, ориз със зеленчуци, чери домати
- 330мл кефир
- ябълка, протеинов бар малък
- протеинови овесени палачинки, горски плодове, малко фъст масло
ТРЕНИРОВКА - Ядро и разтягане
1. Крънчове на кабел 3х15
2. Хиперекстензии на машина 3х15
3. Мелница с 5кг дъмбел 3х15
4. Руски туист с 10кг диск 3х24
Разтягане,но без мачкане.
Мисля че от години не ми се е случвало така да се скова в краката. Вчерашната тренировка такава мускулна ми причини, че едвам ходя... Не е истина... Мега изморена също така и днес малко по-лежерно.
Вече чакам уикенда да си почина 😁
Мнението беше редактирано от Sanya на 21.03.19 22:06.
22/03/2019 Петъъъък
Крачки: 11 400
Храна:
- 330мл кефир, шепа сурово кашу
- 150г скир подсладен
- пилешки гърди, ориз със зеленчуци, белен домат с бучка сирене
- голяма ябълка, фит спо крънчи
- шок.бонбон
- 4 тънки филийки пълнозър.хляб, крема сирене 1/2 пакетче, 150г свинско пушено, 3 листа зелена салата, малко кетчуп и сладко Чили
ТРЕНИРОВКА - Горна част
1. Лежанка
6,6,6,6@32.5кг
2. Вертикален скрипец пред гърди
8,8,8,8 @38кг
3. Унилатерални раменни преси
3х12@8кг
4. Хоризонтално гребане
14,12, 12@25
5. Араунд дъ уърлд
3х15 с 2х3кг
6. Бицепсово сгъване с дъмбели 15,13,12
Хубаво мачкане с фоумролера и разтягане.
Трябва ми време да седна да си разчертая плана за тренировки. Малко ми залипсваха някои упражнения след 5те месеца 531. Мисля си да съчетая нещо между двете, че не ми се прави голям обем на основните лифтове. Липсва ми и хип тръста.
Мускулната в краката ми поотмина до края на деня, но като мачкам квадрицепса още е голяма болка, аддукторите също, поне вървя нормално 😀
Вълнения имаше в края на деня. Официално ще се местим в друга квартира, което ми беше желание поне от половин година. Новото място обаче не е обзаведено, което ще ни дойде леко нагорно, но мисля, че ще си заслужава ☺
*все още съм малко мазно, но релефа попна да излиза, а килограмите не са много надолу - 61.5 в момента
23/03/2019 Събота
Крачки: 13 400
Храна:
- протеинови овесени ядки с какао, ягоди и фъст.масло
- 2 яйца на очи в кокосово масло, 2 филийки 100 зърна, чери домати, едно топче сладко тип “сладък салам”
- 200г сладкарска извара, 1 малка ябълка, малко зърнена закуска и горски плодове, протеиново барче AC diet ябълка
- пилешки гърди, филийка 100 зърна с крема сирене, зелена салата с чери домати, оцет и зехтин
- 3 парченца шоколад с портокал и още едно топче
Врвмето беше достатъчно хубаво, за да не пропуснем ранна разхотка, в комбинация с отмятане на някои задачи. Вечерта обаче рязко ми паднаха батериите...
24/03/2019 Неделя
Сън: 9 часа
Крачки: 13 400
Храна:
- протеинови овесени ядки с какао, фъст.масло и горски плодове
- зелена ябълка
- малка пица от pizzalab с пилешко, прошуто, зелена и червена чушка, гъби, сушени домати, моцарела и малко чедър
- 100г сладкарска + 150г подсладен скир, 150г ягоди, малко зърнена закуска
- 1 филийка 100 зърна, пилешко, лист маруля
ТРЕНИРОВКА - Долна част
1. Мъртва тяга
6,6,6,7@60кг
2. Гоблет клек 3х12@16кг + 20 с ластик и постоянно напрежение
3. Бедрено сгъване, унилатерално 3х15 на крак
4. Лег преса на един крак, странично 3х12 (без допълнителна тежест на вертикална лег преса)
5. Колелце за корем 3х10
6. Повдигане на крака от вис 3х10
Много динамично, от сутринта на крака общо взето, тренировката и тя си беше хард. Тягата си ми харесва, 60 не е кой знае каква тежест, но си ми е пак достатъчно трудно и едновременно с това формата ми е добра. Като изключим, че леко се пребих на една кутия съм много доволна от тренировката. Стискам палци да не ме скове пак някоя мускулна треска...
П. С. Голем човек е Томи Колев... Много ги вижда ъглите и композициите 😁
25/03/2019 Понеделник
Крачки: 15 700
Храна:
- кофичка извара пилос с ягоди и банан
- пилешко с ориз и зеленчуци, кетчуп
- ябълка, протеинов бар нуга
- 150г скир-че подсладено с малко сушени плодове и ядки отгоре
- палачинки от 2 яйц и 40г овес, малко мед и фъстъчено, пресни ягоди
ТРЕНИРОВКА Горна част
1. Раменни преси на машина
4х8@25кг
2. Набиране с ластик 10,10,10,9
3. Флор преса 15,13,13@2х10кг
4. Гребане с дъмбел 3х12@17.5кг
5. Изнасяне встрани с дв дъмбела 3х15@2х5кг
6. Трицепсово разгъване на въже 15,13,12
Интересно...от 2 дни съм пак нагоре с килограмите, а реално се чувствам по-добре, по-лека, по-чиста... Иди разбери, но точно защото се чувствам добре не ми пука много какво показва кантара ✌
Сани, а каква е тази сладкарска извара?
Снимката на Томи Колев е уникална. За мен той е един от топ фотографите в България. На фотосесия ли си била? Имаш ли още снимки? Давай ги 🙂.
Това с килограмите и на мен ми се е случвало. Важното е психически да не ти влияе цифрата на кантара, а да си вярваш на себеусещанията. Това говори много колко голям човек си, а не комплексар.
Мнението беше редактирано от maria на 26.03.19 05:27.
казано от MariaG. на 26.03.19, 05:21:
Сани, а каква е тази сладкарска извара?
Извара от Лидл, която продават в кофи по 1кг, с по-висока масленост е - 6% и е много кремообрзна, използва се за сладкиши сигурно, аз я комбинирам с плодове.
Снимката на Томи Колев е уникална. За мен той е един от топ фотографите в България. На фотосесия ли си била?
Имам удоволствието да познавам Томи покрай екипа на ББ тийм и проекта им, в който участваме заедно. Това беше кадър помеждудругото. Честно казано до скоро си мислех, че не съм за фотосесии, но си промених мнението 😅
Важното е психически да не ти влияе цифрата на кантара, а да си вярваш на себеусещанията. Това говори много колко голям човек си, а не комплексар.
Знаеш ли, ако кажа, че не ми е влияло преди ще те излъжа. Но някак последните няколко месеца много си промених виждането. Сега започвам да виждам резултати, но осъзнавам, че ако не правиш драстични промени - те се случват бавно. Исках да се науча на търпение и малко по малко го постигнах. При интуитувното хранене е малко по-сложно, но особено последните 2-3 седмици усещам как постоянството и изградените навици ми повлияват положително и физически и психически 😊
Благодаря ти за коментара ❤
26/03/2019 Вторник
Сън: над 8 часа
Крачки: 10 200
Храна:
- кофичка извара пилос, банан, ягоди
- пилешко, ориз със зеленчуци, чери домати, 1/2 лъжичка фъст.масло
- ябълка, протеинов бар diet
- 60г оризов чипс (в киното)
- 200г сладкарска извара, горски плодове, екзотик микс ядки, поръска зърнена закуска
Изморителен работен ден, но вечерта ходихме на кино да разпуснем. Гледахме капитан Марвел и съм с добри впечатления от филма, чакаме Авенджърите!
За протокола още на следващия ден паднах с около 1 кг надолу, което само доказва колко незначителна е тази машинка, но пък навика ме кара да стъпвам всяка сутрин на нея.
П. С. Това си го пуснах на стори в IG и наистина е така... Спомням си колко нещастна, объркана и незначителна се чувствах преди малко повече от 6 месеца. Сега мога само да се радвам и да се гордея със себе си, че се извадих от това състояние 😊
Едно от най-любимите ми неща в живота, е да си разбивам навиците 🙂 Мисълта ми е, че с чиста съвест можеш да го изхвърлиш този кантар.
казано от Splash на 27.03.19, 09:15:
Едно от най-любимите ми неща в живота, е да си разбивам навиците 🙂 Мисълта ми е, че с чиста съвест можеш да го изхвърлиш този кантар.
По принцип да, но стои заради половинката, която има по-наложен навик да се тегли. Но вече съвсем не му отдавам значение, по-скоро наблюдавам 🙂
Кантарът в съчетание със следенето на калории могат да са опасни за впечатлителен човек, който има склонност да изпада в крайности.
От друга страна пък могат и да са полезни, ако не се впрягаш, а ги използваш само с аналитични цели - аз например винаги знам защо точно съм дебел. 😄
28/03/2019 Четвъртък
Крачки:
Храна:
- ок. 200г извара + 50г кисело мляко + банан + екзотик микс
- ябълка
- порция качамак, домашен дюнер с пилешки гърди, айсберг, извара, кетчуп и люто чили (дойде ми малко в повече, веднага съжалих)
- прот.бар крънчи
- протеинови палачинки с мед и горски плодове
ТРЕНИРОВКА - Долна част
1. Клек
5,6,6,6@45кг
2. Хип тръст с ластик
4х10@60кг
3. Бг клек СТ
12,12, 12 на крак
4. Бедрено сгъване, от лег с бавна негативна
Х12 на крак + 10 с двата х3
5. Абдуктор разтваряне с ластик
3х20
6. Молитва корем
3x12@36
Не съм доволна от клека. Събират ми се коленете, колкото и да се старая да ги бутам навън. Явно е, че тежестта ми е в повече, но тоя път позволих на егото да надделее. Следващата тренировка ще намаля, без това килата са малко, 2.5-5кг по-малко не е от значение.
За хип тръста ползвах новия ластик, който си взех и намалих тежестта. Добре се усеща.
Брей започнах да виждам верно дефиниция в корема... Което ме радва де. Нещата се случват без да се вглъбявам 😊
29/03/2019 Петък
Крачки: 10 300
Храна:
- ок. 200г извара + горски плодове + екзотик микс
- домашно дюнерче, 1 морков, 1 крилце
- парче тарт лайм и кокос (мням мням)
- ябълка
- пилешко, печени каттофи
картофи, краставичка
- шепа фъстъци, чаша вино
- извара с малко горски и зърнена
ТРЕНИРОВКА - Горна част
1. Лежанка
4х6@32.5кг
2. Вертикален скрипец
4х8@41кг
3. Раменна преса с дъмбели, унилатерално
3х12@8кг на ръка
4. Т-бар гребане
4х12@+10кг
5. Around the world
3х12@2х4кг
6. Бицепсово сгъване с дъмбели
3х15@2х6кг
Тежестта за лежанката ми е добре, може би RPE 8-9, така че ще я задържа толкова и за следващата тренировка. Това араунд дъ уътлд ми спира тока на раменете, няма такъв пъмп.
Чилл вечер с борд геймс и късно легнах.
Пак късно легнах...
30/03/2019 Събота
Сън: 6 часа
Крачки: 10 000 и малко
Храна:
- протеинови овесени ядки с банан, горски плодове и фъст.масло
- 2 яйца на очи, картофи на фурна, краставица, 2 парченца млечен шоколад
- 250г сл.извара, ягоди, зърнена закуска 15г
- спагети болонезе с дивечова кайма
- протеинов бар ябълка и канела active choice diet (17г протеин, 126ккал но кой ти ги смята 😀)
ТРЕНИРОВКА - Долна част
1. Мъртва тяга 3х6-8
7, 6, 6 @60кг
2. Хак скуат 3х10
15 без допълнителна тежест
3х10@+20кг
3. GHR 3x12-15
13, 15, 13
4. Ходещи напади с дикс над глава
3x24 общо с 10кг
5. Бедрено сгъване от седеж
3х12@30кг
6. Ab wheel 3x10-12
По пътя така ми се спеше, толкова ме мързеше, че се унесох в метрото. Като загрях обаче дойде пауъра и всичко беше точно. В Топ Фит Хак скуата е много удобен!
31/03/2019 Неделя
Крачки: 11 600
Храна:
- протеинови палачинки с мед, фъст.масло и горски плодове
- мишмаш в тортила питка (Фабрика дъг)
- протеинов сладолед (1/2 замръзен банан, замръзени малини, протеин на прах, фибри)
- малко бейлис, шепа кашу и бадем, 2 и 1/2 парчета пица, малко парче торта
Инцидентно си стана почивен. Мислех си да направя 4 последователни тренировъчни, защото утре със сигурност няма да успея да тренирам, но някак със смяната на часа времето не ми стигна и инцедентно ударих 1 час сън следобед 😅
*една разлика от декември до сега
01/04/2019 Понеделник
Сън: 5.5 часа
Крачки: над 10 000
Храна:
Нямах подготвена от предната вечер и ядох кроасан с масло с един кефир 330мл. За обяд пилешка супа, рогче с маслини и малко домашен тутманик, следобед протеинов бар нуга и една ябълка. Надвечер бях на откриването на една кафе-сладкарница и имаше доста хапки от сладки и солени вкусотии. Понапълнена се прибрах, но хапнах и малко извара с ягоди, че да не загубим гейнза 😂
Писах го почивен пак, то и така едвам ми стига времето вечер...
Мнението беше редактирано от Sanya на 02.04.19 07:15.
Пиша си тренировката от 02/04
ГОРНА ЧАСТ
1. Военна преса 3х5@22.5кг
2. Набирания подхват 3 самостоятелно + 5 сив ластик; 7, 6 сив ластик
3. Флор преси с бавна негативна 3х12@2х10кг
4. Гребане с дъмбел от опора 3х12@16кг
5. Изнасяне встрани с два дъмбела 3х15@2х5кг
6. Трицепсово с въже на скрипец 15,13,12@18кг
7. Молитва корем 3х12@45
03/04/2019 Сряда
Крачки: 11 000
Храна:
Някакъв мини фаст
- макарони с болонезе и извара пилос, банан
- ябълка, протеинов бар нуга
- 150г свинско бон филе, зелена салата, краставица, семенца, оцет и зехтин, 2 филийки 100 зърна
- 100г сл.извара, ягоди, шепа сушени фурми
ТРЕНИРОВКА Долна част
1. Клек
3х5@37.5кг
2. Тяга на един крак, опорния на пейка
3х12@16кг
3. Български клек
3х12@12кг
4. Хип тръст с ластик на бедрата
3х12@60кг
5. Бедрена екстензия
3х15@23кг
6. Абдуктор с розовия ластик
2х25
7. Прасец на лег преса
2х15@63кг
Тази тренировка се оказа доста тежка. След хип тръста ми се догади и не не пусна докато не се прибрах. Наядох се и мисля да се наспя.
Някакви неща от близкото минало ми бъркат в главата, което ме разклати вчера, но днес някак се опитвам да ги изкарам.
казано от MariaG. на 03.04.19, 20:51:
В какъв смисъл те разклати?
Психически. Отдавна не бях одтавяла негативни емоции да ме обземат. Всичко е точно обаче.
За протокола. Ще се опитам повечето дни, когато съм на работа да фастя до обяд. Няма да е кой знае какъв фаст, дори често може да не стига 16 часа, но просто отлагам храненето и евентуално това би намалило малко приема за деня.
04/04/2019 Четвъртък
Сън: 7-8 часа
Крачки: 15 800
Храна:
- 1 малка ябълка, 4 ягодки
- свинско бон филе, ориз със зеленчуци, малко си хапнах от приза с картофи на другарчето, зелена салата с яйце, оцет и зехтин
- фит спо крънчи, 1 банан
- чия пудинг с мед и овесена бисквитка (Cake Lab)
- пилеко, зеленчуци и нахут в доматен сос, 2 филийки 100 зърна
- 1/2 пилос с ягоди и поръска корнфлейкс
Изядох света! Какъв глад не е истина. В комбинация с това и се чувствах изморена, глутеусите ме болят и то си беше ясно, че ще почивам. Видях се с моя приятелка и му дръпнахме една голяма разходка. “Фастът” ми приключи към 11 вместо 12 защото просто не издържах... Към късна лутеална съм и то е ясно....
казано от Sanya на 04.04.19, 07:11:
За протокола. Ще се опитам повечето дни, когато съм на работа да фастя до обяд. Няма да е кой знае какъв фаст, дори често може да не стига 16 часа, но просто отлагам храненето и евентуално това би намалило малко приема за деня.
Това винаги е бил най-натуралния и интуитивен за мен начин.
Ям ли сутрин започвам да ям като кърмаче през два часа.
Ако ставам към 6 ям към 12:30 - 13:00, случва се да ям парче плод към 11, но рядко.
Отбелязвам, че си пия кафе с мляко, ако тренирам и BCAA, тъй че не “фастя” в хормонален аспект.
Прибавям едно наум за фастенето и преяждането, но мисля, че формулата “кафе с мляко, парче плод” омекотява освирепяването и работи дори за мен, а знаеш, че съм си филмарка. 🙂
Мнението беше редактирано от BGDN. на 05.04.19 17:30.
05.04.19
17:35
Аз пък съм глас против 🙂 При мен е обратното- закуската трябва да ми е поне 30% от калориите за деня , за да се чувствам нормално заситена. Ако закуся леко, така или иначе си добавям второ хранене преди обяда.
Идеята беше лоша да почна баш в късна лутеална фза, когато ме тресе яко ПМС-а. Вчера си закусих, малко по-късно. Ще ми трябва поне още няколко пъти да проверя прегладбявам ли твърде много, ако правя фаст или е от периода. Защото после не мога се зАпра 😀
06.04.19
11:31
Моят опит стигна до извода, че всичко идва от главата, подсъзнателно свързвайки идеята за фаст именно през този период 😄
06/04/2019 Събота
Крачки: 8000
Храна
- протеинови овесени ядки с какао, сурови ядки и горски плодове
- 1 зелена ябълка с фъст.масло и канела
- след тренировка - 3 яйца, 2 филийки 100 зърна, нахут, царевица, зелен боб, морков, грах в доматен сос с чесън и подправки
- купичка кисело мляко 3.6% с пресни ягоди, шепичка ядки и стафиди, парче бял тоблерон
- 2 домашни бургерчета с св.шницел (непаниран), крема сирене, домат, барбекю сос и топено сирене, зелена салата с краставици, оцет и зехтин
ТРЕНИРОВКА Горна част Б
1. Лежанка
3х5@32.5кг (RPE 8)
2. Верикален скрипец пред гърди
3х8@41кг (RPE 9 на последното)
3. Гребане с Т-бар
12@+10кг ; 2х12@+15кг
4. Едностранна раменна преса седнала
3х12@8кг (обожавам го това)
5. Фейс пулл
3х12@16кг
6. Бицепсово чуково сгъване
13,12,12@2х6кг
7. Повдигане на крака от вис 15,12, 12
Лежанката беше много технична по мое мнение. Затвърдих си тази тежест и на следващата тренировка ще кача с 2.5кг и ще боря 3ки.
Последните 2-3 дни не са ми най-добрите. Когато започна да избягвам срещи с хора и предпочитам да лежа по цял следобед и вечер знам, че трябва да почна да се ритам... Но пък всеки ден ставам с идеята да е по-добър от вчера 🙂 Не знам, може би и мен ме тресе някакъв луд ПМС 😀
07/04/2019 Неделя
Крачки: 12 000
Храна:
- ябълка с фъст.масло и канела
- овесено-кокосови палачинки с мед и ягоди
- протеинов бар ябълка (16г протеин, 156ккал)
- кисело мляко + извара + семена + горски плодове
- 3 кюфтета от сьомга с спаначени макарони, малко парче пица с прошуто, аперол шприц
ТРЕНИРОВКА Долна част Б
1. Мъртва тяга
4,5,5@60кг
2. Хак скуат
3х10@+20кг
3. GHR
10,8,8
4. Ходещи напади с диск над глава
3х24 общо с 5кг
5. Бедрено сгъване от седеж с бавна негативна
3х12 на крак
6. Banded side walk
2x15 на страна
7. Колелце за корем
3х10
Нищо не навява за лутелн фаза както рязък спад в силата. На почти всичко го усетих. Но пък бях разумна и намалих повторения/тежест където се налагаше.
08/04/2019 Един много труден Понеделник
Крачки: 9000
Храна
- малко парче домашна торта, 1/2 кофичка пилос, ягоди
- ябълка
- свинско с ориз и зеленчуци, зехтин, 2 хапки торта
- банан
- протеинов бар нуга
- 3 яйца на очи, 2 филийки 100 зърна, маруля, краставица домат, репички, оцет и зехтин
- парче бобово брауни
ТРЕНИРОВКА
Табата
- скок на кутия
- добро утро с 15кг щанга
- обръщане с щангата
- тръстер с щангата
- катерачи
- планк
- супермен
- обратен напад с щанга
2 табати завътях, защото на първата бях с по-лека щанга и не усетих нищо. После разтягане, мачкане с фоумролер и с топка.
Мнението беше редактирано от Sanya на 09.04.19 07:09.
10/04/2019 Сряда
Сън: 8 часа (но не спах много добре)
Крачки: 12 600
Храна
- 330мл кефир
- 150г скир ягода + шепа екзотик микс
- ябълка
- макарони с дом.сос и св.бон филе, краставица, 1/2 авокадо с оцет и зехтин
- овесен протеинов бар
- 3 яйца, 2 филийки 100 зърна, малко крема сирене лайт, айсберг, краставица, репички, оцет и зехтин, овесено блокче за десерт
ТРЕНИРОВКА - Горна част
1. Военна преса
3х5@22.5кг (леко ми беше, ще кача на 25кг)
2. Вертикален скрипец пред гърди
3х8@41кг (последната серия подхват)
3. Флор преса
12,10,10@2х12кг
4. Гребане с дъмбел
12,12,10@16кг
5. Изнасяне встрани с два дъмбела
3х12@2х6кг (тежеше и май нещо си претоварих рамото)
6. Трицепс с въже
15,13,12@18кг
7. Повдигане на крака от вис
15,13,12
Скоро ще направя пълно лале!
(снимка)
Мнението беше редактирано от Sanya на 10.04.19 20:40.
Нямам време да седна да си напиша в дневника, но то няма и какво толкова. Всъщност има де - ям твърде много последните дни и то глупости. То не беше тежък ПМС, след това тежък МЦ първите 2 дни. Вече си имам правило пъврите 2 дни да не тренирам въобще, защото не ми е ок определено.
Местим се на ново място и уикенда ще пренасяме доста багаж, ще чакаме доставки на гардероби, легла, големи електроуреди. Въпреки това се надявам да вмъкна тренировки някъде...
След като прекарах 5!!! часа във фризьорския салон, за да си направя балеаж, който не си личи на снимка 😂 следобед тренирах!
Не по програма, раздвижих цяло тяло:
1. Box squat с розов ластик на краката
10@10kg
15,13,14@16kg
2. Тръст с дебел ластик
3x20
3. Бедрено сгъване от лег, едностранно
3x12
4. Lat pulldown
3x12@36kg
5. Around the world
3x12@2x3kg
6. Задно рамо на кабел, едностранно
3х12
Храната беше добре :
- сл.извара с ягоди, фъст.масло и стафиди
- протеинов бар нуга, оризов чипс, малко парче руло с ванилия
- пилешко, ориз със зеленчуци, копф салата с репички, оцет и зехтин, 2 парчета черен шоколад
- сл.извара с пресни боровинки, ягоди и 1 шоко оризовка
14/04/2019 Неделя
Сън: 7 часа
Крачки: 14 500
Храна
- 150г скир боровинки, парче козунак, 1/2 геврек
- 1 и 1/2 пълнозърнеста мекица с мед и сирене
- протеинов бар нуга
- 220г сл.извара с ягоди, боровинки, 2 шоко оризовки, сурови ядки
- пилешки гърди с малко bbq сос, зелена салата с репички, оцет и зехтин
ТРЕНИРОВКА - Долна част А
1. Клек
3х5@40кг
2. Тяга на един крак, опорния на пейка
12@16кг
2х10@18кг (и пак ми беше леко май)
3. Бг клек с 8кг пудовка
3х10 на крак
4. Хип тръст с щанга и ластий на краката
13,12,12@60кг
5. Бедрена екстензия
3х12
6. Абдуктор разтваряне с ластик
2х30
7. Прасец
2х15@+30кг
Много изморителен ден, но много ползотворен. И много тестен 😀 Нямах намерение да ям пак козунаци, но минахме покрай една пекарна и така ни лъхна... Тренировката си беше сила, този път не ми се гадеше поне накрая 😂
Мнението беше редактирано от Sanya на 14.04.19 22:17.
Сънят около 7.5 часа. Крачките 12 400
Храна
- бобово брауни (ъпгрейднато с повече какао и малко бял шоколад), пресни боровинки
- капучино
- някакво домашно мезе и малко вино
- пилешки гърди, оризнсъс зеленчуци, още малко вино, бонбон
- черен шоколад с малини 2 блокчета
- овесено протеиново барче
- супа с наденица, бекон, чушки, картофи и сметана
- кофичка пилос с пресни ягоди, 1 овесено барче
ТРЕНИРОВКА - Горна част Б
В скрийншот*
Ох изтощена съм от днешния ден. На работа някакъв мъчителен одит по IFS. Главата ми гръмна и вечерта тотален релакс.
Храната за деня соу соу...
Бобово брауни за закуска с ягоди
Една бисквитка и едно мини кексче около обяд
Същинския обяд към 3 часа - свинско печено с картофено пюре, мини протеинов бар ябълка за десерт
Следобед извара с горски плодове, парче черен шоколад
Едно малко кенче крадец на ябълки
Вечеря - пилешка гръд, зелена салата, филийка 100 зърна и малко кашкавал
После ударих още малко черен шоколад и кубче бял тоблерон.
Като съм изморена ям много... Аз винаги май ям много... 😂
За съжаление усещам как си развалям прогреса и хранителния ми режим куца, но така вирея под стрес. Ясно е, че ще се проваля за предизвикателството, но няма да оставя това да ме напряга, най-лесно ще е да се откажа да участвам без да го смятам за провал.
Бтв намалям времето прекарано в IG колкото е възможно повече.
Мнението беше редактирано от Sanya на 16.04.19 21:57.
Искам да се изповядам 😀
Не съм тренирала от понеделник. Имам адски много работа, местим се и е пълна лудница, адски много стрес ми се натрупа. Безгрижието и щастието, което си бях открила отново, почна малко да се изпарява последните дни. Не знам защо, нещо се случва и не съм щастлива от този факт... Имам нужда от почивка, имам нужда да си прочистя главата. Мисля си, че като се поуспокоят малко нещата всичко ще си дойде на мястото. Надявам се!
Храната няколко дни беше безобразна... Вчера не ми остана просто време да ям много, иначе то моето няма спирка.
Бележка за мен си - когато говориш за отминалите си проблеми можеш да станеш уязвим отново и подхлъзнеш ли се всичко тръгва в обратна посока...
Пампорово - Green Life Resort - в момента има страшни отстъпки - 3 нощувки в студио за 2-ма и 3ма със закуските и СПА-то за 170лв...
Предполагам ще е така поне до Гергьовден, ако можеш се възползвай, наистина много добър комплекс, аз броя дните, остават още 6 за моето заминаване.
Място е в гората между Чепеларе и Пампорово, препоръчвам с две ръце!
19.04.19
14:11
Бая далеч е от Чепеларе, ама карай 😄
казано от James Hinks на 19.04.19, 14:11:
Бая далеч е от Чепеларе, ама карай 😄
Някъде помежду двете се пада, сега не съм уточнявала колко е далече 😄
19.04.19
14:31
То си е баш в Пампорово, не знам къде го прати в “в гората между Пампорово и Чепеларе” 😄