Изоставащи рамене и трицепс.

03.04.11
19:47

Здравейте! Най-изоставащите групи са ми раменете и трицепсите, та искам да помоля за предложения как да ги тренирам. Висок съм околко 175см (може и малко повече) и тежа 70кг. Имам околко 5 месеца опит и съм на 14 години. Програмата, по която тренирам е ето тази

. Тренирам ги всяка сряда. Благодаря предварително!

03.04.11
20:08

Ами онзи ден  едно братле от залата , който винаги тренира по на Dorian методиките ме нави да пробвам рамо. Едвам изкарах незнам ти дали наблягаш на негативната част и отказването на мускула но щом на мен ми се видя тежка при теб с 5 месеца сигурно е ад.Натрупаи малко повече стаж и тогава пробваи пак.

03.04.11
20:13

Да, внимателно го слушам и гледам да наблягам на негативната част.

03.04.11
22:37

До колкото разбрах, ти си на 14 години, а не с 14 години тренировъчен стаж? Потренирай десетина години, качи двайсетина кила мускули и после тренирай по методиката на Дориян.

Мнението беше редактирано от Петко К на 03.04.11 22:37.

03.04.11
23:24

На 14 години много неща ще ти изостават по простата причина че нямаш нужните хормони да направиш голяма и масивна мускулатура даже аз на твое място бих правил лицеви опори и бих ходил по лостовете от колкото в залата ,но това си е твое решение имай търпение порасни малко и ще видиш че нещата ще започнат да ти се получават колкото до тренировката прави най-базовите упражнения разгледай в Сайта упражненията за  трицепс и рамо и виж тези който са за начинаещи какъвто си ти все още :)

03.04.11
23:36

казано от Филип Буцев на 03.04.11, 23:24:

На 14 години много неща ще ти изостават по простата причина че нямаш нужните хормони да направиш голяма и масивна мускулатура даже аз на твое място бих правил лицеви опори и бих ходил по лостовете от колкото в залата ,но това си е твое решение имай търпение порасни малко и ще видиш че нещата ще започнат да ти се получават колкото до тренировката прави най-базовите упражнения разгледай в Сайта упражненията за  трицепс и рамо и виж тези който са за начинаещи какъвто си ти все още :)

Мерси за съвета. Колкото до лостовете, 2 години се занимавах само с тях и тази започнах с фитнес. За тази зима качих 10 килца и 2см в ръцете.

03.04.11
23:50

Супер продължавай в същия дух тогава и не мисли какво ти изостава те нещата ще ти се получат като пораснеш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1