Ама то при всички аеробни натоварвания същинската част е 35 - 40 мин. но това не значи да не броиш останалата част от тренировката :) Все пак има натоварване на ръце и проблемни зони при седалището и корем.
@kristiancho благодаря отново за любезността ти! (sun)
@Vessi благодаря за информацията. Поправям се тогава - 45 минути Тае Бо. :)
П.С. Редакциите в храната са направени до този момент. Ако има нещо по-късно ще се добавя.
14.09.2011:
10;30 - 2 филии хляб + пушено-варени пуешки гърди + кашкавал + 3 резенчета салам + домат + около 100мл. прясно мляко с нескафе и половин пакетче стевия
15;20 - 2 филии хляб запечени с 1 яйце, сирене и извара + 1 домат
19;40 - 3 пилешки пифтета + салата от домати, краставици, сирене, 5 маслини
22;00 - 150гр. домашно кисело мляко + доза протеин.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали.
Тренировка :
Крака и корем
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. http://vbox7.com/play:9a1eb8ea .
Последният ден от ваканцията - страшно мързелив и сънлив. От утре се почва мъката отново, направо не ми се мисли. :D
15.09.2011:
07;30 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 25гр. грозде + 1 пълнозърнеста бисквитка
12;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко с лъжичка nescafe gold и някакъв подсладител за кафе
14;00 - 2 филии хляб + Добруджанска закуска Орехите + 1 домат + 2 маслини + съвсем малко масло по филийките
18;30 - голям домат + сирене + пушено-варени пуешки гърди + пуешко филе + 5 маслини
22;00 - 150гр. домашно кисело мляко + половин доза протеин.
Тренировка: почивка.
Днес - първи учебен ден. Доста зле започна тази година, да се надяваме да свърши добре. :D
Този подсладител, за който споменах не го знам какъв е. Казва се Candarel и пише, че може да се използва от диабетици. Стори ми се най-подходящ (не беше от най-евтините) и реших да си го взема, защото ми е по-удобно да сложа една таблетчица отколкото да отварям пакетчета със стевия, пък и вкуса на кафето така доста ми харесва. :)
Добруджанската закуска страшно ми хареса. Когато бях малка ядях доста от въпросното нещо. Май се води нещо като салам? Някой да има някакви впечатления за него? Подходящ ли е, не е ли.. ? :)
Тези дни в дневникът на Атом видях, че се заформи дискусия относно вакуумките. И преди бях чела за тях, но сега ми стана доста по-любопитно и прегледах по-подробно информацията тук. Реших да ги включва в ежедневието си като упражнение за събуждане. Мисля да ги правя всяка сутрин след ставане в 3 серии по 5 повторения (по 5 секунди), като след време ще увеличавам сериите и съответно повторенията. Целта ми е да се прибере малко тоя корем, който стърчи. (dull) Та искам да попитам, тези серии и повторенията дали са подходящи като за начало? Или да ги увелича още?
Другото което е, проблем ли е да ги правя всеки ден на гладно? :)
Мнението беше редактирано от Petya на 15.09.11 20:39.
16.09.2011:
11;00 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 30гр. грозде + 1 пълнозърнеста бисквитка
15;40 - 2 филии хляб + 30гр. кашкавал + 35гр. пуешко филе
19;00 - 30гр. бадеми
20;20 - половин чаша бяло вино
21;00 - 2 парти бутчета с фикс на Маги + домат + сирене + 4 маслини
Тренировка:
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Започна се с нервите.. 2ри учебен ден, а вече имаме домашни, отсъствия, правим преговори. И утре пак на училище..
Храната, както всеки друг ден пак куца. Много е. Имах план да се прибера и да хапна обичайното - протеин с кисело мляко, но само като усетих миризмата на бутчетата, които майка ми беше сготвила с тази гадост на Маги, ми се дояде толкова много, че ще си хапна.
Изразете някакво мнение, кажете много ли е зле тази храна? Нуждая ли се от някакви промени, както по отношение на храната, така и за тренировките? :)
Всъщност , храната ти ми се вижда малко към момента :D не консумираш особено яйца ...има ли причина :)
Върнах се на втора страница , да се присетя за снимките...ще ми се да видя актуални...много си слаба на тези , а се филмираш , че ти е много храната...и тогава не виждам излишни мазнини(някакви) , а сега с тренировки и някакъв режим - едва ли :)
Може да избягваш салами/пушени меса/шунки , но едва ли ще ти навредят/повлияят на физиката за сега...не може всеки ден конско :D завиждам - не съм опитвала , а ми е любимото животно :D
Фикса на Маги е привличащ :D - споко , не си се натровила , но 2 парти бутчета са си нищо(тия , ‘дето аз ги ям са мутирали :D )
Извинявай за изписаното “нищо” :) Не погледнах , кога го пиеш тоз’ протеин и какъв е , и нищо не разбирам :D , но сутрин и след трен е добре да присъстват протеини , различни от млечните , май :) - месо/риба/яйца и т.н. ...ама и т’ва са разни митове :D
Поздрави и sorry за некомпетентната намеса и евентуален спам :)
Хей, mayasy!
Никакъв спам не е това, всяко мнение е добре дошло в моя дневник! :)
Така.. яйца не консумирам напоследък, защото сега като почнах училище и просто яденето ми е толкова разбито, че няма кога. Ноо ще се постарая да вкарам повече яйца в менюто! :)
За снимките.. може да се снимам тези дни, ако не ме мързи и ще кача някоя по-нова. :D
Саламите, шунките и тия гадости гледам да ги ям само на сандвич примерно за в училище, защото ми е най-лесно за приготвяне и не смърди като си отворя кутията със сандвича :D
17.09.2011:
09;20 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold + 1 таблетка подсладител Candarel
11;20 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 30гр. грозде + 1 пълнозърнеста бисквитка
15;45 - 2 филии хляб + кашкавал + пуешки гърди
19;45 - 2 парти бутчета + 2 малки домата + сирене + 6 маслини
20;00 - половин чаша бяло вино
22;30 - 150гр. домашно кисело мляко + малко извара + половин доза протеин.
Тренировка: Кардио + малко упражнения за корем.
Този подсладител, за който споменах не го знам какъв е. Казва се Candarel и пише, че може да се използва от диабетици.
Току-що видях, че основната съставка в Candarel е аспартам. Аз не бих го ползвала.
А това, че даден продукт е подходящ за диабетици съвсем не означава, че е подходящ за здрави хора.
:)
Ауу сега се поразрових и видях какво пише за този аспартам. Никак не звучи добре, но може ли от такова минимално количество на ден да ми стане нещо?
И Марги, можеш ли да ми препоръчаш някакъв подсладител на таблетки?
Благодаря за включването! :)
Количествата аспартам се натрупват в организма, доколкото знам. Също така присъства на доста изненадващи места, така че човек трябва да е нащрек, ако е решил да го избягва :) А като сме тръгнали с изкуствени подсладители, по-сигурно е да се избягват и: сукралоза (Е955), ацесулфам К (Е950), цикламат (Е952), захарин (Е954), тауматин (Е957)
На таблетки се сещам единствено за стевия за момента. Защо държиш на таблетките? Те предполагат една по-голяма степен на преработване на продукта.
Мисля, че на прах се продаваше ксилитол, който май е също е приемлив вариант за подслаждане.
Благодаря ти за подробната информация. (sun)
Искам да е на таблетки, защото ми е по-удобно за употреба, колкото и глупаво да звучи. Ще мисля някакви алтернативи. :)
Ето и отчета за днес:
18.09.2011:
11;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
12;00 - половин *пица + допълнително сладка царевица
15;30 - половин *пица + допълнително сладка царевица
19;00 - 2 парти бутчета + 2 малки домата + сирене + 4 маслини
21;30 - 200гр. домашно кисело мляко + половин доза протеин.
Пицата беше направена от около 70гр. пълнозърнесто брашно, около 1-2гр. мая, 1/4 чаена лъжичка зехтин, масло за тавата, пуешки гърди, 3 гъби, 2 кисели краставички, сладка царевица, 2 малки домата и обилно количество кашкавал + подправки за пица. Отново стана страшнооо вкусна. И разбира се, пак прекалих с храната.. :D Слагам и две снимчици (sun) :
Искам да е на таблетки, защото ми е по-удобно за употреба, колкото и глупаво да звучи. Ще мисля някакви алтернативи. :)
За мен номер 1 подсладител винаги ще си остане суровия мед (sun) ...колкото и да е лепкав и труден за употреба. Цяла зима на работа имах един буркан 8-) (който периодично подменях, де )
Така е Марги, напълно съм съгласна. :) И аз смятам меда за най-добрия и най-естествения подсладител, но си е доста калоричен, а от него мога да изям огромни количества. :D Отново ти благодаря за отговорите, радвам се че наминаваш от време на време през дневника ми. :)
19.09.2011:
09;00 - Тренировка
10;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;20 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 30гр. грозде + 1 пълнозърнеста бисквитка
15;45 - 2 филии хляб + кашкавал + телешки суджук
19;00 - 1 консерва риба тон + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини + пилешка шунка
19;30 - половин чаша бяло вино
21;30 - 150гр. домашно кисело мляко + 100гр. извара + половин доза протеин.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @2,5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 15кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 15кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.
Не знам какво да правя вече. Само като чета дневниците на момичетата се чувствам като свиня. Те ядът толкова малко, а аз все едно съм 120 килограма. И пак си продължавам да си го говоря и да не правя нищо по въпроса. Дано ми дойде някой ден акъла, че става тежко вече ..
Мнението беше редактирано от Petya на 19.09.11 21:36.
Добро утро!
Някой може ли да ми препоръча някаква програма за изчисляване на макронутриентите и на калориите, но да е на български?
Благодаря предварително, лек ден на всички! (sun)
20.09.2011:
08;00 - Тренировка
09;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;00 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 30гр. грозде + 1 пълнозърнеста бисквитка
16;10 - 2 филии хляб + кашкавал + пуешки гърди
19;10 - 3 пилешки пифтета (около 180гр.) + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини
21;30 - 100гр. домашно кисело мляко + 100гр. извара + 1с.л. ленено семе.
Тренировка: 45 минути Тае Бо.
Сутринта преди тренировка пропуснах загрявката и по време на тренировката нещо ми се сецна кръста и цял ден на училище ме болеше. Като се прибрах успях да го изпукам и малко ме поотпусна. Надявам се до утре сутринта всичко да е перфектно, че ме чака тренировка за крака и корем. :)
Ако някой има възможност, ще се радвам да отговори на предния ми пост.
Поздрави!
http://www.zdravoslovno.com/calculators/ , ако иде реч само за ккал/пр/м/в :) ... много лесно и бързо се работи с него - сравнително точно :)
Леле , тая пица :P ...
Поздрави :)
Някой може ли да ми препоръча някаква програма за изчисляване на макронутриентите и на калориите, но да е на български?
http://www.calorienbalans.com/ - този сайт може да ти свърши работа. Удобно се работи с него, общо взето.
Мнението беше редактирано от Инис на 20.09.11 20:19.
Благодаря ви момичета, страхотни сте! (sun) Когато имам малко повече време ще разгледам сайтовете да ги разуча малко. :)
Благодаря и на теб, Виктория! Ще те следя с интерес, но и аз както другите съм на мнение, че трябва да се храниш малко по-пълноценно. Взимай пример от мен, аз може би ям най-много от момичетата тук. :D
21.09.2011:
08;00 - Тренировка
09;20 - 4 бисквитки Престиж с мюсли + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
16;10 - 2 филии хляб + кашкавал + пуешки гърди (около 50гр.)
19;10 - 3 пилешки пифтета и половина (около 200-210гр. :D ) + салата от домати, краставици, сирене, 5 маслини
20;00 - половин чаша бяло вино
22;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 100гр. извара + 1с.л. ленено семе.
Тренировка :
Крака и корем
2. Плие - 3х12,10,8
5. http://vbox7.com/play:9a1eb8ea
6. Вдигане на крака от лег - 2х10 повторения.
Днес пак се олях с храната, но ми беше вкусно. :D Нямах търпение да свърши тази учебна седмица. Утре сутринта заминавам на село. Ще има събор, много се радвам, че отивам. :) Яденето предполагам няма да е перфектно, ще има шкембе чорба (или по-скоро курбан), ярешко, вероятно и алкохол ще има. :D
В петък имам тренировка за рамене и ръце, ще видим как ще я скалъпя. Предполагам ще пълня някакви шишета с вода и с тях ще тренирам. Няма как да помъкна дъмбелите с мен. :D
Това са глупостите за сега. Пожелавам приятно прекарване на почивните дни на всички! :)
Мнението беше редактирано от Petya на 21.09.11 21:07.
Ех, прибрах се. Последните дни бяха хубави, починах си добре, забавлявах се, ама свърши. :D Храната, както си и мислех беше зле (като на събор). Ще напиша какво съм яла, да видите какво е излагация. :D
22.09.2011:
07;10 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
08;00 - 2 филии + 1 яйце + около 100гр. извара + 1 домат
13;00 - 2 филии + кашкавал + пилешка шунка + краставица + домат
14;00 - 1 печена чушка + сирене + малко шпеков салам + малко луканка + домат + малко грозде
16;00 - 1 чаена чаша домашно прясно мляко + nescafe
18;00 - 3 яйца + салата от домати, краставици, сирене, 6 маслини + доста пилешка шунка + 3 печени чушки
21;30 - 150мл. домашно прясно мляко + 1 супена лъжица протеин.
23.09.2011:
10;20 - 2 филии + салам “Закуска” + домат + 4 маслини + 1 чаена чаша домашно прясно мляко + nescafe
12;00 - шкембе чорба + 2ч.л. оцет с чесън + 1 филия
13;30 - половин чаша червено вино + малко ярешко + ярешки дреболии + 1 филия + малка краставица
16;00 - ярешко + ярешки дреболии
18;40 - шкембе чорба
20;40 - ярешко + ярешки дреболии + половин голямо карначе
24.09.2011:
10;30 - 2 филии + салам “Закуска” + 1 домат + 4 маслини + чаена чаша домашно прясно мляко + nescafe
12;30 - 3 смокини
13;00 - 1 кебапче + 1 малко карначе + салата от домати, краставици, сирене + 1 филия хляб + 2 печени чушки
14;30 - 1 кебапче + 1 малко карначе + салата от домати, краставици, сирене + половин чаша вино
15;30 - половин чаена чаша домашно прясно мляко + nescafe
17;00 - шкембе чорба + 1ч.л. оцет с чесън
20;10 - 2 малки карначета + 1 кебапче + салата от домати, краставици, сирене + 3 печени чушки + чаша вино.
Тренировка: Кардио + каране на колело около 18;00 часа.
Всяки ден започваше с 3х5 (по 5 секунди) вакуумки. Общо взето е това. Може да съм пропуснала нещо, но ако е така то ще е нещо малко.
По-късно ще опиша днешния ден, защото още не знам как ще протече остатъка от него.
Поздрави! :)
И аз ям много, не си само ти.. Постоянно съм гладна, обаче нещо не мога да кача където искам и откачааам. Намалих хляба, за да орелефя корема, обаче веднага свалих и от краката, а там не искам. Постоянно качвам и свалям.. уфф! :D
Мнението беше редактирано от Bathory на 25.09.11 16:35.
@Bathory късметлийка си щом можеш да сваляш и качваш лесно. Продължавай, в един момент ще откриеш “златната си среда”. :D
Ето го и отчета за днес:
25.09.2011:
07;20 - 2 филии + салам “Закуска” + домат + 4 маслини + чаена чаша домашно прясно мляко + nescafe
07;40 - 10 смокини
08;30 - 3 смокини
13;20 - 2 кебапчета + 1 малко карначе + 2 филии хляб + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини
18;30 - омлет от 2 малки яйца + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини + половин ярешки език + половин мозък + пилешка шунка
22;00 - 150гр. домашно кисело мляко + 1супена лъжица протеин.
Тренировка:
Рамене и ръце
Понеже не исках да пропускам тренировка, реших днес да си направя петъчната такава. На село просто нямах възможност да намеря еднакви тежести. Нямаше как да помъкна дъмбелите с мен и така ми се събраха 2 дни пълна почивка, ама ще се наваксва. :D
Пожелавам лека и успешна седмица на всички! ;)
26.09.2011:
08;00 - Тренировка
09;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;20 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 1 бисквитка с червена боровинка и сусам
15;45 - 2 филии хляб + 22гр. кашкавал + 40гр. пилешка шунка
19;10 - омлет от 2 малки яйца + малко настърган кашкавал + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини + пилешка шунка + половин ярешки език
19;30 - половин чаша бяло вино (d)
21;30 - 100гр. домашно кисело мляко + 75гр. извара + 1с.л. ленено семе.
Тренировка:
Гърди и гръб
Приятен ден. Утре съм първа смяна. Ще се става рано... (dull) Ноо поне ще мога да си сготвя нещо вкусно на обяд, ако не ме мързи разбира се. :) Утре ще бъдат 5 ядения, че деня ще започне раничко - към 5. :)
Пожелавам приятна вечер на всички!
Една снимка на вечерята (езика го няма):
27.09.2011:
06;00 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 1 пълнозърнеста бисквитка
10;50 - 2 филии хляб + кашкавал + пилешка шунка
15;00 - половин плескавица (телешка кайма + кашкавал + пилешка шунка) + салата от домати, краставици, сирене, 3 маслини + 1 филия хляб
15;20 - 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
16;50 - Тренировка
18;30 - другата половина от плескавицата + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини
22;00 - 100гр. домашно кисело мляко + 100гр. извара + 1с.л. ленено семе.
+ снимка на вечерята:
лелеее, тая плескавица изглежда безумно вкусна, усещам мноого слюнка в устата си...
Ооо да, Норче! Беше много вкусна, нямам търпение пак да сътворя нещо такова. :D
28.09.2011:
07;40 - Тренировка
08;40 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;20 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 1 пълнозърнеста бисквитка + 20гр. домашно сладко от праскови
15;45 - 2 филии хляб + кашкавал + пилешка шунка
18;40 - 2 бъркани яйца + малко настърган кашкавал + салата от домати, краставици, сирене, 3 маслини + малко пилешка шунка
19;10 - половин чаша бяло вино (d)
21;30 - 100гр. домашно кисело мляко + 75гр. извара + 1с.л. ленено семе.
Тренировка :
Крака и корем
2. Плие - 3х12,10,8
5. http://vbox7.com/play:9a1eb8ea .
29.09.2011:
08;40 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;20 - 150гр. домашно кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 1 пълнозърнеста бисквитка + 20гр. домашно сладко от праскови
20;30 - 3 пилешки пифтета + салата от домати, краставици, сирене, 3 маслини.
Тренировка : почивка.
Днеска 3 ядения. Късно се прибрах от училище и реших да хапна 1 път по-обилно и да приключа с това. :)
Много ми се спи, а имам толкова много да уча... Вероятно ще се ляга късно и ще се става рано - към 5-6.. :(
30.09.2011:
06;00 - Тренировка
07;20 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
20;20 - 2 бъркани яйца + салата от краставици, домати, сирене, 3 маслини + малко пилешка шунка
20;30 - 5 бадема + няколко лъжици домашно кисело мляко
23;00 - половин чаша бяло вино
00;10 - 22гр. телешки суджук + извара.
Тренировка:
Рамене и ръце
Тая вечер ще има събиране в нас (отдавна не е имало), така че храната ще се дописва по-късно, не се знае какво ще ми се дояде. Нещо се чувствам много гладна. Преди малко ядох, а сега съм готова за още. :D Може да пия едно кафенце, ще видим.
Сега отивам да си забъркам едно тесто за пицата утре. Нямам търпение :) :) :)
Пожелавам прекрасен и слънчев уикенд на всички!
Мнението беше редактирано от Petya на 01.10.11 18:02.
01.10.2011:
08;00 - Тренировка
09;10 - 2 бисквитки Престиж (едната с мюсли, другата с черен шоколад) (общо 14гр.) + 100мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;45 - половин пица* + царевица + салата от домати, краставици, сирене
17;00 - половин пица* + салата от домати, краставици, сирене, 2 маслини
20;00 - 150мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold + малко стевия
21;30 - 150гр. пилешки дробчета, запечени с лук и домати + салата от домати, краставици, сирене, 4 маслини.
Тренировка: Кардио + малко упражнения за корем.
*Пицата беше направена от 45гр. пълнозърнесто брашно, пилешка шунка, 6 малки гъби, сладка царевица, 3 малки корнишона, 1 домат и кашкавал отгоре.
Нещо ме гони луд апетит. Наям се, чувствам се сита за 5 минути и после пак огладнявам. И така е от вчера. Добре поне, че се сдържам да не се нахвърля на всичко в хладилника. :D
Мнението беше редактирано от Petya на 01.10.11 23:22.
02.10.2011:
10;45 - 1 бисквитка Престиж с мюсли + 150мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold + малко стевия
11;45 - 50гр. пълнозърнести буквички + 10гр. мед + 30гр. сирене + половин пакетче стевия (0,6гр.) + малко краве масло
16;20 - доста агнешко месо + печени картофи (за съжаление със сол) + краставици и домати + 2 парченца луканка + 2 резанчета варено яйце + няколко глътки червено вино
20;00 - 50гр. пилешки дробчета + малък домат + 2 маслини + половин чаша бяло вино
22;00 - 12гр. суджук + 50гр. извара.
Днес съм на рожден ден и затова ядох от агнешкото. Беше готвено с картофите, по които имаше сол. Сториха ми се страшно солени. Не съм яла сол от 5-6 месеца, адски гадна е. :D За сега е това, по-късно ако ми се дояде още може да хапна пак от агнешкото. Ще дописвам после. :)
Мнението беше редактирано от Petya на 02.10.11 22:11.
03.10.2011:
07;00 - Тренировка
08;00 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 150мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
16;10 - 2 филии хляб + 27гр. кашкавал + 22гр. пилешка шунка
19;00 - 200гр. пилешки дробчета + салата от домати, краставици, 30гр. сирене, 4 маслини
22;00 - 100гр. кисело мляко + 75гр. извара + 1с.л. ленено семе.
Тренировка:
Гърди и гръб
Забравих да се похваля - вчера по физкултура покривахме нормативите и резултатите ме изненадаха, дори и малко. За разлика от миналата година, когато бягах 50 метра за 8,2 секунди, тази година го направих за 7,6. При скока от място миналата година беше 1,90м., а тази е 1,95. Разликата не е голяма, но въпреки това съм доволна. Все пак се справих и най-добре от всички. :D
Пожелавам лек и успешен ден на всички! (sun)
04.10.2011:
07;00 - Тренировка
08;20 - 2 бисквитки Престиж с мюсли (общо 14гр.) + 150мл. прясно мляко + чаена лъжичка nescafe gold
11;00 - 150гр. кисело мляко + 40гр. овесени ядки + 30гр. грозде + 1 пълнозърнеста бисквитка
16;10 - 2 филии хляб + 25гр. кашкавал + 25гр. пилешка шунка
19;00 - 165гр. пилешки пифтета + салата от домати, краставици, 30гр. сирене, 5 маслини
22;00 - 100гр. кисело мляко + 75гр. извара + 1с.л. ленено семе.
Днес след тренировката по Тае Бо пак се сдобих с контузия. По време на тренировката и след нея докато се къпах всичко беше наред, но след като излязох от банята ме заболя страшно много стъпалото в областта между пръстите и петата (не мога да го обясня добре, затова ще кача снимка, на която е посочено мястото). Сутринта не беше толкова силна болката, но сега вече започнах да накуцвам (dull)
Някой да има някакво предложение какво да правя? Да му сложа топъл компрес? Да го превържа с бинт?
До утре искам да се е разкарала тая болка, че имам тренировка за крака и ще е тежко да тренирам така. :(
Мнението беше редактирано от Petya на 04.10.11 19:47.
Забелязвам, че протеина, който приемам не е в необходимото количество. И именно заради това мисля да се възползвам от желанието на брат ми да си купи протеин, от който ще си взимам по малко от време на време. :D Но тук идва и най-баналния въпрос, кой да си вземем.. Спрели сме се на Phd pharma whey 10lbs и на Optimum nutrition 100% whey gold standard 10lbs. Ще се радвам, ако някой изрази мнение по въпроса.
Лек ден на всички! (sun)
05.10.11
10:13
Phd pharma whey, обаче си вземи ванилия.
ей, това значи ли, че се прецаках, като онзи ден си купих ON whey gold standard… (wasntme) четох, четох и реших, че е най-приличното, което мога да си взема с тия пари, че и се набутах с голяма опаковка...
Петя, сори за спама ;)
Поздрави!