Помощ за фитнес програма

12.04.11
22:14

Здравейте.Момче съм на почти 18 години вече незнам как да се нареча начинаещ ли,леко напреднал ли незнам вие преценете На 14 години съм тренирал 3 месеца кик бокс след което 3 месеца фитнес и чак вече в 10ти клас тренирах отново 2 месеца фитнесче(редовен съм) и сега вече в 11 клас отново ме превзе манията за Bodybuildinga Мисълта ми е следната : Ако е по възможностите на някой да ми предостави някаква фитнес програма която би ми се отразила най добре!
191 см
100 килограма (обаче недостатъка ми е,че си имам паласки корем бедра и прочие) Не са много но си е сланина и си увисва единственото което искам е да ми предложите програма която да стегне всеки мускул в тялото ми и от сланина да го направя мускул  Имам горе долу не лошо развити гърди гръб ръце
Преценявайте по снимката от какво точно се нуждая неискам да отслабвам просто да се стегна  колкото се може повече!

12.04.11
22:16

ти не искаш да сваляш,ама трябва..направи си 1 НВД програма спрямо твойте предпочитания... в сайта,темата на Emzo,относно НВД е най-добра според мен :)

12.04.11
22:27

Благодаря за мнението,но нещо не я намирам тази програма ако може линк и да ми обесниш с 2 думи какъв е ефекта от нея?

12.04.11
22:39

линк не мога да ти дам,съжалявам но не мога да го намеря.Ефекта е сигурен..по 1-1.5 кг на седмица,но истински килограми мазнини :).Пак мускули няма как да не загубиш,но не е като вредните 5 кг за 5 дни..поразгледай в сайта и я намери темата.повярвай ми,ще ти е от полза.

Аз бих тренирал човека от снимката с програма за начинаещ. Докато научим основните движения ще е качил няколко килограма мускули и свалил малко мазнинки. От сега да иде на НВД е безумно, ако смята в близко бъдеще да има и някой мускул по себе си. Без мускул и много слаб на тази костна конструкция ще е гротеска.

12.04.11
22:48

И аз  преглеждах някой такива програми и видях,че за всяко тегло и ръст тя е различна мисля...обаче идеята да  свалям мазнини и да качвам мускули ми изглежда доста  добра.С какво би ми помогнал?

казано от Tonny Nikolov на 12.04.11, 22:48:

И аз  преглеждах някой такива програми и видях,че за всяко тегло и ръст тя е различна мисля...обаче идеята да  свалям мазнини и да качвам мускули ми изглежда доста  добра.С какво би ми помогнал?

В началото нетренираното тяло откликва по този начин, който описах. Ти си избираш да използваш ли този шанс, който няма да ти се даде друг път, или да започнеш да тренираш по класически сплит, правиш НВД и т.н.
Всъщност вече помогнах - казах ти как да тренираш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1