Раменни преси от челна стойка на врата/стена.

22.04.11
21:09

Как усещате това упражнение?? На мен супер много ми натоварва раменете и за това повече от 1 пълна десетка не мога да направя.. а и много кръв в главата :D:D

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 23.04.11 08:22.

22.04.11
21:18

Много добро упражнение и развива страшмно много раменете. . Спомнян си как като тренирах самбо се нареждахме на стената и ни караха да го правим.

АЧ

22.04.11
21:40

Да, добро упражнение е. И аз от скоро го правя. Старай се тялото ти да е повече изправено. Разгревай добре китките, защото след време повечето казват, че от раменните преси ги болят.

23.04.11
10:49

Най-доброто упражнение за рамо, но доста тегаво по 6-8 бройки на серия е достатачно.С това упражнение за 6 месеца редовно се прави перфектното рамо :)

23.04.11
11:49

казано от Petko на 22.04.11, 21:09:

а и много кръв в главата :D:D

Много е дразнещо да... До скоро като се изправях на ръце направо ми се пръскаха очите но успях да сваля 6 кила последните месеци и сега се чувствам перфектно с надолу главата :)

23.04.11
14:29

С нещо върху което да си сложиш ръцете е по-оферта, че иначе късичко идва движението. Иначе става упражнението, след тренировка понякога разцъквам малко - няколко преси, няколко кръга с главата от челна стойка, още няколко преси и така докато омръзне, но като цяло с щанга е по-хубава амплитудата и повече го усещам като свършена работа (е, освен ако не намериш нещо наистина високо да си сложиш ръцете на него, ама се съмнявам).

АЧ

23.04.11
14:43

казано от G33K на 23.04.11, 14:29:

С нещо върху което да си сложиш ръцете е по-оферта, че иначе късичко идва движението. Иначе става упражнението, след тренировка понякога разцъквам малко - няколко преси, няколко кръга с главата от челна стойка, още няколко преси и така докато омръзне, но като цяло с щанга е по-хубава амплитудата и повече го усещам като свършена работа (е, освен ако не намериш нещо наистина високо да си сложиш ръцете на него, ама се съмнявам).

Като е късо пробвай с ръкохватки :)

23.04.11
19:06

а някое друго подобно “тегаво” упражнение да препоръчате?? Чувал съм доста добри отзиви за кофички на пейка като ръцете са почти плътно 1 до друга..

АЧ

23.04.11
21:18

казано от Petko на 23.04.11, 19:06:

а някое друго подобно “тегаво” упражнение да препоръчате?? Чувал съм доста добри отзиви за кофички на пейка като ръцете са почти плътно 1 до друга..

Да стават, направи 4-5 серии по 30-40 такива и гледай трицепса как пулсира :)

23.04.11
21:42

Кофички на пейка е супер упржнение за задния трицепс, на мене ми влиза уникално, обаче понеже ми е прекалено леко го правя на супер серии права 15 кофички на успредка, 20 кофички на пейка и 10 повторения кик бек с дъмбел 3те уражнения на супер серии к’во ти причинияват на трицепса не е истина просто.Това са трите уражнения които най-много ми гръмват трицепса, пробвай ги.

24.04.11
11:47

казано от Bojidar Stefchev на 23.04.11, 21:42:

Кофички на пейка е супер упржнение за задния трицепс, на мене ми влиза уникално, обаче понеже ми е прекалено леко го правя на супер серии права 15 кофички на успредка, 20 кофички на пейка и 10 повторения кик бек с дъмбел 3те уражнения на супер серии к’во ти причинияват на трицепса не е истина просто.Това са трите уражнения които най-много ми гръмват трицепса, пробвай ги.

а колко такива супер-серий праиш ??

25.04.11
10:50

Правя по 5 и ми гръмва трицепса зверски човек, направо ръката ми става двойна аз така си качих обиколката на ръката с 2см за 1 месец с тия упражнения.При мене тия упражнения имат зверски ефект, аз като ги свърша и направо усещам как ми се разкъсва кожата толко ми се напопва ръката, че направо боли :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1