28.04.11
17:46
Здравейте, имам проблем с това упражнение, незнам как да го изпълнявам правилно...Гледах в интернет, но нищо не можах да намеря за това упражнение.Ако някой може да ми обясни ще съм много благодарен :)
Ами, навеждаш се напред, изнасяш раменете леко назад и вдигаш... няма нищо сложно :)
28.04.11
17:54
http://www.bb-team.org/exercise/1664_povdigane-na-dambeli-vstrani-pri-naklon-napred !?
Може и да не съм те разбрал..
28.04.11
18:04
А, мерси много. :)
28.04.11
18:05
то няма кой знае каква философия тук... виж си работните тежести... започни да го правиш с пикова контракция и бавна негативна част :) гледай лактите да са на разстояние от трупа ( тялото ) променяй положението на китките си :) един път да води кутрето един път с хамър хват ( с длани едни срещу други ) .... не гледай точно да копираш как е в учебниците това не е гаранция за нищо... може да порбваш с една ръка за да се концентрираш по-добре върху тежеста :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.04.11 18:07.
Както казаха, лактите далеч от тялото. И най-важното е да стегнеш трапеца (да изпъчиш гърдите), иначе почти нищо няма да отиде в задното рамо.
По скоро да държи раменете назад и постоянно изпъчени гърди,тогава движението идва само от задно рамо.Ако движението идва заедно с раменете се включва и цялата горна/средна част на гърба (трапецо).Това позволява и използването на по - големи тежести де!
28.04.11
22:04
Ем, на мен 5 тичките са ми перфектни, 10кг се затруднявам.