Поооолиииии, пааак изчезнааааа, стига с това мореее, идвай тууука :D :D :D
И на мен много ми липсва начинът по който описваше тренировките си. Искам пак да започнеш да го правиш. Пишеш много мотивиращо :).
Ей, Карфичке - Игличке :) , Карпи :),
Не ви изпускам от поглед и само цъкам с език на постиженията ви и се радвам много.
Морето беше и свърши, но аз не съм му и голям фен...
Карпи, аз се депресирам като чета вашите тренировки...ами аз само едно и също си правя :( - скучна работа :)
В момента съм почивка от всякакви тренировки, към края на седмицата започвам пак.
Няма с какво толкова да се похваля.... Сега, след почивката трябва да съм по - добре, ама знае ли човек...тежа 66-67 кг. в зависимост от настроението ми :))))) и погълнатите въглехидрати, които продължават да преобладават в менюто ми : )
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:19.
12.07.11
12:09
казано от Инис на 12.07.11, 11:19:
... погълнатите въглехидрати, които продължават да преобладават в менюто ми : )
От какво са предимно тези въглехидрати, така и не ни написа едно примерно меню :P (продължавам да поддържам теорията за гръмотевици и мълнии :P )
Мнението беше редактирано от Мила на 12.07.11 12:10.
Хи, @Mon couer, имам спомен само за вчерашното, а то не е съвсем показателно:
- 50 гр. белен слънчоглед;
- баничка, кифла + айран - ахаха;
- салата домати, миш-маш, 4 бири.
Не е показател, защото аз толкова бира не пия...а и ям хляб на вечеря : ))))
А днес стартирах с баничка, кексче и кисело мляко :), ама само дотам съм стигнала.
Ако модераторите не ми изтрият менюто, утре аз ще го направя :D
Мисля, че дотук беше теорията за мълниите :P
12.07.11
13:20
За БАН си с това меню... :P Просто ми беше интересно, какъв е източника на въглехидрати, понеже беше споменавала, че е тесто и предположих, че няма да тръгнеш да месиш банички и кифли от ръжено брашно или пък ‘‘free gluten’’ ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 12.07.11 13:21.
12.07.11
13:23
Ето къде е тайната на силата - в баничките и бозата... Тя затова така ревниво я пазеше от нас. :D :D :D
Абсолютно вярно, @Mon coeur, аз защо, мислиш, си пазя менютата за себе си :D
В по - голямата си част бързи и прости...добре, че вафли, бисквити и шоколади не ме влекат. Е, ям при повод, не се стеснявам, но не си купувам често. Тук - там някоя кутия бисквитки или сладки....то и затова не мърдам от тия кг, даже лека - полека ги увеличавам. Бях на 65-66, минах през 66-67, после през 67-68, скоро ще закова 70. Но сега като започна да тренирам пак, ще гледам и да пооправя храната : )
Тайната на силата е в тренирането на нервната система. По - трудно нещо от това няма, според моя опит.
Аз не тренирам за удоволствие, а за резултати. Ултра тежки серии, форс до края. Удоволствието е след постигането на резултатите : )
Ако се щадя, нямам никакъв шанс. Да, ще мога да си дърпам някаква тяга на 2 или 2,5 BW, но какво от това? Който не тренира, той няма тяга 2BW…Въпросът е в истински силните постижения, е, за мен поне : )
А баничките и бозата (ей, добре, че ми даде тази идея, @Illusion :D) помагат само за придобиване на пластчета мас по шкембето : )
Мнението беше редактирано от Инис на 12.07.11 13:55.
Ахой,
днес тренирах за пръв път от десетина дни насам. Бях забравила великолепното чувство да тренираш, затова да се похваля с една встъпителна тренировчица :) По - нататък - по - добре :) Няма да бързам засега.
Тренировка No 103:
1. Клек:
@ 100 кг.;
2. Лег:
@ 60 кг.;
3. Тяга:
@ 120 кг.;
4. Външни ротации:
3 х 8 @ 5 кг.
Като за първа тренировка от десет дни насам не беше зле. Свежа съм, обаче всичко ми тежи : ) Иначе особено на лега и на тягата почти не съм почивала.
Добре е, доволна съм. А съм и отпочинала, след някой и друг ден ще знам повече за това как ми се е отразила тази почивка.
И малко за Титаник от тази тренировка: 5512,30 кг.
Ами това е.
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:20.
казано от Инис на 12.07.11, 13:52:
Тайната на силата е в тренирането на нервната система. По - трудно нещо от това няма, според моя опит.
Аз не тренирам за удоволствие, а за резултати. Ултра тежки серии, форс до края. Удоволствието е след постигането на резултатите
имаш една бира от плевенско!!!
събота
Слави, и ти имаш една от Софийско :)
Ами хайде още една тренировка в актива :)
Тренировка No 104:
1. Клек:
@ 105 кг.;
2. Лег:
@ 62,5 кг.;
3. Тяга:
@ 125 кг.;
4. Външни ротации:
3 х 8 @ 5 кг.
Вработвам се полека. Все още тежи, но е по - добре от първата тренировка...чакам мускулната да ми мине, че ми пречи малко : )
Утре ще видим как ще е...
Ами толкова.
П.П. И прашинчица от Титаник: 6247,64 кг. за днес...
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:21.
неделя
Днес една по - малообемна тренировчица. Разтоварваща, така да се каже :: )
Тренировка No 105:
1. Клек:
@ 110 кг.;
2. Лег:
@ 65 кг.;
3. Тяга:
@ 130 кг.;
Ами пак ми тежи...но аз като се замисля, то тия кг винаги са ми тежали : ) И все пак като за втори пореден ден съм доволна...
За Титаник: 5554,08 кг.
Ами това е...
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:22.
вторник
Тренировка No 106:
1. Клек:
@ 110 кг.;
2. Лег:
@ 65 кг.;
3. Тяга:
@ 130 кг.;
Идеално. Ама пак тежеше : ))))
Малко за Титаник: 6330,14 кг.
Ами това е.
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:23.
сряда
Хайде една лекичка тренировка. Не можах да тренирам сутринта, та я скопосах вечерта. Забравила съм колко е пълен кварталният фитнес вечер : ) Но пък се засякох с мой познат, бивш щангист, с когото си клякахме заедно : ) Е, той стигна до 210 :) Аз си свърших сериите до 110, а той си загряваше с моята щанга : ))))
Тренировка No 107:
1. Клек:
@ 110 кг.;
2. Лег:
@ 65 кг.;
3. Тяга:
@ 130 кг.;
Бърза и свежа тренировка, не повече от 70 мин. Но и вечер е по - различно да се тренира...
Малко ми е неудобно във фитнеса и всичко ми тежи маалко повече от обикновено. Отделно на тягата сложих едни двайски, за които знам, че са мерени около 22 - 22,5 кг., но само те бяха на разположение. Дали са толкова, не зная, но си го отбелязвам.
За Титаник ще смятам заедно с утрешната тренировка. Е, тъкмо ще видим как се възстановявам. Вечерях доста стабилно : )
Ами това е.
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:24.
четвъртък
Тренировка No 108:
1. Клек:
@ 117,5 кг.;
2. Лег:
@ 67,5 кг.;
3. Тяга:
@ 140 кг.;
Имах съмнения за качеството на днешната тренировка заради снощната, но все пак се справих със заплануваните серийки. Дори не беше толкова тежко : )))) Вработвам се.
Титаник: от вчерашната тренировка 5397,30 кг.;
от днес - 5933,36 кг.
Ами толкова.
Мнението беше редактирано от Инис на 24.07.11 17:24.
200 тяга ли бе Поли...
Какво направи ти...
Аз нямам думи...просто голямо БРАВО!!!!
: ) Времето лети, с него и килограмите на щангата : ) Мерси, Славко!
Мнението беше редактирано от Инис на 19.09.11 21:39.
18.09.11
22:54
и аз съм в екстаз...тука от 15 мин не може да ме пусне.....:)))))))))))
18.09.11
23:00
А бе Саше, тя е 70кила жена - дали ги има, дали ги няма.....
дърпа 200 кила желязо...
ти какво очакваш:)
Ех, Сашо...От това по - макс няма. Каквото е - такова : ) Ако беше по - добро, нямаше да е макс. На 180 мога да те смая с техника, ама на този етап не ме вълнуват тия кг...
И мога да ти приведа примери за хора с “лоша” техника и невероятни килограми на щангата. За тяга специално моментът с техниката е доста тънък.
Тоя пример дето ще ми го дадеш е на обезболяващи всеки месец преди състезание ;)
Бравото е ясно :) Това с твърд лост ли е ?
Мнението беше редактирано от Madboy на 18.09.11 23:13.
Ами няма какво да кажа...за обезболяващите нямам идея, нито за човека, който ти имаш предвид, а и наистина не ми се занимава да си спорим за всяка думичка.
Лостът е трибойски, хватът е смесен, техниката - като за макс : )
18.09.11
23:44
аз и пожелавам да ги задмине, защото може:))))))))))))))))и искам да видя как ще я гледат останалите жени.
а и мъже:)))))))ох ще е голям кеф
95% и нагоре опитите...рядко съм виждал да ги правят с перфектната техника...
Важното е да НЕ тренираш така...щом до 180 си права...и не си търсиш макса всеки ден, аз(поне) не мисля, че ще те скърши един опит...
Полииииииииииииииии, ти си маааашина!!!!!!!!!! Направооо ... нямам думи! БРАВО!
казано от Инис на 18.09.11, 22:51:
...
Моите 200 на тяга:
...
Сила!
Браво, момиче!
П.П.
Поли,
Този стил/техника на вдигане - заради екипировката ли е?
Благодаря ви! Радвам се, че одобрявате : )
Също така съм доволна, че опитът е документиран, така че тия 200 спокойно могат да останат за бъдещите поколения, дори и да не ги повторя. Криво - право, красиво - грозно - 200 са си 200 - и аз не зная такава гира да е дърпана в България от жена. И този факт гъделичка тщеславието ми...
А и можеше и по - зле да е, така че не се оплаквам : )
П.П. Вики, да, заради нея е : )
Мнението беше редактирано от Инис на 19.09.11 10:33.
19.09.11
12:54
Помни ми думата, че ти ще дръпнеш много над 200 кила един ден:)))))
Ще проуча въпроса за жените в БГ и колко са дърпали... но и аз не съм чувала за такава цифра:)
От трибойки не знам...
Но щангистки е имало дето на 200 са си правили 5-ци...
Иванка Христова-легендарна хвърлячка и тя бая щанги е измятала...голям респект към нея!!!
Ама за тях и суплементите им няма да пишем в тоя форум, че модераторите ще ни дернат...
19.09.11
15:06
Е щангистите биха отвяли трибойците като стой та гледай - в това не искам да чувам друго мнение..... че съм се нагледала и наслушала на бая силни хора:)))))
Нищо, че и аз се водя трибойка.. шапка свалям на щангите...
Мисля до година да поспециализирам и там:D
19.09.11
15:13
Само да отбележа, че Иванка Христова тежеше около 90 кг.
Поли е 66 и е вдигнала три пъти собственото си тегло!
Ъ-ъ-ъ, в момента гравитирам в орбитата на 69-71, тъй че малко не ми достига за 3BW. Ама и това ще стане скоро.
Не би ми минало през ум да се сравнявам със спортни величия или щангистки легенди.
За 9 месеца сериозни тренировки направих тяга от 100 до 200, нищо, че й липсва финес и е с трико. Нямам никакви основания да съм недоволна от себе си, така че - каквото стане. Само да съм здрава да тренирам! Големите постижения ме радват и нямам нищо против да допринеса към тях : )
В атлетиката няма категории...там е разковничето...кой е най-як в относителната сила....
Ти виждал ли си Иванка Христова...мислиш ли, че с 4 месеца специализация няма да дръпне 235…говорим за олимпийски шампион...
Като Поли иска да си запише името...а с 200+ тяга 100% ще го направи, има как да се провери, колко кила са вдигани по правилници, федерации и ала-бала и да действа...
19.09.11
15:49
казано от slavko на 19.09.11, 15:39:
Ти виждал ли си Иванка Христова...мислиш ли, че с 4 месеца специализация няма да дръпне 235…говорим за олимпийски шампион...
Няма да може, Славе.
Вече е на 70 години!
Не сега, много ясно...стига недомислени постове бе Владко...ти мислиш, че ми е минало през ума, че сега може да го направи?!?!?!?!?
Разбрахме се!
Честно казано, примерът беше твой, Славко. Аз много се смях на отговора на Владо :D
Мир!