ОХХХХ...добре...
Питах дали я е виждал, защото някъде като е бил малък фен, тя е била голям шампион...
Що ме карате да се изнервям...
19.09.11
16:36
казано от Инис на 19.09.11, 15:59:
Мир!
ти можеш да казваш “къща,” понеже си е твоя дневник :)
Нали си правим да ни е забавно, Славко : ) Ако аз се изнервях, хич нямаше и да съм във форума. Ама ти продължаваш да палиш от четвърт оборот, нали уж беше поулегнал : ))))
По повод състезанията:
- Що е то бит и култура?
- Вицешампион по кикбокс слуша химна на победителя!
Този ме радва много, добре, че станах трибоец : )
Важното е да имаме ясни цели и да не се отказваме. Тогава нещата вървят. А като не вървят - има и други неща за правене на тоя свят.
Цецо, къща!!! :D
P.S. Някой ден ще напиша: “Световен мир!” :D
Мнението беше редактирано от Инис на 19.09.11 16:38.
Поулегнал съм си аз, ми все някой ще се намери да запали искрицата:)
“Важното е да имаме ясни цели и да не се отказваме. Тогава нещата вървят. А като не вървят - има и други неща за правене на тоя свят.”
Много хубави неща чета от теб...и те цитирам често:)
Ще се видим на трибоя в неделя...гледай за бяла тениска Crossfit в категория до 93кг.:)
казано от slavko на 19.09.11, 16:55:
Поулегнал съм си аз, ми все някой ще се намери да запали искрицата:)
Ами Славко, щото само си поулегнал все още се палиш. Ако беше поне полулегнал, тогава най-вероятно изобщо нямаше да има искрици :)
Добре, че не си на сватба и тази неделя. Току виж сме се видяли ;)
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 19.09.11 17:27.
:))))))
Бегай брат...на какъв рожден ден съм канен в Пазарджик в събота...
Но не, отивам на трибоя...решено е!!!
19.09.11
22:45
Не намирам клип с 200кг. тяга. А така щеше да ме мотивира :/ :D
@huckleberry, наистина щеше да ме учуди, ако разчиташ моята тяга да те мотивира. :D
Като критерий за собствената си сила обаче можеш да използваш формулата на Уилкс, която се използва в трибоя.
06.10.11
11:26
Сега да поизтупаме прахта от дневника на Поли.
И да пожелаем успешно представяне на предстоящото състезание.
Нека всичките опити да са успешни и да доближиш максимално 500 кг. в трибоя.
Благодаря за подкрепата - както виртуална, така и на живо : )
Приключи и третият, финален кръг - 15 ДОШ по силов трибой.
Моите опити:
Клек - 170 кг.; 180 кг.; на 186 кг. опит за рекорд - неуспешен;
Лег - 95 кг.; 101 кг.; (рекорд); 105 кг. - техническа грешка, неуспешен;
Тяга - 181 кг.; 192,5 кг.; 200 кг. (рекорд и за трите опита).
Кат. до 72 кг., тегло 70 кг.
Трибой: 481 кг. (рекорд), 478,46 точки по Уилкс.
Шампион на шампионите за този кръг, а и за 2011 година.
Отборно сме също първи, но с такива съотборнички като Вероника и Ива няма начин : )
Качвам някое и друго клипче.
Клек 180 кг.:
Лег 101 кг.:
Тяга 200 кг.:
Мнението беше редактирано от Инис на 09.10.11 20:00.
В такива моменти много ме е яд, че мога да “thumb’на” само веднъж.
Поздравления Инис!
Мнението беше редактирано от Fallen на 09.10.11 20:09.
10.10.11
18:18
поздравления Поли
направо си терминатор:)
искам да те поздравя за страхотния външен вид-най-накрая да видя мацка в супер форма-рядко се виждат такива вени:)
не посмях да се запозная на състезанието с теб,защото видях, че си много съсредоточена,но ти стисках палци
мисля, че можеше да ти го дадат третия опит на лежанката
но дори и така-явно нямаш конкуренция в БГ,така че очаквам да те видя на международно
ако не е тайна, какви са ти постиженията без екипировка?
Инис, направо се комплексирам, като ти гледам опитите на клипчетата! :)
Поздравления! :)
11.10.11
08:44
Респект, Поли!
Няма да излъжа, ако кажа, че настръхвам като гледам клипчетата. От кефффф :)
Благодаря за отзивите и за ласкавата оценка : ) Едно е да подкрепиш пост, друго е да напишеш нещичко : )
@Queen, следващият път ще те търся във всички ъгли на която и да е зала...два - три пъти вече се разминаваме и разчитам на теб в бъдеще, понеже аз съм и лош физиономист.
Опита на 105 - аз не разбрах съвсем защо не ми го дадоха, но и не ми е работа да коментирам. Ето го:
Мнението беше редактирано от Инис на 11.10.11 13:14.
11.10.11
11:59
казано от Инис на 11.10.11, 11:45:
Опита на 105 - аз не разбрах съвсем защо не ми го дадоха
Не ти го дадоха, защото ставаш нахална с тези рекорди. Ти с четири рекорда, а другите с нито един.
Да не ти пука, че не са ти го признали. Другия път ще бутнеш 110 кг.
Мнението беше редактирано от Владимир Караиванов на 12.10.11 09:37.
казано от Инис на 11.10.11, 11:45:
...
Опита на 105 - аз не разбрах съвсем защо не ми го дадоха, но и не ми е работа да коментирам...
Желязна си, момиче!
Между другото, също не разбрах къде е грешката и въобще има ли такава. За мен това е успешен опит. Моля, ако някой е наясно, да изкоментира.
11.10.11
20:00
нямаш проблем за подкрепата,маце:)
предишните състезания те гледах от публиката,но сега бях отзад в залата за загрявка с моя приятел-тази с плитките:)
беше много нервна на състезанието-направо мислех, че ще набиеш някого,та си викам да не те притеснявам допълнително:)
всички коментираха, че си на стероиди,но вярвам,че успехите ти да се дължат на упорит труд в залата
така че ти пожелавам още по-големи успехи и наистина чакам да те видя на международно,защото в БГ няма шанс за развитие
какво е усещането да направиш 3 републикански рекорда?
11.10.11
22:24
И аз не знам защо не ти го дадоха. Едната ти ръка “добутваше”, ако мога изобщо да го нарека така, защото разликата между двете е минимална. Изчака ли сигналите на съдиите? Хм, може да ги е хванало яд:Р :Р
11.10.11
23:15
Жълт картон може да означава:
-Пружиниране или потъване на лоста, след като той е бил неподвижен върху гръдния кош с цел улесняване на вдигането.
-Неспазване/незабелязване на сигналите на главния съдия за започване, по време на упражнението, или завършване на упражнението.
-Всяка промяна на избраното положението време на упражнението, т.е. всяко повдигане на главата, раменете, седалищните части от пейката, или стъпалата от подиума, или блокчетата, или движения встрани на дланите върху лоста.
-Докосване на щангата или състезателя от асистентите или техническите лица между сигналите на главния съдия с цел да се улесни вдигането.
-Всяко докосване на краката на състезателя с пейката или нейните опори.
-Умишлено докосване на щангата със стойките за оставяне на щангата по време на упражнението, за да се улесни повдигането.
Да кажат за някого, че е на стероиди, е най - големият комплимент, който един фитнес любител може да направи...и аз определено съм поласкана : ) Това го слушам за себе си от известно време и си мисля, че е нормално гроздето да е кисело...за да не се срине собственото ни самочувствие.
Що се отнася до рекордите - има и други момичета с рекорди и на това, и на предишни състезания. Хубавото е, че сега ще чакаме някой да ги подобри : ) и аз лично с удоволствие ще поздравя девойката в моята категория, която мине 200 на тяга някой ден. И тази, която подобри точките ми по Уилкс : )
(залагам на моите съотборнички).
Аз бях особено нервна след неуспешния ми опит на 186, може тогава да си ме видяла, наистина не се стоеше около мен : )
Няма голямо значение вече защо не са го дали. Опитът не мина с 2 на 1, мисля, т.е. двама от съдиите са видели нещо нередно, може и да са две различни неща. Иначе изчаках всичко и аз лично не усетих нещо нередно, но явно е имало.
казано от Инис на 12.10.11, 00:34:
Да кажат за някого, че е на стероиди, е най - големият комплимент, който един фитнес любител може да направи...и аз определено съм поласкана : )
Хаха, само дето коментара не го правеха фитнес любители ;) Има бая разлика .
Евала на Сашо профи-то...
Те коментарите винаги са едни и същи...и преди 20 години и след толкова все ще се говори за това...особено за тия дето вдигат с 50 кила повече от теб или бягат с няколко секунди по-бързо...
Здравей Поли.Поздравления за титлата “Шампион на шампионите” и за страхотните постижения.Славко е прав.Коментарите на завистливи хора неразбиращи от спорт винаги са били такива.Не си струва да им отговаряш.Те винаги ще имат някакво такова обяснение защо си по силна.Труд в залата талант кръв сълзи и добър треньор.Това е моето обяснение на успехите ти.Останалото си е твоя работа.Който иска да грабва стероидите и да те бие.:)
Хаха, само дето коментара не го правеха фитнес любители ;) Има бая разлика .
Абсолютни профита или профани?
Мнението беше редактирано от Gladiator на 12.10.11 09:24.
Слави, така е, винаги е било едно и също, и винаги ще бъде : )
Привет, @Gladiator,
благодаря ти за поздравленията и хубавия пост. Не намерих и дума, с която да не съм съгласна, напротив - същото бих казала и аз, ако трябваше да коментирам като страничен наблюдател.
“Труд в залата, талант, кръв, сълзи и добър треньор.” - абсолютната истина...
казано от slavko на 18.09.11, 22:45:
200 тяга ли бе Поли...
Какво направи ти...
Аз нямам думи...просто голямо БРАВО!!!!
Въпроса е какво правят инжекцииките у гъзо. И сега не ме нападайте всички знаем, че е така! Просто никой не го казва. Айде със здраве и ти пожелавам килограмите продължават нагоре. Не се обиждай не го правя с тази цел ;) даже не знам с каква цел го пиша... просто не се здържах :D
12.10.11
16:25
Такъв огромен прогрес за няма и година, и то за жена е доста нереално, но не казвам, че е невъзможно, защото всеки ден се изумявам от способностите на хората. И все пак, аз не вярвам тези постижения да са реални. Лежанката ти е била 65 или 67.5кг преди известно време, сега 105 с екипировка, това са 40кила. Тук може да се приеме, но за клека, а пък тягата... По списания чета за жени трибойки и въобще не се доближават и до 150 тяга някои, а ти 200 - хаха. Все пак няма как да не ти се признае, че си много яка и се надявам да дръпнеш и 250 някога. Няма значение дали ще вземеш или си взимала нещо, важното е да се представиш добре, просто това ми е мнението.
деца, деца... защо пишете когато няма какво да кажете?
Мнението беше редактирано от Fallen на 12.10.11 16:59.
12.10.11
20:05
Нищо лошо не съм казал, просто мисля, че са само нейни тези постижения(да не кажа другата дума). Все пак няма нужда да се обижда от нещо, което е вярно. Аз не проумявам как жени, които тренират с години главно с цел сила, имат много по-малки постижения от нея, а тя за няма и година поставя рекорд за българия.
12.10.11
22:16
Клек - 170 кг.; 180 кг.; на 186 кг. опит за рекорд - неуспешен;
Лег - 95 кг.; 101 кг.; (рекорд); 105 кг. - техническа грешка, неуспешен;
Тяга - 181 кг.; 192,5 кг.; 200 кг. (рекорд и за трите опита).
Еми тва е, отивам да се метна отнякъде...:DD:D
Страхотни постижения!
Я и аз да се изкажа, че то вече не е ясно, това моят дневник ли е или на някой неуравновесен тийнейджър - такива драми май още не е имало в него.
Първо - благодаря на тези, които са ме поздравили.
Второ - децата, които говорят тук за стероиди, е по - добре вместо това да се хванат и да тренират здраво, за да успеят да клекнат с нещо повече от лоста.
Трето - професионализмът в дадена област не се съчетава с папагалско повтаряне на всякакви чути и недоразбрани мъдрости от други “професионалисти”. Изисква доста по - широк и задълбочен поглед, който се проявява в поведението - независимо дали говорим за спорт или за работа. Иска израстване. За да постигнеш нещо в дадена област, трябва излезеш от орбитата на собствения си егоцентризъм и дребнавост.
Та, ще помоля тези, които изливат душевните си трибойски терзания в моя дневник, да се чудят някъде другаде как така едни го могат, а други - не. Не за друго, ами ми разваляте вида на дневника...Иначе не ми пречи това, че някой се самоуспокоява с идеята за вълшебни хапчета / инжекции.
Толкова от мен. Сега можем да си поговорим и за спорт : )
Мнението беше редактирано от Инис на 12.10.11 23:33.
13.10.11
10:19
точно така-това е дневник на силов трибоец и трябва да се говори за спорт и тренировки
та,Поли,защо така изостави дневника си?
почитателите ти ,които са далеч от София как да ти следят прогреса???
надявам се да се поправиш:):):)
освен това резултата на състезанието показва най-доброто лекарство за дискова херния-тяга,тяга и пак тяга:)
пожелавам ти все по-тежки тренировки и да се пазиш от травми
13.10.11
15:09
Интересно ми е менюто ти - начин на хранене и няколко примерни дни, за да добием представа :)
Хей, Русокоске : )
Тренировките ми са отчайващо безинтересни всъщност. Което не ми пречи да си драскам от време на време, но сериозно водене на дневник...По - скоро бих използвала тази тема за връзка с хората във форума, каквато й беше и първоначалната идея.
Да, тягата наистина действа : ), кръстът не ми е бил проблем, за щастие.
Що се отнася до храната, доста отдавна спрях да се занимавам с нея - руши ми душевния мир : ) Принципно е ВВД.
Благодаря, @Queen, и аз ти желая тежки и безтравмени тренировки : )