Препоръчайте ми !?

24.05.11
22:38

споделете как да подържам мускулната маса въртя на  и е ясно че ще отслабна навсякъде  дайте някакъв съвет освен фитнес  кога е по хубаво  да се върти  за да се запази  мускулната маса преди или след тренировка  ! ако може дайте някой програма  за поддържане  Ha мускулната маса че това кардио ме плаши  пък имам да отслабвам малкo

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 25.05.11 08:05.

Здравей, Михаил!

Виждам, че си нов във форума. Ще ти препоръчам да се насочиш към раздели Фитнес 101 и Хранене 101 .

Безразборното пускане на теми с неясни въпроси няма да ти помогне по никакъв начин. Трябва да изградиш една основа от знания, върху която да можеш да градиш както въпросите си, така и отговорите, които получаваш. Заеми се с четенето. Сигурен съм, че ще ти стане интересно. ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.05.11 08:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1