04.06.12
15:18
казано от slavko на 04.06.12, 15:15:
Е да, ама зад Океана, си е обида и можеш да отнесеш някоя глоба:)))
Еми да, ама не си зад Океана, а зад Балкана :D
Негъра си е негър, циганина си е циганин, арменеца - арменец.
Не знам негри—мегри,ама на мен раменете ми плачат д..ба,ако след всеки ден с лежанка е така,не ми се мисли...хем ги разтягах след тренировката,хем загрях добре преди това..
Жика, аз па ще ти кажа, че пиенето ще ти даде сила, аз след запой съм се очудвал кво праим на лостовете :D
А за лежанката, ако стесниш хвата и събереш лактите до тялото може и да ти подейства добре или я отсвири за известно време и замести с кофи с тежест и/или раменни преси.
Ми аз лежанката от над 6 месеца я правя само така...ама изглежда са преуморени раменете,и за тва...а и не правя никаква суплементация,само алкохолна :D може да си взема почивка( пак ) и да видим кво ще стане... освен,че ще го ударя на здраво ядене
.. отивам да разчекна едно пиле :D
Днес:
Без почивка:
Преден клек/Лег преса с един крак/Бг Клек с 25 кг диск— 10х100/10х100/10 х на крак това всичко 4 пъти
без почивка:
Борческо въртене с 10кг/обръщане изтласкване/разтваряне встрани/преси на машина—10 на ръка/10х70/10х15 на ръка/10х 120 това всичко 4 пъти,накрая свалих от 70 на 60 и 50 на обръщането..
След ‘’Денят на десетките’’ :D съм нещо като развалина...рамото ми си пука,разтегнато сухожилие на предмишницата и болка в капачката на дясното коляно!
Най-сериозно боли предмишницата...не знам кво става д..ба!
Мнението беше редактирано от Jikata на 06.06.12 14:36.
06.06.12
14:46
казано от Jikata на 06.06.12, 14:35:
Най-сериозно боли предмишницата...не знам кво става д..ба!
Веднага ти казвам :
1. пиеш газирано(най-вероятно кола)
2. пиеш алкохол
3. ядеш сладко
4. пушиш
5. вдигаш тежко.
Веднага преустанови горните дейности, че току виж си се скапал съвсем...
06.06.12
15:59
казано от Jikata на 06.06.12, 15:03:
Че аз ако преустановя всичко това,ще стана гуру в тоя форум :D :D
Минимум при това :D
Я веднага си напиши едно сертифициран персонален треньор в профила :D :D Сертификацията ти е от мен...по случай деня на детето ;)
Не знам,обаче откакто замених хоризонталната лежанка,изцяло с полулег. . .да не чуе дявола,нямам никакви проблеми”с раменете и т.н.”,гърдите и те добре вървят :) Нищо не ти коства да опиташ за известно време,да видиш какво ще е дереджето ;)
Днес ми дойде музата :
1200 м умерено бягане,не за време!
60м спринт...1 бърпи...60м спринт...2 бърпита...60 м спринт...3 бърпита...ами стигнах до 8 бърпита смазан :) преди всеки спринт правя кратка почивка от 10 сек!
Готина кондицийка измислих,ще я правя и занапред ;)иначе съм зле с издръжливостта
Мнението беше редактирано от Jikata на 07.06.12 18:10.
Ръката е зле!Като я напъна,да вдигна,бутна,дръпна и ме срязва така,все едно някой дращи с пирон по костта,а половин час след усилието,няма и помен от болка...взех си направление за ортопед...днес не,но утре ще отида да видя какво става...
Дано не е сериозно бързо оздравяване :)И мойто дясно рамо се обажда нещо стара травма..... :(
15.06.12
13:51
Жика, кво каза ортопеда ?
Не съм ходил още,че сега почти нямам време,иначе не тренирам,пия пироксикам(някакво противовъзпалително) и Флексит...ръката не ме боли,но не я и напъвам с нищо тежко!
Жика, иди на лекар, без да се размотаваш повече. Не че ще си направиш някакви усложнения кой знае какви, ако не тренираш, но поне ще знаеш какво е и най-вече какво можеш да правиш и какво не и ще ти е по-спокойно на теб самия.
1х800 м раздвижване
4х400 м за време(1.17-1.23-1.29-1.38) с почивка от 1 мин между тях
почивка 2 мин
4х60 м на макс с 20 сек почивка между тях
Мнението беше редактирано от Jikata на 18.06.12 18:11.
Ей, Жика, много ти е готино дневник-пространството, отдавна не бях го чела. А това за ваксата го бях пропуснала и него!
Така като гледам и аз ще я пропусна...чакай,че не ми идва на български...ааа ваксата де :)
Жика,какво ти става?Да не би и ти да си в Америка,че взе да забравяш някои думички?
казано от The Reem на 21.06.12, 21:15:
Жика,какво ти става?Да не би и ти да си в Америка,че взе да забравяш някои думички?
Нищо не ми става :) Just it’s beer time… :D
казано от Jikata на 21.06.12, 21:11:
Така като гледам и аз ще я пропусна...чакай,че не ми идва на български...ааа ваксата де :)
ахахахаха :D
Днес сутринта в 6.30ч :
4х400—с мижаво темпо,за по около 1.30-1.35,с минута почивка между обиколките
1х1600—разпускащо
След вчерашния дъжд,се дишаше супер яко сутринта...е,след 2—3 часа затапих хубавото дишане с 3 цигари и 1 кафе (dull)
Натежал съм с около 4 кг от контузията насам,предполагам половината е вода,защото напоследък много солено и въглехидрати...и така...хубавото е,че вече не ме боли,пробвах да направя 2 серии кофички и 2 серии набирания,и беше добре...
Мнението беше редактирано от Jikata на 25.06.12 14:26.
Днес:
Набирания/кофички —суперсерия в протокол 10-9-8-7..-1
Не очаквах да направя 10 набирания с този тумбак,дето съм отгледал ;) ама имах доста сила,чак се учудих...само последните 2 на десетката и на деветката не бяха чисти.
Ръцете и раменете се държат прекрасно,тази седмица ще я изкарам по лостовете,и от другата влизам в залата :D
ДНес ядох яйца в масло с кашкавал и тахан с мед...може да ви се стори болна комбинация,ама е доста вкусно :D
Ставам в 7.00 първото хранене е в 14-15.00…Предстоят—телешки език в масло,картофи соте с копър и чесън,сирене по касапски,някоя друга бира...
Мнението беше редактирано от Jikata на 26.06.12 20:32.
казано от Puppy на 26.06.12, 20:33:
Екстра, Жика, тъкмо не ти тряя допълнителна тежест за набиранията :D
То за това гърба ми се напомпа като никога :D
Прочетох коментара с храната и огладнях,а храната още ми се готви :D
Няма да чета вече дневници,когато не съм се хранил :x
Жика, само да ти кажа, че млякото ми е станало супер гъсто и вкусно :)))))))))))) без термометър ;)
казано от Puppy на 28.06.12, 10:10:
Жика, само да ти кажа, че млякото ми е станало супер гъсто и вкусно :)))))))))))) без термометър ;)
Или блъфираш,или е случайност,или късмет на начинаещия.. ;)
казано от Jikata на 28.06.12, 11:50:
казано от Puppy на 28.06.12, 10:10:
Или блъфираш,или е случайност,или късмет на начинаещия.. ;)
Luck of the Devil! (devil)
Другия път,като идвате към Пловдив,ще гледам да дойда и аз...:
Взимаш една бака кисело мляко,взимам аз една бака,хващаме бат’ Сашо за съдия...
Той прави дегустация,по-доброто остава за съдията,а по-лошото се заснема как собственика си го изсипва на главата,и се поства тук!
Deal? (devil)
Мнението беше редактирано от Jikata на 28.06.12 12:14.
28.06.12
12:15
казано от Jikata на 28.06.12, 12:13:
Той прави дегустация,по-доброто остава за съдията,а по-лошото се заснема как собственика си го изсипва на главата,и се поства тук!
Deal? (devil)
Е кво сега - ще си мерите на кой млякото му е по-кисело ?
Не може ли на кой ангето му е по-опечено...(tmi)
казано от James Hinks на 28.06.12, 12:15:
казано от Jikata на 28.06.12, 12:13:
Deal? (devil)Е кво сега - ще си мерите на кой млякото му е по-кисело ?
Не може ли на кой ангето му е по-опечено...(tmi)
То няма да се мине само с това...покрай него ще има,на кой ракията е по-блага,на кой виното е по-хубаво,кой пръв ще излезе от коловоза :D ...
Съгласна съм, но млякото няма да се хаби, винаги може да се спретне я баница, я някои яйца по панагюрски кат ордьовър преди агнето. Пффф айде Жика, като се прибереш да се организираме и да си спретнем един гуляй, ако някой има къща с двор ще е екстра.
казано от Puppy на 28.06.12, 12:33:
Съгласна съм, но млякото няма да се хаби, винаги може да се спретне я баница, я някои яйца по панагюрски кат ордьовър преди агнето. Пффф айде Жика, като се прибереш да се организираме и да си спретнем един гуляй, ако някой има къща с двор ще е екстра.
Е,че то като не става за нищо,кви яйца,кви баници :P
Колкото до агнето,добра идея, ама предпочитам да си го гушна покрай някой язовир :D (ебати тъпата емотикона,тая новата,чудя се как да я избегна)
Мнението беше редактирано от Jikata на 28.06.12 12:37.
Моето ще става за нещо, мисли си за твоето :P
И направо давайте да се организираме отсега, че да има време да отреагираме.
Чеверме да правим, а? Или че му пълним тумбака с подробица?