08.12.12
21:37
Точно вчера попаднах на една леко подобна такава руска схема СМТ(сверх мощный тренинг).http://smtsystem.narod.ru/video_examples/. Много въздух!!! Респект!
Не е чак толкова много въздухът ;)
А и има по—тежки схеми,които правих допреди месец!
10.12.12
11:47
Жиката не е писал от 8-ми декември...кво ли е ставало :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.12.12 11:57.
И без да пиша,знаете кво е ставало :D
А иначе в събота вечер..Алкохол + заведение с много хора = за малко един да падне от шамар на врат ;) там е,че при мен косъма е много тънък,съобразявам се по принцип за такива ситуации,а и положението ми не позволява много много,та се разминаха нещата :)
Но отдавна не бях се нервирал толкова!
Мнението беше редактирано от Jikata на 10.12.12 13:39.
Та както споделих в на Блага дневникът,за сега спирам за малко тренировки!Наболяват ме раменете...стоят като изтормозени и не могат да се възстановят от една тренировка до друга..почти същото е с еректорите.
Празниците стартират от довечера—на рожден ден съм и ще продължат още около 2-3 седмици—имам да посетя още 2 рождени дни,2-3 именни,Коледа,Нова година и така... :) а иначе ще си зачитам по форума кво става!
Днес заради скуката потренирах малко—свежи 10-ки клекове до 140 със сед на пейка и старт от там,напади отпади с по 25 кг в ръка,сгъване на машини...Рамене...стриктна военна преса до 6х80 , преси на машина до 10-ки на 140 ,бързо обръщане и тласкане на 60 кг 2 пъти х 10,разтваряне встрани с 17,5 кг дъмбели,4 отказа..сгъване и разгъване на ръчички :)
до тук съм изял—8 яйца в масло,половин кило домашно кисело мляко,5 телешки кюфтета,2 портокала,100 гр сушени червени боровинки... довечера ще видим!
казано от Jikata на 15.12.12, 16:28:
Днес заради скуката потренирах малко—...Рамене...стриктна военна преса до 6х80 , бързо обръщане и тласкане на 60 кг 2 пъти х 10,разтваряне встрани с 17,5 кг дъмбели,4 отказа..сгъване и разгъване на ръчички :)
Така ли си почиват най-добре раменете,бре Жика? :D
Не,ама ми се дотренира,5 дни не бях стъпвал в залата :) ЛЕжанката повече ги тормози иначе ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 15.12.12 18:12.
Салатите, които e по-добре да не ядете....
‘’Салата Коб
Това е американска салата, носеща името на своя създател. Тя е най-неподходящата салата от всички изброени, защото съдържа порции бекон, шунка, синьо сирене и варени яйца. За да сте сигурни, че вашата салата наистина е здравословна и няма да навреди на фигурата ви, яжте само такива салати, които съдържат основно зеленчуци и нямат излишни добавки, богати на мазнини.’‘
Източник: Тялото.бг
(dull) А сега де..
Мнението беше редактирано от Jikata на 15.12.12 21:07.
казано от Jikata на 15.12.12, 21:06:
Салатите, които e по-добре да не ядете....
‘’Салата Коб
Това е американска салата, носеща името на своя създател. Тя е най-неподходящата салата от всички изброени, защото съдържа порции бекон, шунка, синьо сирене и варени яйца. За да сте сигурни, че вашата салата наистина е здравословна и няма да навреди на фигурата ви, яжте само такива салати, които съдържат основно зеленчуци и нямат излишни добавки, богати на мазнини.’‘Източник: Тялото.бг
(dull) А сега де..
Много е вредна! Ако имате такава, ви съветвам веднага да се отървете от нея! Мога да помогна - изпратете ми я и ще се погрижа да бъде унищожена по законовия ред.
Тялото.бг... там потребителките имат по себе си повече силикон, колаген и ботокс, отколкото мускули.
Съвсем случайно ми се мерна в някакъв новинарски сайт,та те са ползвали за източник Тялото.бг... а имаше една салата,за която пишеше да се изхвърли авокадото ,че носело ненужни мазнини :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 15.12.12 21:15.
15.12.12
23:01
И аз мога да помогна да се отърват от тази салата :D
Не разбирам..! :)
Ванка преведи бе!
Мнението беше редактирано от Jikata на 16.12.12 15:51.
Който влачи крилото у форума минава на банцига! (rock)
А тука като гледам колко са се наредили за тая смъртоносна салата ще е масова сеч :D
Вярвам на Тялото.бг (bow)
Явно съм те преценил малко по майтапчийски настроен затова съм попитал.Щях да кажа доста неща(за снимката),но не бях сигурен дали се майтапиш.
казано от Тайсън на 17.12.12, 11:53:
Явно съм те преценил малко по майтапчийски настроен затова съм попитал.Щях да кажа доста неща(за снимката),но не бях сигурен дали се майтапиш.
Ясно :)
Майтапчия съм!Затова си направих майтап,че си правя майтап :D затова е намигащото човече накрая
Демек,да...сериозно.
Мнението беше редактирано от Jikata на 17.12.12 12:00.
казано от Заболотная на 17.12.12, 12:02:
Жика, къде ще си за празниците? 8-)
На балкан :)8-)
Мнението беше редактирано от Jikata на 17.12.12 12:03.
Бъди по-конкретен.
Мисля си за някоя зимна среща в Пловдив, нещо като 29-30 ми се върти из главата или седмицата след Нова Година.
Затова питам.
казано от Заболотная на 17.12.12, 12:02:
Жика, къде ще си за празниците? 8-)
Докъдето го закара на Жиката жипката :D
Този коментар е за коментара ти със снимката.Там човечето е разпиращо се от смях,тоест може и да е майтап.Както и да е.
казано от Тайсън на 17.12.12, 12:07:
Този коментар е за коментара ти със снимката.Там човечето е разпиращо се от смях,тоест може и да е майтап.Както и да е.
А,според мен повече прилича човечето да се е усмихнало доволно до ушите :)
казано от Заболотная на 17.12.12, 12:06:
Бъди по-конкретен.
Мисля си за някоя зимна среща в Пловдив, нещо като 29-30 ми се върти из главата или седмицата след Нова Година.
Затова питам.
Ами отговарям—на 29-ти съм на рожден ден,а на 30-ти заминавам на високо за 2-3 дни :)
17.12.12
12:15
С коя раздатка е ?
17.12.12
12:32
Не е болка за умиране, но поне да компенсира грешния волан бе :)
Бъзикам се, безаварийно каране много хиляди километри от мен !!!
казано от James Hinks на 17.12.12, 12:32:
Не е болка за умиране, но поне да компенсира грешния волан бе :)
Бъзикам се, безаварийно каране много хиляди километри от мен !!!
На правилния волан ми е много рунтава цената за момента :)
Пък и ше го обувам с 4 еднакви обувки—зимен и кален комплект,та ще кара така!
Иначе благодаря! :)
17.12.12
12:52
KUMHO Road Venture MT KL71
казано от James Hinks на 17.12.12, 12:52:
хубави са ама... :)
17.12.12
12:57
казано от Jikata на 17.12.12, 12:57:
barzgumve.com ;)
казано от James Hinks на 17.12.12, 12:57:
казано от Jikata на 17.12.12, 12:57:
barzgumve.com ;)
Няма го моя размер :)
17.12.12
13:05
Eee, та кой тоя твоя размер бе Жика ?
Ти дънки ли ще си купуваш или гуми ? 33х12,5 е макс, който ще събереш преко сили...без да бараш нищо ;)