Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

вместо на едно момиче по грешка пратих смс на класния си.... боже господи мой.... :D дано не го получи до 24 часа и стане неактивно....

22.08.11
01:46

казано от kristiancho на 22.08.11, 01:00:

вместо на едно момиче по грешка пратих смс на класния си.... боже господи мой.... :D дано не го получи до 24 часа и стане неактивно....

Хахаха, по-скоро се моли да спечелиш 1 милион :D

казано от kristiancho на 22.08.11, 01:00:

Според това какво е било съдържанието на смс-а те очакват или много шестици, или най-тежката учебна година в живота ти. :D

Оф Оф... съобщението е получено ще отричам докрай ... ще лъжа ! :D

Добре кажете ми една причина да се случва точно на мен.... :D и то сега съм 12 клас... кажи речи най-важната година... :D :D :D

Представяте ли си жена му да види смс-а.... първия учебен в 12клас ще е също толкова вълнуващ както и първия учебен ден в 1клас... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.08.11 10:08.

Ха-ха! По-добре му се обади и му обясни, че току-виж се е обадил на родителите ти и им е разказал как синът им има странни наклонности и трябва да се вземат мерки. :D

1. абе той ми няма номера (май) ... вероятноста да се усети е малка (май)... да звънял съм му ама той незнае чий е тоя номер (дано)....
2. той е голям майтапчия ще го приеме като бъзик ( така е )
3. успокоих се малко де.. хич да не е ( напротив на тръни съм.. )

:D :D :D

Абе живот на скорост е истината (стига да не е в насрещното)!. :D

много си прав Шефче ! :D ... нали и аз тряя’ разправям на внуците след време... аз за тях го правя ! :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.08.11 12:09.

TN

22.08.11
12:46

kristiancho много май,май,че ще стане Юни :D Ако си му описвал к’во искаш да правиш с него (:D :D) има 2 варианта,ако разбере,че си ти:

1.Или се гръмваш
2.Или като се съгласи,правиш обещаното от теб в смс-а

И в двата случая губиш :D

абе една филийка Вита 25грама ли тежеше ?!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.08.11 14:59.

По-скоро 30-40, зависи, но поне 30.

0ок мерси :)

22.08.11
15:00

казано от kristiancho на 22.08.11, 13:20:

абе една филийка Вита 25грама ли тежеше ?!

Специално за теб - 33гр е 1 филийка (не крайна) РЪЖЕН хляб Вита :)

е аз го смятах на 30грама не е фатално мисля :)

TN

22.08.11
15:34

Нали си имаш везна,бе пич :D Тегли я ! :D

нее имам пари за везна не че имам везна :D :D :D

не ми е добре на сърцето... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.08.11 16:19.

къде сте бе спамериии

от ханша дами и господа от ханша :D :D

22.08.11
22:45

Аз боледувам!

дано се оправиш Скоте ! :) по-точно дано бързо се оправиш Скоте ! :)

22.08.11
23:00

Мързела е нелечим :D

поздрав за Кристианчо:
http://www.belchohristov.com/wp-content/uploads/Белчо87.jpg
http://vimeo.com/25071533

Цецо снимката не съм я виждал... малко като женския Бренч Уорън се получава :D Клипа съм го постнал в тази тема няколко страници назад :D Иначе мерси !!!! (sun)

23.08.11
16:15

23.08.11
18:17

Някой има ли обувки Jack&Jones; 44-45 номер да питам нещо за номерацията?

Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 23.08.11 21:26.

23.08.11
21:38

пак плъзнаха тролове...

23.08.11
21:44

ей не барай ... мани пак ме е ударило на лига...

23.08.11
22:52

казано от Скота на 23.08.11, 21:38:

пак плъзнаха тролове...

Да сега, като видях и новото заглавие на дневника... а и стилистично погледнато... как да е аз съм мнителен... за A D говоря- съмнителен ми беше, а сега още повече...

абе четох във нета преди време библия на голфаджийте някой да се сеща ?! немога да го намеря :D

http://dreal.net/wiki/index.php/Голф_2
http://dreal.net/wiki/index.php/Физкултурианци

24.08.11
07:01

Още един самоубиец в женските дневници...с малко храна тяло не се прави. Как да им го “набиеш” в главите на тия жени, че от упражнения с тежест няма им порастнат мускули и че се прави тяло с правилна, качествена и подбрана количествено храна. Искат да свалят кг пък били те мас или малкото мускул които имат...

абе и аз едно време си мислех така, пък сега не съм сигурен...

HE

24.08.11
10:16

казано от Vlado89 на 24.08.11, 07:01:

Още един самоубиец в женските дневници...с малко храна тяло не се прави. Как да им го “набиеш” в главите на тия жени, че от упражнения с тежест няма им порастнат мускули и че се прави тяло с правилна, качествена и подбрана количествено храна. Искат да свалят кг пък били те мас или малкото мускул които имат...

Нали знаеш - “Да е к.р да им го набиеш, но е акъл” :D
Пълен игнор на такива шматки и да търкалят аспиринчета по магистралата ;)

24.08.11
10:28

http://www.youtube.com/watch?v=08alW4Z9hEc
нЕзнам как да го постна в прозорец, явно youtup таг-а  не ми баца  :)

24.08.11
10:30

казано от head_hunter на 24.08.11, 10:16:

Ееееееее не така грубо де. :D Има и такива дето ядат много и си тренират за кеф. ;)
А в мъжките дневници, я има другата крайност. Манията за добавки без да имат реална нужда от тях имайки в предвид стаж и други фактори.

HE

24.08.11
12:02

казано от karpi на 24.08.11, 10:30:

казано от head_hunter на 24.08.11, 10:16:

Ееееееее не така грубо де. :D Има и такива дето ядат много и си тренират за кеф. ;)
А в мъжките дневници, я има другата крайност. Манията за добавки без да имат реална нужда от тях имайки в предвид стаж и други фактори.

И за мъжките шматки важи горното с пълна сила :D

И едно парче от га бееме млади, с доза мъдрост за гарнитура!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.08.11 12:37.

24.08.11
13:06

http://www.youtube.com/watch?v=vRQQQSR86HA&feature=related Няма такива животни ... Искам в Хамериката

TN

24.08.11
18:21

1) За да намериш жена ти трябват време и пари,което означава,че =>

Жена = време + пари

2)Обаче,понеже времето е пари,следва =>

Време=Пари

3)Това означава,че =>

Жена= Пари на втора степен

4)Обаче понеже коренът на всички проблеми са парите,следва =>

Пари = корен от проблеми

5) От което следва,че:

Жена= корен от проблеми на втора спепен =>

ЖЕНА=ПРОБЛЕМИ

24.08.11
18:36

Значи решението е да си намериш богата дебелана.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1