Принципно няма лошо да ползваш ръкавици, но аз не бих дал парите. И моите ръце бяха така, но с времето спряха да излизат дори мазоли. Не е суха кожата, не е ранена, напукана, мазолеста или грапава, дори не е твърда - просто става по-дебела с времето и нямаш проблем с това.
Има и друг вариант за борба с мазолите да ползваш гъби но не са подходящи за всички упражнения.
казано от x_3_mar на 19.09.11, 19:14:
Какво се случи с туй момче Георги Николаев?
Бан.
19.09.11
20:02
Някой да има информация кога ще се състои републиканското по силов трибой в София?
19.09.11
20:28
http://bg-muscles.com/?p=1035
На 24-ти и 25-ти Септември в София в зала „Локомотив“ (зад едноимения стадион ) ще се проведе за пръв път Купа „България“.
Републиканското първенство 08-09 Окт.2011г. Състезанието ще се проведе в град Г.Оряховица, а не в София
бахти кога стана почти 11… скоро не се очертава да има ден, в който ще се спи... кофеиновият маратон започва...
20.09.11
08:58
Скота, зами се с тази insomnia. Не е на добре според мен. :)
Не е добре, ама няма начин... е винаги мога да се метна пред 120 да кажем :D
20.09.11
10:39
Не, наистина :) опитвал ли си да разбереш какъв е проблема? Да не предозираш с нещо? На лекар ходил ли си? Опитвал ли си с мелатонини, zma-та и други такива?
В момента спя малко, защото нямам време :D иначе проблем имам след определен час, ако не съм легнал, а следобед и привечер си наваксвам, разбира се ако има време... просто сега има много неща за правене и с риска да се потретя- не стига времето :D
Иначе от ЗМА-то имах по-качествен сън определено, а стимуланти приемам само в такива моменти, като сега- тоест кафе пия иначе веднъж на два месеца.
20.09.11
11:09
Сложна ти е системата. :D
20.09.11
14:36
днеска даскалката по английски се обади на баща ми щото съм ял в час... зам.директора идва и се прай... директора и той същата работа егати комплексираните типове.... сигурно много са ги тормозили като малки. Една г-жа почна да ми се кара за дето съм бил в женската тоалетна абе.. емоционален ден :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.09.11 14:38.
20.09.11
14:41
Ха-ха-ха! Нещо ми напомняш на един мой бивш съученик, който получи забележка: ”Ученикът яде баничка в час и бие съучениците си с желязо!” (tmi)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.09.11 14:42.
20.09.11
14:54
Реално системата е смотана, защото немога да ям нито в междучасието нито в часа... В междучасието стаите за заключени а в часа неможело и ко прайм... ядем банички ставаме дебели и после се чудим как аджаба България е тлъста... ари бе няма да йм ям лайната от училище ! А пък в нашия клас имаше забележка ‘’Номер 17 обижда номер 19 на мангал’’ :D
20.09.11
14:59
Правят ви обиск при напускане на учебните стаи, правилно ли те разбирам? :)
20.09.11
15:08
В моя клас пък има един кадето миналата година при класната запали календара докато го изпитваха на даската и целия клас смях.Въднъж във физиката разправяше за някав клип с китайци кадето прават много ел. неща.
Цитирам:
А накрая на клипа двама китайци единия японец другия корец... Като го каза това сме се смяли 10 мин. :D
Ситуация:
На кръстовището на Драган Цанков и Климент Охридски, на червен светофар пред мен стои ново Ауди А1 кабрио 1.8Т, което го кара някаква наточена, модерна мацка и от колата бичи чалгия. Дотук нищо фрапиращо, до момента в който тя се поогледа, протегна кльощава ръчичка извън купето и пусна опаковката на кроасан. Изпаднах в потрес! Не фас, не дъвка...а калъф от кроасан!!! Не издържах и свирнах с клаксона. Леко се сепна, но светна зелено и даде газ. На следващия светофар заставам наравно с нея и й казвам:
-Добре де, хубава кола, хубаво момиче, а да си хвърля боклуците по този начин?!
тя намали музиката, дръпна си от цигартата, издиша и рече:
-Ми ко уее, нали сме в миризливата България! Ако не аз, друг ще си фърли боклуците.
Нищо не й отговорих, светна зелено и отпраших пред нея. Това явно не й се понрави и през целия път към центъра се опитваше да ме изпревари...без успех. Може би малко поне й е станало неудобно.
20.09.11
16:14
Любимата ми забележка - “Пее в час по музика” :Х бива ли даскала така да фейлне :D
Днес съм щастлив син! Дойде време за ежегодния разговор с баща ми и познай к’во - обсъждахме фитнес, диети, хранителни добавки... (sun)
Стоянчо, чисто и просто тъпа селска(не за произход) пръчка... на такива май и да им обясняваш е безпредметно... не знам няма глоби или има, но няма кой да регулира... макар че, то като не те гризе съвеста, че си мърляч колкото и глоби да има все тая...
Ами да, аз затова и не продължих след отговора й. Направо си ме затапи. Да й бях теглил една, би означавало да падна на нейното ниво, а тя там ще ме бие с опит...
казано от Ramon Dekkers на 20.09.11, 16:23:
Имаме ли БМВ-исти в този форум?
Аз съм фен на марката! :) Веднъж човек да покара BMW, споменът държи влага дълго :) Имал съм E36 318iS,94г. След това старият ми Леон ми се струваше егати прецаканата кола откъм двигател, шофьорска позиция, поведение на пътя :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.09.11 17:31.
20.09.11
19:02
(grin) ама си дал вътак на Леончето а...
20.09.11
19:51
какво е вътак?
казано от Стоянчо на 20.09.11, 17:20:
Ами да, аз затова и не продължих след отговора й. Направо си ме затапи. Да й бях теглил една, би означавало да падна на нейното ниво, а тя там ще ме бие с опит...
казано от Ramon Dekkers на 20.09.11, 16:23:
Имаме ли БМВ-исти в този форум?
Аз съм фен на марката! :) Веднъж човек да покара BMW, споменът държи влага дълго :) Имал съм E36 318iS,94г. След това старият ми Леон ми се струваше егати прецаканата кола откъм двигател, шофьорска позиция, поведение на пътя :)
А супер.. Аз съм се наточил да си взема ИС-требител. Или 325-тица някаква. Но съм сигурен че ще е е36. Но не от тези циганските.. Може би М пакет ако има парички ..
20.09.11
21:01
Как да си изчистя краката е момчета ? Днес ходих да си купувам дънки и панталони и не мога да си намеря и това е ... Навсякъде ми стои добре и ми е удобен, но на краката ми стиска и не мога да клекна. Особено за единия панталон ме беше много яд, защото стоеше идеално с ризата....С бягане ли с какво да ги свалям ... не знам ! :X
20.09.11
21:14
В неделя си взех 2 панталона, да имам по ФВС, но и двата са ми прекалено дълги. Защо ли :D Просто краката са ми доста големи като размер и трябва да взимам голям размер панталони, а такъв размер пък е с 10тина см. по-дълъг от крака ми. Въпреки това, така ми е супер, не ми пука дали са широки, дълги, къси или каквито и да било краката. Важното е да е удобно и краката да стават все по-големи.
Тая болежка, вярвам, я имаме всички тук. Вчера ходих да ги гледам и са ми тесни и на мен на краката. А ако взема по-голям размер, са ми по-свободни, но в задника съм като насран, а е срамота при такова хубаво дупе! Най-лошото е, че каквото си купя сега, ще ми е малко след няколко седмици.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.09.11 21:17.
20.09.11
21:17
Аз говоря за панталон (не за анцуг). Там няма как да е много широк, защото става много смешно (широки дънки, кърпа на главата, мой ахах). Досега освен че не ми ставаха в краката, не ми ставаха и по-нагоре (талията), но сега съм свалил малко от талията, но баджаците са станали едрички. Скачането на въже ще помогне ли?
20.09.11
21:22
Взимай един номер по-големи панталони и не му мисли. Важното е да ти е удобно. Прави бедрата 80см ако щеш, важното е да изкривиш щангата, пък другото го остави. Ако трябва и по боксерки ще ходиш.
20.09.11
21:27
на мен пък със задника имам тоя проблем... :D което ми става на бедрата ми е тясно на гъза и трябва да купувам някакви широки в крачолите дънки или каквото и да е :D
За каквото и да е долнище става дума. Дори анцузите мен ми се цепват при клякане, независимо колко са широки. Затова вдигнах ръце отдавна и понякога по боксерки клякам/правя тяга, дори в публична зала.
20.09.11
22:17
Арееее утре си купувам извара , ще екскперементирам (3 пъти се опитах да го напиша , отказвам се) цял ден с нея и в други ден ще се жертвам в името на протеина (punch)
20.09.11
22:21
Хората се бодат и си скъсяват живота с няколко години заради единия бицепс, че твоята жертва каква е ? :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.09.11 22:22.