24.10.11
20:11
От известно време ми се върти една мисъл в главата и се чудя дали е правилно. Бях чел преди известно време в М&Ф, че когато в едно хранене има животински И растителен протеин, смятаме и двата вида, защото в храненето се съдържат всички аминокиселини, но когато има само растителен протеин, не го смятаме. Чудя се дали има нещо вярно, защото на мен ми се струва логично. Когато имам 100гр месо и 100гр овесени ядки - смятам 20гр протеин, а с овеса може да смятам малко над 30гр. Все пак нали от месото имам всички аминокиселини, които са така важни. Какво мислите вие ?
24.10.11
20:51
Според мен е Бухал-хомосексуалист :D
Кристияне, човек ще си помисли, че само педали са ти в главата :D
малко фън:
24.10.11
21:49
Мисля , че познавам черен ирландец .
- Кой ?
Обама ! :D
24.10.11
21:57
На ти добър културист с хубав глас ! ;)
На един небостъргач станал пожар, пожарникарите започнали да хвърлqt хораTa върху дюшек дошъл ред на един негър отдолу се чуло изгорелите не ги хвърляйте !!! :D
Мъни мъни мъни живота е пари ,
мъни мъни мъни и готини жени (music)
УДРИ !!!
24.10.11
22:33
Jessie J : Its not about the money money money We don’t need your money money money ♫
Me : Give me all your money money moneyy ! ^.^
кондьо ма тресе яко- доко доко лулас мале джиджигас. Лимонада нада оранжада жада :D
24.10.11
22:38
спеСиално за Рамон-а тогава
Мерси Кристианчо ;)
и както казва СКОТА–
“ДЕНС КУ*ВИИ БАЩА ВЕ Е ПИЯН ” :D
казано от Ramon Dekkers на 24.10.11, 22:55:
Мерси Кристианчо ;)
и както казва СКОТА–
“ДЕНС КУ*ВИИ БАЩА ВЕ Е ПИЯН ” :D
нещо се бъркаш...
25.10.11
10:55
Epic Fail. ^^
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 25.10.11 10:56.
казано от x_3_mar на 24.10.11, 19:39:
Както и да е, не ми се пише повече тая тема няма край :) Я кажете това животно, което снимах миналия ден на един покрив, сова ли е ?
Така е, бездънна яма е. Спирам и аз. :)
Не е бухал това, горска улулица е според мен.
казано от Инис на 25.10.11, 12:28:
Боби, песничка?
: ))))
Поли, уцели бингото и с групата, и с контекста. :)
25.10.11
12:50
Кàжи честно!? (shake)
казано от Тихомир Велев на 25.10.11, 12:50:
Кàжи честно!? (shake)
Годината е 2023. Тихомир кара новото си BMW пета серия по околовръстното на София, което вече е част от трансевропейска магистрала номер 18. Решава да свие към Младост (част от новосформирания метрополис Пазарджишка радост). След кратка справка с централната система бордовият компютър с бодър секси женски глас го уведомява, че в насрещното не се движат автомобили. Тихомир потегля внимателно и в този съдбовен миг в неговото чудно BMW се врязва странично Голф двойка с пернишка регистрация.
25.10.11
13:16
Ха-ха-ха! Да, в БГ ще е уникално преживяване. Освен каруцарското псуване между шофьорите и колите ще започнат да се кълнат на майка! :D
25.10.11
15:09
казано от Rikoo на 24.10.11, 21:51:
Освен много добър културист, вади много добър глас ;-)
Лелее... защо му е такъв бицепса ? Нито е “отрязан” от долната част на ръката, както и от рамото, нито има някакъв връх. Седи разпльокано :D
25.10.11
15:39
казано от Тихомир Велев на 25.10.11, 12:50:
Кàжи честно!? (shake)
‘’новата технология ще позволи например при пускане на мигач за ляв завой на натоварен път, шофьорът да получава информация върху арматурното за приближаващите коли от насрещното движение. Така той ще може да прецени максимално адекватно кога може да извърши безопасна маневра.’’
То не е ли да си извадиш главата през прозореца и след като видиш, че се приближава някой в настрещното да го напсуваш на майка докато отмине... ква’ маневра е това...
казано от kristiancho на 25.10.11, 15:39:
То не е ли да си извадиш главата през прозореца и след като видиш, че се приближава някой в настрещното да го напсуваш на майка докато отмине... ква’ маневра е това...
Е, ти пък. Друго си е на таблото - някак по-баварско. :)
25.10.11
19:57
ramon готов си :)
Мерси head.
казано от Венцислав Игнатов на 25.10.11, 19:57:
ramon готов си :)
Мерси head.
u 2 ;)
25.10.11
21:51
Ако някой има възможност - нека помогне.
http://help-plamen.com/index.htm
Благодаря предварително на тези, които направят дарение!
26.10.11
15:29
Свръх бавният интернет може да ти скъса нервите много повече от липсата на интернет!
~Тихомир Велев~
:D
ПС: Успях да постна този текст едва след 5-тия опит!
Ако става въпрос за Виваком нет, и на тях да им **** мамата! Само още два месеца!!!
ПП Направо не ми се прбира в къщи като се сетя какъв е нета там. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 26.10.11 15:52.
26.10.11
15:55
Ха-ха! Баш за Вивакомците става въпрос. Досега не е имало такъв проблем, но днес нещо прехлъцна по обяд и от тогава е някакъв ужас сърфирането. Направо от време на време ми идва да си скубя косите.
Принципно връзката е стабилна, държи консттантна скорост при даунлоуд, но става ли въпрос за отваряне на сайтве със доста снимки и до там, някакъв ужас е да се опитваш да се ровиш в замунда, арена, ибей, и др, отваря текста а изображенията не ще.
26.10.11
16:25
Ей, оправи се! По-добре късно, отколкото никога! (party)
Здравейте. Имам няколко въпроса:
- Значи могат ли да ми измерят Т3/Т4 в кръвта в болница?
- Трябва ли направление от лекар?
- Как да кажа в смисъл искам да ми измерят ТСХ или Т3/Т4 или хормоните на хипофизата?
- От къде взимат кръв- пръста или вената?
Последното питам, защото като ми вземаха кръв от вената последния път, 3 часа ме мислиха за умрял :D
В лаборатория по-точно. Ако искаш да минеш без пари ще ти е необходимо направление. Поради това, че здравната ни система е изключително некадърно устроена, и не ти с полага по право да си направиш нормални изследвания, затова проучваш какви са симптомите при недостиг на някой от тироидните хормони, отиваш при личната лекарка като симулираш предварително прочетените симптоми и леко и подсказваш какви са необходиите изследвания за това. Може да го наречете измама, но когато след 15г. непрекъснато здравно осигуряване, тази година реших просто ей така да си направя изследване на кръв и урина се оказа, че нямам право на това, та затова да знаеш,горната схема действа безотказно.
За тиреоидните хормони се взима кръв от вената. Аз си правих изледвания пролетта и ми бяха в горната граница.
Valdis, е написал много точно останалото.
26.10.11
19:21
Мъжът: Ще те е** Шест пъти за час и половина
Жената: Да бе да... аз да не съм Манчестър Юнайтед :D
Жената на Сър Алекс: Скъпи хайде стана 7…
Сър Алекс: Какво какво не бяха бяха ли 6… :D
казано от Valdis на 26.10.11, 18:35:
В лаборатория по-точно. Ако искаш да минеш без пари ще ти е необходимо направление. Поради това, че здравната ни система е изключително некадърно устроена, и не ти с полага по право да си направиш нормални изследвания, затова проучваш какви са симптомите при недостиг на някой от тироидните хормони, отиваш при личната лекарка като симулираш предварително прочетените симптоми и леко и подсказваш какви са необходиите изследвания за това. Може да го наречете измама, но когато след 15г. непрекъснато здравно осигуряване, тази година реших просто ей така да си направя изследване на кръв и урина се оказа, че нямам право на това, та затова да знаеш,горната схема действа безотказно.
Благодаря, Valdis :) . Значи освен да ида и да се правя на депресант (това засяга мъжете) и да кажа ,че температурата ми е по-малка от 36.8
казано от Ramon Dekkers на 26.10.11, 19:47:
казано от Valdis на 26.10.11, 18:35:
Благодаря, Valdis :) . Значи освен да ида и да се правя на депресант (това засяга мъжете) и да кажа ,че температурата ми е по-малка от 36.8
Гледай само да не преиграеш и да вземат да те хоспитализират. :D :D :D