Изчистване и покачване

18.06.11
17:35

От доста време чета из сайта, но най - на края реших да се регна. Та има и причина естествено. Имам следния въпрос: Значи имам известно количество излишни мазнини. И искам да ги стопя и да кача мускулна маса. От следващте няколко дни започвам да тренирам активно бокс и фитнес. Имам 50-тина таблетки л-карнитин вкъщи от миналата година като тичах. Та струва ли си да си взема сурватка, и с какво да го комбинирам за по - добър ефект. И ако може някакъв хранителен режим да ми препоръчате ( линк, за по лесно ). Благодаря с цяло сърце на тези, които се отзоват на молбата ми. :)

П.П.: Забравих да кажа - на 16години съм. :)

Н

18.06.11
23:28

И аз съм 16 годишен и аз тренирах бокс до скоро и щи кажа да видиш нуждата си от протеин за деня и нуждата от калории ! После ги раздели на 6 хранения и яж по 20 % по-малко калории отколкото са ти нужни през деня ! Успех, така ще  чистиш и ще качваш маса !

HE

19.06.11
00:53

Виж сега, изчистване на мазнини и качване на мускулна маса няма да стане едновременно! Или чистиш и качваш или качваш още и тогава чистиш. Ей тук има хранителни режими и, когато си решиш какво точно искаш се спираш на някой от тях - http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi За добавки ти е рано - така като ти гледам годините и изискванията, ще трябва да прочетеш някои неща и да понатрупаш малко стаж.

Ясно че си нахъсан, но запомни—- без нужната почивка и въстановяване, организма няма да гори излишните мазнинки. А за храната - НВД, ВМ-НВД

19.06.11
13:21

По принцип, не мога да ям месо. За това мислих за протеин. Просто ми е гадно. Мога единствено пилешко бонфиле и то с доста хляб. Какво ще кажете за този хранителен режим:
1 ден
1во ядене - закуска - половин / едно  кисело мляко с мюсли, нарязани плодове.
Тренировка във фитнес залата ?? 
2ро ядене - междинно - плодове
3то ядене - обяд - 2 парчета бонфиле с пълнозърнест хляб и салата от домати и краставици с малко зехтин
4то ядене - междинно - плодове / кисело мляко
Тренировка в боксовата зала
5то ядене - вечеря - салата с домати, краставици, чушки, малко зехтин и сирене.
И през цялото време голямо количество вода - около 2-3 литра?
2 ден
Същото, само че се за обяд - супа или само салата ??

Ала иначе от хранителните режими за отслабване най - ми допата РБД

Мнението беше редактирано от Bai Uai на 19.06.11 13:23.

19.06.11
14:57

Освен закуската ти аз почти не виждам ядене... И да ти кажа 2-3 литра вода е нормално, за мен много е 6-7 литра+ особено в тия горещини..

20.06.11
09:41

Еми кажете ми какво да ям...

Кое е по добре - първо да изчистя, или първо да кача маса и тогава да се чистя?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.11 10:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1