Аминокиселини плюс протеин става ли?

Здравейте,
добра ли е комбинацията между ON Gold Standard и Amino 2000?

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 20.06.11 17:45.

В какъв смисъл добра? Какви са ти очакванията?

Очаквам да качвам килограми :). Но идеята ми е че Gold Standarta има също аминокиселини в него и да не става много.

HE

20.06.11
21:39

казано от Ивайло Черкезов на 20.06.11, 21:31:

Очаквам да качвам килограми :). Но идеята ми е че Gold Standarta има също аминокиселини в него и да не става много.

Ще качиш много повече килограми, отколкото искаш!
Как не разбрахте бе хора - от добавки се качват килограми при много добри режими, а не щото сте на добавки!

Това е ясно, че не става само с пиене, а и трябва ядене. Никой не го отрича това, просто въпроса ми беше за частта с приемането на добавки и то конкретно за тези две.

HE

20.06.11
22:24

казано от Ивайло Черкезов на 20.06.11, 22:17:

Това е ясно, че не става само с пиене, а и трябва ядене. Никой не го отрича това, просто въпроса ми беше за частта с приемането на добавки и то конкретно за тези две.

Ако питаш за странични ефекти и т.н. - няма. Няма да ги “предозираш” и няма да ти дойдат в повече, но се губи ефекта от употребата им при непълноценно хранене и не могат да те възстановят при претрениране.

20.06.11
22:46

Вземи си Gold Standarta, дори и той ти е много...

20.06.11
22:53

казано от Ивайло Черкезов на 20.06.11, 22:17:

Ако ядеш достатъчно за да задоволиш нуждите на тялото ти за възстановяване и изграждане приемането на протеин и амино се обезсмисля. Ако не приемаш достатъчно храна приемането на протеин и амино отново се обезсмисля. Не ми се вярва да си толкова голям че да не може да смогнеш да ядеш толкова храна че да задоволиш нуждите на тялото си. Тоест единственото ти оправдание е да запълниш едно хранене с протеин и още нещо. Ако съм прав според мен един Gold Standart ще ти свърши добра работа.

Този мой отговор в друга тема бих го написал и тук. Погледни го, ако желаеш и помисли, дали да вземеш и двата продукта или само протеина.

Мерси много за отговорите! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1