Помощ при избор на фет бърнър- комбинация с изонид :(

23.06.11
13:21

Здравейте. Значи аз съм момче на 16 с проблем-подкожни мазнини около 16%. Сичко ок-храна имам си дневник следя си храната(приемам и насоки), 3 пъти на седмица силови+кардио и още 2 само кардио тренировки. Обаче пак и пак не свалям. Реших най-накрая да си взема един бърнър, обаче проблема е ,че  в момента пия изонид+карсил+б6, затова бърнъра трябва да е липотропен предполагам? Може ли да ме насочите към някой? Бюджет-60 лева, тъй като наще са против “Химийте” . :) Благодаря  :)

Хммм... какво налага приемането на Изонид, Карсил и витамин В6?

23.06.11
14:08

Ако са по лекарско предписание подсказва за проблеми с черния дроб, което означава, че е желателно да сведеш приема на подобни продукти до абсолютната нула.

казано от Valdis на 23.06.11, 14:08:

Ако са по лекарско предписание подсказва за проблеми с черния дроб, което означава, че е желателно да сведеш приема на подобни продукти до абсолютната нула.

Като прибавим и показанията на Изонид (лекарство за белодробна и извънбелодробна туберколоза), идеята за фетбърнар ми се вижда “леко” неразумна.

23.06.11
15:02

дадох положително манту на 16 май и от тогава съм на тази комбинация. Значи да забравям за суплименти а?

23.06.11
15:07

Здравето преди всичко!

23.06.11
15:31

то едно здраве... не е истина. Май ще си остана дебел :д

Изпипай храненето и няма да останеш дебел.
Наистина не е разумно да приемаш подобни добавки в момента.

казано от Valdis на 23.06.11, 15:07:

Здравето преди всичко!

казано от Кольо Пияндето на 23.06.11, 15:57:

Изпипай храненето и няма да останеш дебел.

Ето ти два много кратки и много точни отговора. Стига с тея добавки. Те са някаква малка помощ към нещо, което ако не се получава без тях, няма да се получи и СЪС тях.

26.06.11
18:56

а поне някакви витамини от аптеката? Supra vit имаше едни май, или да ми предложите някакви други :)

02.07.11
12:07

съжалявам за  двойния пост, ама пак да попитам- мога ли да вземам аминокиселини или те пак ще ми натоварят дроба?

02.07.11
12:15

казано от Ramon Dekkers на 02.07.11, 12:07:

съжалявам за  двойния пост, ама пак да попитам- мога ли да вземам аминокиселини или те пак ще ми натоварят дроба?

Можеш.

02.07.11
12:23

Благодаря за бързия отговор! Мисля да взема тези
silabg.com/bg/5486-SCITEC-AMINO-5600-200-Tabs-.html

02.07.11
12:29

казано от Ramon Dekkers на 02.07.11, 12:23:

Благодаря за бързия отговор! Мисля да взема тези
silabg.com/bg/5486-SCITEC-AMINO-5600-200-Tabs-.html

Тук съвет не мога да ти дам, нито приемам аминокиселини, нито имам намерение за в бъдеще да го правя. Просто търси най-добрата цена за доза, ако се абстрахираш от ужасния вкус, най-изгодно се връват тези на прах.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1