23.06.11
13:21
Здравейте. Значи аз съм момче на 16 с проблем-подкожни мазнини около 16%. Сичко ок-храна имам си дневник следя си храната(приемам и насоки), 3 пъти на седмица силови+кардио и още 2 само кардио тренировки. Обаче пак и пак не свалям. Реших най-накрая да си взема един бърнър, обаче проблема е ,че в момента пия изонид+карсил+б6, затова бърнъра трябва да е липотропен предполагам? Може ли да ме насочите към някой? Бюджет-60 лева, тъй като наще са против “Химийте” . :) Благодаря :)
23.06.11
13:25
Хммм... какво налага приемането на Изонид, Карсил и витамин В6?
Ако са по лекарско предписание подсказва за проблеми с черния дроб, което означава, че е желателно да сведеш приема на подобни продукти до абсолютната нула.
23.06.11
14:17
Ако са по лекарско предписание подсказва за проблеми с черния дроб, което означава, че е желателно да сведеш приема на подобни продукти до абсолютната нула.
Като прибавим и показанията на Изонид (лекарство за белодробна и извънбелодробна туберколоза), идеята за фетбърнар ми се вижда “леко” неразумна.
дадох положително манту на 16 май и от тогава съм на тази комбинация. Значи да забравям за суплименти а?
23.06.11
15:57
Изпипай храненето и няма да останеш дебел.
Наистина не е разумно да приемаш подобни добавки в момента.
23.06.11
18:57
Здравето преди всичко!
Изпипай храненето и няма да останеш дебел.
Ето ти два много кратки и много точни отговора. Стига с тея добавки. Те са някаква малка помощ към нещо, което ако не се получава без тях, няма да се получи и СЪС тях.
а поне някакви витамини от аптеката? Supra vit имаше едни май, или да ми предложите някакви други :)
съжалявам за двойния пост, ама пак да попитам- мога ли да вземам аминокиселини или те пак ще ми натоварят дроба?
съжалявам за двойния пост, ама пак да попитам- мога ли да вземам аминокиселини или те пак ще ми натоварят дроба?
Можеш.
Благодаря за бързия отговор! Мисля да взема тези
silabg.com/bg/5486-SCITEC-AMINO-5600-200-Tabs-.html
Благодаря за бързия отговор! Мисля да взема тези
silabg.com/bg/5486-SCITEC-AMINO-5600-200-Tabs-.html
Тук съвет не мога да ти дам, нито приемам аминокиселини, нито имам намерение за в бъдеще да го правя. Просто търси най-добрата цена за доза, ако се абстрахираш от ужасния вкус, най-изгодно се връват тези на прах.