Моля за компетентно мнение.

23.06.11
22:23

Добър вечер.

Извинявам се предварително за глупавите ми въпроси! Значи, искам ако може някоя препоръка или мнение на човек, който наистина се занимава от дълго и разбира от фитнес.

Аз съм на 16 години 1,80см., 64кг. Използвам ето тази програма http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43863 и гледам да се храня според моя КБ и скоро ще си изготвя един примерен хранителен режим и ще питам за него отделно тук. Но искам да попитам на какви храни точно да наблягам, какво съотношение да са В:Б:М, за да има добър ефект и да се натрупва основно мускулната маса в ръцете, но като цяло по цялото тяло.

Другият ми въпрос е, след като покачвам мускулна маса, мога ли през нетренировъчните дни да карам велоаргометър, или велоаргометър и покачване на маса са несъвместими?

Вторият ми въпрос е, за да знам дали така ще мога да сваля съвсем малко останалите сланинки или не това е начина.

Искам да уточня, че за 1 година и половина свалих 15 килограма, загубих доста мускулна маса и като цяло преди бях дебел, а сега хърбав. Благодаря предварително за отзовалите се!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.06.11 22:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1