27.06.11
16:02
Целта ми е покачване на мускулна маса и мисля да си взема BSN - True Mass и UPS Labs - Jack3d.Какво е вашето мнение за тази комбинация дали ще има добър ефекти някои има ли мнение към продуктите.Освен приема на добавките ще ям също по 4-5 пъти на ден.
Дай да видим какво ще ядеш,на колко си години,от колко време тренираш и тогава ще ти кажем за добавките...
27.06.11
21:58
На 16 години съм от половин година тренирам.За храненето предимно ще ям пилешко месо,риба тон или сьомга,кашкавал,сирене,картоф печен,боб,ориз кафяв,някакви ядки,ще гледам на всяко ядене да изяждам и по 4-5 белтъка.Това е според мен понякога може да има някоя свинска пържола но рядко и то без тлъстините а само месото.По принцип не ям хляб но примерно ще може ли да ям по 1 филия пълнозърнест хляб?Мисля,че това ще е яденето ще се приема 4 до 5 пъти през деня на средни порции.Какво ви е мнението какво може да добавя/премахна?Поздрави!
27.06.11
22:16
На азотните бустери е упоменато да не се употребяват от лица под 18 годишна възраст!
На азотните бустери е упоменато да не се употребяват от лица под 18 годишна възраст!
Стига бе! лято е все пак :D
28.06.11
03:22
1ва грешка - ядеш само белтъка на яйцето
2ра грешка - ядеш бяло месо без никакви мазнини
3та грешка - ядеш въглехидрати, а не наситени мазнини
4та грешка - още не си започнал да се храниш както трябва
5та грешка - гейнъра не ти е полезен, защото не си в застой. Витамини, амини, глутамин и рибено масло - правилен отговор за теб.
28.06.11
20:26
Ами може ли да ми направиш някакъв примерен хранителен режим? :}
29.06.11
00:34
Google Anabolic Diet
15.07.11
00:29
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53959#p-640103 ето тук съм написал моя хранителен режим. Може да ти помогне.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 15.07.11 00:29.
16.07.11
13:57
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53959#p-640103 ето тук съм написал моя хранителен режим. Може да ти помогне.
Благодаря много,ще прочета написаното.
1ва грешка - ядеш само белтъка на яйцето
2ра грешка - ядеш бяло месо без никакви мазнини
3та грешка - ядеш въглехидрати, а не наситени мазнини
4та грешка - още не си започнал да се храниш както трябва
5та грешка - гейнъра не ти е полезен, защото не си в застой. Витамини, амини, глутамин и рибено масло - правилен отговор за теб.
на неговите години с тея ограничения,които си посочил по-скроо може да умре отколкото да има успех в фитнеса.такава диета пък само с бяло месо за 1ви път я чувам.100 % съм сигурен че ти не спазваш тея съвети които даваш :)
16.07.11
16:40
Scentic, не си ме разбрал. Това са му грешките, демек аз му предлагам да прави точно обратното.
Да яде целите яйца, да яде мазно, червено масло и т.н :)
16.07.11
17:30
Да благодаря разбрах какво искате да кажете.Поздрави!
Scentic, не си ме разбрал. Това са му грешките, демек аз му предлагам да прави точно обратното.
Да яде целите яйца, да яде мазно, червено масло и т.н :)
моя грешка тогава :)
19.07.11
18:02
а примерно в седмицата да правя и 2 пъти кардио за да не се омазнявам много?