Каква добавка да избера, за да увелича мускулната си маса?

28.06.11
11:47

Тренирам 3 пъти седмично с цел покачване на мускулна маса. Досега съм взимал само Хот Блъд на Scitec. Ще съм благодарен ако ме насочите към добавка която ще ми помогне за тази цел. Разговарял съм с доста хора в залата, за това какво пият като добавки за М.М и съм чувал най - различни неща. Един казва, че взима само креатин, друг само гейнер, трети само амино киселини, четвърти и трите продукта. На мен бюджета ми е доста ограничен и имам възможност само за един продукт.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.06.11 11:48.

HE

28.06.11
12:09

Има две добавки - хранителен и тренировъчен режим се наричат ;)
Така като ти гледам поста, каквито и добавки да вземеш, резултатите няма да дойдат.

Имам един блиц лексикон - попълни го и сам прецени, дали да даваш бюджета си за добавки или не.

13.07.11
11:15

Трябва да пробваш Mutant Mass на PVL уникален гейнер както на вкус така и качеството. Много хубав продукт, а ако го съчетаеш с Креатин монохидрат няма как да няма резултат аз лично съм много доволен от гейнера.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1