Въпрос отностно използването на пружини

29.06.11
16:59

Оказа се че съм имал в гардероба пружина стандартна  която съм купил отдавна и съм ги забравил.Бях споменал някои за нея и ми каза че пружините увреждат повече отколкото помагат.Демек каза ми че вместо да разширява стесняват гръдния кош.Нещо съм объркан да ги ползвам ли  пружината или пък не .

Темата беше редактирана от maja007 на 29.06.11 17:00.

IS

29.06.11
19:09

Ами...ако я увиеш около теб и този някой я опъне колкото може,тогава ще ти стеснят гръдния кош!
Има разни експерти,които човек може да изслушва,но не и да слуша.....Аз,също имам и от време на време я използвам,освен добра тренировка и мускулна треска,други странични  ефекти не съм забелязал.

30.06.11
09:32

значи бих могъл да я ползвам като за разгрявка преди на почна да правя преси и флаис на лежанката ?

30.06.11
16:35

Като цяло е неудобна, но за вреда е пресилено да се говори.

30.06.11
16:48

казано от Стоянчо на 30.06.11, 16:35:

Като цяло е неудобна, но за вреда е пресилено да се говори.

И скубе! :D :D :D

03.07.11
19:51

Здравейте и аз имам една пружина, и си загрявам с нея. Всичко си е нормално :)

Мнението беше редактирано от Ангел Ненов на 13.07.11 21:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1