дневникът на Ина - мотивация,постоянство,резултати!

Темата е заключена.
Прескочи до:
АВ

03.06.12
20:14

03.06
ставане в 09:00
250 мл вода преди храненето;09:30 3 с.л. извара омешана с малко краставица, плочка сирене и 1с.л. кис.мл.+1 яйце+1 Омега-3
11:20 600 скачания на въже
13:10 250 мл.вода+½ картоф пълнен с извара, маслинки и салам+1 парче салам+панирано пилешко от консерва (3 малки парченца)
15:00 няколко бр. сурови лешници
18:10 тренировка: 5 мин. скачане на въже+загрявка+ 3 Х20 горна част http://www.youtube.com/watch?v=OBi7QCH7JZM&feature=plcp
19:10 250 мл. вода преди храненето+ ½ картоф пълнен с извара, маслинки и салам+панирано пилешко от консерва (2 парченца)+1 белтък+малко апетитка (дом.лютеница)+1 Омега-3
Малко размисли: може би грешка е пърженето, но е след скачането и след тренировката, така че си мисля,че е допустимо.Същото се отнася и за картофа. Днес не съм яла сладко и съм доволна :):) Свалих си една страхотна програма и от утре ще я почна нея. Дано да оправдае очакванията ми :)
Общо вода за деня: 1,5 литра

04.06.12
16:03

:) Видях, че и ти хапваш соев пастет! Ти ли си го правиш или го купуваш? Рецептата за мъфина с извара от тук ли е? :) Май, съм гладна

АВ

04.06.12
16:22

казано от Ина Илиева на 04.06.12, 16:03:

:) Видях, че и ти хапваш соев пастет! Ти ли си го правиш или го купуваш? Рецептата за мъфина с извара от тук ли е? :) Май, съм гладна

Ами соевия пастет си го купих от Билла, 2 и нещо беше лева,ама ми се видя много мазен и колко е соев и какви боклуци има в него един господ знае. Рецептите за мъфини са 2: първо форма за мъфини трябва да имаш.
1 вариант:
2 яйца, 1 голяма чаша кис.мляко, 1 л. сода, 2/3 ч. олио (за да е диетично може друга мазнина), 2 чаша брашно (да не е типово), 1 чаша сирене/извара. Сместа се разпределя в 12-те форми и се пече.
2 вариант:
В дълбока купа се сипват 2 чаши брашно, натрошено сирене или извара,кимион,чубрица,може парченца топено сирене, кашкавал или всякакви модификации. Отделно се разбиват с миксер 2 яйца, олио и голяма чаша кис.мл със сода. Прибавя се едната смес към другата, разбърква се с лъжица и се сипва във формите с малко черпаче. Пече се 20 мин. горе долу.
Не прекалявай със содата, защото стават безвкусни.Можеш да направиш хиляди варианти по-диетични или по-калорични...може и сладки,ама те имат повече калории,защото слагам и захар и прясно мляко. Дано да съм ти била полезна :)
Приятно готвене!

АВ

04.06.12
18:52

04.06
Ставане в 09:30
09:50 250 мл вода  преди храненето+4 с.л. кис.мл+малко сирене+мюсли+1 Омега-3
10:10 600 скачания на въже (много се изпотих, дължи се и на топлото време,по-скоро главно на това)
11:00 двойна доза кафе с мед(това кафе е цяла чаена чаша и го пия целия ден,чеее с това учене за изпити няма начин)
13:00 250 мл.вода преди храненето+омлет (1яйце,1 парченце от вчерашното пилешко,плочка сирене,лъжица извара-всичко разбъркано на дребно и на теглонов тиган запечено от 2те страни)+1/2 домат и малко краставица
13:30 тренировка- INSANITY Cardio Abs (много ми хареса)
14:00 2 парченца шоколад Милка :(
18:00 250 мл вода преди храненето+малко риба от консерва (едвам се сдържах да не взема една филийка бял хляб и да почна да я топя в соса-ммммм)+2 парченца от пърженото месо (последно беше)+малко домат и краставица+1 Омега-3
Общо вода за деня: за сега 2 литра, но до края ще стигна до 2,5
Малко рамисли: изтеглих си тази програма с клипчета за workout INSANITY и страшно много ми харесаха. Горещо я препоръчвам на всички, които като мен тренират вкъщи и със собствено тегло. Относно храненето- вече не изпитвам непрекъснат глад,не знам на какво се дължи..като цяло съм доволна от храненията,като се сещам преди какво ядях :x . Има какво още да се желае си мисля,но груби грешки ми се струва,че нямам. Май малко зеленчуци ям, но съм постоянно над дебелите учебници и нямам време да пазарувам и се доверявам изцяло на майка ми.За водата-ако някой ми беше казал преди 2 месеца,че мога да изпия такова количество щях да му се изсмея,а сега.....сега почти непрекъснато пия по глътка-две,задължително 1 чаша преди хранене,а ако не съм пила вода известно време и устата ми пресъхва. Не мога да повярвам  :)

АВ

05.06.12
01:18

Не мога просто да не се похваля. Докато се събличах да си лягам се погледнах на огледалото и какво да видя-хора вече и аз съм в графа стегнат корем (ако мога така да се изразя).Наистина корема ми е доста стегнат, на пипане твърд,вече и на външен вид има някакви бегли заформяния на преса,ама съм далеч още от идеалната за мен. Това ме накара да се измеря и ето ги резултатите: Височина 156 см (според мен съм малко повече,ама не ми пука де, не страдам от комплекси, напротив:))
Ханш 83 см
Бедро (ляво) 48 см
Подкожни мазнини -
Бедро (дясно) 48 см
Раменен пояс 92 см (-1см)
Прасец (ляв) 32 см (+1см)
Гръден кош 78 см  (-1см)
Прасец (десен) 32 см (+1см)
Мишница (лява) 23 см
Талия 67 см (-2см)
Мишница (дясна) 23 см
Врат 30 см (-1см)
Предмишница (лява) 20 см (-1см)
Китка 14 см
Предмишница (дясна) 20 см (-1 см)
Глезен 21 см
В червено съм сложила резултатите съпоставени от последното ми измерване от 24.05. Някой ще ми даде ли мнение дали вървя в правилна посока. Аз лично мисля,че има голям успех и най-важното е,че не гладувам,а с хранене също се постига резултат. Единственото,за което съжалявам от резултатите са предмишниците..искам да имам хубави,но явно са намалили размера си малко :(.Тегло няма,защото ми се счупи кантара...но е около 45,сега може и малко по-малко,аз варирам все в граници 44,8-46..зависи кога се тегля.Лека нощ от мен :):):) аз заспивам щастлива

АВ

05.06.12
13:06

срам не срам качвам снимките да видите що годе за какво толкова се радвам...за някои може да е нищо,нооо само аз си знам колко ме радва,че има някакви постижение.Ето сега е момента да кажа,че с ПОСТОЯНСТВО, резултатите пристигат.Ето при мен дойдоха,макар и незначителни :)

05.06.12
14:06

Мерси, за рецептичките! :)
Инка, ако не се радваме на всеки малък напредък, то сигурно трябва да се откажем. Гледаме как телата ни бавно се променят. Бавно, но славно. Отнема време, особено, ако от време на време кръшваш от хранителния режим. Пресата ти на мен ми харесва :) Да си я гледаш добре ;)
Скоро се мерих и странното е, че разликите ми са супер малки или никакви, но близките ми хора, които често ме вижда отбелязват, че съм отслабнала, което е сууупер :)

АВ

05.06.12
14:35

казано от Ина Илиева на 05.06.12, 14:06:

Мерси, за рецептичките! :)
Инка, ако не се радваме на всеки малък напредък, то сигурно трябва да се откажем. Гледаме как телата ни бавно се променят. Бавно, но славно. Отнема време, особено, ако от време на време кръшваш от хранителния режим. Пресата ти на мен ми харесва :) Да си я гледаш добре ;)
Скоро се мерих и странното е, че разликите ми са супер малки или никакви, но близките ми хора, които често ме вижда отбелязват, че съм отслабнала, което е сууупер :)

Да,благодаря ти....скромна е пресата ми,ама е от сърце :D Иначе моето виждане е следното: спортуването не е свързано с намаляване на сантиметрите в дадена област, може да си със същите размери, но мазнините да са заместени с мускулна маса. Така си го обяснявам аз :) Едно е талия 68 с мазнини и друго е 68 с мускулна маса :)

05.06.12
17:40

Дано да си права за заместването с мускули. Много ми се иска да е така :)
Ти май не влизаш в зала да тренираш. Имаш ли мускулна треска след тренировките на Зузана? Не съм ги пробвала още, но май, май ще опитам как е. Просто не мога цели лицеви и пистолет, ама трябва да стана по-издръжлива.

АВ

05.06.12
19:26

казано от Ина Илиева на 05.06.12, 17:40:

Дано да си права за заместването с мускули. Много ми се иска да е така :)
Ти май не влизаш в зала да тренираш. Имаш ли мускулна треска след тренировките на Зузана? Не съм ги пробвала още, но май, май ще опитам как е. Просто не мога цели лицеви и пистолет, ама трябва да стана по-издръжлива.

Относно фитнеса-лятото ходих,харесва ми,но просто няма време за него сега,пък и е далеч от вкъщи.Има големи ползи от тренирането вкъщи-една от най-важните е - ставаш и тренираш :). Аз бях скептична преди и не си представях как без тежести (с изключение на 3 кг.гири,които имам) ще постигна нещо, но сама виждаш резултатите. Мислех дори,че няма много упражнения за трениране при дом.условия, но дълбоко съм се лъгала. Сега всеки ден се чудя коя точно програма от упражнения да правя. Тренирах по час вкъщи с повторения и серии, но от скоро използвам интервалните за време. те са кратки и са до 20 мин,дори често са ми по 12 мин (изключвам кардиото,загряването,разтягането) :) Та мисълта ми,че така се чувствам най-добре-без фитнес залите :). Относно тренировките на Зуза :x аз хвърлям мноооого много пот с тях.Страхотни са и са интервални (идеални за мен).Онзи ден (описала съм по-горе) след тренировка на Зуза имах страхотна мускулна треска.Болеше ме целия ден, но бях много щастлива, :D защото съм се натоварила,същия ден пак тренирах и на другия ден нямаше и помен от нея :) В ютуб има профил на Зуза и там можеш да си харесаш тренировка.Също страхотни тренировки са инсанити. Има ги в замунда,но са по-дълги :) Не се притеснявай за лицевите опори-и аз не мога да ги правя хубаво,но се мъча, почивам секунда и продължавам.Опитвай и постепенно ще се научиш. За пистолета-и аз не го мога,но има един хубав начин-облягаш се на касата на вратата и го правиш.Така също постепенно ще се научиш да го правиш :)

АВ

05.06.12
19:31

05.06
Ставане в 10:00
10:30 омлет (1 яйце,мюсли,извара,сирене на тефлонов тиган от двете страни запечено)+чаша айрян+1 Омега-3
12:10 тренировка:5 мин.скачане на въже+загряване+ http://www.youtube.com/watch?v=re9qkSoucdg&feature=plcp (убийсвена тренировка :) )
13:00 250 мл вода преди хранене+2 малки ½ от онези картофи,пълнени със съвсем малко извара и салам+1 плочка сирене
14:00 600 подскачания на въже
16:00 3-4 лъжички сладолед +1/2 малка кофичка плодово кис.мл Бор-Чвор (лошоооо!)
17:00 2-3 бр.сурови лешници
18:00 250 мл вода преди хранене+½ купа супа(фиде,картофи,пилешко,моркови без застройка)+няк.парченца домат и краставица+1 Омега-3
20:00 2-3 бр.лешници
Общо вода за деня: 1 литър и ½ +1ч.ч двойно кафе с мед
Малко размисли: забравих да пия вода преди закуската .Иначе тренировката адски много ме изпоти.Храненето в 16 часа е под всякаква критика

АВ

06.06.12
19:29

06.06
ставане в 09:30
10:00 омлет (1 яйце,плочка сирене+3с.л.мюсли с ядки)+1 Омега-3
12:30 1 киви
13:00 250 мл вода преди хранене+170 гр. пилешко на фурна + 50 гр.катък+домат
16:30 1 киви
19:00 250 мл вода преди храненето+2 кебапчета (100гр.)+50гр.катък+домат+1 Омега-3
Общо вода за деня: 1 и ½ вода+ 1 ч.ч. кафе с 2 лъжички захар (сорииии)
Малко размисли: като върнах назад видях,че не съм почивала от тренировка от 28 май..явно много ми харесва и за това съм изключила почивката.Днес няма да тренирам 

АВ

07.06.12
20:05

07.06
06:30 1 земел (бяло хлебче)с шунка и краставици+1 Омега-3 (имах изпит и ми трябваше нещо да хапна бързо и засищащо)
13:00 250 мл вода+печени тиквички на скара +печено крилце,наденичка и бъбрек+малко козе сирене+1/2 домат+зелени маслинки с бадем
15:00 20 бр.черешки+20 бр.малки горски ягоди
18:00 250 мл вода+печени тиквички+козе сирене+малко пилешка пържола+малко бъбреци+далак (всичко на скара)+ малко салата от домати,краставици и лук +1 Омега-3
18:30 тренировка: INSANITY Cardio Abs (уникално добра тренировка) (sweat)
19:30 4-5 хапки торта с бишкоти и домашен ванилов крем+7-8 бр.черешки (взех си изпита и мама ми направи тортичка...как да и откажа :( :( :( :( голяма мъка ви казвам)
Общо вода за деня: 2 литра + 1 кафе с лъжичка захар
Малко размисли: много се радвам,че ми донесоха готова скара от гарантирано хубаво месо. Имам за още 3-4 дни :D .Тиквички на скара-страхотна вкусотия :). Отново има от моето любимо козе сирене.Мисля,че малко прекалих с големината на порциите и веднага корема ми се поду :(.Мисля,че понякога прекалявам! (headbang)

АВ

08.06.12
22:29

08 юни
ставане в 08:30;
09:00 250 мл вода+4 с.л. кис.мл+2 с.л. извара+мюсли+1 Омега-3;
13:00 250 мл вода+скара-една наденичка+печени тиквички+козе сирене+1/2 домат
13:30 20-30 бр.череши+малко сливи+малко зелени сливи
16:00 посещение на музея на Загорка+ истинска ЖИВА бира (200 мл)+ мезе (2-3 панир.пил.хапки)
18:00 250 мл вода+2-3 малки пържени рибки+козе сирене+малко домат с краставица+3-4 с.л. микс(варени зеленчуци+мед+манго+прясно мляко)
19:00 ½ обелена ябълка+20 бр. череши+малко зелени сливи
Общо вода за деня: повече от 2 литра+1 двойно кафе с мед
Малко размисли: забравих с вечерята да изпия Омега-3. Имам си гости и няма как да тренирам….за голямо мое съжаление. Забележки за храненето: тази бира и това панирано....лошо, при положение,че не съм и тренирала-още по-лошо!

АВ

09.06.12
10:15

Здравейте! Офффф,денс дойде МЦ и тъкмо се отървах за няколко часа от гости и мислех да тренирам :(. Много тъпо. Чудя се за някакво кардио, при което да не се подскача много (по разбираеми причини). Някой ще ми предложи ли нещо за моето състояние. Мисля основна тренировка да е за ръце,ама преди това не мога да измисля кардиото какво да е. Пък и ме боли корема,но имам нужда от тренировка. Ще съм много благодарна на отзовалите се :) Хубав ден.
П.С. направих си шейк от череши,извара и кис.мл.Стана много вкусно не очаквах

АВ

09.06.12
18:45

09 юни
ставане в 08:45;
09:15 2 с.л. кис.мл 2 %+2 и ½ с.л. извара+мюсли+1 Омега-3
11:30 тренировка: загряване+ 3 серии по 25 http://www.youtube.com/watch?v=OBi7QCH7JZM&list=UU97K9-Zcuq_msKfihG-fdOw&index=5&feature=plcp + 3 серии  по 25 напади напред със собствено тегло; общо-около 25 мин.
12:30 250 мл.вода+около 150 гр.заешко,подпечено с ориз и моркови+съвсем малко от снощния зеленчуков микс+1 белтък
14:00 100 мл шейк (пасирани 20 бр.череши+2-3 с.л. извара+2 с.л. кис.мляко)малко гъст ми стана,нещо не оцелих пропорциите,ама го изядох де -с лъжичка + 3-4 парченца киви
16:20 останалото 100 мл количество т.нар. шейк
18:20 250 мл вода+1 наденичка на скара+малко салата(домати,краставици)+около 50 гр. козе сирене+малко зеленчуков микс+1 яйце+1 Омега-3
Общо вода за деня: засега 1,5 литра,но до лягане ще стане повече от два литра +двойно кафе с 1 с.л. мед;200 мл шейк
Малко размисли: Тъй като ме споходи МЦ заради това тренирах ръце и заради това няма кардио. За сметка на това вдигнах повторенията в сериите. Преди бяха по 20 за всяко упражнение, днес направих по 25. Трябва да вдигам летвата по-високо и по-високо :). Това заешко няма равно,мисля,че е доста полезно и диетично.Да е жива и здрава мама,която ми го готви. Домашни са всички зайци,защото аз ги отглеждам когато имам време и когато съм си в Кюстендил,така че е гарантирано месото :)

09.06.12
18:55

ако искаш да вдигаш летвата, вдигай тежестта, а не повторенията

АВ

09.06.12
18:59

казано от Ellie на 09.06.12, 18:55:

ако искаш да вдигаш летвата, вдигай тежестта, а не повторенията

Е да,ама имам само гири от 3 кг. как да вдигна тежеста повече при това положение?

09.06.12
19:05

Винаги има начин, само ти трябва въображение. :) И въпреки това най-лесния е с бутилки, сак напълнен с бутилки, книги и такива неща.

АВ

10.06.12
00:53

нещо не ми се спи въобще,а ми омръзна да уча,та си направих още една тренировка:
00:20 3 серии http://vbox7.com/play:4b287afa6e
Хубава нощ на всички и честита победа на националния отбор по волейбол!!!! Голяма фенка съм им! :)

АВ

10.06.12
10:07

Добро утро! Някой може ли да ми даде бърза рецепта с извара, пъпеш,киви,прясно или кис.мляко. Това имам и искам да ги пасирам,но се чудя какви да са пропорциите. Търсих из рецептите,но нищо не ми допадна. Благодаря предварително!

10.06.12
10:11

казано от mesmerize на 10.06.12, 10:07:

Добро утро! Някой може ли да ми даде бърза рецепта с извара, пъпеш,киви,прясно или кис.мляко. Това имам и искам да ги пасирам,но се чудя какви да са пропорциите. Търсих из рецептите,но нищо не ми допадна. Благодаря предварително!

Добро утро! :) Аз обикновено слагам 100гр извара + 100/ 150гр кисело мляко. Предполагам,че към това можеш да добавиш и 100гр плод :P В общи линии всичко ми е равно на мен. Тествай и за другия път ще знаеш коя комбинация е по твой вкус (nhappy2)

АВ

10.06.12
10:14

казано от June101 на 10.06.12, 10:11:

казано от mesmerize на 10.06.12, 10:07:

Добро утро! :) Аз обикновено слагам 100гр извара + 100/ 150гр кисело мляко. Предполагам,че към това можеш да добавиш и 100гр плод :P В общи линии всичко ми е равно на мен. Тествай и за другия път ще знаеш коя комбинация е по твой вкус (nhappy2)

Да, вчера си правих,но стана нещо доста кисела,предполагам заради кис.мляко. Мисля да пробвам днес с прясно и да сложа и някаква есенция (течна) с ванилия или лимон или ром. Ще видя какъв бъркоч ще се получи. :) Мерси :)

АВ

10.06.12
20:15

10 юни
ставане в 08:30
09:00 3-4 с.л. кис.мл+1-2 с.л. извара+мюсли+1 Омега-3
12:30 700 подскачания на въже – 17 мин.
13:10 250 мл вода+1 печен бъбрек+печени тиквички+2-3 с.л.извара+2 парченца домат
14:00 2-3 парченца киви
16:00 крем (пасирани 2-3 парчета киви,2-3 парченца пъпеш,3-4 с.л. прясно мляко+2 с.л. извара+1/2 есенция ром)-стана по-вкусен от вчерашния :)
17:20 тренировка: 5 мин.скачане на въже+загряване+ http://ezfitness.tv/bg/workouts/twelveminworkouts/videos/упражнения за секси тяло/play (45 сек упражнение,15 сек почивка,3 серии,общо 12 мин)+разпускане=общо около 20 мин.
18:00 250 мл вода + заек с ориз (около 150 гр)+козе сирене+малко домат+1/2 сладка мъфина (28 гр.)+крем (Dr.Oetker с дом.кис. и прясно мляко направен) с пъпеш и 1 бишкота (150 гр.)
20:00 1 киви (забравих пак за Омега-3 с вечерята,за това я пия сега)
Общо вода за деня: около 2 литра+двойна доза кафе с мед
Малко размисли: покачих и бройките на скачанията-вече 700 .Много пот хвърлих на тренировката,на 2та серия ми причерня,но не се отказах . Тате в знак на съпричастност към моето трениране днес ми купи кантарче за имерване на грамажите. Много съм радостна 

АВ

11.06.12
18:18

11 юни
ставане в 09:00;
09:30 250 мл вода+4 с.л. домашно кис.мл+2 с.л. извара+мюсли+1 Омега-3
11:15 500 скачания на въже,на всеки 100 по 10 бърпита – общо около 15-20 мин. (смазващооо) http://www.bb-team.org/exercise/4138_burpee
14:00 250 мл вода+заешко(70 гр.)+козе сирене(40 гр)+1 цяло яйце
17:15 тренировка: 2 серии по 5 упражнения (45 сек упражнение и 15 сек почивка) http://ezfitness.tv/bg/workouts/videos/12-min-intenzivna-trenirovka/play
18:00 250 гр. гювеч (заешко,картофи,моркови)+150 гр. крем (като снощния)+1/2 мъфина (50 гр)+пъпеш(40 гр)+1 Омега-3
По-късно 1 киви
Общо вода за деня:засега 1 и ½ + двойно кафе с мед
Малко размисли: тренировката-1та серия ок,но втората едвам издържах,нямах почти никаква сила и мисля,че знам защо.Днес като гледам какво съм яла ми се струва,че е много малко и затова нямах сили. Добавих и бърпита със скачането на въже и още повече се натовариха тренировките ми. Почувствах се адски изморена преди вечеря :( Мисля,че това е причината...пък и  като гледам преди вечерята няма въглехидрати. С това учене забравям да се храня понякога :( Трябва да си напомням на телефона май :D

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 11.06.12 18:22.

11.06.12
20:05

Няма да забравяш да се храниш,че ще се караме (muscle) :D Добре си потренирала днес :) Гледам заешко фигурира в менюто.. вкусно ли е?  :) Може и аз да го изпробвам.

АВ

11.06.12
20:13

казано от June101 на 11.06.12, 20:05:

Няма да забравяш да се храниш,че ще се караме (muscle) :D Добре си потренирала днес :) Гледам заешко фигурира в менюто.. вкусно ли е?  :) Може и аз да го изпробвам.

оххх мила, да,супер беше тренировката,ама ако имах повече сила щеше да е още по-добре. Като съм глупава и не се храня ще страдам. За урок ми е! :) Неволята учи нали знаеш! А иначе заешкото е супер,стига да е приготвено добре. Много хора не го понасят, идва малко сухо,но ако е направено добре е страааашно вкусно :) Пък и е диетично доколкото знам. :)

АВ

12.06.12
19:27

12 юни
ставане в 10:00
10:30 омлет (1 яйце,2с.л. извара,3с.л.мюсли с ядки)+1 Омега-3
12:00 250 мл вода+2 белтъка+40 гр.козе сирене+50 гр.пържено кюфте
14:00 1 сладолед
15:00 5-6 бр.лешници+1 пакетче солети+1 бира Загорка
18:00 250 мл вода+пилешко бон филе на скара (200 гр. вакумирано)+сомат,краставица+сирене+1 Омега-3
19:00 1 сладолед
Тренировка-няма
Общо вода за деня:около 1 литър засега,ще стигна до 1,5+1 бира+2 сладоледа
Малко размисли: ужас,ужас….ужасно хранене..пържено кюфте,бираааа,2 сладоледаа,без тренировка….много лоша работа! За линчуване съм!

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 12.06.12 19:28.

12.06.12
21:43

Инка, какво ми се случи днес :) Отидох във фитнеса с приятеля ми и една приятелка, влизам да се преобувам и установявам, че вместо маратонки съм взела втори чифт токчета.....и не мога да тренирам. Изчаках ги да свършат, но бях силно решена днес да тренирам и си пуснах тази http://www.youtube.com/watch?v=69ol43VYgr8&feature=plcp която копирах от твоя дневник и съм втрещена още как ме разби наистина :) Лелеее, това е лудница и то само за 20 минути :) Още сърцето ми не се е успокоило
обаче този пистолет абсурд да го направя и до стената се мъчих. Нямам силата да се клекна повече от средата на коляното, а ако клекна първо и после си вдигна крака пак не става...
Не се линчувай, а се стягай :)
Утре да е по-добро храненето. Аз сега съм на нова работа и ми е малко неудобно, че ям по 2-3 пъти, защото много хора ме виждат, а съм момиче и те повечето там са си генетично слаби и сигурно си мислят, че съм по-пълна, защото ям, а не, че ям, за да отслабна

АВ

13.06.12
22:48

13 юни-ужасно горещ ден
ставане в 06:00 (имах изпит)
06:30 питчица с лютеница и шунка+1Омега-3 (за засищане преди изпита)
12:00 1 бяло фрапе
14:00 1 сладолед (банан на Нести)
15:00 250 мл вода+омлет (2 яйца,50 гр.козе сирене,2 с.л.мюсли)
17:30 100 мл вода+малко телешко на скара (около 40 гр)+1 бъбрек(30 гр)+козе сирене(50 гр)+малко домат и краставица+10 парченца пъпеш+1 Омега-3
19:30 10-15 бр.лешници
Общо вода за деня: Около 2 литра и 1/2 (голяяяяма жега)
Малко размисли: много ми е топло,не знам дали ще тренирам,ако се реша все пак ще е или за ръце или за корем :) Ама сигурно няма да е :)
П.С. взех си изпита :)

АВ

13.06.12
23:51

23:00 тренировка: загрявка + 2 серии по 25 повторения  http://ezfitness.tv/bg/workouts/workoutwithequipments/videos/dampelna-treska (горна част)+ 2 серии  http://vbox7.com/play:4b287afa6e + разпускане=30 мин

АВ

14.06.12
21:13

казано от Ина Илиева на 12.06.12, 21:43:

Инка, какво ми се случи днес :) Отидох във фитнеса с приятеля ми и една приятелка, влизам да се преобувам и установявам, че вместо маратонки съм взела втори чифт токчета.....и не мога да тренирам. Изчаках ги да свършат, но бях силно решена днес да тренирам и си пуснах тази http://www.youtube.com/watch?v=69ol43VYgr8&feature=plcp която копирах от твоя дневник и съм втрещена още как ме разби наистина :) Лелеее, това е лудница и то само за 20 минути :) Още сърцето ми не се е успокоило
обаче този пистолет абсурд да го направя и до стената се мъчих. Нямам силата да се клекна повече от средата на коляното, а ако клекна първо и после си вдигна крака пак не става...
Не се линчувай, а се стягай :)
Утре да е по-добро храненето. Аз сега съм на нова работа и ми е малко неудобно, че ям по 2-3 пъти, защото много хора ме виждат, а съм момиче и те повечето там са си генетично слаби и сигурно си мислят, че съм по-пълна, защото ям, а не, че ям, за да отслабна

Здравей! Чак сега ми се появи коментара ти, не знам защо, явно не съм го видяла.. Хахаахаха казах ли ти,че са много добри тренировките и със собствено тегло само :) .А тази Зуза е направо невероятна. Всеки път си викам офф дано този път е лека тренировката,ама уви, оставам си само с надеждите. Пистолета-продължавай да го правиш,нищо,че не можеш,опитай всеки път по малко и ще успееш. Аз съдя по моите бърпита. Преди едвам правих по 2-3, сега правя по 50 между скачанията на въже :) . Между другото това с храненето е много грешно разбрано от хората. Като искаш да отслабнеш или си на т.нар. диета не значи да спреш да ядеш въобще,напротив,просто се съобразяваш малко повече с храненето. От начало ми беше трудно да го обясна на моята майка,но сега свикна. Така че да не ти пука какво си мислят хората. Ако са умни сами ще знаят :)

АВ

14.06.12
21:33

14 юни
ставане в 09:30
10:00 250 мл вода+4 с.л. дом.кис.мл+2 с.л.извара+мюсли с ядки+1 Омега-3
11:00 500 подскачания на въже,на всеки 100 по 10 бърпи (около 30 мин)
12:00 омлет (2 яйца+30-40 гр.козе сирене)+1/2 истинско кебапче
13-14:00 5-6 парченца пъпеш,1 киви,няколко ягодки :)
16:00 10-15 бр. лешници
17:00 тренировка: загрявка+ http://www.youtube.com/watch?v=djPs1yzEZCk&feature=plcp + разпускане (около 25 мин)
18:00 250 мл вода+кюфтета по чирпански (1 кюфте+3-4 картофа,знам че не е мн диетично,за това хапнах малко)+малко домат и краставица+2 с.л. извара+4-5 бр.зелени маслини с бадем+1 Омега-3
19:00 1 меченце Barny (ядеше ми се сладко,а пък след тази тежка тренировка мога да си го позволя :))
20:00 3-4 малки ягодки
Общо вода за деня: 2,5 литра+двойна доза кафе с мед
Малко размисли: значиии трябва да престана да ям бокуци и е крайно време да си купя черен шоколад и когато ми се прияде сладко да изяждам малко от него! Иначе друго е ок (май)

АВ

15.06.12
19:11

15 юни
ставане в 10:00
10:30 4 с.л.кис.мл+2 с.л.извара+мюсли с ядки+няколко нарязани на ситно ягодки+1 к.л. канела+1 Омега-3 (от Вики)
12:00 500 подскачания на въже, на всеки 100 по 10 бърпи (около 25-30 мин)
13:00 250 мл вода+1 яйце+50 гр.козе сирене+60 гр кюфте (от снощните кюфтета по чирпански)+малко домат и краставица+7-8 бр.зелени маслини с бадем
14:30 15 бр. сурови дом.лешници
16:00 5-6 бр.ягоди+1 киви
17:00 тренировка- загряване+5 серии за 15 мин и 10 сек http://ezfitness.tv/bg/workouts/videos/surf-za-bedrata/play + разпускане+2 серии http://vbox7.com/play:4b287afa6e + разпускане корем
18:15 250 мл вода+50 гр. риба (пържена)+малко домат,краставица+1 белтък+30 гр.козе сирене+5-6 бр. зелени маслини с бадем+1 Омега-3
Общо вода за деня: около 2 литра и малко+ двойна доза кафе с мед
Малко размисли: днешното спортуване беше…….смазващоооо…много се радвам. От тренировката на ЕзФитнес 2то упражнение до преди седмица не можех да го правя,а сега…..успях да го изпълня правилно и то 5те серии :) Супер :) Закуската- откраднах си идеята от Вики и се получи много вкусно :) Благодаря,Вики!

15.06.12
23:27

Ехее няма защо (sun) Аз нали ти казах че ще се получи страхотно ;)

АВ

16.06.12
11:19

казано от Вики на 15.06.12, 23:27:

Ехее няма защо (sun) Аз нали ти казах че ще се получи страхотно ;)

дам,много вкусно стана...днес пак си направих :)

АВ

16.06.12
18:53

16 юни
09:00 4с.л.дом.кис.мл+2с.л.извара+мюсли с ядки+няколко нарязани на ситно ягоди+1к.л.канела+1 Омега-3
11:00 500 подскачания на въже,на всеки 100 по 10 бърпи
12:40 250 мл вода+малко домат и краставица+1 кюфте (от манджичката)+40-50гр.извара+5-6 малки черни маслинки
13:30 тренировка-загрявка+3 серии http://www.youtube.com/watch?v=k7uHS9HYups&feature=plcp + http://vbox7.com/play:ab798818 +разпускане (около 30 мин)
15:30 падна ми кръвното и си направих плодово кис.мл (4 с.л.домашно кис.мл+3-4ягодки+1 киви+15 бр.лешници)
18:00 250 мл вода+риба(около 50 гр)+30-40гр извара+домат,краставица+1 Омега-3
Общо вода за деня:1 ½ вода+двойна доза кафе с мед
Малко размисли: радвам се,че когато ми падна кр.налягане не тръгнах веднага към шоколада(тъй като имам оправдание),а реших да хапна нещо по-пълноценно  (sun)

АВ

18.06.12
18:33

17 юни
09:30 5 с.л.дом кис мл+овесени ядки+1 ч.л.шоколадови пръчици+1ч.л. дом сладко от круши+1 Омега-3
12:00 200 мл вода+2 домата,малко краставици+100 гр.кюфтета на скара+2 белтъка
16:00 180 гр сурови ядки+1 и ½ бира
21:00 сладолед Чи-Чи
23:00 100 грама печени кюфтета+1 яйце+домат+1Омега-3
Тренировка-няма
Общо вода за деня: 2 литра+кафе с мед
Малко размисли: бях пред изпит,а преди изпит винаги пия бира (уж да го полея предварително).Лошо е храненето за днес

18 юни
ставане в 05:30
06:00 хлебче с лютеница,колбас,кашкавал (готово) + 1 Омега-3
13:00 1 бяло фрапе
15:00 15 бр. сурови лешници
18:00 2 белтъка+1 яйце+100 гр. гювече (колбас,картофи,сирене,лук,съвсем малко мазнина)+1 Омега-3
Тренировка-няма
Общо вода за деня:2 литра
Малко размисли: Не си взех изпита и въобще не ми беше до ядене днес

АВ

19.06.12
19:21

19 юни
09:00 4 с.л.дом. кис.мл.+овесени ядки+1 Омега-3
11:00 500 подскачания на въже,на всеки 100 по 10 бърпи – около 20-25 мин
12:30 200 мл вода+омлет (2 яйца+40-50 гр.сирене без мазнина на тефлонов тиган)+1 домат
15:00 1 киви+1 малка прасковка+1 мини ябълчица+10 бр. дом.сурови лешници
17:00 тренировка: загряване+ http://www.youtube.com/watch?v=OMJ7HEauiME&list=UUrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA&index=7&feature=plcp (само 2 серии, по-бавно правя подскачания на въже не като нея и заради това се получи така) + тренировка за ръце http://ezfitness.tv/bg/workouts/workoutwithequipments/videos/dampelna-treska (горна част-3 серии по 25)+разпускане-общо около 50 мин. общо
18:10 250 мл вода+1 варен картоф+2 белтъка+малко дом.лютеница с гъби+30-40 гр.сирене+малко черни маслинки+1 Омега-3
Общо вода за деня: 2 литра+двойна доза кафе с мед
Малко размисли: Днес докато скачах на въже,направих и по 20 подскачания на всеки крак-голям напредък,преди не можех и 5 да направя.Много се радвам :)

АВ

20.06.12
18:37

20 юни
09:15 4-5 с.л. дом.кис.мл+овесени ядки+1 ч.л. дом.сладко от череши+съвсем малко шоколад.пръчици+1 Омега-3
11:00 500 подскачания на въже-на всеки 100 по 10 бърпи
12:30 250 мл вода+омлет без мазнина(2 яйца+50 гр.сирене+2-3 колелца измислен салам някакъв)+1/2 домат
14:00 малко прасковка + ябълчица :):)
16:00 15 бр.лешници
17:00 тренировка:  загрявка+за 10 мин 4 серии http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g27aSvT8ctg#at=844 + упражнения за корем http://vbox7.com/play:m806228205 + разпускане
18:15 250 мл вода+2 белтъка+малко от гювече (сирене,няколко вида салам)+домат,краставица+1 Омега-3
Общо вода за деня: 2,5 литра вода+ двойна доза кафе с мед
Малко размисли: днес мислех да направя подкачания с един крак…ама…….забравих :):). Нещо пак се почувствах отпаднала преди основната тренировка,а ма въпреки това като започнах и забравих всичко :). Утре ще се тегля,меря да видя какво съм свършила тези 2 седмица....ама май нищо :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1