Убива ли готвенето протеиновата пудра?

18.07.11
21:03

Таа загледах се по интернет насам натам и видях ,че доста от хората готвят протеиновата пудра, а останалата част им опонира, казвайки ,че така убиват хранителната стойнос.

Тук например пичът си казва, че това не е вярно! И според мене е така! Вярно,че настъпва денатурация,но пък се изменят само вторична третична и т.н структура, а първичната , най-важната си се запазва :) Вие какво мислите?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.07.11 08:15.

Хранителната стойност не, но структурата и аминокиселинният профил - да (ако не греша). А и за такива казуси е добре да четем изследвания, не бих се доверил на видео клипове с рекламни “шапки” на суплементи.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.07.11 08:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1