Не е директно да ме згонят,но ми казват:”Ок,имаме групи и не можеш да идваш в този интервал”,естествено е по времето в което ми е удобно на мен.
Проблема които имам-имат е следният: аз ползвам базата, по същото реме имат и групи кросфит или боди пъмп или нещо друго. За тях ако можеш да направиш 5 набитания си Бог вървиш ли на ръце си Капитан Америка като второто е по - висше от първото . Те плащат от 150 до 350 на месец за класовете, аз съм дърт космат примат който прави неща за които сънуват без да го тренира тренера Слънце и като отговаря,че неговото не е Кросфит и така си тренират хората от години. Пораждам съм ения в системата 🙂
Застрашавам бизнеса 🙂 щом ми върнаха всички такси при положение,че имах договор за една година смятай. Това ми се случва за трети път.
Сега си имам пудовки от 12 до 40 кила , шейна, халки, 5 метра въже за катерне, дъмбели до 50 кила, жилетка 25 кила, топка 20
кила, като мине ретро Меркурия ;P ще си поръчам от Суплеса торба 40 оки и ще ми пръднат на дъртию, да ги еба в джендърите 🙂
Викаш модерна страна,но по отношение на много неща са назад Анали.
В първата зала пак поради същата причина ме изгониха с довода,че съм расист защото помолих един черен паун да си намали музиката която беше от новата вълна рап Травис Смит или нещо такова, той не го направи аз си пуснах Рамщайн щ, той се оплка,че съм слушал расистка музика и не уважавам афро музиката и чичото на улицата хахаха 🙂
В момента ако си хетеро, дигаш базовои слушаш метъл си расист тука.
07.11.19
16:24
Не е само “тука”.
На отсамния бряг на океана са същите педераси.
Скоро в училище ш им забранят да ризуват с черни и кафеви пастели.
Толко ги е страхда не кажат цвета на глас... 😂
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.11.19 16:25.
Ти си Бок! Смях се, но не е смешно...
Вторник и четвъртък аз вече ще тренирам сутрин, което мразя знаеш, да ставам в 6… първо бързам да не окъснея, второ не знaм къде ми е главата.
Но да кажем, че съм с “последно предупреждение”, не само аз, разбира се, всички, които вдигаме над 50кг и ходим в неудобните часове от 18 до 20, когато са групите.
Просто мястото е топ център, залата е ТОП, всичко е ТОП, но за да се плаща този наем, трябва да се избива отнякъде. Другите ми приятели ще идват рядко, или просто напускат генерално. Или ще се събираме само събота.
Как да е, но аз оставам, днес мислих цял ден, имам варианти, но залата ми е на 7 мин пеша... това първо.. и май с това се изчерпва, но не е малко хич. После съм и на 10 мин с транспорт до офиса, кажи речи НИЩО не ми пречи да си вдигна гъза да пия едно кафе и да отида, но ще ми трябва време и да се адаптирам..
Други познати пък ходят в обедната почивка пак поради същата причина... кво да ти кажа, и моите щангети сочат навън като цяло.
@Иво, искам последната ти публикация да се запази за вековете, в златна рамка да я сложа!
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.11.19 16:33.
07.11.19
16:42
Не е само “тука”.
На отсамния бряг на океана са същите педераси.
Скоро в училище ш им забранят да ризуват с черни и кафеви пастели.
Толко ги е страхда не кажат цвета на глас... 😂
Барт, какво ти стана бе човек, върна се в България и започна да разсъждаваш и пишеш като българин 🙂 Добре ти се отразява, току виж скоро си станал анти-джендър.
започна да разсъждаваш и пишеш като българин 🙂.
По-скоро като нормален човек))))).
Мнението беше редактирано от nervak на 07.11.19 16:59.
07.11.19
18:16
Аз за в Ейре ви пиша, аз лоша дума за чернокож няма да кажа, просто малко повече ги пазят от собствения им цвят.
Аз съм толерантен човек,не мразя никой заради етнос,цвят,вяра или сексуална ориентация.
Не харесвам когато нещо ми се натиква в очите и това,че не ми допада ме прави нетолерантен,нелиберален,расист и други.
Не одобрявам, че цвят,вяра или сексуалност се използва да искаш привилегии без да ги заслужаваш и да се успокояваш,че причината е в различноста ти, Не причината е,че толкоз го можеш. Парцалев,Версаче и един колега никога не са търсили реализацията като изтъкват различимостта си, не харесвам кряскането и оплакването ,че нямат нещо щото са нещо.
Струва ми се,че точно общностите които най-много искат толерантност и приемане са най-нетолерантни към различните от тях.
Аз па не съм толерантен...писнало ми е от разни нещастни педали и чернилки,които вият за права навират ни ги навсякъде,колко са неоправдани....а те са просто болни и изостанали,и най-вече мързеливи.
Мнението беше редактирано от nervak на 07.11.19 19:11.
Я днеска било малък Петък,трябвя да се уважи,не съм близвал алкохол и зелено 5 дена.
Тренировката:и
Изхвърляне на пудовки 2х32 - 30 броя,8 много 2-ки и 3-ки и последната серия отново 8.
грубо време за 5 минути.
150 уол бола с 10 кг топка , 10х15 през някакви почивки за около 8-10 минутика
максимално ХСПУ - 5 броя
100 бърпи - 10 минути
максимално пръсти към лоста стрикти - 12 броя
максимално стриктни набирания 30 секунди след това - 11 броя.
Времената са приблизителни, общото време е 28 минутил
2 чинии спагети карбонара, чаша вино, чаша малц,2 коли,2 сникърса,2 дръпки
ААААА няма гравитация, легално е 🙂
Адашка ела насам за това събитие, мазни пудовки,мазни пържоли и студени шишета.
Малко снимки от залата в комплекса и предстоящото събитие от културният живот на амигранта🙂
Червените пудовки са сменящи тежести и играят от 12 до 32 оки.
Гледах Нинжата гол как почти змлати една кака, тука с този вид и упражнение си с повдигнато обвинение за фашизъм и опит за убийство.
Защо всички снимки са надолу с главата ?
Мнението беше редактирано от ISB на 08.11.19 05:41.
..... ще си поръчам от Суплеса торба 40 оки и ще ми пръднат на дъртию, да ги еба в джендърите 🙂
Това ще е хубава придобивка 🙂 Обаче,на тези кила ми се струва ,че ще е и доста обемна и може да не ти е удобна. Все пак не си от най-високите...хахах...
Аз мислех да се кача на столче и така да я въртя та така да извадя някой сантиметър отгоре ????
Гледах ,чудех се и ще поръчам 26 кила, старата ми беше 32, но тогиз бех и звер сега съм мек и дрът.
Имам една приятелка от Китай на 93 години ще ме въвежда в Тай Чи 😂
Мнението беше редактирано от ISB на 11.11.19 19:47.
Отлагам торбата засега, поръчах я, но 260$ ми се видяха много и я отказах.
Сега има намаления и п предпочитам за същите пари да си взема две състезателни пудовки по 44 кг. Мога и празна да си поръчам, но не ми се занимава да я пълня,а и нямам добър опит с пълненето отпреди 6-8 години.
Хаотични тренировки,но пък успявам да имам по 5 на седмица,само тренировки които са ми симпатични без следване на програма.
Пудовки 2@26, 3 кръга, почивката между всеки кръг е 400 метра крос за около 2:10-2:20
50 м шейна 90 кг
10 тръстъра
10 американски подскока
10 Борцови отскока
10 изхвърляния
50 суинга с едната пудовка
20 лицева с Ренегадско общо за двете ръце
35 минути, много пот. Другият път с 2@28.
Исках да прелетя тренировката с минимални накъсвания, такива имаше само на скоковете и суинга.
През деня 4 варени яйца и 4 филии с луканка и кашкавал.
Вечерта кисело зеле със свински ребра,чесън и мек бял хляб,червено вино с лимонада,японски малц с газирана вода, 5 супени лъжици Нутела .
Зимата май ще обърна на Руска водка и червено вино, уискито ми идва извън сезон на вкус 😀
Това с пълненето на торбата не си е оферта и моят опит го потвърждава. Взимай 44-ките, ще ти паснат идеално!
Това с пълненето на торбата не си е оферта и моят опит го потвърждава. Взимай 44-ките, ще ти паснат идеално!
Очаквах подкрепа за зимното меню, но ще приема съвета за гюлетата ????????????????😂😂
Очаквах подкрепа за зимното меню, но ще приема съвета за гюлетата ????????????????😂😂
За виното те подкрепям, аз също ще го включа в зимното меню, наред с бирата (тя си присъства целогодишно). Водката не ми е по вкуса. 😊
Аз имам въпрос - защо се наблюдава сериозна положителна корелация между увеличението на активното тегло (заедно със силовите възможности) и милилитрите консумация на твърд алкохол - това е като почнем от този дневник, та до историите на Тоди за щангистите едно време.
Питам, начинаещ съм и в двете и търся съвет. Страх ме е да ставам корав 😂
18.11.19
09:17
Може би се увеличават размерите и капацитетът на черния дроб.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 18.11.19 09:17.
Алкохолното опиянение се измерва чрез концентрацията на алкохол в кръвта. По-голямо тегло - повече обем, в който да се абсорбира, т.е., по-ниска концентрация.
Пропускате нещо важно ...а именно обем на белите дробове и капацитет,защото дишането е една от основните функции за освобождаване на организма от алкохол.
Поръчала съм домашна медовина и дренковица от едно момче от Провадия... плюс редовните ми участия при Нервака, мисля, че ще изкарам зимата подобаващо 🙂
Вито, незнам какво да ти кажа...сладко ми е попийвам.На 46 съм почнах да пия последната година една бутилка на седмица,преди изкарвах с една почти година.Хубаво лошо на мен ми е хубаво.
Петък
ЕДТ серии набиране и лицеви опори за вработване общо 5,първите набирания 18,първите лицеви 35.
Обръщане тласкане 2х24 10х10 през минута
4 кръга през 400 метра тичане за почивка
10 клека с пудовки 2х32 на рамената и жилетка 25
10 кофи халки + 25 жилетка
Събота
8х400 метра,50 метра максимално бързи - 350 метра възстановяване,но обикалката трябва да е 2 минути,среден пулс 163. Времето няма да го слагам засега,не мога да държа 2 минути отгоре съм, тука ще е голяма борба.
Храната и напитките са на ниво и тип банкетно меню 🙂
Неделя
ЕДТ серии набиране и лицеви опори за вработване общо 5,първите набирания 21,първите лицеви 45.
Обръщане пудовки 2х24 8х20 = 160 повторения през 2 минути на подход.
Раменна преса 2х24 4х15 = 60 повторения през 2 минути на подход.
4 кръга през 400 метра тичане за почивка.
15 американски с жилетка 25
15 кофи на халки с жилетка 25
Бягането е без жилетка.
Храната за Неделя:
Закуска - 3 принцеси с кашкавал 2 чаши прясно мляко
След 15 часа е трениравката и след тренировъчното хранене:
100 руска водка,кашкавал,създарма,луканка,руска салата,кисели краставички,сокът от краставичките,гювеч с 2 чаши вино,торта “Гараш”.
Пропадна вечерта на имигрантина още с влизането в заведението нещо в мен се пропука като видях морето от бицепси,силикон,мигли и удължени коси,при новината,че трябва да платим само вход $160 си тръгнахме, колкото и да ми е носталгично ми мина особенно когато трябва да ги плащам за Фики, като граддски очквах някакво промо,но уви нямаше .КОЙ,КОЙ няма КОЙ да плати тез грешни пари.
Мнението беше редактирано от ISB на 02.12.19 07:37.
пудовки 2х32,15х1 през 15 секунди
Комбо от Изхвърляне-Обръщане Раменна преса-Тръстър
15х1 през 10 секунди набиране + 25 кг
20х5 през 10 секунди лицеви опори + 25 кг
Комбото е време да го натисна през 10 секунди,но ме е страх,набиранията носят на 30 кг вече,на лицевите бива да кача килограмите,че 20х5 бяга от интервал.
Месена питка със сирене,4 свински пържоли,2 телешки пържоли,печена сланина,половин бутилка руска водка,4 коли,2 парчета баклава.
Днес сутрин:
Обръщане тласкане на пудовки 2х32 7х4 през 10 секунди+3 повторения и умрях
Набиране 8х4 през 10 секунди и 2х3 през 10 секунди
Вечерта:
Изхвърляне със суинг на пудовки 2х32 6х3 през 10 секунди
Кофи халки + 15 кг 10х4 през 10 секунди
Тренировките са на гладно, 18 часа глад: Капама с 4 вида мръвки,червено вино,водка,баница,баклава.
Каква мускулна треска имам днес не помня кога за последно съм имал такава:крака,коси ребрени мускули,гъз,прасци всичко е леш.
Сега стоя до вратата и чакам да ми донесат състезателните 40-ки,нямам търпение пък съм и любопитен как ще ги качат до вторият етаж.
Ето ги додоха, мойте момичета !!!
Човечецът от ЮПС ме уби с поглед заради тежките кашони, дреме ми хахххa !
Тренировката Днес, горната е от вчера Четвъртък.
Пудовки 2х40,обръщане тласкане 21 през 15 секунди,леко вървеха до към 17 интервал,после ме натиснаха стана ми горещо една пот ме изби,но интервалите спазени.
Набиране 15х1 през 15 секунди, първите 4х32 кг.,6х27 кг. и 11х24 кг.
Може би уморен от вчера,може би мек и немощен,но не устисках на 32 за всички интервали. Следващата тренировка ще атакувам 32 отново.
17 часа глад,Зареждане преди тренировка 2 телешки кюфтета,1 свинска вратна,филия хляб намазана с лютеница,вафла трио.Зареждане след тренировка : 250 Белуга + 2 коли 🙂
Тепърва ще се яде 🙂
Мнението беше редактирано от ISB на 28.12.19 05:09.
Събота:
21х1 през 15 секунди изхвърляне от земя пудовка 40 кг
21х1 през 15 секунди кофи халки + 32 кг.
Интервали спазени,храната в същия коледно банкетен стил.
Неделя:
10х1 през 15 секунди комбо с 2х32 кг пудовки: изхвърляне-обръщане стриктна раменна-тръстър.
21х1 през 15 секунди коремна възлизане с успореден хват, правих ги на порталният скрипец и горе оставах в хоризонтално положение .
Мускулната продължава усещам я навсякъде, боб със саздърма,луканка,сирене,мек хпяб,водка и кола, наполеон. Вечерята предстои.
Един въпрос, тяга на един крак с две пудовки 2х40 еквивалент ли е на тяга с 160 кг ?
Може ли изобщо да се прави такова сравнение ? С пудовките го усещам по-тежко.
Извън темата,вчера ходих да зареждам алкохол и видях уиски за $ 44 000 , върху тази цена има и 9% ДДС допълнително, Адаш тука се пие и плаче една глътка е грубо $1000 !!!
Мнението беше редактирано от ISB на 30.12.19 01:28.
Извън темата,вчера ходих да зареждам алкохол и видях уиски за $ 44 000 , върху тази цена има и 9% ДДС допълнително, Адаш тука се пие и плаче една глътка е грубо $1000 !!!
Тоя Macallan бих го пробвал и аз, ако някой почерпи. 🙂
Събота:
Един въпрос, тяга на един крак с две пудовки 2х40 еквивалент ли е на тяга с 160 кг ?
За много години,адаш !
Все по як да ставаш и аз,да те стигам 🙂))
Нормално е да ти се струва по-тежко. Опорната точка,стабилизация,да не се усучеш и пр. .
Неща,които при щангата ги няма,затова ЯКО ПУДОВКИ !
Много скъпо това уиски - градусите различни ,а цвета еднакъв (поне на снимката ),как става това нещо ?!
Я си пий водката и си мятай пудовките 🙂))
5:30 сутрин
6х3 през 10 секунди горила изхвърляне пудовки 2х32
20х1 през 10 секунди изхвърляне пудовка 40
10х2 през 10 секунди кофи на халки с 32 килограма
12:00 обяд - врат около 100 повторения с 25 килограма
6:00 до 7:30 борба , техника и 5 рунда по 6 минути през минут почивка, всеки рунд с нов човек.
11.02.20
20:44
Надявам се това всичко,не е на гладно...нали
Е ти сериозно ли за първи път виждаш това. Има много такива, почти всички производители имат такива колекции, който са много ограничена бройка и много стари. Има и такива коняци и тн ..
Аз ако съм Макалан и имам бутилки 10 бутилки от 1950, за колко да ги продам ?
Мнението беше редактирано от kaloyan на 11.02.20 22:01.
Извън темата,вчера ходих да зареждам алкохол и видях уиски за $ 44 000 , върху тази цена има и 9% ДДС допълнително, Адаш тука се пие и плаче една глътка е грубо $1000 !!!Е ти сериозно ли за първи път виждаш това. Има много такива, почти всички производители имат такива колекции, който са много ограничена бройка и много стари. Има и такива коняци и тн ..
Да
Извън темата,вчера ходих да зареждам алкохол и видях уиски за $ 44 000 , върху тази цена има и 9% ДДС допълнително, Адаш тука се пие и плаче една глътка е грубо $1000 !!!Е ти сериозно ли за първи път виждаш това. Има много такива, почти всички производители имат такива колекции, който са много ограничена бройка и много стари. Има и такива коняци и тн ..
Нито са колекции,нито са кой знае колко лимитирани серии.
По последно Макалан извадиха 600бутилки 72г....цената беше около 80-90000$.
6:00 до 7:30 борба , техника и 5 рунда по 6 минути през минут почивка, всеки рунд с нов човек.
Адашче,ти си готов за Олимпиада-та 🙂)
Това,както трябва ли е - наистина да се борите или просто сте се “мачкали” ?
12.02.20
11:06
Наистина ги бори, щото не могат да го сборят 😄 Ходи на БЖЖ и до кафяв колан им ебава мамата като бай Дончо от село Сенник 😄
Събота
Тренировка А
4х200 срещу наклон през връщане ходом,времената от 34 до 40.Мокър асфалт.
Горила обръщане - тласкане с пудовки 2х40,10х1през 10 секунди.
Тяга на един крак с фат гриповете и пудовки 2х40,10х1през 10 секунди.
Хоризонтално набиране на една ръка - 11 дясна,10 лява.
Лицеви опори на една ръка на халка - 6 дясна,2 лява.
Неделя - само борба 10 рунда по 6 минути
Четвъртък
8 х 50 спринт пррз 350 много леко бягане
Пудовки 2х40 горила обръщане тласкане 10х1 през 10 сек
Пудовки 2х40 тяга на един крак с фет грипове 10х1 през 10 сек,максимална серия по 10 на крак.
Хоризонтално набиране една ръка 9 дясна,9 лява
Лицева опора на една ръка на халка 4 лява,5 дясна
Врат 100 ина повдигания с различни тежести,СОС номер 2 по 5 пъти на ръка с 15 секунди задържане 2 пъти на ръка.Успях да го затворя.
Петък
Пудовки 2х32 горила изхвърляне 10х1 през 10 сек
Максимална серия с пудовките 6 изхвърляния
Набиране на големи топки 10х1 през 10 сек - пръснаха ми се предмишниците
Кофи с 20 кг 10х2 през 10 сек
Събота - 7 км пресечен терен
Неделя
Пудовки 2х40 тръстър 10х1 през 15 сек,всяко тръгване е от земя със засичане в разножка
Пудовки 2х24 борческо въртене 10 на ръка
Пудовки 2х40 ренегадско гребане 6 на ръка
На всяка тренировка правя врат и стискам 2
Започнах да си слагам по 2 мл Б12 всеки ден засега усещам енергия и добро възстановяване, планирал съм да направя схемата за цяла година.
Нямаме борба в момента,залите са затворени лостовете са пренаселени добре е,че аз си имам разработени схеми в целият град и не ме бърка много.
Утре ще снимам уреда за Зерчер клек може да помогне като идея на някого.
Направиха ни на бленуваното от мен работно време : Понеделник и Вторник работя останалите 5 дена съм почивка.
Четвъртък
Започнах да си слагам по 2 мл Б12 всеки ден засега усещам енергия и добро възстановяване, планирал съм да направя схемата за цяла година.
Това колко гами или милиграма е ?
Дали цяла година без прекъсване няма да е много ? Да не станеш целия в бенки :)))
Ти,колкото по остаряваш - по-як ставаш ! Колко си кила в момента ?
1000, две седмици взимам две почивам,86 Януари бях 94.
Мнението беше редактирано от ISB на 23.03.20 14:58.