Тифтера на Чича Ти

Прескочи до:

24.03.20
02:20

23/03/2020

Зерчер клек ,пудовки 2х40,10х1 през 10 секунди уредът не се пуска на земята държи се в рак позиция. Последният път го направих на 10х3, днес бях отвън стъпил на наклон и гюлетата се люшкаха както никога досега,пояса и трапеца гръмнаха.
Гребане със същият уред с фет гриповете 10х1 през 10 секунди.
Сталкер с пудовки 2х32 - 3 повторения.
Врат и хват.
Препоръчвам на хората които ще си вземат пудовки да не правят компромиси,а да си поръчат състезателни по възможност чифт.Повече пари са ,но си заслужа инвестицията.

Мнението беше редактирано от ISB на 24.03.20 05:19.

25.03.20
00:43

28/03/2020
Горила обръщане тласкане с пудовки 2х40 10 през 10 секунди
Тяга на един крак с фет грипове пудовки 2х40 10 през 10 секунди
Хоризонтално набиране на една ръка 9 за двете ръце
Лицева опора на една ръка на  халка 4 лява,5 дясна
При всяко пускане пудовките правеха вдлъбнатини в земята което в комбинация с неравният терен направи всичко много по-трудно в сравнение със залата.

25.03.20
12:12

казано от ISB на 25.03.20, 00:43:

При всяко пускане пудовките правеха вдлъбнатини в земята което в комбинация с неравният терен направи всичко много по-трудно в сравнение със залата.

Да, и аз се сблъсквам с тоя проблем. В края на сериите си стават едни 10-15 см дупките и ако не ги уцелиш точно, пудовките се обръщат.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.03.20 12:12.

25.03.20
12:32

Не се оплаквайте,щото така надолу ви тежат по-малко. Аз,като си тренирам в нас,мислите ли че ги пускам така....хахаха.....

25.03.20
20:33

25/03/2020

5х200 през връщане, около 40-41 всяка,при насрещен вятър и прави завои на 100 и 150 метра при които се налагаше да намалявам съм доволен,никога не съм бил по бягането.
Пудовки 2х32 горила изхвърляне 10 през 10 секунди
Макс изхвърляния на пудовки 2х32 след една минута - 7,домързя ме да влача 40-те за максимална серия. Виноват !!
Набиране въже 10 през 10 секунди,трябваше на топките,но ги забравих в другата кола
Кофи успоредка + 32 10 през 5 секунди,забравих си веригата за закачане тежести и трябваше да ползвам един от коланите на халките.
Врат и хват по-късно.
Харесва ми карантината,2 работя - 5 почивам идеално за тренировки,лошото е,че с този дълъг уикенд и банкетите са по-често.

28.03.20
21:57

26/03/2020
Тръстър с пудовки 2х40 10 през 15 секунди, с наколенки,че съм дърт вече,не тежат както в началото,но това продължава да ми е най-неприятното  движение в програмата,знам какво ме чака на 10 секунди и се опитвам да отлагам.
2 пъти от борческо въртене с пудовки 2х27 и ренегадско с пудовки 2х40,6 и 5 за всеки кръг борческо и 7 и 5 за ренегадското, бройките са за всяка ръка.

27/03/2020
5х80 баир с 350 бавно бягане между отсечките,много  стръмно и се изгуби идеята на беговата.Парковете са пълни с групови тренировки и няма къде да се бяга.
Зерчер клек с 80 кг 5х2 през 10 секунди и 5х1 през 10 секунди,уредът не се оставя на земята,скъсих коланите и стана доса тежко и нестабилно,тези 10 секунди пинават много бавно когато не пускаш.
Гребане с 80 кг с фет гриповете 10 през 10 секунди
Сталкер максимални бройки с пудовки 2х32 - 3 повторения.
Много ми се бори,но няма къде.
Банкети всеки ден и тренировки всеки ден.

28.03.20
22:25

казано от ISB на 28.03.20, 21:57:

Парковете са пълни с групови тренировки и няма къде да се бяга.

Карантината, викаш, върви с пълна сила ;)

29.03.20
02:20

казано от Dymag на 28.03.20, 22:25:

казано от ISB на 28.03.20, 21:57:

Парковете са пълни с групови тренировки и няма къде да се бяга.

Карантината, викаш, върви с пълна сила ;)

Мерките в България са много сериозни, тук такива забрани няма към момента.
Не искам да коментирам по темата, но се усеща напрежението и паниката. Няма тоалетна хартия, но пък да видите магазините за оръжие няма един патрон останал.

Днес не тренирах направих 9 дена без пауза, днес Събота - 20 часа глад,сега правя пиле с бира на фурна и пържени картофи,отворих прозореца с две малки водки и салам.Саламът го нарязах със стар боен щик върху вестник, храната на кучето има вкус на русенско варено ще я пазя за краен бастион :)
Много ми се бори, ходя на БЖЖ в Греиси,но по сърце ми е CACW,но за съжаление няма локации и удобни времена наблизо.
Дан Колов срещу член на Греиси би било шармантна среща !

Мнението беше редактирано от ISB на 29.03.20 02:54.

29.03.20
05:59

То изхода мисля е ясен...
Няма ли Hayastan grappling ..поздрави

30.03.20
06:12

Има зала,но логистиката е доста сложна.Греиси отвориха нова зала на 5 минути пеша от нас.Трябва да направя компромис, те са най-читавото нещо в района.
По някакъв начин ми напомня при Тони Петров, някак си се чувстват по-възвишени от останалите.
03/29/2020
4х200 на лек наклон през връщане:0.33 - 0.36 - 0.40 - 0.34,наклонът е както в Борисовата на отсечките.
Горила обръщане тласкане на пудовки 2х40,10 през 10 секунди.След 6 интервал щях да припаднах и спрях за минута. Отсечките ме размазаха.
Тята на един крак с пудовки 2х40 10 през 10 секунди.
Вертикално набиране на една ръка - 9 лява и 9 дясна.
Лицева опора на една ръка на халка 4 лява, 4 дясна.
Врат около 100 повторения с 20 кг.

30.03.20
10:05

казано от ISB на 29.03.20, 02:20:

казано от doni dimitrov на 29.03.20, 05:59:

Както се казва в едно населено място близко до Пловдив - “Ще го разчекне като вАрена кокошка” :D

01.04.20
04:49

30/03/2020
Горила изхвърляне с пудоки 2х32 10 през 10 секунди
Максимална бройка след минута - 11
Високо изтегляне с пудовки 2х40 - 4
Набиране топки 10 през 10 секунди
Кофи халки + 25 10х2 през 10 секунди
31/03/2020
Обръщане тръстър с пудовки 2х40 10 през 15
Борческо въртене с пудовки 2х27 - 11 на ръка
Ренегадско гребане с пудовки 2х40 - 6 на ръка
Тръстърът  лееекичко почна да става лек,но не смея да мина на 10 секунди.
Мислех си за 48-ци,но не чувствам да е дошъл момента, на тях ще е голямо заземяване.

Мнението беше редактирано от ISB на 01.04.20 17:13.

01.04.20
06:42

Виж кво ги прави един от Чикаго
две 48ци

Едит: тука се е за играл и с 92кг, голямо куче
92+80кг

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 01.04.20 06:47.

01.04.20
08:26

казано от James Hinks на 30.03.20, 10:05:

казано от ISB на 29.03.20, 02:20:

казано от doni dimitrov на 29.03.20, 05:59:

Както се казва в едно населено място близко до Пловдив - “Ще го разчекне като вАрена кокошка” :D

Добре казано :-)
За това си действие са щели да го обезглавят самураите !
Както, каза един приятел на един семинар “Много филосовстваш ама само да те докопам”.
Та мойте уважения към клана Греиси но срещу такъв, като Данчо само с техинка не става ;-).

01.04.20
09:54

Кеч ес кеч кан е по ефективна система ,според мен.
Сакураба ,който е най- известия съвременен представител на това бойно изкуство не случайно биеше всички Грейсита.
Има един мач между него и Карлос Нютон,който ясно характеризира разликите между двата стила,а Нютон е и як.
А иначе определението за техника е - максимален резултат с минимум усилие.
Обратното - максимален резултат с максимално усилие.

01.04.20
16:17

казано от ISB на 01.04.20, 04:49:

Мислех си за 48-ци,но не чувствам да е дошъл момента, на тях ще е голямо заземяване.

Аз поръчах, ама по-скоро на принципа на жабата, дето видяла да подковават коня. :)

02.04.20
08:04

казано от doni dimitrov на 01.04.20, 09:54:

Кеч ес кеч кан е по ефективна система ,според мен.
Сакураба ,който е най- известия съвременен представител на това бойно изкуство не случайно биеше всички Грейсита.
Има един мач между него и Карлос Нютон,който ясно характеризира разликите между двата стила,а Нютон е и як.
А иначе определението за техника е - максимален резултат с минимум усилие.
Обратното - максимален резултат с максимално усилие.

Принципа за техниката е ок, но понеже накой хора, разчитат само на това, когато срещнат по-голямо съпротивление, често се провалят :-)

02.04.20
17:29

Опит за тренировка вчера, част от Зерчер клека и гребснето, после показвах на един черен колан някакви неща с пудовките. Днес ще я повторя.
Един от инструкторите дойде да тренира с мен и да види Що е пудовка. Много са облъчени от философията на Грейси за техниката все едно говорих със сектант няма шанс. Иначе суингове с 16 и умиране. Естествено и основно ми обяснява как давал частни уроци в тях, отделно от залата са ми взели таксата при положение,че са затворени най-рано до края на Април което ме поядоса малко.

04.04.20
02:47

02/04/2020
Зерчер клек с висящи пудовки 2х40 10х2 през 10 секунди,тежестта не се оставя на земята
Гребане с фет грипове същият уред както по-горе 8 повторения
Сталкер с 2х40 два неуспешни опита, минавам през бутанията на земя и спирам по средата на изправянето, много трудно се балансират гюлетата

03/04/2020
Горила обръщане тласкане пудовки 2х43 10х1 през 15 секунди
Тяга на един крак пудовки 2х43 10х1 през 10 секунди
Хоризонтално набиране на една ръка на халка х 10 на страна
Лицева опора на една ръка на халка 4 лява,5 дясна
Врат

Бразилеца ми се обади днес, каза ще ми дава частни уроци без пари само да съм ходел с него когато има частни уроци да играя спаринг партньор,че не можел да намери хора които да изкарат повече от 2-3 рунда. Клиентът му е един който е бивш военен и е припаткал на тема бушидо и си е сложил татами в гаража и само с това се занимава.
Даже си е довел и жена от Япония.

Мнението беше редактирано от ISB на 04.04.20 02:48.

04.04.20
07:20

казано от ISB на 02.04.20, 17:29:

Опит за тренировка вчера, част от Зерчер клека и гребснето, после показвах на един черен колан някакви неща с пудовките. Днес ще я повторя.
Един от инструкторите дойде да тренира с мен и да види Що е пудовка. Много са облъчени от философията на Грейси за техниката все едно говорих със сектант няма шанс. Иначе суингове с 16 и умиране. Естествено и основно ми обяснява как давал частни уроци в тях, отделно от залата са ми взели таксата при положение,че са затворени най-рано до края на Април което ме поядоса малко.

Пробвал ли си да понатиснеш малко в спаринг, някой от облъчените :-) и да видиш ефекта ?. Ей така за да докажеш на себе си, не на него, че някоя техника не работи, както някой си мисли ..

06.04.20
03:09

Случвало се е някой буквално се разпадат,трябва си и техника,но си трябва и силичка.
Тези които играят на платените турнири са яки и назобени, казвали са ми и не го крият.
Останалото е прах в очите на масовката.

04/04/2020
Горила изхвърляне 10х1 през 15 секунди с пудовки 2х36
Една минута след това максимално изхвърляне на пудвки 2х36 - 4
Набиране на топки широко 10х1 през 10 секунди
Кофи + 32 10х1 през 10 секунди
Пред тренировъчно хранене 20 часа глад,след тренировъчно: комат прясно изпечен домашен хляб натъпкан с лютеница+сирене+кисели краставички и телешки суджук.
300 Джеймисън със сода и фъстъци, скумрия на скара с картофена салата + 3 чешки бири.
Бисквитено руло/натрошени бисквити+мармалад+орехи+краве масло/
05/04/2020
5 км за 25 минути от които 2,5 спускане следвани от2,5 изкачване
Тръстър пудовки 2х40 10х1 през 15 секунди като всяко повторение от земя.
На 6 интервал при влизането в разножка пудовките ми избягаха много напред и паднах на гъз съответно имаше около минута туткане преди да довърша.
2 кръга през почивка от минута:
Борческо въртене на пудовки 2х27 и ренегадско гребане с пудовки 2х40.
1 кръг 11+7,2 кръг 7+4,  бройките са  на ръка.

17.04.20
02:33

Пак почна да ме мързи да пиша в дневника.
Тренировките продължават в допълнение ходя да партнирам на частните уроци с бразилеца.
Начина по който обяснява и показва нямат нищо общо с редовните тренировки,на пациентите им вадя душата и ги мачкам както си искам, даже тренера  ми каза да им пускам по някой ключ аванта.
Вчера: 4,8 силно пресечен терен за 28 минути, горила обръщане тласкане 2х40 10 през 10 секунди,тяга на един крак 2х40 10 през 10 секунди,хоризонтално набиране една ръка по 10 на страна,лицева опора на една ръка на халка по 5 на страна.
Днес:  горила изхвърляне 2х32 10 през 10 секунди,максимално иззхвърляне на 2х32 - 7 повторения. Набиране на топки 10 през 10 секунди,кофи халки + 32 10 през 10 секунди.
Врат и хват всеки ден.
От Понеделник ни пускат отново на редовен график, свърши кефа баси, аз съм сигурно единственият който е недоволен от новината.
Затова до Неделя ще е банкетно от обяд, то последната Неделя се почнахме от закуска хай-ха !!!

17.04.20
10:07

Какво правиш за врат и хват, следваш ли нещо като програма или кое как дойде ?
При хвата освен топките за набиране и хенд грип нещо друго ?

23.04.20
07:57

Адашче за врат правя с хомота и 25 кг отпред две серии по 50 повторения,а на следващата тренировка с диск 10 кг върху челото пак същата схема.
За хват освен набиране на топки и фет гриповете имам клещи СОС номер 2 като тях ги стискам по 5 пъти и след последното задържам за 20 секунди като това е в две серии, няколко пти успях да ги затворя докрай,но не се получава всеки път. Имам също 2,5 и 3,но още стоят в опаковките.

20/04/2020
Горила обръщане тласкане с гюлета 2х40 15х1 през 10 секунди
Тяга на един крак с гюлета 2х40 15х1 през 10 секунди
Хоризонтално гребане на халка х11 на страна
Лицева опора на една ръка на халка х 5 на страна
Врат и хват няма
21/04/2020
Горила изхвърляне с пудовки  2х32 15х1 през 10 секунди
Високо изтегляне с гюлета 2х40 8 повторения
Набиране на топки 15х1 през 10 секунди
Кофи халки + 32 кг 15х1 през 10 секунди
Врат и хват
22/04/2020
Обръщане и тръстър с гюлета 2х40 10х1 през 15 секунди
Борческо въртене с пудовки  2х32 2 повторения на ръка
Ренегадско с гюлета 2х40 9 повторения на ръка
Врат и хват няма

Минаването на 15 подхода го усетих още два часа след тренировката,хубавато е,че не го усещам като пребиване. Тръстърите е време да ги почна през 10 секунди,но все отлагам за другия път. Доволен съм от борчерското което за пръв път правя с 32-ки при това с пудовки.
Миналата седмица само веднъж борба играх основен срещу пациентите за 11 рунда с минута между тях, беше лесно щото те са меки и нежни,бразилецът се връща утре и пак ще почне мачкането.

Това е старо,но ми харесва копирал съм го от Хълк :)

ПИСМО ОТ КАЗАРМАТА
- Скъпи мамо и тате,
най-накрая получих достъп до компютър и реших да ви напиша този имейл. Аз съм добре. Първите два месеца минаха много бързо. Ще ви разкажа с няколко думи с какво се занимаваме тук. Събуждането е в 5:30 сутринта. Първият ден си станах както на село в 4, обаче старшината ме накара да се върна в леглото и да пазя тишина. Така, че в началото на деня мързелувам – не се занимавам вече нито нито с кокошки, нито с прасета. Скука...
Сутрин ни слагат по една раница на гърба и ни карат да бягаме. Старшината ме пита защо не се потя, аз му отвърнах, че разстоянието е по-късо отколкото бягах всяка заран с раницата до училище. Момчетата от града са много зле на края на това упражнение, ако старшината не гледа нося по някой на гръб, тъкмо да ми заякнат краката.
Редовно ни карат да гърмим, обаче явно съм в курса за начинаещи. Тук се стреля легнал по неподвижни мишени!!! Много по-лесно от стрелбата по косери или пъдпъдъци! Пък и никой не гърми по теб, както правят ония тъпаци от съседното село! Така, че медалите тук са за мен.
Редовно ни карат да се боричкаме, както правим в къщи с батковците ми. Много са чупливи градските момчета, малко да стиснеш и нещо изпуква. Тук за срам на цялото село изгубих... Веднъж. Един младеж, към сто и тридесет килограмов, се спъна и падна отгоре ми. Аз, както знаете, съм 65 килограма, точно наполовина. Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като се засили се мръднах една крачка встрани, и после му се хвърлих на гърба. Стана много по-лесно, отколкото със селския бик. Стиснах му вра̀та и той изпука. Няма страшно, старшината каза, че това е тренировъчен инцидент и родителите му няма да ни съдят!
Топла вода има всеки ден, още не мога да разбера защо...
Старшината не ни бие, мисля че му има нещо. Може да е вегетарианец, или сектант...
Храната тук е на корем. Или по-скоро беше на корем. Първия път като казаха, че можем да ядем колкото си искаме, аз набързо глътнах двадесет и пет кюфтенца. Не бяха лоши, обаче на мама са по-хубави. Оттогава старшината ми дава да изяждам не повече от двадесет. Това не е проблем, сядам до някое градско момче на обяд, гледам го втренчено, и той ми дава половината си порция. И изкарвам до вечерта. Сменям ги, да не се оплаче някой.
Първата седмица три момчета ме дръпнаха зад спалните помещения, искаха май да ме ступат. Понеже се чувствали засегнати от моите успехи, не можело то така, новобранци да ги излагат. Няма страшно! Родителите им няма да ни съдят! Даже двама ще се върнат в строя, съвсем скоро, до два месеца. Като има зараснат костите. Третият май ще си полежи заедно с оня, големия. Понеже малко се спъна, и съвсем леко го бутнах срещу стената на бараката, и главата му мъничко влезе вътре. И пак се чу пук. Докторите казаха, че скоро и двамата ще излязат от кома. Така че, няма грижи!
Моля ви, кажете на батковците ми Тошо и Гошо да дойдат веднага! Да се запишат, след толкова ядене и игри, даже дават и пари! Бързо, преди онези тъпаци от съседното село да се усетят и местата да свършат!
Мамо и тате, обичам ви и ми липсвате! Тук е хубаво, дано ме харесат.
Ваша дъщеря:
Стойка

Мнението беше редактирано от ISB на 23.04.20 08:15.

20.05.20
07:46

Тренировка А
10@1 през 20 секунди изхвърляне-Тръстър пудовки 2@37
10@1 през 5 секунди  набиране на топки
10@1 през 5 секунди тяга на един крак с фет гриповете,пудовки 2@40
10@2през 5 секунди кофи халки с 25 кг
10@1 през 5 секунди хоризонтално набиране една ръка на халка
20 часа глад, тренировка в обедната на 12 ят час.
Време общо 17 минути.

07.06.20
00:00

06/06/2020
7 пъти бързо 50 метра 350 връщане бавно
24 пудовка и 7 кръга от :
5 обръщане лява ръка
5 изхвърляне дясна ръка
5 суинг клек лява ръка
5 обръщане дясна ръка
5 изхвърляне лява ръка
5 суинг клек дясна ръка
5 набирания
5 клека собствено тегло
5 кофи халки
5 американски скока
5 лицеви опори

10 рунда граплинг свободно от стойка,много леко
12 рунда ударно ръце и крака с основни комбинации, всеки 3 - и рунд е на лапи,между рундовете в почивките скачане на въже.

Мнението беше редактирано от ISB на 07.06.20 00:08.

23.06.20
01:41

21-06-2020
Всички станции са  10х1през 10 секунди с изключение на зерчер клек и борческо въртене където почивах през 5 секунди поради обстоятелството,че не пусках на земята
Обръщане тласкане пудовки 2х40
Ренегадско с пудовки 2х40
Зерчер клек 80 кг  през 5 секунди
Борческо въртене с пудовки 2х24 през 5 секунди
Лицеви опори на една ръка
100 повдигания за врат с 20 кг
Време на цялата тренировка - 19 минути

Последната седмица само ударни тренировки на чувал без борба, полях се с вряла вода и се ощавих като кокошка затова и ще подновя борбата след няколко дни.Поради различни причини и кармични особенности и за мое щастие мога да тренирам в Хаястан с малкият Гокор, най-доброто ниво на преподаване в града. Останалите места пускат всички заедно,преподаването е под всякаква критика, знаеш,че на всеки 15 тренировки ти дават чертичка и знаеш кога ще стигнеш черен колан, пълен фаст фуд е така, то и е нормално защото тука се разсъждава така: Плащам си месечният внос и искам прогрес,после сини и лилави  и черни коланчета плачат. Другото нещо което не ми харесва е неглижирането на борбата в стойка с мотото, че всеки бой свършва на земята както и други подобни неща които превръщат съвременнто  БЖЖ в айкидо,неслучайно Хексън и сие са подели кампания да възродят оргиналният Грейси стил .

,

Мнението беше редактирано от ISB на 23.06.20 01:43.

20.07.20
20:22

20-07-2020
06:00-07:00 сутринта:
Тренировка BJJ:
Бъркане,работа за хват пресиране с глава и борба за изваждане от равновесие.
Избягване от маунт и висок маунт. 3х5 минути борба със старт от стойка.
Допълнителните тренировки по джудо много ми помагат горе, успях да направя едно поясно и две осото гери като още с падането ги онездвижвах,беше забавно.
10 минути след това офп:
10х1 през 10 секунди
обръщане тласкане пуфовки 2@40
набиране топки
тяга на един крак с пудовки 2@48
10х5 през 10 секунди кофички
10х1 през 10 секунди лицеви на
една ръка
време на интервалите 19 минути.
Първо не знам защо сложих първото и последното движение в тази тренировка при положение,че са от другата,но се досетих два часа по-късно, нямаше колан за тежести в залата,но пък имаше състезателни пудовки 44 и 48.

Мнението беше редактирано от ISB на 20.07.20 20:23.

25.10.20
00:00

Хаааабиббб
Спечели,моите реднеци пак мигаха на парцали, да го духат олигофрени !
Почваме се от обяд това е сериозен повод да се начерпим?

Сутринта бокс от 9 до 11, 10 рунда лек споринг и още толкова на чувал.
После да не изгубя мускулна маса долното от снимката и ракия, не можем да ходим, чакам един руснак и един молдовец да се доубием !!!
Пържолите много приличат на Африка :)))))

Мнението беше редактирано от ISB на 25.10.20 03:58.

25.10.20
00:07

29-0 .. няма какво повече да кажем хаха, уж му бил последен мач, пък да видим....

30.10.20
23:40

Преди седмица дадох положителен, нямам симптоми ама никакви , Срядата ме мързеше да работя и реших да симулирам настинка изпратиха ме на тест, който е положителен. Две седмици съм в къщи,две седмици ще ми е Петък. Тренирам,ям,пия.Нямам температура,няма нищо.

31.10.20
10:40

Продължаваш ли да биеш Б 12 , както беше казал преди време,до края на годината?
И ако да,усещаш ли по-добро възстановяване, издръжливост?

Мнението беше редактирано от Гюлето на 31.10.20 10:41.

31.10.20
16:51

казано от Гюлето на 31.10.20, 10:40:

Продължаваш ли да биеш Б 12 , както беше казал преди време,до края на годината?
И ако да,усещаш ли по-добро възстановяване, издръжливост?

Не, спрях. Не усещам нужда засега,но докато ги взимах енергията беше на доста високо ниво.

15.11.20
02:25

Събота
10 пъти през 10 секунди, пудовки 2@32: изхвърляне-2 тръстъра, 2 изхвърляния-1 тръстър ,5 от едната комбинация и 5 от другата комбинация.
10 пъти през 10 секунди: набиране на топки + 5 кг ръцете са в подхват от долната страна на топките.
10 пъти през 10 секунди, пудовки 2@40 с гриповете : тяга на един крак тръгва се от земята.
10 пъти през 10 секунди:кофи халки + 32 кг.
10 пъти през 10 секунди: хоризонтално набиране на една ръка на халка.
Повдигане врат от стоеж с 20 кг - 100 пъти.

Gracie JJ - поставяне в гард при неуспешен клинч ако опонента те изтласка назад.
Три вариации на лакътно измъкване от маунт.
Позиции с удари:
Контрол от маунт с удари с ръце и глава по лежащия човек.
От гард ритници в бъбреците на опонента.
До тук 16 часа глад, ще ги докарам до 20 .
Заличката ми ?

Мнението беше редактирано от ISB на 15.11.20 02:29.

15.11.20
12:26

Направи едно видео, ако ти се занимава някой път. Сигурен съм, че много хора тук се кефят на тренировките ти и ще им е интересно.

16.11.20
03:29

Здравей, нямам много желание да се занимавам с видеа.
Ако ли пък става въпрос за жу жуцуту ето малко инфо по-долу.

Неделя
Десет пъти през десет секунди с пудовки 2@40 - обръщане тласкане.
Десет пъти през десет секунди зерчер клек с 80 кг, без пускане на земята
Десет пъти през десет секунди с пудовки 2@40 - ренегаско гребане.
Десет пъти през десет секунди с пудовки 2@27 - борческо въртене, “почивките” държа гюлетата на гърди.
Десет пъти през десет секунди лицева опора на една ръка на халка.
Сто повдигания за врат с 20 кг дискове на челото.
20 часа глад.

Мнението беше редактирано от ISB на 16.11.20 05:21.

18.11.20
06:42

Понеделник без тренировка, 5:00 сутринта е доста трудно да се мобилизираш, а вечерта бях дежурен и не остана време, страхотни оправдания - 24 часа глад.
Вторник
24 часа глад
Мърф с детето за около 40 минути, правих го с неговото темпо, на 13 години е и беше наказан защото намерил запасите от сладко и изял 2 шоколада,от утре всичко под катинар.
Младежа го прави с хоризонтални набирания на халките вместо набирания,лицевите и клековете по стандарт.
След сМърфа отидохме на Грейси ЖЖ - Гилотина от стойка, освобождаване от хед лок 4 варианта.
След Грейсито тренировка за мене си, 10 кръга с пудовка 24 кг и жилетка 10 кг:
5 обръщания лява ръка
5 изхвърляния дясна ръка
5 горила суинг дясна ръка
5 обръщания дясна ръка
5 изхвърляния лява ръка
5 горила суинг лява ръка
5 набирания халки
5 клека
5 дълбоки кофи на халки
5 американски
5 лицеви опори
За около 25 минути, измамно лесно първите 7 кръга и зор след това.
Счупване на прозореца с :
100 японски малц + луканка+кашкавал + фъстъци около 100 гр. от всякол
чаша вино малка + свински ребра с кисело зеле + филия бял хл

Мнението беше редактирано от ISB на 18.11.20 06:50.

19.11.20
08:09

Четвъртък
19 часа глад, без Грейси днес.
С младежа 2400 свински тръст
Пудовки 2@32, жилетка 20 кг.
6 кръга за около 18-20 минути, засякох последните два и от там правя някакви сметки.
3 обръщания
3 клека
3 изхвърлявия
3 тласкания
3 лицеви върху пудовките
3 набирания на халки
3 дълбоки кофи, тръгването е от долно положение и не го броя.
Добре стана, сначовете ми се искаше да са по експлозивни, но натежаха.
Свинско със зеле 3 бири малки, хляб, вафла с локум.

23.11.20
02:09

Събота, снощен:
4,200 пресечен терен с много изкачвания
4 пъти с ластик/stroop/ 68 кг съпротивление разпъеане 1:3,всичко от натегнат старт:
- скок напред
- борцови
- скок назад
- стартове
- високо коляно на място
- влизане в краката
- въртене на 180 с изнасяна
- дърпане ляво дясно
- коремно възлизане х 5
Бройките ги забравих,но е сериозно натоварването с допълнително усилие от съпротивлението от връшането на ластика, всеки кръг излизах на 170-180 което не ми се е случвало много отдавна.
След тренировъчно хранене:
рибена чорба с 2 Загорки
Вечеря:
Лаврак на скара с картофи соте+домашна френска торта+2 черни джонита с 2 коли.
3 сръбски бири с фъстъци и домашен конски суджук.
Солидарен с движението”Църен живот важи” пия черно джони, сръбската бира с Цеца Величкович.

Неделя
4 кръга без почивки,пудовки 2 х 32, жилетка 20 кг
Обръщане 4-4-4-3
Клек 4-4-4-3
Изхвърляне 4-4-3-3
Тласкане 4-4-4-3
Лицеви на пудовки 10-10-10-10
Набиране на халки 4-4-4-4
Кофи халки 5-5-5-5
Време 12 минути.

Обяд: пиле със ориз и царска туршия.
За вечеря ще правя свински вратни пържоли и телешки суджуци, бира и меденки.,

Мнението беше редактирано от ISB на 23.11.20 02:11.

23.11.20
16:50

Като чета,ми идва да повторя всичко(надъхвам се яко)....ама,тъкмо съм подкарал интервали и ще разваля схемата ?

Куче си, ти !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1