Искам да попитам нещо относно коремните преси!

Здравейте! Като за начало бих искал да попитам коремните преси ще ми помогнат ли да се уформи нещо като плочки даречем, ако правя на ден 6 серии по 25 през 25 секунди.Също така искам да попитам как мога да стопя тези мазнини (широчината), защото като се погледна в огледалото се виждам как съм широкичък имам и коремче, но не е много голямо.На тениска не личи, че съм широк, но като ходя на басейн да речем ми не е много приятно.Благодаря предварително.Преди време много ми беше интересно да чета тук в този сайт, но сега нямам много време.Знам, че има прекрасни хора, които ще ми помогнат!

29.07.11
21:02

В общи линии с коремните преси ще направиш плочки. Ама за да покажеш плочките, трябва да смъкнеш мазнините. А това става с хранене. Намери си правилен хранителен режим (или смени настоящия).
Разгледай и графата “Корем” в “Упражнения” (в подфорум “Фитнес”). Там има различни и полезни упражнения за всички части на корема: плочки, странична част, долна част.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1