EST Methyl Mass + PVL Mutant Mass + ?

17.08.11
12:11

Здравейте! Засега съм решил да пробвам тази комбинация към средата на септември, когато пак сериозно ще се захвана със залата. Някой може ли да даде някакви отзиви за тези продукти и/или да добави някои продукт към тях за още по - добър ефект? Целта ми е покачване на мускулна маса без излишни мазнини (затова и ми хареса този гейнър). След като прочетох описанието на Метил Мас, реших, че май няма смисъл да купувам отделно креатин. Вие какво бихте ме посъветвали, драги съфорумници?
Почти на 18 съм. Дали Метил мас-а ще е вреден по някакъв начин за организмът ми?

HE

17.08.11
12:22

казано от Goosho на 17.08.11, 12:11:

Здравейте! Засега съм решил да пробвам тази комбинация към средата на септември, когато пак сериозно ще се захвана със залата.

А първо се захвани сериозно със залата и тогава с добавките. Можеш да захванеш и един хранителен и тренировъчен режим.

Почти на 18 съм. Дали Метил мас-а ще е вреден по някакъв начин за организмът ми?

Това звучи като “почти девствена” :D

17.08.11
12:33

Макар да съм нов, подкрепям хеад-а.А като гледам тея метил тва ти онва ти ми мясат на някви про-хормони ...

17.08.11
14:19

Веднага с тези добавки ей ... лошо няма , ама колко пъти следя Хеад-а , как постоянно набляга да Ви помогне относно храната да наблегнете и тренировката и 95% го пренебрегват и си казват , ” а храната ...”  важното е там буркани да има , да се гълтат добавките ... има достатъчно диети - разгледай , състави си , питай да помогнем и т.н , стига вече само с тези добавки , че накрая 90% от случеите завършват , “то нищо не стана , тази марка боклук ” ...
П.с  от 5 години тренирам без никакви спирания “ей така” само малки(наложащи , за по седмица до 10 дена максимум) , за мен “да се захвана здраво със залата , означава да си напълно отдаден на спорта и да не се чудиш как да изкараш тренировката  и най-вече да тренираш със години , а почивките през това да са били само нужните , а не безразборни спирания и почвания... ;)

Мнението беше редактирано от Dominic на 17.08.11 14:24.

17.08.11
16:37

Здравейте! Засега съм решил да пробвам тази комбинация към средата на септември, когато пак сериозно ще се захвана със залата. Някой може ли да даде някакви отзиви за тези продукти и/или да добави някои продукт към тях за още по - добър ефект? Целта ми е покачване на мускулна маса без излишни мазнини (затова и ми хареса този гейнър). След като прочетох описанието на Метил Мас, реших, че май няма смисъл да купувам отделно креатин. Вие какво бихте ме посъветвали, драги съфорумници?

И аз подкрепям мнението на колегите, че първо трябва да наблегнеш на фитнеса и храненето и чак след това на добавките. Имай впредвид, че това не са магически прахчета и таблетки, които ще ти дадат сериозни резултати. Да, наистина на всеки един продукт ревюто му обещава “екстремно напомпване”, “ефект като при стероидите”, “мускулна маса от ново измерение”, но всичко това е само с една цел: “ПРОДАЖБИ”. Моя съвет е: отдай се на спорта, храни се правилно и пълноценно, а за добавките ако ти е много мерак пий само протеин за допълване на белтъчния прием за деня.

17.08.11
20:57

Благодаря ви за бързите и точни отговори. Имах предвид “сериозно със залата”, защото в момента работя сезонна работа и също така не спирам да тренирам...лостове и когато мога зала (най - малко 2 пъти в седмицата), не съм спирал със физическото натоварване по какъвто и да е начин, но просто не е както беше зимата например (просто нямам физическата възможност за това)..просто се чудех дали това е добра комбинация от продукти, включваща и добър хранителен режим естествено...Моля ви дайте мнението си за самите продукти конкретно и все пак благодаря за съветите : ) И също така искам да кажа, че не очаквам някакви радикални промени чрез тези продукти, а просто малко по - добри резултати с пълноценни тренировки. Досега съм пил 1 гейнър и 1 бустър, комбинирани с хранителен режим и мога да кажа, че съм доволен от резултатите. Просто искам да разбера малко повече, както казах вече няколко пъти, относно тези продукти от някой, който ги е пробвал или от някой, който наистина може да сподели отзиви и впечатления за тях.
Благодаря ви предварително!

Мнението беше редактирано от Goosho на 17.08.11 21:09.

19.08.11
00:48

На всеки му влияе по явноо или много различен начин...Сега ас да ти кажа съм вземал Methyl Mass,в комбинация с протеин и аминокиселини...Но явно. Имах високи очаквания от гръмките обещания и реклами...еми не беше такова напомпване и васкуларизация. И моментен фокускаквото очаквах: )  Ако си готов да дадеш толкова пари за него се насочи според мен към musce marinade или assault-а. Аз ако имях възможност тях бих пробвал.За сега ме лазят здраво мравките от Horse power-a и си ми е добре: )

HE

19.08.11
06:49

Не му вкарвай такива мухи за силни бустери, защото виж, че няма 18, и тренировъчния му режим е зле, а предполагам и хранителния. Все пак всичко е въпрос на избор - ще научи по трудния начин, че така не става.

19.08.11
16:41

Благодаря за съветите още веднъж..Head_hunter благодаря и за критиката - приемам я като градивна (съвет)

19.08.11
21:24

Наистина си прав Hunter…трябва да обърне първо внимание на основните нещ,а именно тези които си посочил...

HE

20.08.11
01:55

Винаги съм го казмал и ще продължавам да го казвам - за всичко си има време, а вече въпроса е дали човек има достатъчно между ушите, че да нацели момента. Не си ги говоря тези неща така на изуст, а да предпазя повечето новаци от грешки и разочарования. Вземи си мултивитамини, рибено масло и протеин, но последното едва, когато си опитал известно време чрез хранителния режим да си набавяш нужното количество.

22.08.11
12:52

Освен ако не си супер хардгейнър не виждам как ще качиш без излишни мазнини от креатинов буустер и гейнер,особено след като твърдиш че имаш 1,5г стаж
Точно тези не съм пробвал,буустера ми се вижда интересен,а гейнера с комбо такъв ,с протеинови съставни
Бих те посъветвал да си купиш чист гейнер+ суроватка,определено е по изгодно във всяко отношение

Само по себе си буустера няма да ти даде мускулен градеж,но имайки на ум по качествените тренировки които поражда,и по високия им интензитет няма да ти е излишен,но не очаквай много от тази комбинация,особено от един такъв цикъл,виж,ако караш така 6 месеца до пролетта ефекта би бил много по добър

23.08.11
14:21

Окей, благодаря много, но май се насочих към нещо съвсем по - различно - BSN Cellmass + True Mass, само дето още се чудя дали да прибавя и NO Explode към комбинацията.

HE

23.08.11
16:14

Ти не ни разбираш или просто си решил да взимаш нещо?
Ако си решил да взимаш “нещо” защо ни занимаваш да ти даваме мнения?
Къде по-горе видя някой да ти препоръчва креатин? За азотния бустер ти го казахме няколко човека и пак си се “замислил”.

23.08.11
18:13

Напротив - разбирам ви, но не мога да разбера какво пречи да започна с хранителен режим и добавки ...вашите мнения (повечето) изключват добавките... окей - без бустер ще е. Просто избрах тези продкути след като изчетох няколко теми за тях в този и други форуми и изглежда са доста резултатни. И head_hunter не може ли, когато отправяш някаква критика да се обосновеш, защото ето сега казваш къде по горе някой ми препоръчва креатин - не мога ли да пия Cellmass в комбинация или какъв по - точно е проблема със Cellmass. Моля, обясни малко по - подробно, защото да - нямам изобщо толкова опит и познания в тази сфера колкото теб и не мога да гадая за какво точно става дума. И да - решил съм да взимам нещо - нещо, което ще помогне със хранителния режим да си набавям нужното количество съставки, чрез които ще натрупам мускулна маса.

HE

23.08.11
19:09

казано от Goosho на 23.08.11, 18:13:

И head_hunter не може ли, когато отправяш някаква критика да се обосновеш, защото ето сега казваш къде по горе някой ми препоръчва креатин - не мога ли да пия Cellmass в комбинация или какъв по - точно е проблема със Cellmass. Моля, обясни малко по - подробно, защото да - нямам изобщо толкова опит и познания в тази сфера колкото теб и не мога да гадая за какво точно става дума. И да - решил съм да взимам нещо - нещо, което ще помогне със хранителния режим да си набавям нужното количество съставки, чрез които ще натрупам мускулна маса.

Обосновавал съм се, та чак ми е писнало и нали се сещаш, че не мога да преразказвам всичко на някой решил да пусне тема! И по-горе ти казах, а влез в залата, потренирай и тогава се хвърляй на креатинови матрици, азотни бустери и т.н. /независимо каква чудовищна маса и сила обещава рекламата на производителя/. И обосновката - лостовете нямат много общо с железата в залата и за човек, който ще влиза тепърва в залата не трябват хранителни добавки предназначени за повишаване на силата и съдържащи стимуланти. Съображенията са ми следните: Тренировката ти до момента е била несериозна /2 пъти в седмицата пишеш по-горе/, тепърва ще влизаш в залата и според скромното ми мнение си се поотпуснал, ставите и сухожилията няма да са навикнали на колемите тежести /които евентуално ще сложиш под влианието на стимулантите/ или иначе казано “ще се надцениш” -> травма. Другото основно съображение е, че подобни добавки са предназначени за сериозно трениращи с подходящ стаж и в период на застой! Иначе казано - сега няма да използваш потенциала на тялото си, а вместо това ще се натъпчеш с креатин и бустер, а след това, когато стигнеш до период на застой, ще гледаш тъпо и ще се чудиш отново какво да вземеш. За какво си се разбързал толкова? Всички искаме да сме голями и релефни и бързо, но тези с повечето стаж в залата са видяли, че се иска време за всяко от тези неща.

п.п. Достатъчно разяснения съм ти дал до момента, та не чакай повече такива. Сам си преценяваш какво и как да правиш, но аз те съветвам, като не си запознат с нещо да четеш. Има много статии по въпроса, както и за различните видове хранителни добавки. От тук нататък - давам мнение и ако искаш да разбереш защо е така, ще ти се наложи да четеш по въпроса. Просто нямам време и нерви да преразказвам всичко, което те интересува при положение, че можеш да го прочетеш, макар и в не толкова сбита форма.

23.08.11
19:23

Окей, благодаря за изчерпателния отговор! Наистина първо ще започна само с добър хранителен режим и след като видя резултати може би ще се ориентирам към добавки. Но не влизам тепърва в залата - просто лятото не тренирам толкова сериозно заради работата. И все пак наистина ти благодаря за отделеното време и разяснения - наистина са ми от голяма полза!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1