Hugger-mugger

Прескочи до:

31.08.17
16:41

29 август
Клек атг - 10х10
Глутеус мост - 6х20
Корем - “колело”
Ходене час и нещо

31 август
Клек атг - задържане в най-долно положение няколко пъти по минута (докато ми омръзне) това вдъхновено от една статия в т-нейшъна
Страчен ритник прав крак - 6х20 на крак
Гл мост - 2х20
Добро утро - 5х10
Лицеви опори на легло - 10,5 😠😯
Тяга прави крака - 4х10@2х4кг
Раменна преса едностранно, седнала 4х10@2х4кг
И проба с 8кг права, направих по 6 повторения. Ма много трудно се държат 2 гирички в една ръка😀

Има и малко ходене в неописаните дни, разтяжки.

Спонтанно си поръчах гайгеров брояч, който се включва в смартфона😀😀😀😀
Не знам дали ще върши някаква работа, само 27 долара е така или иначе 😁😁😁

31.08.17
23:07

Кажи модела на брояча, че от известно време гледам китове за самосглобяване 🙂

01.09.17
06:35

Ето линк 🙂

01.09.17
10:19

Пълна глупост е това!!!

01.09.17
15:17

казано от Atom на 31.08.17, 16:41:

Не знам дали ще върши някаква работа, само 27 долара е така или иначе

За какво ви е такова чудо ? В Чернобил на ексурзия ли ще ходите ? Ако ходите там, те ви дават на място такива.

01.09.17
16:58

Дааа, да, знааам, не съм направила най-сериозната си покупка на сезона, купих си го за кеф и екзотика 😀😀😀
В Чернобил няма да ходя (за жалост; би било интересно 🙂)

Скота като сглоби читав гайгер-мюлеров брояч, ще дава назаем 😀
А иначе, не ми трябва за нищо конкретно.

03.09.17
15:19

Петък, събота и неделя - разходки сред природата. Този път без болки в далака 🙌

03.09.17
19:17

To така се сглобяват детектори...у дома.
В Чернобил хич и не бива с такава джаджа да ходите...със същия резултат може просто да наплюнчите пръста,а и тези които ги дават на място също са свирки...

Мнението беше редактирано от nervak на 03.09.17 19:20.

04.09.17
16:09

Ох, ще ми урочасате накрая детекторчето 😀😀😀
Освен това всички екзотични екскурзии в близко бъдеще се свеждат до дестинации на 20 мин. с кола.

Днес леко разтягане-раздвижване, но много приятно.

Бедрено сгъване с ластик, по корем: 4х15 на крак
Разтваряне с ластик по гръб: 6х20
Глутеус мост: 4х20
Странични повдигания: 3х20 на крак
Вакуумки

Като гледам в доста дневници се споменава тичане на Панчарево. Странно, че не сме се засекли с повечко хора цяло лято!

05.09.17
21:35

Днес

Сгъване за задно бедро с ластик: 3х20 на крак
Отпади: 4х10 на крак
Разтваряне с ластик: 4х30
Клек широк разкрач: 3х20

06.09.17
18:30

Сдобих се с много конкретна мускулна треска на Д-то от сгъването с ластик, много хубаво упражнение💟
Днес цял ден навън лежерно; вероятно няма да правя тренировка, но мисля да отделя 20 мин за стечинг и изометрии.

06.09.17
22:39

казано от Atom на 04.09.17, 16:09:

Като гледам в доста дневници се споменава тичане на Панчарево. Странно, че не сме се засекли с повечко хора цяло лято!

Еее то така си е и с тренирането, най-добре се получава на маса 🙂. Работя в една фирма в която има нещо като нюз летър за новодишлите. Там всеки пише по 2-3 спорта че тренира 🙂 разбира се няма нищо общо с реалноста 🙂
Аз така половин година се мъча да навия един колега бивш лекоатлет да бягаме в тази местност.  Той само ми обяснява как е било едно време и с кой е тренирал, така и го навих един път да бягаме и повече не успях. Но след това 2 седмици ми обяснява колко яко е било 🙂

07.09.17
15:08

Щеше да ми е много приятно да засичаме повече бб-тиймъри, спонтанните срещи са най-хубави 🙂
Но все пак разстоянието не е малко; всеки ходи, когато има време и тн.

Ииии друга тема: намерих дреболии от пасищни пилета, в момента приготвям воденични, сърца и дробчета... ЛЕЛЕЕЕЕЕ🍴💓

08.09.17
19:57

Днес

Глутеус мост 2х20
Сгъване с ластик за задна верига 3х15, 2х10 на крак
Разтваряне настрани по корем 3х20
Бедрено разгъване с ластик, седнала 3х10 на крак
Тяга прави крака 4х10@2х4кг
Вакуумки
Раменна преса седнала, едностранно  4х10@4кг; 2х6@8кг
Добро утро 3х10@8кг

Малко разхвърляно, но по-добре от нищо.
Тия изолиращи с ластик много приятни.
Втори или трети ден ми е ужасно заспало, цял ден съм в полубудно състояние. И то не от недоспиване, спя си хубаво. От слънчевите изригвания ще да е 😁 (що пък не...)

11.09.17
12:29

Малко в Пловдив😇💆 направо си е като почивка.
Няма да имам ластик и гирички следващите дни (забравих да ги взема).

Неделя
2 ч разходка

Понеделник
4 ч разходка

Днес
Странични напади 10х10
Добро утро 4х20
Лицеви от колене 3х6
Клек широк разкрач 5х20
И ходене през деня

13.09.17
18:20

Днес

Клек широк разкрач 10х10
От позиция 4 лапи: ритник назад контрашпиц + ритник свит крак: 5х10+10 на крак
Лицеви опори на стол 4х5
Глутеус мост + вакуумка - неизвестен брой през деня

Кръвно 80/40 от няколко дни, ама не ми е лошо, просто ми е заспало.

Нещо ме болят коленете и тазобедрената става (дясната). Ще се радвам (МНОГО)  на някоя препоръка за добавка/и....
Не пия нищо, я трябва, защото фамилната обремененост за проблеми със ставите е много сериозна.
Единствено костен бульон хапвам, но нередовно (обожавам го, но забравям да го готвя или не ми се занимава).

14.09.17
10:46

Защо не помислиш за ставно-възстановителен комплекс? OrangeTriad e добър вариант. Добави и рибено масло и това е.
Само имай предвид, че за да усетиш ефект, трябва да ги пиеш доста време - няколко месеца.

15.09.17
08:55

Мерси, Боби, точно нещо такова ми трябваше.
Пише да не се пие по време на кърмене, но честно казано не виждам защо... Предполагам, че се презастраховат.
Така или иначе няма да пия по 6 хапа, а по-малко.

15.09.17
12:52

казано от Atom на 15.09.17, 08:55:

Мерси, Боби, точно нещо такова ми трябваше.
Пише да не се пие по време на кърмене, но честно казано не виждам защо... Предполагам, че се презастраховат.
Така или иначе няма да пия по 6 хапа, а по-малко.

Не съобразих, че кърмиш. По-добре изчакай, докато го отбиеш детето - нищо няма да ти стане. Има микроелементи, които преминават в кърмата, а не са препоръчителни за бебета.

15.09.17
20:02

То и аз още не се усещам да съобразявам с този детайл, докато стопля и то ще мине тоя период 😄
Пак, много ти благодаря за препоръката, Боби, ще влезнат в употреба в даден момент!

Вчера много ме боля ставата, даже си покуцуках мслко, но не ме свърташе в нас и ходих на разходки. Засилих се на едни лостове и увиснах като чувал с картофи естествено, но важен е ентусиазмът!
Днес ми мина, пак обаче без тренировка.
Имаше ходене.

Чувствам се някакси доста добре и ми се ходи на фитнес, като че ли дойде момента.
Ама да не стане като с лостовете де😂

20.09.17
18:06

Удължих престоя в Пловдив, но пък го карам на МЪРЗЕЛ. Не е лошо, но пък се окръгля човек 🙂
Като се прибера в София, започвам да пия някакво рибено масло. Досега винаги съм го спирала, защото ми излизаха ужасни пъпки по лицето (а по принцип нямам изобщо). Ще видим как ще е този път.

30.09.17
12:59

Днес за 20-25 мин

Обръщане 2х20@10кг
Лежанка тесен хват 3х5@20кг
Военна преса 3х2@20кг
Бг клек 3х10 на крак
Обърната лег преса 3х20
Висене на халки 2хмалко

Зле е положението, но е приятно да се тренира пак с лост. Можеше преди няколко седмици да започна, ама пуст заплес.

03.10.17
15:21

Положението е такова, че ластикът и гирите стоят в готовност, и когато имам време - правя някакви серии и повторения. Общият брой на някои повторения е 80-100, на други е (доста) по-малко.
Няма да броя, идеята е да има някакво движение. 

30 септ
Сгъване за глутеус с ластик
Глутеус мост
Кик бек с ластик

1 окт
Клек широк разкрач
Тяга прави крака с гирички
Сгъване за бицепс с гирички
Раменна преса с гирички
Странични и напред повдигания с гирички

2 окт
Клел широк разкрач
Лицеви на стол
Сгъване за глутеус с ластик
Кик бек с ластик
Гл мост
Стречинг

Положението върви към #skinnyfat в горната част (хаштага го видях от Бойко 😄 )
И към #fatfat в долната 😄🐖

Смъкнала съм някакви кила (и тонус)  и талията си я измерих 63 см, но нямам хубави, стегнати, красиви и прекрасни плочки, каквито цял живот съм имала.
Но пък ще работя да се появат отново...

П. П. Диастазата се затвори почти изцяло. Има някакви милиметри, които може и преди да съм ги имала, ама не съм обръщала внимание.

03.11.17
11:17

Не съм писала, защото напоследък движението е еднотипно: ходене навън по няколко часа и раздвижване със собствено тегло (скромно).
Положението е меко 😂 но няма как да очаквам друго с тази липса на дисциплина и нуждата да изпадна в хибернация под одеало с киндъл и бира (само нужда обаче, не се реализират особено тези дзен-мечти).
Спя много, но искам още 🐻🍃🍯

Снимки на лоша светлина и с разни чупки 😂 С клин бива, но не това е целта.

05.11.17
16:25

Отчет за почивните дни:
Събота доста часове ходене, направо се изморих.
В 20.30 бях тотално заспала 🐒

Неделя - към 3ч ходене и раздвижване

3 серии редуване
Бг клек х 10 на крак
Тяга с пудовки 10@2х12

Кофички на пейка 4х10
Раменна преса с лост 3х10@10кг

От разходката 🐴
Много дружелюбен, другият път ще го погаля.

05.11.17
16:44

Преди 2 месеца някъде писах, че ТСХ ми е около 4.
Пуснах контрола, сега е 0.001 което си е егати хиперфункцията...
Точно както пише в разни статии, явно се редуват състоянията - хипо, хипер докато се стигне до баланс.

Пускам изследванията от любопитство - чувствам се по абсолютно еднакъв начин, и нямам оплаквания.

08.11.17
16:39

Вчера правих глутеус мост вариации и разтягане.

Днес
Гоблет клек @8 - 4х10
Бг клек - 4х5 на крак
Сгъване с ластик за задна верига - 4х10 на крак
Лицеви на стол - 4х20
Планк вариации, разтягане

Два дни без месо.
Днес бургер и ребърца от “Котлет”. Бургерът 6 точки, ребрата не ми харесаха (много гаден сос).
Времето и то е приказка😂 Без излизане навън днес...

09.11.17
16:59

Днес:
Раменна преса 5х10@2х4кг
Едностранна раменна @8 - х6, 3х5 на ръка
Трицепс с ластик - 4х10
Гребане - 4х20@2х4
Кофички на пейка - 4х10
Коремни преси
Разтягане

Днес тонусът много  добре.
На обяд пица, люти пилешки хапки и няколко шоколадови бонбона (и малка бира). Продължавам да се храня като 100 кг хамалин 😂

13.11.17
18:13

Събота
Бг клек 4х10
Лицеви на стол 4х20
Балетен клек 3х10

Неделя
Клек 3х20
Лицеви на стол 3х15
Обърнати коремни  преси 3х 20

Понеделник
Лицеви колене 3х5
Планк 1х
Стойка на ръце до отказ 1х
Кофи пейка 4х10
Китайска почивка

Толкова е зле положението, че не ми се коментира. Нямам сила. Плазмодий. Изометриите не съм засичала, за да не се депресирам съвсем.
Нямам достъп до тежести тези дни и това ще е, агония със собствено тегло.

Ако за някой ще е полезно - купувам си трети чифт дънки от Bershka, феноменално удобни и все по-подходящи за жени с моята стуктура. Много се радвам, че ги открих, защото обикновено дънките са ми изнервящо тесни на краката и като чували в кръста.

Новите, които си взех, са pushup на д-то и са много меки и удобни 🎶

13.11.17
18:34

Някой знае ли дали в wow gym (Пловдив) мога да тренирам без карта и без да ходя на групови? Отивам, плащам си еднократно и това е?
Нали си е нормален и оборудван фитнес? Или е само зала за групови тренировки?

13.11.17
18:35

казано от Atom на 13.11.17, 18:13:

Ако за някой ще е полезно - купувам си трети чифт дънки от Bershka, феноменално удобни и все по-подходящи за жени с моята стуктура. Много се радвам, че ги открих, защото обикновено дънките са ми изнервящо тесни на краката и като чували в кръста.

Новите, които си взех, са pushup на д-то и са много меки и удобни

Пуш ъпа са супер! И аз съм много доволна!

14.11.17
10:31

казано от Atom на 13.11.17, 18:34:

Някой знае ли дали в wow gym (Пловдив) мога да тренирам без карта и без да ходя на групови? Отивам, плащам си еднократно и това е?
Нали си е нормален и оборудван фитнес? Или е само зала за групови тренировки?

Тренирам там, за жалост е само зала за групови тренировки, а и Коцето провежда и индивидуални. 🙂

14.11.17
17:57

Andji, мерси за информацията. Беше ми близък вариант, но отпада в такъв случай.

Днес следното набързо:
Mountain climber 4x50
Обърната коремна + коремна преса 3х30 с 30 сек. почивка 👯 това беше прекрасно
Планк 4х... С кратки почивки
Къси коремни преси 3х10, 1х20

Добре се получи, защото беше с много добро темпо и зачервих бузите.
Отделно и 5 часа разходка навън, но с темпо на заспал пор, така че не го броим.
Пловдивските мами по парковете (😄) масово са китове :( No offence… Ма не е хубаво.

18.11.17
18:19

Шаването днес:

Лицеви на бюро 5х20
Гл мост 10х10
Обратни коремни 1х100
Планк 3х... В почивките - планк от колене (много добре 🙌)
Гоблет клек 4х10@11кг (мин. вода)
Разтягане

24.11.17
09:42

Вчера набързо

Тръстъри 8х10@2х4кг
Гребане 8х15@2х4кг
Кофички легло 6х10
Лицеви опори на стол 5х20

Храната е добре с изключение на едни малки и много лесни за ядене шоколадови бонбони. Затворила съм ги в един шкаф, чееееее...
Иначе правих домашен пастет от телешки дроб. Има и домашни яйца, домашно телешко с много крехки хрущялчета (🎯💕) и така...
Круши и ябълки от градината.
Купих си мака на dragon foods, но ароматът и вкусът са ми малко силнички ииии ще видим как ще я употребявам.

24.11.17
10:09

Сподели за пастета?

24.11.17
10:15

Ами то е много лесно: сварих добре 500 грама нарязан дроб (не се соли, за да не става твърд).
Изпържих нарязани лук и моркови в масло (+малко зехтин, за да не загаря), долях вода да се задушават докато омекнат.
Като остана пак само мазнина, добавих дроба - да се ароматизира допълнително. Накрая още масло (общо към 100 грама мисля) и всичко в блендера със сол, черен пипер и чесън на прах😊

Мнението беше редактирано от Atom на 24.11.17 10:16.

24.11.17
10:20

Благодаря, Силве!

Bart Simpson

24.11.17
11:10

Горе-долу добре, но никога не готви дроба до край и също всяко пате има нужда от малко сладка нотка.Аз в повечето патета слагам редуцирано порто или друго сладко вино.
Препоръчително-остави дроба за една нощ в мляко, така се избягва трохливата текстура.Маслото малко нагоре, на половин килограм дроб са нужни около 200 грама разтопено масло.Не препоръчвам варене за дроб, защото винаги има изостанала кръв,, която придава вкус на манджа на пастета, нарязва се перпендикулярно на дължината(за да се отворят максимално много от кръвоносните съдове) изкисва се и леко се запържва.
Дори когато искаш на избегнеш пърженето в много тиха мазнина(масло) можеш да го-почти подвариш.
И последна важна точка-дафинов лист.
След блендера, пради да стегне потопи пет шест листа.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.11.17 11:15.

24.11.17
12:14

Ще се прави пастет тия дни! 🙂 Благодаря и на двамата!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1