Hugger-mugger

Прескочи до:

24.09.18
10:10

Сплаш, ще си направя кухненска декорация/табелка, толкова много ми хареса spacial слоганът!!! 😊😊😊

Марги, не купувам специална ванилия - каквато има в масовите магазини взимам. 30лв за две био шушулки ще дам само ако тотално се смахна.
Това ме връща и към едно упражнение в университета - определяхме състава на различни видове ванилия, с хроматограф мисля, от обикновените пакетчета, през течните на йоткер до някакви по-фенси екстрации - в абсолютно всички имаше изкуствена/синтетична ванилия (забравих как се казва).

Днес
БГ клек 2х15 на крак без почивки
20сек почивка
40 Ходещи напада без почивка
20 сек почивка
Повдигания с прави крака на уред 2х10
20 сек почивка
Бг клек 2х10 на крак без почивка
20 сек почивка
30 ходещи напади без почивка
20 сек почивка
Повдигания на уред 1х10

Ще допълня, ако има още нещо.

24.09.18
11:04

Да, прахчетата и течните “есенции”, са ванилин. Попитах, понеже пишеше ванилия. Ванилинът вероятно винаги ще струва стотинки, но за мен не може да замести аромата на истинската ванилия.

25.09.18
15:30

Така е, разбира се, но консуматорите на сладкишите са доста непретенциозни, което ми идва добре - те ядат, аз снимам и всички са щастливи 😁

Днес в офиса безброй глутеус ритник назад и настрани, бедрено разгъване, всичко с ластика.
Уж нищо особено, а се чувствам страхотно.

Колко много събития тоя уикенд - републиканско по трибой, пловдив троудаун, мма, културизъм...дано излезнат някъде подробни статии и класирания, че ми е супер интересно ☺

Добавям вечерно раздвижване
Тръстър @2х12 - 5х5
Плие @12 - 100 повт. общо
Стойка на ръце със стена в паузите

През деня при дълга пауза без храна, с кафе, вечер съм пушка, чистя, готвя 800 неща и се раздвижвам. Ако ям, вечер съм марул... Трябва по-сериозно да се заема с това “периодично гладуване”, не че толкова ме кефи, но пък е толкова удобно 🙄

Мнението беше редактирано от Atom на 25.09.18 18:31.

27.09.18
19:40

Вчера пак пробвах работа от вкъщи, с нова конфигурация, но положението пак беше зле.
След целия цирк стартирах втората работа а.к.а домакинстване към 20.30. Не успях да тренирам, смотана съм.

Днес към този час съм на половина на втората работа, като правих високо изтегляне с двете пудовки в паузите. Не знам колко серии. Продължавам с това и с чиниите и чистенето #killmenow

По-късно, ако всички божества на маите и азиатците са съгласни, и ако разположението на планетите го позволява, ще си направя коригиращите и някои изометрии. Днес като кихнах, ми се схванаха зверски някакви влакна мускули, минаващи над стомаха... Положението е зле, тоест, ма няма проблем 😀😁😁😁

Това принципно не е  мрънкане, за протокола.

Мнението беше редактирано от Atom на 27.09.18 19:41.

29.09.18
13:43

Някъде 25-27 часа полу-планиран фаст, не съвсем правилно изпълнен. Ако не броим едни минимални хапвания, часовете стават към двойно повече.

49.00 кг сутринта. Общо взето във физически аспект съм във формата, в която искам да съм - немършави крака и г*з с добър мускулен тонус (ужасно не харесвам супер слаби клечави крака, но и мисля, че нямам никакъв ген за такива, така че всичко е точно);
- тонизирана и фина горна част без да са ми раменцата като на първокласник.

Стойка на ръце + пружиниране
Изометрии
Коригиращи - от тилен лег, глутеус мост, с ластик къси коремни, супермен.

30.09.18
13:20

Днес
Пръсти към лост 4х5
Странични извивки от вис на лост 4х10
Клек + преса @12 едностранно @12…
Клек @2х12…
Гребане @2х12..

Добре днес, на разходката успях да повися на лоста.
Вкъщи бройките и сериите не броих, но бяха между правене на торта за джънкари и храна за малкия - крем от плантани (банани за готвене), мляко и мед, свинско с пащърнак, черен дроб със зеленчуци, супа и солен кекс с извара,яйца и овесено брашно.

Последните бройки в серията пръсти към лост не са стриктни.
Нарочно не правих тръстъри, исках преси без каквато и да е засилка.
То по принцип ми е смотана и техниката на тръстърите и не успявам да използвам много засилката, но исках съвсем да няма тоя път.

02.10.18
19:15

Вечерта

Стречинг
Клекове собствено тегло
Напади
Бицепс + разменна @2х4кг
Клек + страничен напад динамично @2х4кг
Лицеви на пейка
Кофички на пейка

Преди нямах осезаема нужда от целенасочен стречинг, но сега имам крещяща. Направо се вързах на фльонга и се почувствах супер след цял ден скованост.
Имах чувството, че пудовките ще ме смажат днес и не ги ползвах 😓

Здравей, скинифет общност, лесно се идва (връща 😁) в твоя клуб...

Мнението беше редактирано от Atom на 05.10.18 09:40.

06.10.18
15:48

Четвъртък

Стречинг
Лицеви на пейка
Кофички на пейка
Планк - ходеща буболечка (май така се казваше - коляното цели да докосне рамото) - страничен планк
Мост от легнало положение
Мост от изправено положение (грозно)
Стойка на ръце

В петък отпуска, гости, нерви. Проблемът e в мен, горят ми бушоните. Напрежението от всички скапани обстоятелства и неща този уикенд много изби.

Имам нужда от 2 часа в Безистена в Пловдив, ама отпреди ремонта 😁
Тва няма да се случи, така че книга, бира и тишина в нас, после съм 6.

07.10.18
12:56

Хубава, спокойна неделя 😊
В парка няколко серии корем от вис на лост за прави и коси мускули

Вкъщи по няколко серииЧ
Разтягане
Мост от легнало положение
Свещ и упржнения за корем от свещ
Глутеус мост с крака нависоко
Гл мост с крака нависоко на един крак
Планк, страничен планк

09.10.18
19:28

Вчера и днес отделям по 20-30 мин за разтягане, като нещото, подобно на цел на занятието е да контрадействам на целодневното седене. Тоест свещ, мост, изометрии на стена.
Имаше и няколко часа ходене.

Новата позиция на работа започва да ми харесва, по-малко обем, повече мисъл и отговорност. Вероятно този ентусиазъм ще трае още максимум 2 седмици, но да го отбележа все пак 😀

Ядох страхотна шоколадова торта и доста прилично дюнерче. Храната трябва да е вкусна и сочна и разнообразна, другото е сОета и етикети на състояния на духа 😊

Ииии днес ми се допуши, но беше само греховна мисъл без действие 😁 Имам някъде 5-6 кутии стаж за 8-9 години, предимно вечер с питие и приятели по 1-2 🙄 Вече такова нещо като излизане няма, не помня какво е да се иде на бар и в крайна сметка нямам представа какви цигари се продават и какво да си купя 😀😀😀
Така че няма да има дзен момент на терасата със залеза.

13.10.18
09:46

Вчера работих от нас и мислех да тренирам обедната, но нямах такава... За 20 мин само сготвих две неща 😁 Едното посредствено, другото доста добре - фалшива “шкембе чорба” от кладница, много масло, мляко и чили-чесън.

Едва успях да затворя компа и то в следработно време.
4 серии румънска тяга и 4 серии гоблет с пудовката за отвкоченяване 😀

Днес
Румънска тяга @12 4х10
Обръщане + пуш едностранно @12 с редуване на ръцете - без броене
Редувано с глутеус мост с повдигнати крака и на един крак

Отделно лицева опора + веднага стойка на ръце х10

Засега е тва, ако има още нещо, ще допълня (тва за кво ли го пиша, никога не допълвам 😁😁😁😁😁😁😁)

16.10.18
13:32

Вчера
Гоблет @2х12 - 4х5
Румънска тяга - 4х10
Мост няколко повторения от легнало положение.

Това беше в 15-те минути, които имах след работа и преди разни домакински неща вечерта.
Прибрах се със зверско, ужасно главоболие, което май се дължи на очилата, а не на екраните. Днес съм без очила и ми е супер. Кофти, трябва и на това да обърна внимание, а не ми се занимава.

В 20:30 бях тотал тотал тотал щета. Що така... много ми е смотано, че не успявам да се справя с всичко.

Мнението беше редактирано от Atom на 16.10.18 13:32.

17.10.18
21:50

Вчера доста приятен стречинг, бях малко по-в-час,спах към 9.5+ часа...

Днес пълна лудница цял ден, закусих и после ядох чак привечер.
Към 21 ч. направих 15-минутка
3 серии х10 балетен клек + рум. тяга
Високо изтегляне 3х10@12
Стречинг за еректори.

Сега ще поработя.

20.10.18
14:15

Днес

Корем коси мускули от планк с ръце на платформа
Свещ
Мост
Корем от свещ
Гл мост с крака на високо
Стойка на ръце
Коригиращи от тилен лег

Настроението е в картинката, който е цъкал unreal tornament, ще разбере... още няма жертви, но много са на косъм 💞💞💞💞💞💞💗💗💗💗☀☀☀☀☀

21.10.18
11:55

Днес

Пръсти към лост м/у 8-10 повт. Май доста добре се получиха
Няколко набирания успореден хват от непълен вис
Стойка на ръце без стена опити
Мост

В идеална форма съм за море, изчистена, лека... Каква октомврийска ирония 😂😂😂

Искам този следобед да не правя нищо. НИЩО. Никакво готвене, работа, подреждане, чистене, мислене.
🙄🍷🍷🍷

23.10.18
14:46

Снощи няколко серии обръщане и тръстър едностранно @12.
По рокля. Рокля, ама спортна... Спортна, ама рокля... Както и да е 😄

Днес студ и втрисане, ще си цъкам служебните неща от нас с чай с мед и ракия известно време.
Беше ясно, че в тоя кекав и немощен вид първият сопол за сезона ще ми се лепне.

28.10.18
12:46

В сряда гоблет с пудовката с редуване на ръцете. После не ми беше добре, стандартното за вирус - болки, отпадналост. В четвъртък обявих, че ми е минало, и че аз тия вирусчета така ги боря, за ден, нали съм машина...

В петък по задачи бързане, от гадния студ сутринта до болната жега после. Съответно в събота пак зле.. Ма нали казах, че ми е минало, не си признавам... 🙄

Днес си капах клеева тинктура в носа, инхалации с лайка и сода и си намазах гърлото с йодасепт.
Стоплих си чаша бира в микровълновата... 🙄
Но пък, като изключим дебита на носни кърпи, съм добре като тонус горе-долу. Най-много някоя гнойна ангина да стане, голям праз.
Много ходене днес.

Мост
Стойка на ръце
Планк с ръце на високо и упр за корем
Коремна преса - изправяне - клек
Глутеус мост с крака на високо.

Следобед почивка 😊

30.10.18
09:55

За пореден път няма новини за четене, а хрониха за оскотяли изроди.

Аз като казвам, че народът е тъп, превъртял, с дефицити на всякакви нива... ми се отговаря, че съм хейтър и че не трябва да се взимам за нещо повече от популацията малоумници.

Еми не се взимам. Не желая да съм в една класификация с тях, не искам да се водя хомо сапиенс. Всичко от по-нисшите нива върши работа, калинка, сардина, каквото и да е.
Пълен отврат.

Т. Тодорова

30.10.18
10:05

И аз съм в такава фаза от известно време, че и по-драматична. 🙂

Единственото, което можем да направим, е да си възпитаме децата както смятаме за добре и да се стараем да не оскотяваме под влияние на времето, събитията и заобикалящата ни среда.

Калинка и сардина не звучат зле. 😃

30.10.18
11:56

Да,народа е оглупял, подивял и полудял, но как постоянното коментиране на този факт би подобрило ситуацията? 
Ето един съвет, от който някой ден и аз ще се възползвам:

30.10.18
12:28

казано от Margi на 30.10.18, 11:56:

Да,народа е оглупял, подивял и полудял, но как постоянното коментиране на този факт би подобрило ситуацията? 

Правете ги тези работи навреме, понеже става по трудно с напредване на годините. Аз лично се старая да се концентирам повече върху мен и средата си и да не се занимавам със странични неща. Избягвам телевизия и новини и още много подобни неща.

30.10.18
13:01

Коментари не променят нищо да, особено на неподходящо място, каквото е това тук. Може да ги подминавате, както аз подминавам коментари за месечен цикъл и извара.

Въпросът е колко човека, които смятат, че нещо трябва да се промени, ПРАВЯТ нещо в тази посока (освен да коментират). Колкото и да е отчайващо положението (и изобщо не виждам как самолетът е решение).

30.10.18
13:12

казано от kaloyan на 30.10.18, 12:28:

казано от Margi на 30.10.18, 11:56:

Правете ги тези работи навреме, понеже става по трудно с напредване на годините. Аз лично се старая да се концентирам повече върху мен и средата си и да не се занимавам със странични неща. Избягвам телевизия и новини и още много подобни неща.

Така е. На 25 много по-малко неща ме задържаха, отколкото сега. Въпреки това, се върнах тук, и досега си скубя косите заради това си решение.

Силве, не подминавам, защото темата е актуална, но за съжаление, ти и аз трудно ще се справим или ще променим с неиздържали хора, които избиват семействата си. Нещо е сбъркано генерално, не знам дали е от хората, ситуацията, средата, цикъла, или изварата...Нещата на глобално ниво вървят надолу.

30.10.18
15:00

Нещата отиват към потоп, ние няма да го доживеем, по-зле ще става, по-добре не.
Това е, за съжаление, хората са зли, станали са зли, не, че преди е нямало, ама сега са масово зли, завистливи, озверели, с низки идеали.
И Бойко не е виновен за това 🙂

Т. Тодорова

30.10.18
15:24

Бойко не е, ама Тотев 😃

Изобщо не виждам къде би ме отвел самолетът - навсякъде хората сме едни и същи утайки, движени от едни и същи страсти (почти, ай), и да, на някои места наложеното възпитание и правила все още удържат, но няма да е за кой знае колко дълго, според мен.

Аз лично коментирам интензивно, щото скоро осъзнах колко безсилна съм всъщност и т’ва ми носи известен дискомфорт, който още боря 🙂

30.10.18
15:30

казано от Т. Тодорова на 30.10.18, 15:24:

Бойко не е, ама Тотев 😃

Изобщо не виждам къде би ме отвел самолетът - навсякъде хората сме едни и същи утайки, движени от едни и същи страсти (почти, ай), и да, на някои места наложеното възпитание и правила все още удържат, но няма да е за кой знае колко дълго, според мен.

Аз лично коментирам интензивно, щото скоро осъзнах колко безсилна съм всъщност и т’ва ми носи известен дискомфорт, който още боря 🙂

Остров или гората, лично аз няма изгледи да ходя на остров, мечтата ми е да имам възможността да напусна работата си и София до няколко години и просто да живея на село, за съжаление никога не съм била земеделец и не знам дали това ще ми се отдава.
Дилемата е голяма: Или да живея на село с доход, с който няма да мога да си позволявам екскурзии в чужбина и празненства всяка седмица или да остана да живея в големия град и бавно, но сигурно да откача тотално 🙂
Сори за спама, Силве.

30.10.18
16:00

Дилемата наистина е голяма. Имам познати, които преди 2-3 години избягаха от София и отидпха да живеят в малък планински град, но сега се връщат, защото нямат среда, нямат стимул за развитие.
Хубаво е да имаш къде да се скриеш, когато ти писне, но да знаеш, че има къде да се върнеш и да се развиваш.
Аз лично имам идеи къде бих искала да ме отведе самолета, но не съм сигурна дали дългосрочое би било мъдро решение. Вероятно това е една от разликите с когато съм била на 25-30 - не мислех много как точно ще са нещата след година, две, пет, просто си хващах багажа и действах. Когато мястото, на което съм изчерпа възможностите си за мен, просто всичко започваше отначало.  Знам само че не искам някой ден да бъда пенсионер в . България.

Мнението беше редактирано от Margi на 30.10.18 16:49.

30.10.18
16:14

Ходенето на село не е панацея, може някой неприятно да се изненада и там какви зверства се вършат (на красив фон и чист въздух), най-вече върху животни.
Освен ако не си чисто сам някъде, което не звучи особено добре.

Не знам какво да кажа, всичко би звучало като някакви общи приказки и тъпни. Няма шансове да се постигне грандиозна промяна, изроди винаги ще има. И безсилие.
Надявам се поне повече хора да не са такива мълчаливи, глухи мижитурки, с каквито се сблъсквам постоянно.

В стария ни вход са се тресяли стените по 3-4 дни от непрекъсната музика, идваща от апартамента на двама наркомани по 35 кила. Е, десетки пъти звъняхме по апартаменти - да съберем хора и да идем повече народ да им правим забележка. Или не отварят, или подават нос от 2 см отворена врата и казват, че нищо не чуват. Междувременно стените вибрират... Тоя манталитет е отговорен за част от нещастията. Имам още много примери, също за липса за обоняние,когато някой пикаеше в асансьора - еми предпочитат децата им да цапат вътре, отколкото да се направи нещо...И още много.

Естествено нещата са много по-комплексни, но просто  наистина нямам думи и желание днес. Пък и най-малкото тук е мястото, наистина, за епитети и безсмислени заключения относно хората и света (note to self).

01.11.18
18:10

Днес

Два кръга без почивка
Рум тяга 10@12
Тръстър х5 на ръка @12
Суинг 10@12

Глутеус мост на 1 крак, с повдигната опора - 2хотказ на крак
Мост
Стойка на ръце

Ако не пиша бройки, значи са няколко серии.

Оправих се, много съм доволна от клеева тинктура разредена с малко сребърна вода - в носа. Без друго разреждане because jackass.

Впечатлена съм, че не стигнах до антибиотик. Със сигурност имаше някакъв злостен бактериЙ.

48 кила трайно. Сега ако успея да си повторя килата на предния клек от лятото, ще се почерпя.

01.11.18
20:07

Тази тинктура не люти ли в носа и не изгаря ли лигавицата?
Аз съм слагала кристализирал мед (помага, но много боли), гхи, вода с морска сол (това са отделни варианти, не заедно, разбира се).

02.11.18
07:32

Люти ужасно за 6-7 секунди. Приоритет ми беше да избия каквото имаше там патогенно, за да не заразя малкия с някоя гняс.
Нищо ми няма на лигавицата, но вероятно чист късмет.
Не правете това вкъщи 🙄😊

04.11.18
15:00

Глутеус мост на 1 крак, другият повдигнат
Махало от тилен лег с прави крака
Мост
Стойка на ръце
Челна стойка
Стречинг

Малкият е станал ужасно лигав за месец и половина без мен през деня.
Философия в неделя следобед - животът е низ от жестоки компромиси 😁

Малко свински котлети, люти телешки кюфтенца и зеленчуци с масло... За баланс 🌞

07.11.18
17:24

Нищо за отбелязване.
Стопявам се просто, приличам на листна въшка вече 😁

Реших да пусна един пролактин, че към две години не съм го изследвала, а преди тва беше доста висок.
Почти на долна граница е😎, много съм доволна!

Ендокринологията е супер интересна наука. И малко мистична, защото не всичко е ясно дори на най-добрите специалисти.

17.11.18
14:04

Това ми е най-дългият период без тренировки от много време. Усеща се като половин година, а е под две седмици.
Дано не ми се случва повече, ужасно е 😁

Днес по няколко серии

Обръщане от земя + преса едностранно @12 -.... х2
Рум. тяга @2х12
Клек @2х12 с няколко пуш преси
Лицеви на пейка
Напади
Стойка на ръце

Манджа с грозде.
Свалям си изискванията към тренировки до минимум, идеята е просто да има такива.

Почти 47 кг... От една страна, на толкова не изглеждам трътка и е ок. От друга, дано не хвана 6455 бронхита и няколко пневмонии, както опитът сочи. Може би сега имам повече мускули отпреди и няма да е толкова зле де 😅😅😅

18.11.18
16:00

Днес
100 клека ст
100 глутеус мост с повдигнати крака
100 напада (общо)
100 коригиращи крънча
Стречинг

От вчера нямам мускулна треска, но имам лек дискомфорт в ставите.

21.11.18
17:22

Онзи ден
Глутеус мост
Разтягане
Около час ходене с бясна скорост с малки почивки

Вчера
Гоблет с пудовката
Малко разтягане

Сървайвъл мод. Усещам изтощение. Поне спим 8-9 часа, което не се случва на другите ни познати.
#мечки

23.11.18
18:10

Х50 напада
50 клека
50 румънска тяга @12
40 гоблет клека @12
Обръщане от земя едностранно @12
Стречинг

Въпреки непретенциозността към тренировките, държа да отбележа, че знам колко е тъпо да се прави тяга с леко в много повторения.
В случая ми идва като приятен стречинг за задни бедра, който ми е полезен.

Сутринта пак тичане в безумна композиция на цветове, чанти, коса, без хубав крем на лицето 😂😂😂, за щастие все пак не видях 685255 познати.
После всичко се оказа безсмислено, каквото можеше да се обърка, се о*ра жестоко.
Пих кафе, върнах си дзена и се донасладих на отпуската с правене на свинско роле на чугун, баница и бисквитена торта. Balance restored 😊😊😊

25.11.18
14:10

По 40 напада на крак @12
40 гоблет клека @12
Разтягане

Една такава много приятна неделя. Спокойна.
Друго си е тридневен уикенд 😊

27.11.18
10:38

Вчера малко по-различно, пак с пудовката:
Високо изтегляне
Румънска тяга - стречинг
Наклони встрани
Разтягане

Днес работя от нас, засега много ползотворно се очертава - основно почистване на банята, прозорци, пране, следва прахосмукачка и чистене на кухнята.

Междувременно съм изпратила и около 30 имейла вече.

#кофеинитортиот100грамасладки

30.11.18
16:22

Ходене с много бързо темпо по 3-4 км на ден и по няколко серии  различни упражнения с пудовката вечер...
След две седмици се надявам да мога да подновя по-интензивно тренировките.
Тича ми се... дори на пътека. Чувствам се доста зле без физическа активност, наистина трябва по-добра организация и мотивация от моя страна. Мултиспорт картата ни е с доплащане само 13 лв и мисля да взема, прегледах сайта - доста добро портфолио обекти и услуги.

Следвах Мира някоя си в социалните мрежи, преди се състезаваше в най-тежката категория при жените - не бодибилдинг, че нали го махнаха, ами може би физик или фитнес, не знам.
Ми то не са космически нации, то не са някакви сектански църкви с едни благи пастори 😄, леле тва от стероидите ли е пост ефект???? 😄 😄 😄 😄 😄

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1