казано от Atom на 30.11.18, 16:22:
Следвах Мира някоя си в социалните мрежи, преди се състезаваше в най-тежката категория при жените - не бодибилдинг, че нали го махнаха, ами може би физик или фитнес, не знам.
Ми то не са космически нации, то не са някакви сектански църкви с едни благи пастори 😄, леле тва от стероидите ли е пост ефект???? 😄 😄 😄 😄 😄
В такива ситуации махам от френд-листата - мога и да ги блокирам само, но ми се струва полвинчато. Понякога съжалявам малко, защото често са свестни хора, но когато някой има някаква фикс-идея от подобно религиозно или квази-религиозно естество, просто няма как да си говорим нормално. Опитвал съм с аргументи и убеждаване - не става. В последните години избрах просто да не си хабя нервите.
казано от Atom на 30.11.18, 16:22:
Ходене с много бързо темпо по 3-4 км на ден и по няколко серии различни упражнения с пудовката вечер...
След две седмици се надявам да мога да подновя по-интензивно тренировките.
Тича ми се... дори на пътека. Чувствам се доста зле без физическа активност, наистина трябва по-добра организация и мотивация от моя страна. Мултиспорт картата ни е с доплащане само 13 лв и мисля да взема, прегледах сайта - доста добро портфолио обекти и услуги.Следвах Мира някоя си в социалните мрежи, преди се състезаваше в най-тежката категория при жените - не бодибилдинг, че нали го махнаха, ами може би физик или фитнес, не знам.
Ми то не са космически нации, то не са някакви сектански църкви с едни благи пастори 😄, леле тва от стероидите ли е пост ефект???? 😄 😄 😄 😄 😄
Приятелка ми е, тя се увлича по фантастика открай време, харесва Толкин като мен ( и като 1/3 от човечеството май ххахаха), фенка е и на Стар Уорс и т.н. Много добър човек е, благ и откровен. Моята група за вдигане на тежести във фейса се казва: Arwen Weightlifting - School of Weightlifting, Powerlifting and Magic. Защото в крайна сметка да вдигаш щанги красиво си е магия 🙂 Не намирам нищо лошо в това да си член на някаква група със сходни разбирания и виждания като теб, примерно БСП или СДС 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.11.18 16:43.
казано от Блажка на 30.11.18, 16:43:
Приятелка ми е, тя се увлича по фантастика открай време, харесва Толкин като мен ( и като 1/3 от човечеството май ххахаха), фенка е и на Стар Уорс и т.н. Много добър човек е, благ и откровен. Моята група за вдигане на тежести във фейса се казва: Arwen Weightlifting - School of Weightlifting, Powerlifting and Magic. Защото в крайна сметка да вдигаш щанги красиво си е магия 🙂 Не намирам нищо лошо в това да си член на някаква група със сходни разбирания и виждания като теб, примерно БСП или СДС 🙂
Интересите са едно (например аз също чета основно фантастика от повече от 30 години и не възнамеряван да спра с това), а вярванията са съвсем друго нещо. Във вторите също няма нищо лошо (всъщност има, но темата е дълга и чувствителна), освен ако не ги тикаш в лицето на останалите. 🙂
казано от Boby_ на 30.11.18, 16:47:
казано от Блажка на 30.11.18, 16:43:
Интересите са едно (например аз също чета основно фантастика от повече от 30 години и не възнамеряван да спра с това), а вярванията са съвсем друго нещо. Във вторите също няма нищо лошо (всъщност има, но темата е дълга и чувствителна), освен ако не ги тикаш в лицето на останалите. 🙂
Според мен е някаква група ентусиасти, които вярват в това да си направят космическо общество, както и аз навремето бях член на група хора ( дори имахме членски внос лол), където смятахме, че с метълът ще спасяваме света ... no comment. И не съм била тийн, бях си съвсем с всичкия.
Сигурно е добър човек, не коментирам това.
Просто съм леееко (но повърхностно 🙂 ) шокирана от космическо-църковно-сектантските неща. Малко са ми out of space 😄😄, така да се каже 🙂
И се чудя дали наистина може стероидите да влияят така, защото познавам и други изтрещели 🙂
Но по-скоро си е до човек де 🙂))
Надявам се, става ясно че не влагам лоша мисъл и че просто си пиша малко клюкарски неща...
(Човек като не тренира, изпростява 🙂 )
По скоро изострят агресията, иначе такива неща които описваш се повлияват добре от гъби и разни други наркотици 🙂
Мнението беше редактирано от kaloyan на 30.11.18 17:54.
30.11.18
17:57
казано от Atom на 30.11.18, 17:06:
И се чудя дали наистина може стероидите да влияят така, защото познавам и други изтрещели 🙂
Но по-скоро си е до човек де 🙂)) 🙂 )
Всичко което влияе на допамина може да “обостри” религиозната симптоматика.
п.п. Достатъчен е един трип на *** за да има profound mind-altering experiences 😄
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 30.11.18 17:59.
Много обичам всякакви съвпадения 🙂 Прибрах се от командировка, на която освен клишираните слайдове, бяха решили да ни “впечатлят” с модерен похват и да говорят за допамин, серотонин, ендорфин... 🙂 и малко базисна физика за 9-10 клас (принципа на Хайзенберг) и как всичко това рефлектира върху бизнеса.
Естествено всички си припаднаха от захлас (щом има формула с “комплицирани” символи на слайда, значи е уау).... 😄 Кой знае колко $$$ е взело шефчето, за да сглоби оттук и там няколко слайда с “иновативно мислене”... Както и да е.
Аз лично бих предпочела да си поговоря с 4-5 човека от бб-тийм по темите 🙂 (без препратката към бизнеса 😄), но както и да, никой не ме попита 😄
Иначе беше добре, правихме human tower (каталунска традиция с доста близък физически контакт 😄), всичко динамично, изнервени хора, изкуствена светлина и сандвичи, но съм доволна, макар и изтощена.
казано от Atom на 06.12.18, 09:33:
малко базисна физика за 9-10 клас (принципа на Хайзенберг)
Баси?!Как помниш ,че е изучаван в училище???Респект!
Аз дет съм преподавал физика ,за момент се почесах,дали не съм го правил само на профилираните))).
Апропо от 7-8г не е включен в учебната програма...само профилирани го имат в програмата.
С напредването на възрастта си спомням много неща отпреди 100 години 😄 И ги разбирам по-добре сега 😄
Хайзенберг със сигурност беше в задължителната програма, не мога да си представя как може да махнат точно тази част? Че те първо това ни обясняваха.
Иначе, Шрьодингер го знаеха само някои, които се готвеха да кандидатстват и ходеха на частни уроци... Още си спомням зубърките, които държаха да блеснат пред “госпожата” 😄 Мисля че допълнително проверявах кой е тоя и какво е измислил, и даже не си спомням къде, щото тогава дали имаше гугъл... не помня 😄
Няколко домашни тренировки, колкото да не атрофирам съвсем.
Много дни работа от вкъщи с малкия.... истинско предизвикателство, но засега се справих (без помощни средства като алкохол и медикаменти 😄😄😄)
Сега доработвам за деня и се надявам да е една активна тренировъчна отпуска.
Набелязала съм си и за четене няколко теми.
Моя приятелка с Хашимото (една от многото...) свали ТСХ от 3.5 до 1.3 за два месеца само със спиране на глутена и млечните, без промяна на нищо друго в режима и.
Аз лично съм много впечатлена и това беше удар по скептицизма ми спрямо анти-глутен “истерията”. Вече ще съм една идея по-умерена, явно маса народ наистина има чувствителност (не алергия, а чувствителност).
Може да е полезно на някой, скептик или не, който чете 🙂
Мнението беше редактирано от Atom на 22.12.18 06:56.
21.12.18
16:05
казано от Atom на 06.12.18, 10:45:
......
Хайзенберг със сигурност беше в задължителната програма, не мога да си представя как може да махнат точно тази част? .....
Хайзенберг вече не е това което беше - много го изложиха консултантите на “Breaking Bad” с живачния фулминат на кристали.🙂 Поне оловен азид да беше използвал, макар да е ясно и на третокласник любител-пироман, че кристалите са малки и игловидни, но са една идея по-близо до филмовите им съчинения.
И тези сини амфетамини!? Ако бяха в цветна контролирано-наноразмерна кристална пудра иди-дойди, ама те се оляха.
22.12.18
12:42
“Хайзейберг” е псевдонима който си избира главният герой Уолтър Уайт в сериала “Breaking Bad” - американски учител по химия на който му откриват рак и нуждата за пари го кара да започне да произвежда метаамфетамини.
Живачния фулминат не е кристално и безцветно вещество, нито може да формира кристали, а още повече големи и прозрачни. Ако е примес, за да бъдат прозрачни кристалите, то трябва да е в незначително количество. Вещества с детонационии свойства (нестабилни връзки - енегретично богати или с някакво голямо торзионно напрежение), бидейки органични, трудно могат да бъдат под формата на големи кристали.
Теорията на растежа на кристалите, по време на социализма се считаше за “българска”, което е само частично вярно. Термодинамичното обяснение на зараждащата се нова фаза и 3D-формирането й, идва от работите на Иван Странски и Ростислав Каишев през 40-те и 50-те на миналия век. През 90-те, когато беше открит тунелния микроскоп и са били постигнати първите “изображения” на големи атоми като сребърния, първия човек на когото е било изпратено е акад. Ростислав Каишев, в чест на работата му върху фазообразуването растежа на сребърен нитрат.
Дори и да допуснем, че като страничен ефект са получени големи чисти сини кристали, предполагам като идеално подредено присъствие на механохромни флуоресцентни съединения, едва ли ще е толкова лесно постоянното им получаване в промишлени количества, а още повече от бивш наркоман - във филма Джеси Пикман.
Затова предположих, че цвят като синия, ще е по-лесно да бъде получен от вещества с размери по-малки от дължината на видимата част от светлината, по подобие на популярните класически разтвори на кадмиев селенид. Т.нар. “квантови точки” едва ли са толкова характерни за органични съединения, а още по-малко за получени като странични реакции при синтеза на метаамфетамини, затова просто направих някакво хипотетично предположение, като опит да се замажат художествените измислици във филма.
Извинявам се, че ти нацапах дневника!
Мнението беше редактирано от Illustrator Yovkov на 22.12.18 13:23.
Няма нищо, откачалките се привличат 😂
——
... След толкова години тренировки & металски барове, мога да кажа, че най-после видях идеала си за тяло, ноооо не в спортен-секси-печеля-пари-като-си-показвам-г*за профил, ами в много НЕметалски клип 😂😂😂
Ами перфектно!! ❤❤❤
А това е за оправяне на музикалния фон...
Гери тук е страхотна. Това е след ерата на участието й в Spice girls. По времето на групата Гери е имала булимия, но след това май я е преодоляла.
Поставих целите 😀
- Да се науча да ям мнннооого люто 🌶
- Да заменя 1 бира дневно със зеленчук 🍅 (друугите бири остават!!)
Ще е трудна година! 😊😊😊
Пожелавам на всички весело изкарване не само днес, ами през цялата година ☺💚
Извинявам се, ако съм обидила някой.
Благодаря - за знанията, уменията или забавлението - на близките ми хора тук 🍻
Догодина повече срещи 🍸🍷🍸
За протокола, приключвам годината в относително приличен, леко скини-фет вид, 48 кг, със забележки тук и там.
Малко дръпнах назад, но не фатално. Догодина по-добре 🍸🍸🍸🍸🍸💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Мнението беше редактирано от Atom на 31.12.18 16:08.
Здравейте, барбарони и атлети 🙂
Не успявам да се отчитам ежедневно, макар че напоследък имаше забележителна храна - работя по точка 1 от годишните цели и вече дръпнах доста, закусвам друстепенно меню с по три люти компонента 😄
Тренировките са с пудовката и в зоната на комфорта, поне те.
Трябва да се снимам за бийчбоди предизвикателството, но нещо не намирам време и настроение.
Целта, при всички положения, е - да си постегна имунитета, да увелича аеробната издръжливост (срамота е колко съм зле) - това за да мога да тичам по плажа, естествено 😄, и малко мускОл ако кача, ще е супер.
Записах се на някакъв тъп трейнинг, който фирмата плаща (ако не взема изпита, няколко хил. лв неустойки), освен това чакам да ми кажат ще ходя ли на командировки февруали или не. Ако да, ще са две по цяла седмица., хм хм.
Хем ми се ходи, хем не, настроенията се сменят по 98943 пъти на ден и в двете крайности. Не знам как ще съчетая всичко това с другата работа, новата допълнителна позиция, която ми натресоха (знаех си 🙂), на малкия му готвя аз (закуска и вечеря всеки ден, стерилизирам бурканчета за по 3-4 дни иначе, за обед), за нас си готвя аз, домакинство, ставане в 6… Паралелно мислене и за други големи проекти в личен план.
Малко съм прегряла 🙂 🙂 🙂 Мисля, че ми трябва един ден почивка и ще живна, просто да се наспя до 7.30, да пия кафета, да си лежа завита, амброзия!!! Даже не цял ден, ами към 16ч. следобед ще съм 6 + 🙂
Затова, изключая бийчбодито, настоящата цел е оцеляване, повече храна и повече тренировки.
Ще се опитам да записвам какво правя с пудовката.
Днес тренировка с пудовката, по няколко серии.
Рум. тяга
Тръстъри едностранно
Балетен гоблет клек (примерно)
Стойка на ръце със стена
Корем - планк с различни опорни точки без почивка
Изнервих се със снимките, мразя не - непринудени снимки. Снимах се със самоснимачка, ужас - стреснат барбарон на разстрел.
Така че, пред огледалото, размазано и комичен ъгъл.
Така или иначе, ако имам напредък, ще се види.
Мнението беше редактирано от Atom на 12.01.19 11:47.
Приеми че това са документални, или регистриращи за науката снимки, няма емоция, само максимално обективно отразяване на действителността, няма какво да се изнервяш или да се чувстваш неудобно.
Димо, “документални” е много точно казано, защото имам същото ужасено изражение в личната си карта 😁
Иги, ужасно е. Човек започва да си задава много въпроси, след като се види.. като на донаборна комисия (но с гащи де 😁).
Днес много символично с пудовката,няколко серии
Клек с редуване на ръцвте
Едностранно раменна преса
Рум тяга за стречинг
Преди това час ходене със зверско темпо, много добре се получи като кардио, но неадекватно за сезона (и неприятно пуфтене за телефонен събеседник 😁).
Предвид ужасно изпосталялите рамене, направих си петици раменна с дясната ръка с дванайската,което ме радва 😊😊😊
Предрусах с.кафе сутринта... От заспало състояние минах на прединсултно и си ядох супата трудно от подрусване на ръцете. Да седи тука тва признание и ДА МЕ Е СРАМ 😀😀😀
Мисля, че имам едно незаписано подобие на тренировка с пудовката.
Беше тегава седмица в работен план, изморих се.
Нарочно като че ли не се постарах да взема виза за
Южна Африка, където беше планирана едната командировка.
Първо ме изнервиха с тромавите вътрешни процедури, после самото посолство е мега скапано (няма онлайн кандидатстване, нито резервиране на час за среща, няма експресна поръчка, и не на последно място - няма работещ телефон.😳😳😳).
Но най-вече не се напънах повече за тая виза, за да не взема да домъкна някой скапан вирус на малкия.
Така че малко стрес ми отпада, с леко усещане, че все пак ми се ходеше маааалко и щеше да е интересно 😊 Но нищо фатално.
Вчера паднах... Единият лакът е с ограничена подвижност и ме боли, а цялата лява половина на гърба се усеща като при бронхит, или - предполагам-ако много яко са те наритали.
Днес без пуФка, само със СТ и за долна част. 🍸🍸🍸
От последното писане - две тренировки с пудовката, днес ще има още една.
Средно лоша организация на деня, не успявам да ям достатъчно салати и плодове, режимът е месо и бира 🙄
На работа - хаос и големи обеми за вършене, мизантропски настоения и кофеин.
Не знам за бийчбодито, ама си взех мега як бански от алиекспрес 😁 ходи ми се в горещ външеб басейн, докато навън е минус 15 🍸🍸🍸 това ми е любима активност.
Тъй като уикендите са пълни на макс с други задачи, вероятно ще я изпълня с на малкия коритото + гореща вода + тераса 😁😁😁
казано от Atom на 19.01.19, 11:08:
Нарочно като че ли не се постарах да взема виза за
Южна Африка, където беше планирана едната командировка.
Първо ме изнервиха с тромавите вътрешни процедури, после самото посолство е мега скапано (няма онлайн кандидатстване, нито резервиране на час за среща, няма експресна поръчка, и не на последно място - няма работещ телефон.😳😳😳).
В Африка (като цяло) нещата не се случват така както бихме си ги помислили, там всичко функционира по съвсем различен начин.
Бях писала в началото на май месец на посолството на СТП в Португалия с въпроси относно визи и евентуални задължителни имунизации.
Бяхме там през юни.
Получих отговора им през ОКТОМВРИ. 😂
Мнението беше редактирано от Margi на 27.01.19 20:02.
Ами аз само си търсих причина да не ходя, така че добре ми дойде подобна организация на работата им 😁
Имам още неотговорени имейли, може и тези да се размърдат към Октомври...
Миналата седмица без бира, наваксах и със зеленчуците, много се постарах 🐇🐇🐇 Но пък нямам тренировки.
Имаше движение все пак.
Прибрах се от 3.5 дни командировка днес, изненадващо приятна беше, въпреки че не мога да.кажа,че беше лека програмата.
В Атина и Истанбул ходя за.първи път, а са толкова близо 😊
Определено ще повторя Атина, много ми хареса усещането в града ❤❤ Любов от пръв поглед.
Истанбул, освен с феноменално вкусното месо, не ме впечатли много (то не, че имах време да опозная каквото и да е, но не се получи химия между нас 😁).
Е, бих се върнала, заради скарата. Просто уау 😊😊😊
Днес успях да направя едно раздвижване с пудовката, някакъв адреналин ме държи 🍸
П. П. Забравих да отбележа, че бирата все още е на нула. Май така ще си остане, екзотична ще съм много - нямам татуировки и не пия алкохол и не съм вегетарианец..
Мнението беше редактирано от Atom на 08.02.19 07:32.
Днес (чак) най-сетне се класирах за тренировка, ай ай..
Няма бира, има много зеленчуци и плодове.
Пак ай ай, и тоя дневник стана здравословен 😁
Тия дни ще си занеса сладкото вело за под бюрото. Една снимка от архива, за тези които не са запознати с това грандиозно (безсмислено) пособие 😁 Ама да има някаква динамика 😊😊
Мнението беше редактирано от Atom на 13.02.19 18:20.
Днес отпуска, за да уча за изпит. Денят отлетя, аз минах 1/8ма от предвиденото...
В паника съм 🙄🙄
Иначе по същество - следобед тренировка с пудовката, доволна съм. Събота и неделя пак,не ме интересува, ако ще целият чутовен мързел да тропа на вратата.
Експериментът с бирата... Се очертава страхотен. Адска разлика в тонуса - все едно съм пила някакви нацепващи хапове 😁
Кожата ми изглежда супер.
Честно казано, мислех че отдавна съм минала към тъмната страна и никога няма да се отлажа, то пък стана от раз.
Като малкият и бибата, отказа се за 1 ден, после беше забравил за какво е и се опитваше да си чисти ушите с нея 😁
В последния момент се научава най-много. 🙂 Аз така учех за някои изпити - само 3-4 часа преди изпита. 😄 Спокойствие, спокойствие и само спокойствие! Направи си един чай и си почети още няколко часа.
Ще го вземеш!
Успех!
15.02.19
23:06
За някой невъзможни изпити, ставах към 3 сутринта и учех до 7, точно преди да отида на изпит.
казано от Brown Bomber на 15.02.19, 23:06:
За някой невъзможни изпити, ставах към 3 сутринта и учех до 7, точно преди да отида на изпит.
Доста по-добър вариант в много отношения от да легнеш в 6 и да станеш в 7 или изобщо да не лягаш. Но все пак това е в случая, че човек иска 3 или по чудо 4ка на някой невъзможен изпит.
Благодаря ви, първият изпит р утре, после има още един.. Някъде през март.
Просто нямам времевия капацитет да се занимавам с това сега, но не прецених правилно и ей го на. Добър урок 😁
Ако се издъня, ще ми е малко трудно да обясня, че не съм много тъпа, принципно, а страдаща от липса на време и нежелаеща да прави компромиси със съня 😁😁
Спазих плана с тренировките, макар и леки и кратки. В събота беше много динамичен ден като цяло, с огромен енергоразход.
Трябва да наваксам с калориите,за да не се разплескам някъде по пътя, който съм поела.
нЕма бира, но много успешно боря жаждата с бег-ин-бокс плодови сокове, голяма зарибявка.
Първи спокоен, почивен, айляшки ден от векове. Страхотно е и такива контрасти позволяват да оцениш важните неща.
Мислех да не тренирам, реших малко стречинг да правя. После включих един комплекс със ст и накрая взех и.пудовката за балетен клек, тяга и тръстъри.
Много добре се получи в крайна сметка 😊😊😊
Колегата се върна от Южна Африка.. Нападнали са го, докато си купува вода в магазин - липсва му кожа от краката и гърба! Не знам с какво са го удряли, ще разкаже др. седмица 😢😢😢
Не мога да повярвам, че взех правилно решение и не отидох. Обикновено съм мистър Бийн и все правя тъпотии, но явно тази командировка не беше екзотичен рай.
Утре ще си взема нови ластици 😊 Пролетно ми е 🏋♀️
казано от Atom на 23.02.19, 17:38:
Колегата се върна от Южна Африка.. Нападнали са го, докато си купува вода в магазин - липсва му кожа от краката и гърба! Не знам с какво са го удряли, ще разкаже др. седмица 😢😢😢
Не мога да повярвам, че взех правилно решение и не отидох. Обикновено съм мистър Бийн и все правя тъпотии, но явно тази командировка не беше екзотичен рай.
За съжаление, не съм била в Ю.Африка, но имам доста познати, които са били. На никой от тях не се е случвало нищо подобно. Някои са били по работа, и са ги извеждали с охрана, някои са били съвсем самостоятелно на почивка.
Имам и познати, които са родом от там - според тях нещата с опасността са доста пресилени. Както навсякъде по света, има места, които просто не е ок да се посещават и неща, които не е ок да сеправят. И тук по Сл. бряг и Зл. пясъци се случва често да пребият туристи.
Докато работех в Бразилия, имахме случай на прострелян колега, но останалите около 599 колеги си прекарахме доста безпроблемно свободното време там, като не сме се пазили кой знае колко - обикаляхме из джунгли, и какви ли не места, дори съм попадала в бар в Рио в непосредствена близост до пристанището...което не е от най-безопасните места в град с висока престъпност. 🙂
Това, разбира се, не е успокоение за колегата ти, но подобен случай не е критерий за мястото. 🙂
Е, да, съгласна съм - и там живеят хора и на повечето нищо лошо не се случва.
Просто в този случай на 100% щяхме да сме заедно и случката да се случи и на двамата съвсем реално.
Иначе той е thick skin buffalo, както сам се определя.
От десетилетия обикаля в Африка и близкия изток, има рани по врата от клане в Нигерия, пак са пробвали да го джобят ☺
Каза, че единствения случай, в които е бил изплашен, е бил в Конго... А да, и при една командировка в Румъния 😁😁😁
Но като човек, видял много и живял много там (Африка) , абе каза да не се бутам много да ходя.
23.02.19
22:27
казано от Margi на 23.02.19, 18:32:
За съжаление, не съм била в Ю.Африка, но имам доста познати, които са били. На никой от тях не се е случвало нищо подобно. Някои са били по работа, и са ги извеждали с охрана, някои са били съвсем самостоятелно на почивка.
Имам и познати, които са родом от там - според тях нещата с опасността са доста пресилени. Както навсякъде по света, има места, които просто не е ок да се посещават и неща, които не е ок да сеправят. И тук по Сл. бряг и Зл. пясъци се случва често да пребият туристи.
Миналата година, колегите ми бяха брутално пребити и ограбени през деня, на центъра на Йоханесбург, още през първия ден от престоя им, пари, паспорти, телефони...
Аз работих и шофирах близо месец в Дърбан и околните градове, където положението е по-добре, но като цяло ЮАР е станал по-опасен от преди години. Местните ми разказаха, че са ги пребивали и ограбвали и там, а ако окажеш съпротива те убиват.
Няма нужда да казвам, че всички къщи са с ограда с ел. ток и охранителните агенции процъфтяват. Белите трудно намират работа, ако има и черни кандидати, защото те са с преференции, има голяма корупция и много други истории, с които няма да се съгласите, преди да ги видите първо с очите си.
Не е точно като в Сл. Бряг.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 23.02.19 22:29.
23.02.19
22:36
Абе това отдавна е вече някакво подобие на държава. Всеки 5-ти със СПИН, средна продължителност на живота 40 и няколко години, изнасилвания ежедневни дори и на бебета. Брутални отрепки, измет, долна сган и подчовеци. Никога не съм бил националист, расист и т.н., обаче нЕма една африканска държава, в която властта да си е в местните и да не е пълен кенеф. Ама кенеф от най-гнусните. Да, има и готини хора сигурно, но културно, икономически и като държавно образувание......закривай, изчиствай, изривай, зарин, напалм, радий.
Какъв Слънчев бряг-ние с всичките ни минуси сме хиляда галактики пред тия нищожества. Звуча крайно, но това е самата истина. България е по-добро място за живеене от всичките африкански държави взети заедно, по н-та степен на квадрат.
Мнението беше редактирано от Деян на 23.02.19 22:43.