25.06.13
16:44
Atom, в колко си лягаш вечер?
казано от инж. Марин Маринов на 25.06.13, 16:44:
Atom, в колко си лягаш вечер?
Искаш да кажеш “с кого”? :D
В 22.30, нааай-късно :) Мога да си заспя и без проблем в 21ч иначе, и честичко го правя.
25.06.13
17:01
Скоро пила ли си витамин А? Ядеш ли храни богати на витамин А?
Витамин А - специално не. Майка ми преди ме суплементираше с Герикапс, и ми се отразяваше добре, но откакто не живеем заедно не съм пила.
Но от известно време съм забележително редовна с Вигантола, а днес си взех си Магнерот :)
25.06.13
19:51
Почни тогава специална суплементация с 5000 IU витамин А и 400 мг витамин Е.
Селен също е добра идея.
25.06.13
21:19
казано от James Hinks на 25.06.13, 19:51:
Почни тогава специална суплементация с 5000 IU витамин А и 400 мг витамин Е.
Селен също е добра идея.
Щях да ти препоръчам почти същото.
Джеймси е навътре в нещата ;)
Благодря ви много! Бях се махнала от “цивилизацията” за малко - само сън, почивка, път и зеленина.
Сега кафенце, книжка, уикенд :)
Yo :) Доста айляшки уикенд... Вчера се набирах на халки (ама стриктно (wait) ) - цели 2 пъти в серия (giggle); и се мъчих да обръщам с щанга. Свикнала съм с пудовки; с щанга ми е напълно неясно - обърнах 30 кг и толкова, пък не ми тежаха реално. Ма не знам как.
Ше си обръщам пудовки, и без тва е по-яко :D
Изчистила съм доста от краката... добра тенденция за морето :)
Купих си жълт кантарион от един дядо, изсушавам го вкъщи - ще го пия на чай /адаптоген, антистрес/. Ще измисля някаква вариация - с лед, лимон и листа мента (и узо).
Неделните следобеди/вечери са много неприятни. Отивам да тичам.
Днес доста сериозен апетит, реших да споделя (каквата е модата в мъжките дневници :D )
2 мини багети с шунка,кашкавал, пресен босилек и варено яйце; кафе с Вигантол
Сърми с бекон, ориз, кайма и сос; бира
Сандвичи от домат,моцарела,пресен босилек, шунка и яйце (доматът играе ролята на хляб); бира
Омлет от 4 яйца с кашкавал и домашно сирене + чушки;
Преди лягане магнезий и чайче.
И междинните бяха сладолед и халва.
Днес май няма да се тренира... не ми е тежко, а просто ме мързи и ще си употребя времето да .. ям (wasntme)
Последната седмица - без пудовки; само мачкане с ролерчето, стойки на ръце, разтягане и ядене.
Последното - в относително доста стабилни количества :D
Вероятно в следствие на което днес едностранното гребане го правих с 21кг за 10 повторения/в кръг с тяга.
Добре, че Дидлина дойде в София да ни организира набързо да излезем по бб-тиймски; Ще върна жеста след няколко дни, като съм си в Пловдив :))))))
Реших да си подновя малко вписването на тренировки :) Не че са кой знае какво :)
17/07/2013
10 мин без почивки:
30 сек обръщане /@2х12 пудовки, всяко повторение от земя: между 5 и 2 повторения/
30 сек планк /преден, на лакти/
5 мин без почивки:
25 сек пуш преси /@2х12: между 6 и 1 повторения/
30 сек стойка на ръце
Менмейкъри @2х4кг - 3 серии до отказ, не броях
Мачкане, разтягане
И нещо ми се дотича, може и да се повъртя в двора на училището след малко
Добавки - за момента е това:
Калциев цитрат х1, Вигантол по колкото излея от шишенцето :Д - Сутрин
Магнерот х1, Герикапс х2 - Вечер
19/07/2013
Общо 130 чийтърски лицеви опори (с отлепяне на ръцете в долно положение) - след работа; след стягане на багаж за отпуската (party), и между правене на бисквитена торта, пилешко на фурна; и нощно ходене на Витоша :)
20 и 21/07/2013
Пътуване до Пловдив, и после веднага - пътуване до баба ми. Малко садене на зеле :D Боса в калта, 10 котки в краката ми.. егати контраста със стерилния офис и депресираните колеги :D
Стабилно хапване и биричка.
22/07/2013
Вече съм си в Пловдив за няколко дни; официално в отпуска... Обаче не се чувствам така ;( Нещо ми е нервно, криво, неспокойно. Привечер ще ходя да потичам на Гребната и се надявам да настъпи положителна промяна и да се усетя, че съм в почивка... (sun) (beer) (F)
Само 4км снощи, отидох твърде рано и много ме напече.
Топнах си краката във водата, fish spa :D :D :D Безплатно :Д
Честит рожден ден! Бъди безкрайно щастлива, много обичана и винаги усмихната (party) (F)
24.07.13
00:31
Честит рожден ден! :)
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, смели мечти и дръзновение да ги постигнеш! :)
24.07.13
00:50
ЧРД Силвееееееее :))) Жива и здрава и много щастлива и яка! :))
Честит Рожден Ден, Силве !
Жива и здрава, много щастлива, обичана и всичко най-хубаво ти пожелавам ! (party)
24.07.13
07:08
Честит рожден ден, Атомче (sun) ! Пожелавам ти много здраве, хубави моменти, късмет и любов (F) (cake) !
24.07.13
07:26
Честит Рожден Ден! Здравето! то е предпоставка към всичко останало.Успехи и късмет във всички начинания за напред. (F)
Честит Рожден Ден! Бъди все така лъчезарна и позитивна! Пожелавам ти много здраве и сбъднати мечти :) (beer) (F)
(F)Честит рожден ден! (F) С пожелания да бъдеш здрава и щастлива, докато постигаш всичко, което желаеш и към което се стремиш! (F)
Весел празник! (sun)
24.07.13
10:09
Честит Рожден Ден :)
Само хубави неща да ти се случват в живота !
24.07.13
10:30
Честит Рожден Ден Атомче! Желая крепко здраве за теб и близките до сърцето ти хора и да живееш в хармония със заобикалящия те свят!
24.07.13
11:50
Честит рожден ден. Бъди здрава и щастлива (F)
24.07.13
13:25
Честит рожден ден! Както ти казах, освен здраве и безброй успехи ти пожелавам и много поводи за изпити бири и мастики! :*
(sun) БЛАГОДАРЯ ВИ! (sun)
Бъдете здрави! И все така мотивирани и мотивиращи (bow)
Честит Рожден Ден и от мен, Силве!
Бъди все така енергична, атлетична, екзотична, магнетична и просто много нетипична!
(F)
Ще дам максимума от себе си, за да се случват пожеланията ви! ... :)
Междувременно, водя безцелен ваканционен живот в момента; чакам наааааааааааай-после да стане време за море! Някакви сериозни тренировки няма - само набирания вкъщи и ходене по цял ден напред-назад.
Тази година ще ходя на море без плочки впрочем, ама тумбачето пак си е симпатично :) Въпреки че като кг съм по-малко, процентно мазнините са повече от миналата година... ама цялостната картинка си е добре :)
Завърнахме се от море... Барове на плажа, бири, коктейли, среща с ловешката машина Ивчо!! И изненадващо намерени насред Лозенец лостове (и то какви! дело на многобоец, който си ги е изградил пред имението на плажа, но са със свободен достъп)
Сега си направих домашно мохито и преглъщам трудно Завръщането в Реалността... :)