Hugger-mugger

Прескочи до:
IS

09.08.13
07:59

За мен това беше една много приятна среща!

А на морето какво толкова му харесвате - слънце,пясък навсякъде,водата солена и ........бирата СТУДЕНА.......ххахахаха....хубавото бързо свършва!

13.08.13
12:52

Искам пак да ми е толкова зле, както на морето, Ивчо :) :)

Петък - Кондиция със собствено тегло + разходка из местността над гара Бов. Много приятно място... Намерих уникален гущер с ярко синя (ама наистина ЯРКО) глава и електриково зелено тяло :)

Събота и неделя - Почивка от почивката

Понеделник - Разтягане, мачкане, мостове, махове - сутринта. Тренировката вечерта ми отпадна, защото се прибрах късно и заспах.

С една дума - айляк

13.08.13
15:28

казано от Atom на 13.08.13, 12:52:

разходка из местността над гара Бов. Много приятно място...

леле, ако знаеш откога съм й се заканила на тази местност!!! (sun) Как стигнахте дотам - с кола или с влак?

13.08.13
15:37

Иги, с влакче :) Има много редовно пътнически, човек може да си пие биричка.. и още на излизане от София става много красиво :)
Пак ще се ходи, но не знам точно кога :)

13.08.13
15:43

казано от Atom на 13.08.13, 15:37:

Иги, с влакче :) Има много редовно пътнически, човек може да си пие биричка.. и още на излизане от София става много красиво :)
Пак ще се ходи, но не знам точно кога :)

Даааа, в тази посока е уникално красиво, задължително сигнализирайте. Аз се чудех като се слезе на гарата, оттам накъде да захванем и дали някой може да ни ориентира. НО задължително ще се ходи, другия или по-другия уикенд, за това място съм слушала ужааасно много!

16.08.13
16:07

Днес 45 набирания (9х5 - с отскок обаче, ей така - за кардио :Д) и другото - планкове, стойки на ръце, разтяжки за бедрата и д-то.

И малко народна храна (giggle)

- Шкембе чорба
- Боб чорба, сланинка, печени чушки
- Салатка от домати и чушки, бира

19.08.13
20:53

В събота пътувах няколко часа с пътнически влак и се бях разпльокала на седалката, в резултат на което целия уикенд ме стягаше кръста.
На работа съм замъкнала възглавници и се подпирам отвсякъде, а си причинявам болежки в почивните дни..:Д Висш интелект (sun) Та съботата не съм тренирала, само пих.
В неделя - леко и внимателно раздвижване с 10 кг диск и лост - тръстъри, клекове, раменни преси и лежанка с крака качени на пейката (много облекчава болките в областта на опашката) и малко набирания на халки.

Мерих се ония ден, общо взето от април насам не съм мръднала като мерки, освен малко на тумбачето, ама не знам дали да го броя - бях яла 2 праскови + половин литър вода :Д

Между другото, в неделя ходихме на това.
Интересно беше, вече съм по-наясно с някои мускули, артерии и черва :D

19.08.13
21:06

Аз мислех да ходя- заслужава ли си- на мен ми се струва много интересно  ?

19.08.13
21:08

Много високи цени са сложили, но за мен си струва. Поне месец ще си обмислям впечатленията, преди да реша какви са точно...
Отиди ;)

23.08.13
10:59

Всеки ден излизам в 8 и се прибирам в 22, та не тренирам...

Снощи се прибрах малко по-рано и успях да се пораздвижа с пудовките:

Малко ролване и ротации

3 кръга:
Тяга/Раменни преси

3 кръга:
Обръщане/Едностранно гребане/Напади

Добавките напоследък:
Сутрин Вигантол няколко капки
Вечер Герикапс и Вит Е /по съвет на Сашо/
По 1 гр вит Ц

И това е :)

26.08.13
12:47

Вчера:

3 кръга от
Едни подскоци
Раменна преса зад и пред врат х10 с лост /лек/
Лицеви с много тесни лакти/на по-височко ми бяха ръцете

Едностранно обръщане с дъмбел + пуш преса - на 12,5 и 15 кг (на 15 кг само обръщане, не можах да ги пушна...) - неизвестни повторения
Овърхед клек с лост

И малко висене по халките

Припомних си някои движения, които от много време не съм правила.. Нямах сила, ама то логично.

30.08.13
14:23

:) Тези дни не съм тренирала, имах болни колеги в кокошарника и по мен прескочи вирусче. Като че ли физическата част сравнително бързо отшумя, но психически се чувствам много гадно, явно съм хванала някаква специална мутация.
Вече достинекса го пия в много малка доза - половин на 10 дни. Не знам дали заради промяната в схемата така се чувствам... скапано. Другия път ще предложа на ендокринолога да ми изпише ЛСД ... или това хихи

Довечера Роджър Уотърс (nrespect), уикенда тренировки.

30.08.13
16:47

Ако се навие, дай моля, координатите :-))

02.09.13
11:56

Знаех си, че идеята ще ви хареса хихи :)

Ще си едитна и тук попълването за уикендa:
Събота - лежерна разходка из Витоша
Неделя - домашно с пудовките и гиричките: менмейкъри, обръщане+пуш преса, тяга, едностранно гребане и малко разтягане.

Over and out.

Мнението беше редактирано от Atom на 02.09.13 20:40.

09.09.13
19:58

Няколко съвета от готвенето преди малко:

Свински дроб на фурна - не! Стана горчив и с консистенция на подметка :D
Свински контрафилета (от Карфур - не ходя често, но май им е добро месото) - след 24 часа киснене във вино и подправки, стават чудесно крехки - най-добре да се пържи в свинска мас, уникално стана. Бях приготвила 3 - уж да си нося утре за работа... Но ги доизяждам в момента :Д С домашни доматки...

Тренировки за жалост няма, миналата седмица беше много трудна и взимах екзистенциални решения (напуснах работа (mooning) ), а събота и неделя имах жесток ПМС, гърдите ме боляха до гръкляна - незаменимо ... :D Пихме бири (Мила пи ракия (giggle) ) със съфорумци, нЕмаше нито един въздържател :Д

Най-доброто предстои... надявам се.

09.09.13
20:59

Черния дроб се нарязва на парчета малки или големи, каквито устата желае и се залива с прясно мляко. 2 часа в хладилник, после отцеждаш, печеш и ядеш. Кеф ти на тава кеф ти на скара!

Бегай за кило дроб и пробвай пак :)

казано от Atom на 09.09.13, 19:58:

нЕмаше нито един въздържател :Д

Да, всички пихме и ядохме по нещо, ама така казано ще излезне че и аз, и Невена, и Витан, и Катето - всички сме джаснали по една бира.

Нормално ли е да ти е тежко ПМСто?

09.09.13
21:10

А за телешкото може да пробваш:
1 част балсамов оцет, 1 част соев сос, 2 части вода + кеф ти чесън, кеф ти други подправки, само не слага сол, че в соевия има. Пак за минимум 2 часа в хладилника.

Става и за пилешко. Виното е само за пиене! :)

09.09.13
21:40

Дидо, мерси за идеите (d) Не съм много фен на соев сос, може да го заменя с горчица :)

Цецо, после се сетих, че имаше и сокчета. И все пак... средно на човек се падат по 2-3 бири. Не вини мен, а статистиката, като наука :Д :Д :Д

Относно ПМС-то, обикновено нямам такова или е леко. Тоя месец ме помъчи, но като гледам женската част от населението около мен, явно е нормално. От смяната на сезоните викат :)

30.09.13
22:12

Сапун от разтопен на водна баня “Бочко” с разни подръчни добавки, няма да навлизам в подробностти :D Но му жулнах доста зехтин, стана по-мекичък и почти невъзможен за адекватно ползване... ама кожата е страхотна след измиване :)

Формите са от силиконовите ми тавички за мъфини, а една колежка-рускиня от работата ми даде 2 форми от Русия.

Иначе, тренирам (макар и не особено стабилно), доработвам на старата работа - последни дни; и като цяло се чудя къде се намирам и какво се случва, но тва е твърде екзистенциално :Д А и винаги е било такова, ‘начи всичко е наред.

17.10.13
14:49

Понеже ми е скучно (не съм свикнала да имам “свободно време” и в момента ми е объркано какво точно да го правя :D), реших да правя - освен нормалните тренировки - и това.

Елизабет го е препоръчала на Файърчето, и ми се стори много подходящо за безделници :D

Почвам го, а след няколко дни и нова работа почвам, но се надявам да си го довърша въпреки това :)

Понеже съм в Пловдив, за снимките “before” се наложи да ползвам едни шорти, дето са ми от 5-6ти клас сигурно, ама “лъскавите” клинчета са в София :Д
Евентуално - след 30 дни ще постна “after”... :)

Мнението беше редактирано от Atom на 17.10.13 16:15.

17.10.13
14:53

Като си в Пловдив защо не се обадиш да направиш някоя тренировка ?

17.10.13
16:18

Защото ме е страх :ДДД

Шегувам се.. просто съм транзит, утре пак пътувам и не мога да се организирам.
Домашната мафия ме хвана да готвя и да пробвам новото вино.. знаеш как е :D

17.10.13
17:20

Това е уважителна причина :)

Т. Тодорова

17.10.13
18:17

казано от Atom на 09.09.13, 19:58:

Няколко съвета от готвенето преди малко:

Свински дроб на фурна - не! Стана горчив и с консистенция на подметка :D

Свински дроб на фурна - да!
В йенска тенджера, с много лук, с домати, с много подправки & с малко вино...и с мАсълцИ :P
Ако се прежалиш да му сложиш малко прясно мляко - на половин кг дроб, примерно 100мл, в което да постои час-два (след това го разкарваш), ще стане още по-мек, ама аз избягвам.
:)

17.10.13
18:36

казано от Atom на 17.10.13, 14:49:

реших да правя ... и това.

Елизабет го е препоръчала на Файърчето :D

Почвам го...

Добре, щом сте рекли, почва се. Аз пък и без това като цяло не знам какво точно правя с тренировките си :D Изглежда като добра “да не е без хич” отправна точка :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 17.10.13 18:57.

20.10.13
21:58

Тодорова, ще направя още един опит, само защото много те уважавам :ДД
Иначе, аз съм най-доволна от дроб на скара, щото е бързо.

Карфи, малко е скучно предизвикателството.. аз даже си помислих да го префасонирам и ще направя цялото за 1 ден :Д Кво, най-много да си разместя капачките на коленете и някой-друг прешлен, ама поне ще е предизвикателство наистина ... и ще свърши бързо :Д :)

След като изпуснах форумната среща в началото на месеца, успях и успешно да пропусна Димитър Димитров Classics :( :( :(  Все заради пътувания. А много ми се идваше...

Иначе поне имаше есенно обикаляне из планини и гори.

22.10.13
15:10

Ооо, разцепих се от ядене - за няколко дни от 45 и нещо - на 48кг ;ДДД Дойде ми и сила, и ентусиазъм, и всичко :)  Взех си някакви витамини на Допелхерц и като че ли от тях, от липсата на стрес, от това, че всичко е приготвено и само чака да го изям - имам страхотен апетит (wasntme)

Правя само “предизвикателството” за дупе и набирания на домашния лост; малко се изсилих с приказките, че може да се направи (предизвикателството) за един ден /не бях обърнала внимание, че бройките доста скачат с времето/...

Малко ми липсват пудовките, но скоро ще си ги гушна :D

Направих нещо като план за бъдещето - искам да имам достатъчно пари, че да си позволя да имам 3 кучета коргита и един бобтейл :Д И лостове на двора, заедно със стойка за клек.

22.10.13
15:13

казано от Atom на 22.10.13, 15:10:

Направих нещо като план за бъдещето - искам да имам достатъчно пари, че да си позволя да имам 3 кучета коргита и един бобтейл :Д И лостове на двора, заедно със стойка за клек.

Ти като кралица Елизабет :)
Само къде не знам тя има ли стойка за клек и лост на двора :D

03.11.13
09:58

Лоши хора от бб-тийм, защо никой не ми каза, че целите зърна какао са кисели, стипцави и горчиви :D :D :D

03.11.13
10:27

казано от Atom на 03.11.13, 09:58:

Лоши хора от бб-тийм, защо никой не ми каза, че целите зърна какао са кисели, стипцави и горчиви :D :D :D

Нали не очакваше да имат вкус на шоколад милка? :P
Шока от вкуса им е само в началото, ако си по-настоятелна, дори ще ти станат вкусни. :)

03.11.13
10:34

Какъв шок, аз се подмокрих за сефте като опитах :D

Т. Тодорова

03.11.13
18:49

казано от Atom на 03.11.13, 09:58:

Не си ми чела редовно дневника значи :D
Първия път от лакомия налапах 3-4 наведнъж, ама с шлюпките, щото не знаех, че се белят :D и сега в душата ми има траен белег :D

Ама пък Маргюрит е права - свиква се и са много яки в последствие :) Слагай си ги в тахана, в някои смутита, тук-таме :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.11.13 18:50.

04.11.13
19:27

Марги, всъщност малко очаквах наистина да са като бонбони (wasntme) Или поне да са с нещо като приятен вкус :Д Но ще им намеря приложения :) (sun)

Кокобътче, мерси че сподели :D :*

Тодорова, разбира се, че ти чета дневника, даже си препрочитам определени абзаци, щото ме кефят.. ама това съм го пропуснала - в някои периоди не влизам много - ето, че ми е донесло негативи (giggle)

Тренирам през ден (muscle) (с леко нарушаване на схемата последните дни заради някакви неразположения).

17.11.13
16:36

Мина ми едномесечното гъзно “предизвикателство”. Не бях стриктна, защото от 2-3 седмици вечер получавам някакво сърцебиене и ми прескача сърцето. Не при натоварване, а започва точно след като сладко съм заспала. Засега пия билки само. Предполагам, че сърцето ми е здраво, а проблемът е на ниво щитовидна жлеза.. тъй като тя е пряка корелация с другите ми “проблемчета”. Но чайчетата като че ли помогнаха и сега няма да го мисля :)

Та, стараех в дните, в които не ми е до предизвикателството, да правя все пак с една идея повече упражнения за долна част.
Не ми беше до снимки, но понеже обещах се снимах.. То пък се получи :)

IS

18.11.13
13:13

(y) ;)

18.11.13
19:41

Вдъхнових се (меко казано) от пържолите в на Маданеца дневника и днес реших да правя и аз :)

С налични продукти: значи пържоли, запържени много бързо от двете страни на много висока температура, да се “запечатат” и при печенето собствените им сосове да не изтекат. Та, тези пържоли - в тава върху канапе от моркови, домашен грах, лук, сушени домати с каперси и кафяви манатарки. Подправки - вино, хималайска сол, малко риган, чесън, черен и червен пипер, сминдух.
Много е ароматно, в момента се пече... Аз изхрупах половин кило моркови докато чакам :ДДД

Мнението беше редактирано от Atom на 18.11.13 19:43.

08.12.13
16:21

Последните 2 седмици -  тренировки сутрин по 20-25 мин и вечер пак по толкова, някои от дните пропусках. Само вкъщи със собствено тегло, стената и с пудовките. Заради разкопаванията в Младост не мога вече да ходя на работа пеша, което автоматично означава МИНУС 1 час движение на ден (dull) (dull) Разликата е осезаема.
Доспива ми се рано, и спя най-отговорно и редовно по 9 часа :) Това малко ми изяжда свободното време, но ...определено е по-добре така, отколкото безсъние - за щастие безсънният период мина.

Ходя редовно да гледам един футболен турнир на балоните в Младост 1, и освен това гледахме и Колето в събота - добър волейболен мач направиха и победиха (party) Публиката беше малко.. като от детски рожден ден :Д:Д Колективните спортове са си психологическа игра :)

До края на деня ще гледам филми и ще пия вино, не може само за спорт да се мисли :Д

Ако ви е хрумнал някой въпрос, може да го отправите към мен (sun)
Само да не е много сложен :Д

fire.is.my.nature

09.12.13
19:30

Атомче, “пращиш” :Д Имам предвид в един много добър смисъл. Сега ти видях снимките (последните) и си много готина мацка :)

С нетърпение чакам интервюто с теб :)

09.12.13
19:33

Много хубаво не е на хубаво... (dull) Снощи вечерта направих още една тренировка, уж всичко наред.. После цяла нощ спах зле (повече няма да се хваля публично със здрав сън), сънувах брутални кошмари и тъпотии и отидох на работа бледа и сърдита. Следобеда ми стана много зле на корема, тръгнах си по-рано и сега ще ме сцепи главата от болка. Направо ми се плаче и повръща едновременно, и виждам на кръгчета и квадратчета... петна... А по принцип не мрънкам, държа да отбележа :Д

(dull) (dull) Дано мине с горещи вани с морска сол, много вит Ц и пилешка супа.

Мрън ;( ;( ;(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1