29.08.11
16:39
Здравейте, както съм казал в предишни теми, на 15 години съм, с 2 години стаж в фитнеса, и досега питах за разни бустери, но всички ми отговориха, че на тази възраст да не мисля за бустер, нямало да го почувствам - ДОБРЕ, аз искам сила, издръжливост, мускулен обем и леко покачване на мускулна маса, и затова се спрях на креатиновата матрица Size On Max Performance, г/д опит с добавките които съм пил, на негови статии не пишеше, че е за над 18 години, бих искал да попитам, става ли да го приемам ?
Темата беше редактирана от Miroslav Nikolov на 29.08.11 16:40.
29.08.11
16:58
Size On няма стимуланти, и все пак има креатин, аминокиселини, хидро-whey и витамини в сериозни дози.
29.08.11
17:17
Не и това не става да взимаш!
Протеин, амино, витамини и рибено масло!
29.08.11
17:55
Но нали Size On е леко подобен на протеин
казано от Miroslav Nikolov на 29.08.11, 17:55:
Но нали Size On е леко подобен на протеин
“леко подобен” (ако има такъв термин)=/= от подобен :–)
29.08.11
18:31
Имам неприятното усещане, че ще продължаваш да пускаш теми и да питаш, докато не ти се постели червеното килимче към вълшебните добавки, които ще те направят адски як.
Явно не искаш да разбереш, че да тъпчеш още неразвит организъм със спортни добавки не е добра идея.
Не сме само ние, които го казваме. Самият производител го е написал на опаковката:
Warnings: Seek the advice of a health care practitioner before use. Not Suggested for use in children under the age of 18 or in people who have been diagnosed with hypertension, kidney disease, liver disease, metabolic syndrome, diabetes, neoplastic condition such as cancer or thalassemia. Do not use if pregnant or nursing. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.
Ние се опитваме да те предпазим, но ти не успяш да го разбереш. За теб са препоръчителни обикновените хранителни добавки, както те е посъветвал head_hunter - рибено или ленено масло, мултивитамини и минерали и евентуално можеш да си купиш обикновен и чист протеин на прах, който да ти помогне за набавянето на необходимото количество белтък.
Поздрави!
29.08.11
18:32
Все пак ако го купя какво ще стане ? примерно ANIMAL PUMP са за над 18 годишни а аз см пробвал и яко ме е помпало, затова питам за Сайз он, ще ме помпи ли
29.08.11
18:40
казано от Miroslav Nikolov на 29.08.11, 18:32:
Все пак ако го купя какво ще стане ? примерно ANIMAL PUMP са за над 18 годишни а аз см пробвал и яко ме е помпало, затова питам за Сайз он, ще ме помпи ли
Може да не ти стане нищо, а може и да ти стане нещо, но с него от нищо - нещо няма да стане :D :D :D
29.08.11
19:42
Ами аз искам някакъв продукт за издръжливост, енергия в залата, какво ще ми препоръчате ?
29.08.11
20:00
казано от Miroslav Nikolov на 29.08.11, 19:42:
Ами аз искам някакъв продукт за издръжливост, енергия в залата, какво ще ми препоръчате ?
Подходящи хранене и тренировка ;)
29.08.11
20:50
казано от Miroslav Nikolov на 29.08.11, 19:42:
100% това върши работа, и 100% ако се храниш и спиш като хората и както аз правех на 16-17 нямаш нужда от него :). Иначе при мен тази добавка дава безкрайна енергия.
Мнението беше редактирано от entwickler на 29.08.11 20:52.
29.08.11
23:58
Братовчед ми е на 23 години и също тренира, разбрах, че имал Сайз он, мисля да пробвам от неговия за 1 тренировка, ако ме помпи ще си купя, ако не го осещам понеже съм още на 15, ще си ям и тренирам, а то по време на тренировката се пие нали ? пълниш 25 унции вода (700мл в шише) и смесваш с една доза сайз он и разбъркваш и отпийваш по време на тренировка нали
30.08.11
07:29
Няма да те “помпи”, тъй като Size On не е предтренировъчен продукт от класа на азотните буустери, които “помпят”. Тук главната съставка е форма на креатина, а той “помпи” след продължителна употреба. Сигурно се бъркаш със SuperPump.
Ти търсиш ефектите на азотните буустери, а ако този продукт не ти го препоръчвам, то азотен буустер още повече няма да ти препоръчам. И не опира до това дали ще го усетиш или няма да го усетиш. Най-вероятно ще усетиш въздействие, въпросът е, че не трябва да си тормозиш организма с такива тежки продукти.
Твоя воля!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 30.08.11 07:30.
30.08.11
11:59
Тогава по-добре да се насоча към някой протеин като Whey Gold Standard
30.08.11
12:14
казано от Miroslav Nikolov на 30.08.11, 11:59:
Тогава по-добре да се насоча към някой протеин като Whey Gold Standard
Да от него “баниците” яко се нацепват и се “помпиш”, като луд :D :D :D
Храната и тренировката ти казах да си оправиш, но пак “какво да взема” - взимай каквото искаш и си троши главата!
Само се чудя защо още родителите ти не са те направили крив, заради залитанията ти към добавките?
На мен ако ми беше роднина, доста дълго време щеше да изкараш лежейки по корем и само на прясно мляко, че с друго нямаше да можеш да се храниш!